Gość: meg IP: *.aster.pl 10.09.06, 13:35 orientujecie się może ile zarabia się w centrali SEPHORA (dział marketingu)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwiec121 Re: praca w centrali Sephora 20.10.06, 09:32 nie idz tam do pracy ,nie ma gorszego miejsca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigr Re: praca w centrali Sephora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 21:47 bardzo malo zarobisz, nie dostaniesz umowy o prace tylko zlecenie z agencji pracy czasowej, roboty jest kupa i same nadgodziny. kolezanka tam siedzi to wiem. poza tym francuska firma a wiadomo jakimi szefami sa francuzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek38 Re: praca w centrali Sephora IP: *.chello.pl 04.11.06, 10:10 Podzielam zdanie poprzednika - również pracowałem dla francuskiej firmy - przypłaciłem tę pracę silną nerwicą i prawie całkowitym rozpadem małżeństwa - teraz trzymam się od nich najdalej jak tylko mogę - wolę zarobić dwa razy mniej, ale nie podejmę żadnej pracy w firmie zarządzanej przez Francuzów! Odpowiedz Link Zgłoś