Gość: miki IP: *.chello.pl 27.04.06, 19:29 Ktos cos wie na temat pracy w tej firmie chodzi mi o stanowisko pracownik telesprzedazy ,ogolne informacje na temat atmosfery ,placy tez wskazane :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niewiadomo Re: RSC Auto ID Distribution IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.13, 17:01 Nie radzę szukać tam pracy jeżeli nie ma się doświadczenia z podobnego stanowiska... Pracodawca najpierw zatrudnia na trzymiesięczne bezpłatne praktyki, później zapewnia tylko głodową pensję - jak próbowałem się o swoje wykłócić - podziękował za współpracę. Tytuł inżyniera nic nie pomógł. Oczywiście po co zatrzymać obiecującego pracownika godziwą pensją skoro znajdą się inni naiwniacy mogący pracować za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka 23 Re: RSC Auto ID Distribution IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.14, 21:20 Miałam bardzo podobnie. Po 3 miesięcznych bezpłatnych praktykach pracowałam przez 5 miesiący za pensję strasznie kiepską, na stanowisku handlowca. Jak poszłam prosić o podwyżkę to pracodawca podziękował za współpracę. Lepiej traktują osoby z doświadczeniem. Bez tego lepiej nie próbować tam pracować. Odpowiedz Link Zgłoś