Gość: doradca PTK IDEA CENTERTEL IP: *.oaza-dd.com 20.05.04, 16:37 PTK IDEA CENTERTEL ul. Skierniewicka 10a 01 230 Warszawa Pobiera za wykonanie usługi opłate z góry i usługi nie wykonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rendziak Re: new world publishing 21.05.04, 16:07 niestety ale firma traktuje pracowników bardzo niepoważnie. Za pensja czekałam zawsze średnio dwa miesiące. Nie pracuje tam już od grudnia a oni cały czas zalegają mi jeszcze kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: Firmy ze złą opinią IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.04, 19:19 1. Gutek Film - ciągła rotacja, bajzel, niepłacenie podwykonawcom. 2. Kamil Z.U.I. na Łabiszyńskiej - szef miły, ale nie dotrzymuje swoich ustaleń. Mimo pozornie miłej atmosfery u szefa trzeba się pilnować i _WSZYSTKIE_ ustalenia notować, czy finansowe, czy bieżące, bo on może 'zapomnieć' i wszystkiego się wyprzeć, albo wmówić, że coś 'zaniedbałeś' (to stąd, że nie wiadomo, kto za co odpowiada). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc forum Centrum Kart i Czekow.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 21:06 Dyrektor (Grzegorsk) oraz kierownik informatyki (Polanski) to dwaj dyletanci bez odpowiedniego przygotowania zawodowego. Czekaja tylko na moment aby pracownik popelnil najmniejsza pomylke. Patrzac prosto w oczy pracownika klamia i oszukuja. Szukaja powodow do zwolnienia aby na wolny wakat przyjac kolejnego pociotka!!! Slownictwo Polanskiego przypomina odzywki zaslyszane w bramach na Pradze----zreszta czego spodziewac sie po prostaku. Oczernia pracownikow przed dyrektorem a jednoczesnie nazywa go w ich obecnosci chu_em. Natomiast w obecnosci dyrektora wchodzi mu w du_e bez wazeliny. Ci dwaj panowie powinni podac sobie rece gdyz sa debilami, ktorzy bardzo zle traktuja swoich o wiele madrzejszych od siebie pracownikow. Zawisc jest na porzadku dziennym a wszystkiemu winny zwykly pracujacy z poswieceniem pracownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróg ludu Re: Raben Grodzisk ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 23:32 po tym poście to chyba opinia nie najlepsza forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=12816840&a=12842020 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursynowianin SALE GROSS IP: *.chello.pl 23.05.04, 11:45 Mam złą opinię o tym sklepie i zdecydowanie odradzam pracę w ich hehe sieci- mają 2 sklepy: Ursynów i Wola;około 3-5 tygodni po podpisaniu umowy dowiadujesz się, że jesteś odpowiedzialny materialnie za swoja półkę, którą się opiekujesz. Ja miałem min. gazety. Te, które nie zostały sprzedane i nie zgłoszone, musiałem za nie płacić z pensji, tak samo zresztą, jak na innych działach, jezeli minął termin do spożycia.Pensja np. na ręke wynosiła 800PLN, w ja dostawałem 400-500PLN. Poza tym, przedłuża się okres do spożycia wędlin i inne szwindle. Konsumentom wystarczy, przejdźcie się do sklepu i obejrzyjcie wędlię, którą kupujecie, zawał gwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś
warna Re: Firmy ze złą opinią 24.05.04, 22:15 MGI AKCEPT Obiecują cuda, a pensję płacą z opóźnieniem 2 miesięcznym. W ciągu roku zwolniono wszystkich "starych" pracowników - chyba w celu, aby "nowi" nie mieli z kim skonfrontować "niesamowitych możliwości rozwoju intelektualnego", które obiecuje im przy przyjęciu pani prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
mk55 mgi 30.12.04, 13:09 faktycznie, są do du...y, niewiarygodnie stretna atmosfera!niech wasza noga tam nigdy nie powstanie!!!!nigdy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly bonair IP: *.chello.pl 20.03.05, 10:26 ostrzegam przed nimi! oszukuja nie tylko pracownikow ale tez klientow , kaza nam sciemniac i klamac . nikt ci tyle nie da co bonair obieca , maja problemy finansowe trzeba omijac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachax Re: bonair IP: *.plusgsm.pl 04.08.05, 17:11 Hej, Napisz mi proszę wiecej o tej firmie, jak tam jest, co wiesz o dziale handlowym, czy warto podjąć tam pracę? Bardzo, bardzo CIę proszę, to mój mail: kachax@gazeta.pl Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Firmy ze złą opinią IP: *.acn.pl 27.05.04, 18:01 Trzymajcie się z daleka od Daewoo Electronics, Biuro Handlowe w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość GM Records - uwaga IP: *.kolporter.com.pl 11.06.04, 13:33 kilka razy zmieniaja zdanie co do kandydatur - raz sa na tak, potem na nie i znow na tak...Wynagrodzenie chca ustalac na "słowo harcerza" - szczegolnie p. b lubanski. Byc moze to tylko wredne dzialanie wymienionego pana, ale psuje marke - badz co badz podobno dobra...Rada: wszystko na pismie - nie wierzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Firmy ze złą opinią IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.06.04, 16:24 Zdecydowanie nastepujace firmy z Warszawy: INTERNET OPERATOR SA (prawdpodobnie nie istnieje zle to nic pewnego i mozna sie na nia natknac), Y-NET SP. Z O.O (znana tez jako Portale Regionelne lub Gmina Wirtualna, aktualnie ma siedzibe na Olesinskiej 21, ITF. SP. Z O.O., LINK SYSTEM SP. Z O.O., TELNET POLSKA. GENERALNIE WSZYSTKIE FIRMY MAJACE SIEDZIBE NA UL .DZIELNIEJ 74/76 TO OSZUSCI. Nie wyplacaja pensji pracownikom, oszukuja w kwestii umowy o prace (oferuja umowy o dzielo, a umowa o prace za kilka miesiecy etc...), pozniej w razie wiekszych klopotow wszyscy prezesi zarzadu jak na komende ucuekaja jak szczury z tonacego okretu i pozostawiaja swoje firmy na pastwe losu. Zreszta to sa firmy - krzaki. Uwazajcie tez na nastepujace osoby: ex-prezesa zarzadu firmy Internet Operator Miroslawa Kwasa, ex-prezesa Y-Net Grzegorza Strzabale, poniewaz sa to oszusci i zlodzieje i mozecie sie na nich natknacw i9nnych tego typu firmach - krzakach. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunel Re: Firmy ze złą opinią IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 29.06.04, 11:37 TVP3 OPOLE!!! TVP3 OPOLE!!! TVP3 OPOLE!!! Kumoterstwo, kolesiostwo, chamstwo. Na 30 osób na etacie jest 3. Czyli żadnych praw, same obowiązki, zero urlopów, chorobowych i ochrony prawnej, wymiar i godziny pracy jak się spodoba kolesiom szefa. Codziennoć: bezpardonowa walka z ludźmi którzy mają jakiekolwiek pojącie o pracy w tv i natychmiastowa wymiana ich na przydupasów i lisusów szefa i producentki vel "solariumtomojapasjatudzieżrobieraniesiewCKMie". Spróbujcie się dodzwonić do niej (etatowego pracownika) w godzinach pracy. 9.00 jeszcze nie ma; 12 już nie ma, albo w ogóle w tym miesiącu nie ma; grudzień 2003 2tyg. afryka, luty 2 tyg. włochy, kwiecień 3tyg. sanatorium, czerwiec 2 tyg. francja. itp itd. To firma państwowa przypominam. Tym co rządzą tą instutucją nie przypominam bo już dawno uważają tą firmę za swój własny folwark. Po liście z wnioskiem o odwołanie szefa Ci którym się nie podobalo już nie pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
magda21 Re: Firmy ze złą opinią 29.06.04, 15:54 Delphi Automotive Systems - ludzie szpieguja i donosza szefom, pensji nigdy nie ma na czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja MAESTRO MEETINGS & INCENTIVES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:14 Firma z Czerniakowskiej, organizują imprezy integracyjne. Obiecują pracę na umowę, a baaardzo zwlekją zanim ją dadzą, właściwie sami jej nie dadzą, musisz wyprosić, postawić sprawę na ostrzu noża. Gnębią psychicznie pracowników, dla nich (dwóch szefów) jesteś nikim, nic nie umiesz, nic nie wiesz, nigdzie nie byłeś - jesteś po prostu IDIOTĄ. Potrafią się śmiać z ciebie w trakcie twojej rozmowy z klientem przez telefon!!! A co najgorsze jeden z nich obmacuje dziewczyny!!!! Chamstwo, prostactwo, cwaniactwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sally Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.chello.pl 02.07.04, 15:19 Pracowałam tam w dziekanacie i rektoracie - szkoda mi słów jaka to żenada! A szefowie, szczególnie Grażynka to najbardziej obłudni, zakłamani ludzie jakich w życiu poznałam, wszędzie węszą podstęp, nikomu nie ufają, bo proste - im nie można ufać. prowadzą tą "szkółkę" dla dresiarzy, nie prezentują sobą żadnego poziomu,jacy szefowie, taka szkoła - jeden wielki syf, nie polecam nikomu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukajacy Re: Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.chello.pl 13.09.04, 20:30 przerazajace!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cloe Re: Wyższa Szkoła Edukacja w Sporcie IP: *.crowley.pl 19.11.04, 19:23 salli....czy ta szkola jest na Woli na Obozowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignaszow Re: Firmy ze złą opinią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:39 Moze zastanowmy sie nad tym kto pozwala na dzialalnosc zlodziejska takich firm? Prawo pracy jak to pieknie brzmi. To jest Bezprawie pracy!!!!po co nam prawo ktore jest nieskuteczne i pozwala ruchac pracownikow?? Odpowiedz Link Zgłoś
izia3 [...] 24.10.04, 11:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bw kontekst - tłumaczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 19:57 Kontekst - Andrzej Wolski Kiedyś posłałem do nich CV, oczywiście nie odpowiedzieli. Jakiś czas później dostaję telefon, że chcą tłumaczenie "na wczoraj" i czy mógłbym je wykonać (nb. tłumaczenie specyfikacji dla Citigroup). Zgodziłem się, zrobiłem, potem cisza. Na moje nagabywania plątali się w zeznaniach, mówili że musieli wszystko poprawiać etc. po czym chcieli mi wypłacić jakieś grosze jak podpiszę umowę, której nawet nie przysłali. Omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.luczynski Re: kontekst - tłumaczenia 28.04.14, 19:32 Przejrzałem dokładnie „tłumaczenie” które od nich otrzymałem. Zrobił to również mój kolega naukowiec, współautor pracy. Niestety nie mogłem go zaakceptować. Trudno opisać poziom tego tłumaczenia, ale nie spełnia ono żadnych wymogów naukowej pracy medycznej. W tytule, liście przewodnim czy streszczeniu pracy było bardo dużo błędów. Tak słabego tłumaczenia nie widziałem nigdy. Język był prosto z google transplator. Nie warto dalej tego opisywać. Na mój list z listą nieprawidłowo przetłumaczonych fragmentów odpisano mi, że wszystko jest dobrze. Naprawdę mi przykro. Nigdy nie marudzę a już nigdy w ankietach i internecie. Ale to naprawdę pieniądze wyrzucone w błoto. Omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaeb Re: Firmy ze złą opinią IP: *.gorzow.mm.pl 26.11.04, 17:49 DTA Sp. z o.o. i agencja celna DTA Sp. z o.o. oszuści a przy okazji kretyni (zarząd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Firmy ze złą opinią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 12:54 MBI - mulitagancja sprzedajaca "produkty finansowe' --->> z których wiekszosc to ubezpieczenia o czym wogole nie mowia :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Firmy ze złą opinią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 17:23 PTC - operator Ery - traktuja ludzi jak smieci, jsli nie spelnia ich oczekiwan - od razu pod topor i do widzenia...Nawet nie daja sie usprawiedliwic, tylko od razu out Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaaaadzia dla grafikow IP: *.aster.pl 10.01.05, 15:07 Jak sie robi w ciote grafikow...Niestety nie znam nazwy agencji reklamowej ktora obslugiwala upadle niedawno linie. Moja kolezanka zrobila w ramach spr umiejetnosci projekt plakatu do kampanii reklamowej ktora agencja miala na tapecie. Wyslala prace w umowionym terminie cisza ani dziekuje ani pocaluj nas w dupe. Wyobrazcie sobie jej mine kiedy jej praca (rewelacyjna moim zdaniem) dokladnie zerznieta nawet z haslem reklamowym pojawila sie na bilboardach. Co najlepsze metode darmowej burzy mozgow pod przykrywka rekrutacji stosuje wiele firm i kilka razy ja tak zrobili w bambuko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Firmy ze złą opinią: Hotel Salwador w Ząbkach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.05, 00:57 Odradzam.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszukujący pracy Re: Firmy ze złą opinią IP: *.acn.waw.pl 20.01.05, 12:36 Witaj. Popieram Twoją inicjatywę i dopisuję swoje. Uwaga! Ostrzeżenie o Agencji reklamowej YAP. Szanowni poszukujący pracy. Agencja reklamowa YAP mieszcząca się w Warszawie na ul. Wolskiej 84/86 mało ma wspólnego z prawdziwą agencją reklamową, jest faktycznie Agencją akwizytorów. Jeśli ktoś nie chce chodzić po domach prywatnych i "sprzedawać" kart pseudo VIP-ów, lub obiadków dla głodnych dzieci, niech sobie odpuści. Pozdrawiam "Prawie nabrany". P.S. Nie dajcie się nabrać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_robert STOLICA ,GRUPA TP,WORK SERVICE, CITIBANK IP: *.chello.pl 11.02.05, 23:43 jak w temacie,moglbym jeszcze dodac perfect z Trojmiasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Firmy ze złą opinią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 21:35 Stolica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaggi Re: Firmy ze złą opinią IP: *.ite.waw.pl 25.02.05, 14:59 zdecydowanie MASTERLINK EXPRESS - dno i wodorosty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Firmy ze złą opinią IP: *.idea.pl 20.03.05, 13:03 Biuro Usług Komputerowych Jan Hałemejko - Warszawa, w biurowcu d. KC PZPR. Szef z pozoru miły, ale nie dotrzymuje zobowiązań finansowych, naciskany mota i kręci. Oszukał parę osób, nie spłaca długów, płaci tylko tym, których akurat potrzebuje. Przyjmuje młodych i mało doświadczonych, bo chce im mało zapłacić a także dlatego, że lubi dominować nad ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kulesza_anna7 Re: Firmy ze złą opinią 04.12.16, 18:56 Hej, pamiętajcie, że takie złe sytuacje w pracy przekładają się na nasze funkcjonowanie i zdrowie. Trzeba na siebie uważać. Podrzucam filmiki, które mówią o tym kiedy trzeba zacząć myśleć o specjaliście. Autorzy przyjmują w Psychomedicu. Może komuś kto to przeczyta, przyda się taka informacja. :) www.youtube.com/watch?v=TJBSqah-Yos&t=108s www.youtube.com/watch?v=849mtLFetlM&t=74s www.youtube.com/watch?v=849mtLFetlM&t=74s www.youtube.com/watch?v=VSCTiONRnXQ&t=2s www.youtube.com/watch?v=4TTMWPnpIks&t=3s www.youtube.com/watch?v=QkLe8OTt3RQ&t=100s www.youtube.com/watch?v=8bj013lhN0o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajci Re: Firmy ze złą opinią IP: *.artnet.com.pl 21.03.05, 19:16 BZ WBK SA-MOOBING I BANDA PROSTAKÓW!!!DYRELTORZY TO BURAKI, A LUDZIE PRACUJĄCY TAM TO PSEUDOBANKOWCY:-) Odpowiedz Link Zgłoś
spicyspy lux-med 27.03.05, 01:17 coraz wieksze wymagania a nagrody za to zadnej, nawet dobrego slowa. stres, duzo stresu. 12 h pracy takiej atmosferze. i p. noszenie rajstop w lato- brak klimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Investment Fund Market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 14:06 odchodzą stamtąd najlepsi pracownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Investment Fund Market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:10 a dlaczego odchodzą? Napisz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś