weronika777 14.07.06, 21:53 General Electric. Chcą mnie zatrudnić ale na rok. Potem zobaczymy. Czy ktoś z Was zna tę firmę? Jakie zarobki? Atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry.s Re: GE 03.08.06, 23:30 troche stare, ale moze jeszcze aktualne ... jaki dzial? ktory oddzial? ew. i jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekkula Re: GE 10.08.06, 14:40 serdecznie odradzam, wyzysk, zero szansy na szkolenia, a najważniejsze to informować szefów o wszystkim i wszystkich .... niestety, a wydawało by się że to "wielki świat" .... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: GE 10.08.06, 16:13 wszystko zalezy od tego ktore to GE ... ja znam GEAE ... inni znaja GE Money Bank ... jeszcze inni inne dzialy ... wiec nie generalizujmy i moze kazdy niech precyzuje o ktora dzialke chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
weronika777 Re: GE 10.08.06, 23:14 no to super a ja wlasnie podpisalam z nim umowe to fatalnie jesli to prawda co piszesz bo sie wahalam dlugo az w koncu, poniewaz nie znam tej firmy, podjelam decyzje na tak... wojtekkula napisał: > serdecznie odradzam, wyzysk, zero szansy na szkolenia, a najważniejsze to > informować szefów o wszystkim i wszystkich .... niestety, a wydawało by się że > to "wielki świat" .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: GE IP: *.natolin.edu.pl 25.08.06, 12:59 i jak, czy rzeczywiscie jest tak fatalnie? bo zastanawiam sie nad wyslaniem do nich cv Odpowiedz Link Zgłoś
weronika777 Re: GE 03.09.06, 22:20 nie polecam.... Gość portalu: mariposa napisał(a): > i jak, czy rzeczywiscie jest tak fatalnie? bo zastanawiam sie nad wyslaniem do > nich cv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajja Re: GE IP: 217.198.33.* 06.09.06, 12:42 A moja koleżanka jest zadowolona. Ale nie w Warszawie. Tyle, że nadmiar stresu i pracy jej nie przeraża.... Odpowiedz Link Zgłoś