Gość: nana11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:28 czy słyszeliście o projekcie Patron (projekt unijny), dla długotrwale bezrobotnych - z siedzibą na Ursynowie? Podobno nieodpłatnie pomagają znależć pracę, szkolą, dokształcają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes_kaput Re: długotrwale bezrobotni 14.11.05, 23:26 i to wszystko wsrod 100,000 facetow ktorzy sa milionerami. Odpowiedz Link Zgłoś
marina51 Re: długotrwale bezrobotni 24.11.05, 11:15 Tak są bezpłatne szkolenia pod warunkiem że się im przyniesie zaświadczenie od pracodawcy że po tym szkoleniu zostanie człowiek zatrudniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: długotrwale bezrobotni IP: *.chello.pl 24.11.05, 16:15 Słuchajcie a czy gdzieś by nie można było tego zgłosić tzn. do krajów Unii Europejskiej, że w Polsce juz od lat-bo to juz jest około 10 lat!!!-utrzymuje się tak wysokie bezrobocie. Nie wiem może tam trzeba by było suzkać jakieś pomocy, skłądać jakieś skargi, zażalenia, że mamy tak nieudolny rząd i prawo w Polsce.(może już ktoś składał - niech poda adres, sama chętnie napiszę). Podejrzewam, że w tych krajach wiedzą jakie u nas jest bezrobocie ale może wnieść jakąś petycję, nie wiem, żeby gdzieś ktoś coś z tym bezrobociem zrobił, ile to tak długo będzie trwało??? To co , moje dziecko za 10 lat, kiedy skończy studia tez nie będzie miało gdzie pójśc do pracy no bo skoro przez te ostatnie 10 lat tak było co się zmieni przez najbliższe 10 lat!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś