fumo7 28.12.05, 15:13 Czy dobrze płacą w tej firmie. Nie chodzi mi o stawki kurierówm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kary Re: masterlink IP: *.ols.vectranet.pl 28.12.05, 15:57 To kogo?Ja pracowałem jako kurier i w zasadzie nikogo oprócz szefa i dyspozytora tam nie ma.Szefem raczej nie zamierzasz być a dyspozytor ma g..o takie same jak kierowcy.Jedynym słusznym rozwiązaniem jest posiadanie własnego "busa" z działalnością to się kalkuluje aczkolwiek nie wiem czy w masterlink. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamoń Re: masterlink IP: *.chello.pl 28.12.05, 17:11 powiedz mi kary czemu w tych wszystkich masterlinkach, stolicach, etc... są ciagle nabory, spotkania dla kandydatów, tak im pracy przybywa, czy tez po tygodniu wszyscy mają dosyć tam pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kary Re: masterlink IP: *.ols.vectranet.pl 29.12.05, 00:56 Masz dość jeżeli!! jeździsz ich autem czyli pracujesz 7-19 (musisz bo tak przyjeżdza i odjeżdża tzw .lineholl ja robiłem od 450 do 620km dziennie i pensja przy dobrym wietrze 1100zł netto ,jak słabo "wieje" to ok 800-900:))Pasi jak tak to życzę udanej kariery.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamoń Re: masterlink IP: *.chello.pl 29.12.05, 09:54 tak pytam z ciekawości, ale dlaczego ten ciagły nabór... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kary Re: masterlink IP: *.ols.vectranet.pl 29.12.05, 12:25 Nie wytłumaczyłem?Hmm po prostu tej roboty nikt nie wytrzymuje.Teraz jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: masterlink IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.01.06, 12:42 A jakie są zarobki kurierów ktorzy posiadają własny samochód??? Odpowiedz Link Zgłoś