meritum7 01.02.06, 11:57 managera średniego szczebla, 2 języki perfect, 2 podyplomówki branżowe, 10 lat doświadczenia. Będę bardzo zobowiązany za informacje, mogą też być z innych z innego oddziału LG w Polsce. Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meritum7 Re: ZAROBKI W LG ELECTRONICS MŁAWA 01.02.06, 22:32 czy może mi ktoś pomóc, mam rozmowę kwalifikacyjną i pewnie będzie pytanie o oczekiwania finansowe Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka11 Re: ZAROBKI W LG ELECTRONICS MŁAWA 02.02.06, 20:34 specjalisci maja tam ok 1200-1500 net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeziorak mława Re: ZAROBKI W LG ELECTRONICS MŁAWA IP: *.chello.pl 02.02.06, 21:57 899 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
meritum7 Re: ZAROBKI W LG ELECTRONICS MŁAWA 06.02.06, 14:19 to chyba dotyczy absolwentów, ja im powiedziałem 6,500 brutto i nawet nie mrugnęli, powiedzieli, ze następne spotkanie mam z Koreańczykiem i czekam. Zanm 2 języki, mam 2 podyplomówki branżowe i 5 lat doswiadzenia w branży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ZAROBKI W LG ELECTRONICS MŁAWA IP: *.ien.com.pl / *.ien.com.pl 06.02.06, 13:25 Jeśli szukasz pracy na dłużej to powiedz jakie są dokładnie Twoje oczekiwania Podaj przedział min-max. Ja też tam aplikowałm ale niestety nie przystali ma moje warunki a jestem specjalistą. Nalezy się cenić, jeśli jesteś dobry i nie pozwalać by dawali ci marną kasę Każdy ma wartość Jeśli jest się specjalistą to tym bardziej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meritum7 Re: ZAROBKI W LG ELECTRONICS MŁAWA 06.02.06, 14:16 powiedziałem 6500 brutto, teraz żałuję, że nie więcej, bo słyszałęm, że zarabia się tam na kierowniczych stanowiskach średniego szczebla od 4 tys netto w górę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad boys ^^ Re: ZAROBKI W LG ELECTRONICS MŁAWA IP: *.aster.pl 07.02.06, 11:58 Masz racje ze nie powiedziałeś wiecej bo długo tam nie popracujesz, jeżeli to Twoj pierwszy kontakt z I'love LG, czeka Cie duze rozczarowanie, a co do kasy to i tak oni wyjda z inicjatywą na która i tak pewnie się zgodzisz, powodzenia.. hhihi Genralnie zaraz po podjęciu pracy w LG przeglądaj na bierzaco ogloszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś