zuza123 27.06.06, 08:37 Hej, Z dużym prawdopodobieństwem dostanę ofertę pracy w Centrali BGŻ, dość wysokie stanowisko. Co powiecie o pracy w tej instytucji? Jaka atmosfera, zarobki, socjal? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Praca w Centrali BGŻ IP: *.crowley.pl 27.06.06, 19:01 mam uwagę jak w poscie o innym banku. dlaczego nigdy nie podajecie departamentu/dzialu? tylko w ten sposob mozna cos powiedziec. opinie o firmie jako o calosci, nawet o centrali mozna o kant d...potluc, bo podczas gdy na jednym pietrze jest spoko, na drugim rozgrywa sie dramat. akurat w tym banku znam tylko jedna jednostke organizacyjan w centrali. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Re: Praca w Centrali BGŻ 28.06.06, 09:01 skoro znasz tylko jedną jednostkę, to o niej napisz :) Chodzi o ryzyko kredytowe Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Re: Praca w Centrali BGŻ 03.07.06, 07:18 Może jednak ktoś coś wie? Będę musiała podjąć decyzję, a łatwa nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Praca w Centrali BGŻ IP: *.crowley.pl 03.07.06, 15:19 O tym akurat nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Re: Praca w Centrali BGŻ 05.07.06, 10:13 No widzisz :) Może jednak ktoś ma jakąś wiedzę i mógłby się podzielić? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Re: Praca w Centrali BGŻ 12.08.06, 12:43 Podciągam, bo ofertę mam a czasu na odpowiedź niewiele. Może ktoś doradzi? Będę bardzo wdzięczna Z. Odpowiedz Link Zgłoś