Gość: misiu IP: *.spray.net.pl 25.07.06, 14:53 Czy ktos wiec cos na temat tej firmy?Jak sie pracuje?jaka atmosfera w pracy? jakie mozliwosci awansu itd? z gory dzieki za info!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izzka Re: Warsaw Airport Service IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.06, 04:14 Jeżeli myślisz o pracy w obsłudze pasażerskiej to wygląda to tak: pracę rozpoczynasz jako zwykły pomocnik, ważysz bagaże, pokazujesz pasażerom bramki itp.,jeżeli się wykażesz możesz awansować wyżej, w przyszłości dochodząc do stanowiska samodzielnego agenta obsługi paszportowo-bagażowej (jak to pięknie nazywają)-wtedy stoisz już za komputerem i odprawiasz/przyjmujesz pasażerów.Na początek dają 1500zł brutto + premię uznaniową (o ile pracownik się wykaże).Rozmowa kwalifikacyjna jest dwuetapowa - pierwsza z kadrową, druga już z ewentualnymi przyszłymi przełożonymi (z obsługi p-b).Obie w języku angielskim.Godziny pracy paskudne-system równoważności godzin-praca po 12 godzin,w dziwnych porach, może np. wypadać, że będziesz musieć dojechać na lotnisko na 3 rano.Tyle wiem (z autopsji) akurat o tym stanowisku, jeżeli interesuje Cię praca w innym charakterze to pytaj dalej na forum.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Warsaw Airport Service IP: *.spray.net.pl 26.07.06, 09:00 bardziej interesuje mnie praca w informacji. A mozesz jeszcze powiedziec jaka atmosfera w samej pracy?Jakie podejscie do pracownika?Dzieki za wczesniejsza odp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzka Re: Warsaw Airport Service IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.06, 09:29 ja pracowałam tam krótko (przez te nocki albo raczej przez dojazd) ale atmosfera była ok. Właściwie pracują tam sami młodzi ludzie, no a szefostwo jak wszędzie-ma swoje fochy,ale trzeba to znieść.Jak masz dobry dojazd to składaj CV (bo potrzebują właśnie pracowników).Praca bardzo ciekawa,ciągle inni ludzie (podróżni),nie można się nudzić.No i zaopatrzą Cię w piękny pracowniczy "mundurek";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Warsaw Airport Service IP: *.aster.pl 26.07.06, 16:48 już zlozylam tam cv, dostalam sie i chcialam cos wiecej sie dowiedziec o firmie:)praca w informacji i czesciowo w call center. godziny pracy w miare o.k 6-14 i 14-22 czyli troche lepiej niz ty mialas. pozdrowki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzka Re: Warsaw Airport Service IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.06, 08:45 Acha!To gratulacje,nic tylko ruszać do pracy!!!Godziny zdecydowanie lepsze,a możesz mi zdradzić czy wynagrodzenie też??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musiu Re: Warsaw Airport Service IP: *.spray.net.pl 30.07.06, 21:19 niesety wynagrodzenie troche gorsze...moze pozniej bedzie lepiej. 1300 zl na reke, plus karta do lim center, i lekcje angielskiego w firmie( nie wiem jaki jest poziom zajec, okaze sie). dla mnie to wynagrodzenie to juz jest cos, w poprzedniej pracy nie zarabiamalam nawet 800 zl... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzka Re: Warsaw Airport Service IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.06, 08:34 A to i tak lepiej,bo podajesz,że 1300 zł ale już na rękę,a ja miałam 1500 zł brutto,co dawało ok. 1050 zł na rękę:/ I nie było wtedy kursów językowych (wypytywałam o nie co chwilę):( Powodzenia w nowej pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś