Gość: taoja Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.chello.pl 09.01.06, 09:28 szkółka to jakaś farsa a szefowie popierd... ludzie, z rektorem na czele! nie polecam nikomu tam pracować Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie 16.01.06, 10:57 Gość portalu: taoja napisał(a): > szkółka to jakaś farsa a szefowie popierd... ludzie, z rektorem na czele! > nie polecam nikomu tam pracować Ja tam pracowałam, ale króciutko. Zwiałam po miesiącu. Poziom tej szkoły jest porażająco niski, a to nie bierze się z nikąd, tylko z systemu zarządzania placówką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lroip890432#$) @65 Re: Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.centertel.pl 03.12.22, 17:28 NIP 6571383612 REGON 260015572 handel psychotropami i narkotykami oraz ludźmi, okradają domy, kradną prywatnie na wnuczka i policjanta, kradzieże samochodów, kredyty pobierane na cudze dane osobowe, podrabianie dokumentów, prowadzenie domów publicznych, handel dopalaczami, pedofilia, bicie kobiet,wyludzania i szantaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tebY$#975v Re: Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.centertel.pl 08.01.23, 23:56 Nip 6631153590 REGON 292457055 układy z domami pogrzebowymi i handel organami ludzkimi oraz psychotropami i narkotykami. Okradają ludzi z nieruchomości oraz kradną samochody. Poszukiwani przez IAS i CBŚP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rdurty741@#/%:_65t Re: Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.centertel.pl 24.01.23, 22:51 Daniel Starz Dan-Bud Budowa i sprzęt drogowy ul. Podkościele 8, 26-085 Ćmińsk świętokrzyskie handel psychotropami i narkotykami, kradną samochody, układy z zakładami pogrzebowymi, kradzieże na budowach materiałów budowlanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hykpo83#$(98:%@ Re: Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.centertel.pl 26.01.23, 10:57 NIP: 9591731555 REGON: 260737590 okrada klientki, dolewa do kawy dopalacze, prowadzi również usługi kosmetyczne w domach pogrzebowych, tych samych kosmetyków oraz sprzętu używa do malowania w swoim domu klientki. Okrada klientów wraz z mężem. Bardzo znęcają się na najbliższych sasiadach. Wylewają szambo swoje prywatne do sąsiadów. Cały układ wylewania, jest schowanypod kostką, żeby sąsiadka nie widziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOUTUBEbdu86532#@@ Re: Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.centertel.pl 03.02.23, 20:37 REGON 290676379 NIP 6571145723 KRS 0000142593, włamania do mieszkań, morderstwa lokatorów, kradzieże na blika, handel psychotropami i narkotykami oraz ludźmi, wyłudzają dofinansowania i kredyty na cudze dane osobowe, produkcja fałszywych pieniędzy, układy policji z lazweciazami i domami publicznymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axdcbs5643=$#@%Gas Re: Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.centertel.pl 05.02.23, 15:55 NIP 526 25 44 258 REGON 017258024 handel psychotropami i narkotykami oraz ludźmi, wyłudzają dofinansowania i kredyty na cudze dane osobowe, sprzedaż lewych biletów przez kontrolerów dla pasażerów, podrabianie dokumentów sądowych oraz upoważnień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skuter58652$#@()-+ Re: Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.centertel.pl 06.02.23, 12:42 KRS 0000517951 PRA GROUP POLSKA SP. Z O.O., NIP 5213568112, REGON 142406166. handel psychotropami i narkotykami oraz ludźmi, wyłudzają dofinansowania i kredyty na cudze dane osobowe, kradzieże samochodów osobowych, poszukiwani przez IAS, KAS, CBŚP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gfert+-$#) (@5653 Re: Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.centertel.pl 10.02.23, 15:02 REGON: 292457345 NIP: 6571615896 handlują psychotropami i narkotykami oraz ludźmi, wyłudzają dofinansowania i kredyty na cudze dane osobowe, kradzieże samochodów, podrabiają dokumenty oraz podpisy i upoważnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Defro5463$#@)-_=hd Re: Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.centertel.pl 14.02.23, 13:37 REGON: 292457262 NIP: 6571040160 podrabiają dokumenty sądowe, podpisy oraz handel psychotropami i narkotykami oraz ludźmi. Wyłudzenia, HARACZE I inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hebry$1)62#9@jki Re: Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.centertel.pl 01.06.23, 16:20 SEBASTIAN Nazwisko: SIADUL Firma przedsiębiorcy: DREW-PELL SEBASTIAN SIADUL zegar NIP: 9592021181 zegar REGON: 382507770 zegar Forma prawna: CEIDG - Osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą HANDEL PSYCHOTROPAMI I NARKOTYKAMI ORAZ LUDŹMI, KRADZIEŻE SAMOCHODÓW, PODRABIANIE UPOWAŻNIEŃ ORAZ PODPISÓW. POBIERANIE KREDYTÓW NA CUDZE DANE OSOBOWE, WŁAMANIA DO MIESZKAŃ I DOMÓW, HARACZE I ZASTRASZANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aminokwas Allianz-awanse dla kolesi. IP: .1.* / *.allianz.pl 10.01.06, 14:43 Nieważne jakie masz wykształcenie, ważne kogo znasz. Możesz niczego nie umieć, robić błędy. Nie umieć się wysłowić, być debilem. Ale pracę i stanowisko masz zapewnione jeśli znasz kogoś wysoko postawionego. Niewiele osób awansuje w allianz dzięki swoim zasługom. A zwykłe szaraki nie mają żadnych praw. Każda ciąża jest źle widziana. Pochwał brak, są tylko nagany. A zwykły robol w allianz może co najwyżej popsuć dzień sprzątaczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Allianz-awanse dla kolesi. IP: 24.83.177.* 13.01.06, 00:00 No tak polski-Kapitalizm- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Allianz-awanse dla kolesi. IP: *.mennica.com.pl 20.02.06, 14:39 Mam koleżankę, która pracuje w Allianz. Jest kierownikiem grupy. Jest żle. Mobing non-stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Allianz-awanse dla kolesi. IP: 213.31.229.* 23.03.06, 13:52 Ja tez mam, niewiele umie, ale chwali sie że z tym wypije tam pojedzie ( wyjazd intergracyjny), sama mówi ze trzeba sztame trzymac z szefostwem a widac to pozniej po premiach i podwyzkach. Pracuje w ksiegowosci i ma 6000 netto pensji + podobne premie. Życ nie umierac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kptwby6525@#-+=7 Re: Allianz-awanse dla kolesi. IP: *.centertel.pl 16.03.23, 10:16 REGON: 388435444 zegar NIP: 9591791497 HANDEL PSYCHOTROPAMI I NARKOTYKAMI ORAZ LUDŹMI, KRADZIEŻE SAMOCHODÓW, PODRABIAJĄ DOKUMENTY SĄDOWE ORAZ PODPISY I UPOWAŻNIENIA, POSZUKIWANI PRZEZ KAS ORAZ CBŚP, SPRZEDAJĄ UKRAIŃSKIE DZIECI DO BURDELI, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Allianz-awanse dla kolesi. IP: *.chello.pl 31.07.06, 09:49 A GDZIE TAK NIE JEST? TAK BYŁO W CO DRUGIEJ FIRMIE W KTÓREJ BYŁAM ZATRUDNIONA Nieważne jakie masz wykształcenie, ważne kogo znasz. Możesz niczego nie umieć, robić błędy. Nie umieć się wysłowić, być debilem. Ale pracę i stanowisko masz zapewnione jeśli znasz kogoś wysoko postawionego. Niewiele osób awansuje w allianz dzięki swoim zasługom. A zwykłe szaraki nie mają żadnych praw. Każda ciąża jest źle widziana. Pochwał brak, są tylko nagany. A zwykły robol w allianz może co najwyżej popsuć dzień sprzątaczce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Allianz-awanse dla kolesi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 13:31 pracowałam w call center allianz. skończyłam w ośrodku z nerwicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strw564$#@983 Re: Allianz-awanse dla kolesi. IP: *.centertel.pl 04.12.22, 08:59 REGON 291193157 NIP 9590497494 USŁUGI BUDOWLANE, KRADZIEŻE NA BUDOWACH, WYŁUDZANIE VAT, BRAK REJESTRACJI POMOCNIKÓW, PODWYKONAWCA OSZUKUJE I HANDLUJĄ PSYCHOTROPAMI I DOPALACZAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pTegt#@18524 Re: Allianz-awanse dla kolesi. IP: *.centertel.pl 23.04.23, 09:53 Numer Rejestrowy 9591346685 REGON 260195172 Słowa kluczowe agencja nieruchomości, nieruchomości, pośrednik nieruchomości, obrót nieruchomościami, sprzedaż nieruchomości, mieszkania, domy HANDEL PSYCHOTROPAMI I NARKOTYKAMI ORAZ LUDŹMI, KRADZIEŻE NIERUCHOMOŚCI, fałszowanie dokumentów sądowych oraz upoważnień, zastraszania, szantaże, wyłudzenia, HARACZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolna Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.hsd1.ca.comcast.net 13.01.06, 05:07 lot catering -to dopieto oboz pracy, szczerze odradzam tam pracy tylko ladna nazwa,ludzi traktuja jak zwierzeta, rzadza ludzie po szkole podstawowej i zawodowkach, nawet jak jestes dobrym fachowcem to i tak ci udowodnia ze nic nie potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Us Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: 24.83.177.* 13.01.06, 18:24 System jak w Usa>Wlasciciel np.biura prawnego po 10klasach........bez pojecia prawnego???????????,A Polska lubi amerykanskich -BUFONOW- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Htor6532, $#@uty Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.centertel.pl 12.03.23, 07:30 Kamil Nazwisko: Frydrych Firma przedsiębiorcy: Kamil Frydrych Usługi Budowlane SZTIFBUD zegar NIP: 9591715243 zegar REGON: 260565025 zegar Forma prawna: CEIDG - Osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą Okrada budowy, handlują psychotropami i narkotykami, samochody i sprzęt mają kradziony i dokumenty podrobione, pobierają kredyty i dofinansowania na cudze dane osobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.chello.pl 15.01.06, 19:59 top shop - studio moderna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.vc.shawcable.net 16.01.06, 04:58 FAJNIE.Trzeba jak najwiecej pisac o -BADZIEWIAKACH- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jn Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.compi.net.pl 05.08.10, 23:31 Byłem na rozmowie o pracę z prezesem. Ehhhh .... prezio z wyjątkowo małej litery ............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sammy Supermarket Piotr i Paweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 10:27 Market jak market, tylko ceny z kosmosu. Ale oni do tego dorabiają jakąś pieprzoną ideologię. Szajs najwiekszy z mozliwych. Mobbing i wszyscy na wszystkich donoszą. Ja sie szepnie nie temu co trzeba ze cos sie nie podoba juz mozna zwijac manatki. Oni tylko z zewnątrz wygladają na takich cacy. Tak naprawde każdy zarówno pracownik jak i klient są traktowani jak potencjalny zlodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Supermarket Piotr i Paweł IP: *.static.tkt-net.pl 31.08.09, 15:24 Ludzie jestem wam wdzięczna za te opinie!!Myślałam że to tylko ja mam takie zdanie na pewne tematy!!Zgadzam się z tym,ze to obozy pracy, nikt się nie martwi że jest za mało pracowników - MA BYĆ ZROBIONE.Zarówno pracownik jak i klient traktowany jak złodziej to fakt. Pani kierownik z wrocław. marketu specjalną osobę wyznacza na tradycji(mięso,sery)u której pracownicy mogą kupować,a na nalepce z wagi musi się podpisać. że niby to ma ukrócić kradzieże tak jakby pracownik mógł coś tam ukraść i ta pochrzaniona ideologia że klient jest najważniejszy w PiP -ie trzeba mu włazić z butami w cztery litery Jeszcze kwestia donoszenia tam trzeba uważać co sie do kogo mówi bo to jedna wielka rodzina jest i nie wiadomo kto z kim powiązany i skoligacony. a kto nie donosi ten wróg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5xl Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.06, 23:20 ENIRO (panorama firm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realny Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.vc.shawcable.net 25.01.06, 08:42 Trzeba-DZIADOSTWO-jak najwiecej PIETNOWAC na forum!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benjamin Re: a może ranking najlepszych pracowników? IP: *.aster.pl 29.01.06, 14:29 Pracodawcy w razie rotacji bedą mogli zajrzec, będą referencje od razu na forum, czyż to nie ułatwi życia???? A może zrobic też ranking najgorszych pracowników?...Co wy na to? ;)Pracodwaca będzie mógł wpsiac dane pracowników, jesteście pewni,że was tam nie będzie?-ahahaah..żartowałem... ;)Jeszcze ja bym się tam znalazł, oj..cicho, sza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpuśsadełko Re: a może ranking najlepszych pracowników? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:12 Najgorsze jest Stałe Przedstawcielstwo przy Biurze ONZ w Genewie. Na stanowiska ryczałtowe przyjmuje się tam osoby z układów, które nie chcą pracować bo szmal im się należy za ładne oczy i nie świadczenie pracy. Do tego te osoby nie znają obcych języków, nie mają żadnych certyfikatów i państwowych egzaminów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilmanyi Re: a może ranking najlepszych pracowników? IP: *.crowley.pl 17.01.08, 14:35 czy wiesz to z własnego doświadczenia? pracujesz tam obecnie? miałam nadzieję, że coś się zmieniło... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: a może ranking najlepszych pracowników? IP: *.3.pl 25.01.08, 23:40 Polmomtel. Znowu :) Ciekawe czemu coraz mniej osob to dziwi ... Jedyna dobra rzecz jaka im jeszcze wychodzi to PR. Ponizej link do dyskusji : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=74392503&v=2&s=0 Gosc. Odpowiedz Link Zgłoś
razielos Re: a może ranking najlepszych pracowników? 11.11.08, 15:33 Wild Polska - Naprawde przyjemna firma, zwlaszcza jezeli chodzi o prace na magazynie. 1800 zł netto. Najlepszy szef magazynu jakiegokolwiek spotkalem. Nie jestem w stanie powiedziec o nim niz zlego. Atmosfera pracy swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:20 Motobank za.... wszystko: - niską pensje - oszukiwanie na prowizji - dużo by pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona ENIRO - Panorama Firm! IP: 83.17.27.* 09.10.06, 22:50 Ludzie!! To dopiero tragedia! Średni okres przepracowany w tej firmie wynosi 3 miesiące...ale tylko dlatego, że gdyby się pracownik zwolnił wcześniej musiałby zapłacić za szkolenie 2 tys złotych. Mnie również trzymała do końca okresu próbnego ta kasa. Podsłuchiwane rozmowy, codziennie sprawdzane billingi - ile dzwonisz, o której zaczynasz prace, o której kończysz prace, ile trwają rozmowy, jak długie przerwy między rozmowami. Codzienne zebrania - zwane przez pracowników "praniem mózgów" - najczęściej organizowane na bezpłatnej przerwie. Na ścianie wisi wielka tablica wyników. Jak nie wyrabiasz planu masz przerąbane - gnębią, mówią że nie dostaniesz urlopu, masz codziennie "rozmowę" motywacyjną z Supervisorem. Do kibla można wyjść max 3 razy dziennie... chyba że masz umówioną rozmowe rozmowe z klientem, akurat wtedy kiedy Ci się zachce siusiu... wtedy najlepiej pampersa sobie załóż bo Cię Supervisor nie wypuści (miałam taką sytuację!!!) Nawet jak chcesz wziąć urlop na żądanie (który niby przysługuje) to licz się z odmową! I można tak pisać i pisać... Kto pracował to wie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.pcz.pl 10.01.07, 13:57 Niedługo to sie zmieni przedsiebiorca zacznie szanowac pracownika jak mu rak do pracy bedzie brakowało!! www.3dwhite.pl/?click=a9170483f3be82ab1dc3427e605e144d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Enioro, cigły nabór nie wypłacana prowizje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:52 Po 3 miesiacach uciekłem. Za reklamy to do tej pory mi nie zapłacili to znaczy prowizji i chyba ciagle poszukuja nowych ludzi bowiem takto nie musza im placic prowizje... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejbrozewicz Re: Ranking najgorszych pracodawców 30.01.06, 17:34 Dealcom S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traffica FIRMA TRAFFICA IP: *.chello.pl 01.02.06, 22:06 pracujesz od południa do poznej nocy za marna kase (4zł niezaleznie jaka pora dnia) a pozniej i tak ci niewyplacaja. mowia ze to praca przy wprowadzaniu danych a okazuje sie ze kleisz znaczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
areczek1974 [...] 02.02.06, 12:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:48 Najgorszy warsztat jaki naprawia samochody to Auto Rejnal Właściciel debil do potęgi,uważa sie za Alefe i Omege a potrafi jedynie ustawic zawory w maluchu.Pracowałem tam rok i dałem w długą bo płacił mi 35 pln za dzień bez Zusu a jego "serwis" miał kozackie ogrzewanie przy minus 8 na dworzu na hali napraw było plus 2 po całodziennyn grzaniu piecykiem gazowym.niepłacił kasztan za nad godziny tylko palił frana.Nigdy więcj takiego fermentu.Warsztat mieści się Warszawa Targówek ul.Borzymowska 24 a zowie się AUTO REJNAL-a powinien ch.. na kaczych łapach Odpowiedz Link Zgłoś
areczek1974 Re: Ranking najgorszych pracodawców 02.02.06, 12:13 KAMIS-PRZYPRAWY TYRASZ ZA 700PLN WYTRZYMALEM JEDEN DZIEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agap Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.orange.pl 04.02.06, 15:03 SUENO LIBRE oraz zespol restauracyjno pubowy "POD HERBAMI" - obie frmy dzialaja podobnie , nie wyplacaja pienidzy , kreca , kradna itd. w herbach podkladaj aswinie, zabieraja towar i wmawiaja pracownikom ,ze to oni ukradli albo nie nabili na kase ..no i po pesji:) Odpowiedz Link Zgłoś
zelmar Re: Ranking najgorszych pracodawców 16.02.06, 23:06 to sie otyrales :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert BEL POL BIELANY WROCŁAWSKIE IP: *.sobotka.net / 83.17.188.* 03.02.06, 17:59 mobbing, banda głupków z magazynierem Błażejem na czele, rotacja pracowników aż furkocze, zwalanie pracy jeden na drugiego, ogólnie syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5644f VERSO IP: *.pl 04.02.06, 02:50 VERSO SZUKAJA GLUPKOW DO PRACY ZA MARNY GROSZ A PENSJE WYPLACAJA PO 2 MIESIACACH OMIJAC TA FIRME SZEROKIM LUKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: bel pol bielany wrocławskie IP: 213.199.248.* 05.01.14, 14:25 niekompetentni pracownicy i nieuprzejmy kierownik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: IP: *.chello.pl 07.02.06, 17:39 Dim Office na białostockiej w Warszawie brak stałej umowy (wieczne problemy szefa z zusem, który tym tłumaczy umowy o dzieło) nadgodziny pracujesz za 5 osób, których on nie chce zatrudnić bo ma ambicję posiadania małej firmy idziesz po podwyżkę to cię wywala z roboty Wszystko robi na ostatnią chwilę... jak coś spieprzy mówi wszystkim klientom, że to wina danego pracownika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Do komercji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 22:22 Jak jestes taki ciekawy jak sie pracuje w zusie, to sie tam zatrudnij a poznasz smak prawdziwej pracy zusowskiej, nie licz ze ktorys pracownik Zus bedzie mial sile i ochote po pracy wypowiadac sie w tej kwestii. Po co i tak wszyscy beda narzekac na zus!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 04:09 mafijna firma to PKN ORLEN SA na ul.Pankiewicza 4 w Warszawie oraz Płock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.chello.pl 09.02.06, 21:26 Club ARCO ul. Bitwy Warszawskiej 19. Pracodawca złodziej. Okradają kelnerki nie tylko z napiwków. Wyzysk i nic więcej. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.chello.pl 15.02.06, 11:00 Informedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple12 Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: 83.238.13.* 20.02.06, 15:21 A co jest nie tak z INFORMEDIA? Wybieram się tam na rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
nonna79 Re: Ranking najgorszych pracodawców 20.02.06, 22:57 Developer - House, paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala PCM I CALL CENTER POLAND!!! IP: *.chello.pl 16.02.06, 22:26 Polske Centrum Marketingowe tzw. PCM oraz Call Center Polska - NIE ZALICZAJĄ PRZEPRACOWANYCH GODZIN, ZA LITERÓWKI,ZA NIEPOBIERANIE REKORDÓW NAWET BĘDĄC NA TZW. AUTOMACIE GDZIE SYSTEM SAM AUTOMATYCZNIE ZA CIEBIE POBIERA REKORDY, ZA TO ŻE O MINUTĘ PRZEKROCZYŁEŚ CZAS PRZERWY!!! WYZYSK, ŻE AŻ RĘCE OPADAJĄ!!!! uważajcie na nich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Lala / Marek Re: PCM I CALL CENTER POLAND!!! IP: *.vc.shawcable.net 16.02.06, 23:49 Chyba chcialas powiedziec Polskie Centrum-ZLODZIEJOWE-to jest dla nich bardziej odpowiednia nazwa.Pozdrawiam Cie............................I przestanmy sie - BAC BADZIEWIA-Piszmy o NICH- Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: CALL CENTER POLAND!!! 17.02.06, 11:00 pracowałam tam ponad 2 lata temu za dobre wyniki grupowe czli przekraczalismy norme która trzeba robic na 1 dzien,a do projektu ktory mial potrwac w załozeniu 3m-ce to grupowo zrobilismy baze w ciagu 2 m-cy.wiece firma prawie wieszkosc podziekowała tylko grastke zostawiła aby dokonczyli dany projekt. Co do odbierania stawek,byłam w budynku na czas ale to jest kilku nasto- pietrowy budynek i zanim zjezie winda to trzeba troche poczekac,i jak wkoncu dojechałam na te 5 pietro a to trwało 10 minut.to obcieli mi godzinowa stawke czyli 6zł.://))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burn [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.09.06, 17:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Disease [...] IP: *.cec.eu.int 22.09.06, 15:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
supergirl call center poland 28.12.06, 14:56 skorpionica11 napisała: > pracowałam tam ponad 2 lata temu > za dobre wyniki grupowe czli przekraczalismy norme która trzeba robic na 1 > dzien,a do projektu ktory mial potrwac w załozeniu 3m-ce to grupowo zrobilismy > baze w ciagu 2 m-cy.wiece firma prawie wieszkosc podziekowała tylko grastke > zostawiła aby dokonczyli dany projekt. > Co do odbierania stawek,byłam w budynku na czas ale to jest kilku nasto- > pietrowy budynek i zanim zjezie winda to trzeba troche poczekac,i jak wkoncu > dojechałam na te 5 pietro a to trwało 10 minut.to obcieli mi godzinowa stawke > czyli 6zł.://))) a to leniuszek, na piechote zasuwac trza bylo, mloda jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: call center poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 14:47 Hej Supergirl wiedać że nie ukrywasz, że jesteś z CCP. Ładnie to tak atakować wszystkich innych dookoła ? Tak chcesz budować pozycję swojej firmy na rynku ? Zmień taktyką, ta zaprowadzi cie a tym samym CCP w ślepą uliczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: call center poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:59 Ale stosujesz mobbing. Pewno jestes z tej firmy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly agent SITEL - Warszawa - najgorszy Call Center IP: *.106.113.82.net.de.o2.com 29.01.09, 17:51 Powstalo tez forum z 236 wpisami (na dzien dzisiejszy) na temat zlych warunkow pracy w Call Center o nazwie SITEL Polska w Warszawie. Przeczytajcie koniecznie, zeby wiedziec, gdzie NIE stawiac sie na rozmowe kwalifikacyjna. Chodzi o to, zeby nie spasc z deszczu pod rynne, tzn. z call center, gdzie wyzyskuja do jeszcze gorszego, jakim jest SITEL. Polecam przeczytanie tego forum!!!! Forum to znajdziecie poprzez gazeta.pl (forum "praca" - "Warszawa") badz onet.pl (wpisujac w wyszukiwarce: SITEL forum"). POzdrawiam ! Wieloletni byly (na szczescie) pracownik SITEL: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: PCM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:21 dostałem prace w pcm-ie prosze o meila na co konkretnie uważać lopez39@gazeta.pl z góry dziekiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Call Center IP: *.chello.pl 31.07.06, 09:30 ja przepracowałam w kilku call centers i wszędzie jest to samo, pracodawca kombinuje co tu zrobić aby zapłacić jak najmniej, ponadto brak szacunku dla pracownika, a zwłaszcza dla dobrego pracownika- to jest rażące.W Call Center Poland pracowałam 6 lat temu. Poraził mnie tam rażący brak kultury kadry kierowniczej. Kiedy jedna z team leaderek złamała noge w górach wszyscy się cieszyli, tak im uprzykrzała życie. A teraz najlepsze- jak stamtąd wyleciałam wraz z grupa znajomych, którzy dojeżdżali razem ze mną do pracy. Jeden z szefów projektu Cyfra+ darek został przeze mnie przypadkowo zauważony, kiedy całował się z inna kobietą ( jego narzeczona pracowała w call center na recepcji). Tego samego dnia ja i moi znajomi którzy mi wtedy towarzyszyli zostaliśmy zwolnieni pod byle pretekstem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Call Center IP: *.chello.pl 20.09.06, 22:55 scenka z Arterii: szef: dlaczego nie dzwonisz? ja: chcę wytrzeć nos szef: ale spada produktywność scena nr2: dzwonię do pracy oświadczyć, że nie przyjdę bo jestem chora szef: ale u nas nie ma czegos takiego jak choroba!wez cos przeciwbólowego, ubierz sie ciepło i przyjeżdżaj! ja: mam gorączkę, nie jestem w stanie szef: dobrze, ale pamietaj na przyszłość, w tej firmie nie ma chorób, i żadnych innych urlopów i żeby było mi to ostatni raz! Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Call Center 03.09.07, 13:48 Gość portalu: Asia napisał(a): > scenka z Arterii: > szef: dlaczego nie dzwonisz? > ja: chcę wytrzeć nos > szef: ale spada produktywność > > scena nr2: > dzwonię do pracy oświadczyć, że nie przyjdę bo jestem chora > szef: ale u nas nie ma czegos takiego jak choroba!wez cos przeciwbólowego, > ubierz sie ciepło i przyjeżdżaj! > ja: mam gorączkę, nie jestem w stanie > szef: dobrze, ale pamietaj na przyszłość, w tej firmie nie ma chorób, i żadnych > > innych urlopów i żeby było mi to ostatni raz! Podaj nazwisko szefa, jestem ciekawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Call Center IP: *.chello.pl 03.09.07, 19:29 niewysoki blondyn - prowadził projekt ING. To był wrzesień 2006. Ja tam byłam może półtora tygodnia - po tej chorobie nie wróciłam. Nie pamiętam nazwiska żadnego z szefów Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Call Center 04.09.07, 10:29 Gość portalu: Asia napisał(a): > niewysoki blondyn - prowadził projekt ING. To był wrzesień 2006. Ja > tam byłam może półtora tygodnia - po tej chorobie nie wróciłam. Nie > pamiętam nazwiska żadnego z szefów Pytam, bo kiedy ja tam pracowałem to była sympatyczna mała firma - potem trochę sie rozrosła i przestało byc sympatycznie - wiec wszyscy rozsądni ludzie uciekli - w kazdym razie bałem sie, ze to komus ze znajomych odbiło - na szczęscie niewysokich blondynów zadnych nie znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Do Mychy - zemsta IP: *.121.113.82.net.de.o2.com 20.01.09, 09:46 Mycha, to nie wiesz jak sie zemscic na tym pacanie Darku ? Wylecialac, bo widzialas, ze zdradza swoja dziewczyne ? A wiec poinformuja ja osobiscie o tym. I namow jeszcze innych, ktorzy z Toba wylecieli za to co zobaczyli, zeby wykonali po jednym telefoniku do zdradzonej dziewczyny. Juz laska mu urzadzi impreze :-) Nastepnie zatelefonuj do Darka (juz tam nie pracujesz, swiadectwo pracy pewnie juz dostalas, wiec ci ta firma wisi) i poinformuj go o tym, ze ty za tym stoisz. Ubaw na calego :-)Moze to ich nauczy nieco tego, ze ludzmi nie mozna pomiatac. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska22222 Re: Call Center 20.09.12, 16:47 Szukacie ciekawej pracy? Zapraszamy do aplikacji - www.hr-line.pl/oferta_pracy/12329/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVN Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 11:23 Kancelaria BNWW traktują ludzi jakby byli niewolnikami, robota po godzinach oczywiście gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.aster.pl 20.02.06, 15:17 PCM - wypłaty dwa tygodnie po terminie(jak się upomnisz - to usłyszysz, że masz błędny numer konta - i tak co miesiąc). Gadki o premiach (parę tysięcy na zespół)- byłam w czołówce i grosza nie zobaczyłam, za to kantują na godzinach pracy. Trzymajcie się od nich z daleka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 AICON 20.02.06, 23:20 AICON - posrednik finansowy. do dzis nie wyplacono mi wynagrodzenia za wrzesien 2005(!), mimo moich telefonow i maili.szef odklada sluchawke albo odsyla do innych osób, a co weekend jest na Mazurach (sezon letni) albo nartach (zimowy). poraaaazka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lizavieta1 Re: Ranking najgorszych pracodawców 25.02.06, 22:18 Hej, TVN odezwij się na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
zagubiona_274 Re: ZUS - jak w tym ZUS-ie ?? 05.03.06, 13:57 hmmm..ja pracuje w zusie i musze powiedziec, że jest to moja pierwsza praca. w ciągu kilku lat pracy dostałam tylko jedna podwyzke i obecnie moja płlaca wynosi 1000 zł brutto/!!!/ oprocz tego mam zaszczytne styanowisko w kancelarii, czyli wysylam listy skończylam studia na uniwerstytecie i nie ma dla mnie mądrzejszego zajęcia. za to robia jakies smieszne kkonkursy na rozne stanowiska, gdzie zgory wiadomo kto wygra...bbbuuuuuuuuuuuu wlasnie chce mi dac umowe na stałe...ale sorry nie skorzystam...jade za granice myc gary za 1000euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: ZUS - jak w tym ZUS-ie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:25 Brawo WłAśCIWA DECYZJA !!! Wyspy i inny normalniejszy świat czekają .POWODZENIA!!! Dopóki ostatni młody wykształcony nie opuści tego kraju i takie instytucje jak tu wspomniany "ZUS" nie znikną z powierzchni ziemi w tym kształcie jak obecny , Elity nie pojmą że to już koniec "wyciskania cytryny " i ogłupiania resztek społeczeństwa.Ja czekałem ( czytaj- łudziłem sie nadzieją ) od 1992, że będzie lepiej . Zmarnowany czas !!! W samym Dulinie jest już podobno ponad 150 tysięcy Polaków. Powstaja polskie szkoły , bo żłobki i przedszkola już dawno są. Większość po przepracowaniu tam kilku miesięcy przewaznie instaluje sie na stałe.Do Polski "wpadają" na urlop i zobaczyć znajomych, jeżeli jeszcze ich zastaną.Bym skłamał gdybym napisał że w Polsce nie ma pracy.Jako bezrobotny czytając oferty z całej Polski a przybywa ich w postępie geomertycznym ,w wielu zawodach....wnioskuję że tu ujme w cudzysłów " pracodawcy" pomylili zasiłek z wynagrodzeniem za prace. To tak w skrócie wiadomo o co chodzi. Niestety mimo ze wiem iż moje kwalfikacje i wieloletnie doświadczenie powinienem spożytkować budując w kraju ,ale niestety przez "ZUS" 780 zł/miesięcznie prowadząć działność, zmuszony jestem poprzez jobs.pl czy inną agecje udać sie na Szmaragdową Wyspe i osiąść tam na stałe.Zajęcia z jezyka angielskiego będzie prowadzic nauczycielka z Polski której tu często brakowało na godne życie .Będzie leczył poski lekarz, samochód naprawi zdolny polski mechanik itd. Powoli zasiedlimy ten kraj wysoko wykfalfikowanymi kadrami i moze w następnym pokoleniu zaczną sie z Polską liczyć bo teraz ....przykro jest ... Do zobaczenia na Wyspach. Odpowiedz Link Zgłoś
zagubiona_274 Re: "Jak jestes taki ciekawy jak sie pracuje w z 05.03.06, 14:02 niby czego mam sie bac...pracuje od kilku lat skończylam studia, a jedyne czego sie nie moge doczekac to podwyzka.mam 1000zl brutto i zadnych widoków na awans... podwyzke dostane jak minimalna pensja dojedzie do mojego poziomu i przekroczy go....jaskies 1,5 -2 lata..;-)) ale ja nie bede czekac...jade za granice a stalą umowe zaa taka kase kosztem zdrowia psychicznego to niech sobie w d....wsadzą...dziękuje,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlon Re: "Jak jestes taki ciekawy jak sie pracuje w z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 15:41 SAMSET - przerost formy nad treścią - absolutne DNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CITY HANDLOWY- kolesiostwo daleko posuniete!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: "Jak jestes taki ciekawy jak sie pracuje w z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 15:38 popieram. Samset raczej nie nalezy do najlepszych. Kasa pod stolem, umowa na najnizsza albo czesc etatu. Spotkania z szefem o 19 (a praca do 17). Zero kasy za nadgodziny. Handlowcy zatrudniani na miesiac- dwa i zaraz wywalani bo nie ma efektow (jak przez miesiac moze byc je widac??). Rozliczanie z telef. sluzb co do grosza- ciezko udowodnic ze minuty wygadane ponad abonament to rozmowy z klientami. To samo z paliwem do aut sluzbowych. Czesto pensja po czasie (oprocz tej na umowie cieżko sie doprosic kwoty ktora ci obiecano). Nie polecem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orl Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.acn.waw.pl 14.03.06, 22:07 El-Went Włochy, Natra Mokotów Klimat w Ożarowie, radzę omijać szerokim łukiem, to oszuści!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kama99999 Re: Ranking najgorszych pracodawców 30.05.07, 18:50 Czesc Chciałabym sie zapytac dlaczego firma Natra na Mokotowie? Napisz czy firma jest wyplacalna i czy podpisuja umowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.play-internet.pl 19.06.14, 19:55 El-WENT . NAJGORSZA FIRMA WYKORZYSTUJĄCA PRACOWNIKÓW, POTRACAJĄ Z PENSJI NIE WYPŁACAJĄ CAŁOŚCI WYNAGRODZENIA OSZUKUJĄ NA GODZINACH PRACY,WYKORZYSTUJĄ TWÓJ CZAS FIRMA W KTÓREJ NIE MOŻESZ SIĘ ROZWIJAĆ ZAWSZE SIĘ TAM JEST MURZYNEM. PAN DYREKTOR MA SWOICH PUPILI NIC NIE ROBIA I DOSTAJA PIENIADZE ZA NIC A SZARACY WYKONUJĄ NAJCZARNIEJSZA PRACE ŻEBY PUPILE DOSTALI DUŻE WYNAGRODZENIUA ZA SIEDZENIE I NIC NIEROBIENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.play-internet.pl 19.06.14, 19:59 PAN BOGDAN RYNIEWICZ JEST OSZUSTEM ZARÓWNO JAKO MONTER WENTYLACJI,JAK I OSZUSTEM W WYKORZYSTYWANIU PRACOWNIKÓW I NIEWYPŁACALNYM DLA PRACOWNIKÓW ZAWSZE ZNAJDZIE POWÓD ŻEBY ZMNIEJSZYĆ,OBCIĄĆ PENSJE.....OMIJAĆ TA FIRMĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSZUSSSSSST! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.play-internet.pl 23.06.14, 13:26 Firma el-went krentacze, oszusci,zlodziej Pan Bogdan Ryniewicz a jego sekretarka tempa idiotka wykorzystuja,okradaja nie mozna uzyskac od nicj ani informacji na temat pieniedzy za wykonana prace ani dosyac sie do Prezesa Ryniewicza jest nieosiagalny pod zadnym telefonem.Omijac ta firme krzak nawet nie potrafia wentylacji zakladac,klica sie z inspektorami budowy zenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) IV RP w wydaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:20 Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: IV RP w wydaniu IP: *.chello.pl 30.04.06, 12:11 Jaka IV RP w wydaniu Kaczyńskich??? przecież PCM i inne tego typu wyzyskiwacze powstały za komunistów, SLD, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gronostaj Animalia.pl IP: *.anon-online.org 21.03.06, 00:28 Zdecydowanie czołówka najgorszych pracodawców. Jest tam wszystko, co tylko można sobie wymarzyć w kiepskiej firmie: brak organizacji, brak poszanowania pracownika, wymuszanie darmowej pracy po godzinach i w weekendy, nie chcą podpisywać umów, połowa ludzi zatrudniona na czarno, a jeśli już kogoś zatrudnią formalnie to ma w papierach tylko 1/2 etatu, można zapomnieć o czymś takim jak RMUA, bo szefowa przez 2 lata nie była ubezpieczona i znaczy, że wszyscy tak powinni. Problem z wypłacaniem kasy - trzeba się o nią upominać, a i nie zawsze dostanie się tyle ile powinno się dostać. Katują jak mogą (smsy o 3ej nad ranem w piątek, rozliczanie się z tego kto ile minut siusia w pracy, ciągły stres, czepianie się dosłownie wszystkiego, stałe ściemki że "będzie lepiej", rozchwiana emocjonalnie pracodawczyni, no i dosyć przykre zapachy spodowane nie myciem się pracodawców dosyć skutecznie utrudniają komunikację pracownika z szefostwem). Krótko mówiąc, praca dla osób, które lubią zarabiać mało, a najlepiej pracować za darmo i do tego pławią się w tym, że ktoś na nich wrzeszczy z irracjonalnych powodów. No i dla tych, dla których higiena osobista jest na ostatnim miejsciu w hierarchii :-) Przestrzegam i odradzam wszystkim, którzy mieliby tam pracować. Lepiej znaleźć sobie coś innego, niż tracić nerwy i czas w tej "firemce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de-brie Re: Animalia.pl IP: *.chello.pl 30.04.06, 11:24 Już nigdy nic od nich nie zamówię. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagorska Re: Ranking najgorszych pracodawców 21.03.06, 21:19 pgr bródno bardzo małe płace na wszystkim oszczędzaja a najbardziej na prcownikach byle mniej co miesiąc np włamanie to już po kieszeni ,zbiją szybę prezesowi w samochodzie to chlup po kieszeni itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 21:45 Masz bujną wyobraźnię. Nie napisałaś jeszcze tylko ile kasy i o od kogo dostajesz za ciągłe pisanie takich bredni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Delikatesy Piotr i Paweł w Jankach IP: *.chello.pl 22.03.06, 05:49 Szanowne Panie Właścicielki uważają, że wszystko im wolno: -pracownika traktują jak śmiecia, który powinien być dla nich do dyspozycji 24h. -twój dzień wolny zawsze może zamienić się w pracujący -zawsze pracujesz więcej niż 8h -do obowiązków sprzedawcy należy m.in. szorowanie toalet -wprowadziły zakaz palenia papierosów -rutynowe przeszukiwanie szafek przez ochronę, w których pracownicy trzymają osobiste rzeczy, dokumenty, pieniądze itp. - otwierasz szafkę po skończonej pracy i widzisz dokładnie przeszukaną torebkę, łącznie z otwartym listem, który dostałam od kumpla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Delikatesy Piotr i Paweł w Jankach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:48 njgorszym pracodawcom jest MC donald's tu jest dopiero syf kierownicy restauracji jak ma przyjechac biuro mają pełne gacie bo są tak spompowani traktują jak śmiecia i cały czas ludzi wysyłają do domu zostawiąją ok 7 osób w pracy po to żeby SpMH było wyższe i trzeba zapie..ć jak u murzynów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaus Re: Delikatesy Piotr i Paweł w Jankach IP: *.mofnet.gov.pl 03.04.08, 15:56 Gość portalu: xyz napisał(a): > Szanowne Panie Właścicielki uważają, że wszystko im wolno: > -pracownika traktują jak śmiecia, który powinien być dla nich do dyspozycji 24h > . > -twój dzień wolny zawsze może zamienić się w pracujący > -zawsze pracujesz więcej niż 8h > -do obowiązków sprzedawcy należy m.in. szorowanie toalet > -wprowadziły zakaz palenia papierosów > -rutynowe przeszukiwanie szafek przez ochronę, w których pracownicy trzymają > osobiste rzeczy, dokumenty, pieniądze itp. - otwierasz szafkę po skończonej > pracy i widzisz dokładnie przeszukaną torebkę, łącznie z otwartym listem, który > dostałam od kumpla... Zawiadomiłbym prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolop Re: Delikatesy Piotr i Paweł w Jankach IP: *.524.skorosze.waw.supermedia.pl 08.12.12, 00:13 jasne:)) list od kumpla? w dzisiejszych czasach, po zaraz się przekręcę ha h ah a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Ranking najgorszych pracodawców /KRKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 12:37 Tej treści ogłoszenie ukazało się dzisiaj na wielu portalach z ofertami pracy. Zwracam uwagę na datę do kiedy nalezy przesyłać aplikacje....Dzisiaj jest 23.03.2006 r....Ale oczywiście profesjonaliści z tej profesjonalnej firmy zapomnieli zmienić daty w ogłoszeniu. Ciemny lud to kupi? A kontaktujcie się TYLKO Z WYBRANYMI OSOBAMI. ==================== KRKA POLSKA SP. Z O.O. Już dziś pomyśl o swojej przyszłości! Firma farmaceutyczna KRKA Polska Sp. z o.o. poszukuje kandydatów do pracy na następujące stanowiska: ANALITYK Oczekujemy wykształcenia wyższego z zakresu nauk ścisłych lub ekonomicznych znajomości statystki i technik ekonometrycznych biegłej znajomości Windows pakietu MS Office bardzo dobrej w mowie i w piśmie znajomości języka angielskiego wysokich zdolności analitycznych i planistycznych umiejętności zarządzania informacjami umiejętności rozwiązywania problemów rzetelności, dokładności i wyjątkowej staranności mile widziane doświadczenie w dziale analiz sprzedaży i danych marketingowych Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie raportów i analiz ilościowych i jakościowych w oparciu o dane wewnętrzne i zewnętrzne firmy dokonywanie analiz porównawczych śledzenie zmian i trendów zachodzących na rynku Zgłoszenia pisemne (życiorys i list motywacyjny, świadectwo potwierdzające znajomość języka angielskiego) należy przesyłać do 22.03.2006 pod adresem KRKA Polska Sp. z o.o., ul. Równoległa 5, 02-235 Warszawa w dopisku prosimy wpisać odpowiednie stanowisko Kontaktujemy się tylko z wybranymi osobami. Nie odsyłamy niewykorzystanych ofert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Ranking najgorszych pracodawców IP: *.aster.pl 25.03.06, 05:42 SkyNet Connection ul Żelazna 54 tak robia ludz ze szok dzwonisz umawiaja cie na spotkanie przychodzisz a tam proponuja ci akwizycje a w ofercie zatrudnienia jest do administracji i działu reklamacji .szkoda słow a szef to taki debil i lalus Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Ranking najgorszych pracodawców 09.04.06, 17:36 o, żelazna 54 :) ostatnio tam byłam, ale chyba w Germany Way czy jakos tak, w ogłoszeniu było o pracy biurowej dla studentów dziennych, a okazało sie że to ordynarna akwizycja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver lubaszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:45 racja.nie płacą za nadgodziny a trochę tego jest.obcinki na czym się da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: lubaszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 20:54 Jestem klientką od kilku lat i z przykrością zauważam,że jakość wyrobów bardzo się popsuła. Na moją uwagę,że chleb np. "Karol" czy "Dukatowy" nie da si e pokroić bo się kruszy słyszę odpowiedź,że sa nowi piekarze i coś im się nie udało.Mnie to nie obchodzi. Jeżeli kupuję towar gorszej jakości to po pierwsze powinnam o tym wiedzieć a po drugie powinie on być przeceniony.Odnoszę wrażenie,że Pan Lubaszka tak "porósł w piórka",że nie zależy mu na kliencie. W myśl zasady,że nie ten to inny kupi jego wyroby.Lekceważenie klientów ma też swoje odbicie w nieregularności i ilości dostaw.Jest to dla mnie bardzo przykre. Niczego dobrego nie wróży właścicielowi. Proszę pamiętać,że padały większe fortuny,a ze świeczników zrzucani byli możni tego świata. Trochę pokory i szacunku dla innych tego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolop Re: lubaszka IP: *.524.skorosze.waw.supermedia.pl 08.12.12, 00:16 pan Lubaszka ma cię serdecznie w dupie a takie debilne reklamacje piszę tylko yntelygencja wsiowa Odpowiedz Link Zgłoś
olodyga Awangarda 24.04.06, 19:55 Policealna Szkoła "Awangarda" www.awangarda.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś