Gość: Tomasz IP: *.acn.pl 20.02.03, 11:39 Zajmuję się przepisywaniem tekstów. Szybko i tanio. Cena: 1.5 zł / 1 strona maszynopisu (1800 znaków). tel. 505 633 276 e-mail: teslon@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zajka Re: przepisywanie tekstów IP: *.acn.waw.pl 20.02.03, 23:06 a ja polecam tych ludzi: www.text.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gig Re: przepisywanie tekstów IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 20.02.03, 23:20 Ciekaw jestem, jaki jest popyt na tego typu usługi. Bo wartość dodana praktycznie zerowa. Wystarczy skaner z rozpoznawaniem tekstu. O, i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: przepisywanie tekstów IP: *.acn.pl / 10.67.0.* 23.02.03, 03:31 Gość portalu: gig napisał(a): > Ciekaw jestem, jaki jest popyt na tego typu usługi. Bo wartość dodana > praktycznie zerowa. Wystarczy skaner z rozpoznawaniem tekstu. O, i już. Nonsens. Nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale wiele osób zleca przepisywanie z rękopisu (o ile wiem, Recognita i inne takie jeszcze rękopisów nie czytają). Albo z nagrania magnetofonowego - jak ja [zlecam] - zresztą mało kto chce się tego podjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: przepisywanie tekstów IP: *.acn.pl 23.02.03, 22:04 Agulha, zajmuję się również spisywaniem tekstu z nagrań magnetofonowych. Napisz do mnie, jeżeli masz coś takiego do zrobienia: telson@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Do: agulha! IP: *.acn.pl 23.02.03, 23:05 Sorry, mój adres to: teslon@poczta.onet.pl To przez pośpiech... Odpowiedz Link Zgłoś