quatrrinka 08.11.05, 21:24 czy ktoś słyszał cokolwiek o tej firmie jaka tam sie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PeggySue1 Re: czy słyszeliście oa MBI IP: 134.146.212.* 09.11.05, 10:21 Radzę wpisać w wyszukiwarce na tym forum MBI, wyskoczy Ci jeden (dość stary, ale bardzo długi) wątek :-) poczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
olivia1980 Re: czy słyszeliście oa MBI 09.11.05, 11:24 Sorry, że tak brzydko odpowiem, ale spieprzaj z tamtąd tak szybko jak się da. To oszuści, naciągacze i dziwię się, że jeszcze ktoś im się do dupy nie dobrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowqana Re: czy słyszeliście oa MBI IP: *.orange.pl 09.11.05, 12:30 bylam wczoraj na rozmowie ...Zenada...karza sobie placic za szkolenie 299 zl ...ODRADZAM WSZYSTKIM....NACIĄGACZE I OSZUSCI...SZKODA CZASU...jezeli ktos potrzebuje wiecej info wpiszcie w googlach ,,mbi wisniowa'' a znajdziedzie na forum z przed roku duzo ciekawych informacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia1980 Re: czy słyszeliście oa MBI IP: 80.72.46.* 09.11.05, 12:34 Do mnie następnego dnia oddzwoniła ta paniusia i jej z miejsca podziękowałam, mówiąc co o nich myślę (wczesniej przeczytałam posty na forum). Była zażenowana:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowana Re: czy słyszeliście oa MBI IP: *.orange.pl 09.11.05, 12:40 jak mozna tak ludzi w konia robic...ja nie moglam jej sluchac na tej rozmowie...p.beata oniszk zdarzyla sie nawet pochwlic ze swoja cudowna opalenizne zawdziecza wycieczce zorganizowanej przez firme do Tybetu---jezeli nawet to prawda to za pieniadze nabranych ludzi...na ta firme to trzeba by bylo naslac urzad skarbowy albo jakis inny organ.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: czy słyszeliście oa MBI IP: 80.72.46.* 09.11.05, 13:01 Też o tym myślałam. Ta cała pani Beata opowiadała mi takie farmazony, podobne do tych co Ty słyszałaś- myślałam ze wybuchnę smiechem.Poza tym nie wiem jakie oni mają zaplecze w organach nadzoczych typu KNUiFE itp, bo tak serio to ta praca jest podobno na zasadzie agenta ubezpieczn. i to w dodatku na prowizji a nie tak jak mowi ta baba na etacie, a poza tym do bycia na takim stanowisku są potrzebne stosowane pozwolenia, baz których oni działają, wiec tak serio kazdy pracownik sa się nieźle naraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: czy słyszeliście oa MBI IP: 80.72.46.* 09.11.05, 13:03 ....a oni jak by co mogą powiedziec, ze takiej osoby na oczy nie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chochoł Re: czy słyszeliście o MBI IP: *.toya.net.pl 17.04.18, 19:30 Czytam te posty. Żenada ! Chcecie, aby wam Firma dała za darmo, dobry produkt. MBI jest f-mą pośredniczącą w ubezpieczaniu Polaków. Polisy na życie. 299 zł, to jest opłata za szkolenie. W 1994 r. kosztowało 3 mln. Czyli opłata NIE wzrosła. Ja byłem w MBI 2 lata. Zarobek był uzależniony od mojej inwencji. Za siedzenie w domu NIE ma zarobku. Kolega zarabiał sporo. Miał klientów. W MBI uczą, jak pozyskiwać klientów, i zarabiać. W PZU, Warcie, itp. NIE posadzą nikogo za biurkiem, aby zarabiał. Odpowiedz Link Zgłoś