Dodaj do ulubionych

czy słyszeliście oa MBI

08.11.05, 21:24
czy ktoś słyszał cokolwiek o tej firmie jaka tam sie pracuje
Obserwuj wątek
    • Gość: PeggySue1 Re: czy słyszeliście oa MBI IP: 134.146.212.* 09.11.05, 10:21
      Radzę wpisać w wyszukiwarce na tym forum MBI, wyskoczy Ci jeden (dość stary,
      ale bardzo długi) wątek :-) poczytaj
    • olivia1980 Re: czy słyszeliście oa MBI 09.11.05, 11:24
      Sorry, że tak brzydko odpowiem, ale spieprzaj z tamtąd tak szybko jak się da.
      To oszuści, naciągacze i dziwię się, że jeszcze ktoś im się do dupy nie dobrał.
    • Gość: zdegustowqana Re: czy słyszeliście oa MBI IP: *.orange.pl 09.11.05, 12:30
      bylam wczoraj na rozmowie ...Zenada...karza sobie placic za szkolenie 299
      zl ...ODRADZAM WSZYSTKIM....NACIĄGACZE I OSZUSCI...SZKODA CZASU...jezeli ktos
      potrzebuje wiecej info wpiszcie w googlach ,,mbi wisniowa'' a znajdziedzie na
      forum z przed roku duzo ciekawych informacji....
    • Gość: olivia1980 Re: czy słyszeliście oa MBI IP: 80.72.46.* 09.11.05, 12:34
      Do mnie następnego dnia oddzwoniła ta paniusia i jej z miejsca podziękowałam,
      mówiąc co o nich myślę (wczesniej przeczytałam posty na forum). Była
      zażenowana:P
      • Gość: zdegustowana Re: czy słyszeliście oa MBI IP: *.orange.pl 09.11.05, 12:40
        jak mozna tak ludzi w konia robic...ja nie moglam jej sluchac na tej
        rozmowie...p.beata oniszk zdarzyla sie nawet pochwlic ze swoja cudowna
        opalenizne zawdziecza wycieczce zorganizowanej przez firme do Tybetu---jezeli
        nawet to prawda to za pieniadze nabranych ludzi...na ta firme to trzeba by bylo
        naslac urzad skarbowy albo jakis inny organ....
        • Gość: olivia Re: czy słyszeliście oa MBI IP: 80.72.46.* 09.11.05, 13:01
          Też o tym myślałam. Ta cała pani Beata opowiadała mi takie farmazony, podobne
          do tych co Ty słyszałaś- myślałam ze wybuchnę smiechem.Poza tym nie wiem jakie
          oni mają zaplecze w organach nadzoczych typu KNUiFE itp, bo tak serio to ta
          praca jest podobno na zasadzie agenta ubezpieczn. i to w dodatku na prowizji a
          nie tak jak mowi ta baba na etacie, a poza tym do bycia na takim stanowisku są
          potrzebne stosowane pozwolenia, baz których oni działają, wiec tak serio kazdy
          pracownik sa się nieźle naraża.
          • Gość: olivia Re: czy słyszeliście oa MBI IP: 80.72.46.* 09.11.05, 13:03
            ....a oni jak by co mogą powiedziec, ze takiej osoby na oczy nie widzieli.
    • Gość: Chochoł Re: czy słyszeliście o MBI IP: *.toya.net.pl 17.04.18, 19:30
      Czytam te posty. Żenada ! Chcecie, aby wam Firma dała za darmo, dobry produkt. MBI jest f-mą pośredniczącą w ubezpieczaniu Polaków. Polisy na życie. 299 zł, to jest opłata za szkolenie. W 1994 r. kosztowało 3 mln. Czyli opłata NIE wzrosła. Ja byłem w MBI 2 lata. Zarobek był uzależniony od mojej inwencji. Za siedzenie w domu NIE ma zarobku. Kolega zarabiał sporo. Miał klientów. W MBI uczą, jak pozyskiwać klientów, i zarabiać. W PZU, Warcie, itp. NIE posadzą nikogo za biurkiem, aby zarabiał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka