Gość: monisia IP: *.chello.pl 09.11.05, 10:19 Czy ktos z was pracuje w Plus Gsm???? Jacy tam ludzie dzwonia, o co pytaja przewaznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monis Re: praca w PLUS GSM IP: *.chello.pl 09.11.05, 10:27 pytam o biuro obslugi klienta bo nie napisalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: praca w PLUS GSM IP: *.euro-net.pl 09.11.05, 19:58 stanowczo odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden :) Re: praca w PLUS GSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 18:51 Ja tam pracuje... w sumie nie jest zle :) atmosfera w pracy jest wporzadku... bardziej na zasadzie kolezenstwa niz hierarchii przelozonych itp. chociaz sa oczywiscie i wyjatki, jak wszedzie :) jesli chodzi o place to 1000 netto. Troche ludzi dzwoni, ok. 150 tel dziennie. Jak jestes dobra to masz premie, nawet spore, a zatrudnienie na stale to dodatkowa kasa + tel. sluzbowy, niecale 200zl na wygadanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia Re: praca w PLUS GSM IP: *.elpos.net / *.elpos.net 16.11.05, 14:49 Ide na rozmowe w sprawie pracy do gsm plus-moze ktoś mi powie jak sie dobrze zaprezentowac nie mam doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: praca w PLUS GSM IP: *.chello.pl 16.11.05, 19:58 Byłam tam! Zadają mnóstwo psychologicznych pytań! A do jakiego działu startujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: praca w PLUS GSM IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.01.06, 22:48 Mozesz zdradzic jak zdobylas ta prace? bo szukam takiej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia do mati IP: *.chello.pl 27.01.06, 21:16 przez randstad!agencja pracy tymczasowej. ale nie wiem czy maja jeszcze nabory! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: praca w PLUS GSM 25.01.06, 12:17 o BOK wspomniałaś... ano praca jak praca... różni klienci sie trafiaja (czasem dosć przykrzy), zarobki są takie sobie... co do doświadczeń znajomych korzystających z BOK, to cała praca konsultantki w takich przypadkach ogranicza sie do przekazania służbom technicznym Plusa zaistniałego problemu. Bo do samych inżynierów cieżko sie dostać :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancia Re: praca w PLUS GSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:42 bylam na rozmowie w plusie w BOK-u i zaoferowali mi na poczatek 1400 brutto. mam pytanie do osbo dłuzej pracujacych czy jest szansa na podwyzke pozniej i jakiej wysokosci daja premie bo slyszalam ze 20% juz na poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: praca w PLUS GSM IP: *.chello.pl 13.06.06, 23:37 a jak sie dostac do bok w plusie maja wewnetrzna rekrutacje czy przez agencje pracy? Odpowiedz Link Zgłoś