Dodaj do ulubionych

Gdzie na kurs księgowości?

08.11.06, 23:16
Cześć chciałabym pójść na kurs księgowości, taki po którym będę mogła podjąć
jakąś pracę w tym kierunku. Czy ktoś z Was chodził na taki kurs w Wa-wie i
mógłby mi polecić jakąś dobrą firmę która organizuje takie kursy. I czy Waszym
zdaniem warto taki kurs zrobić? Pozdrowionka :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Gdzie na kurs księgowości? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:05
      www.cee.com.pl/kursy_zawodowe.html
    • Gość: gosc Re: Gdzie na kurs księgowości? IP: *.spray.net.pl 09.11.06, 12:13
      najlepszyjest ten:
      www.cosz.org.pl/index.php?action=pokazKategorieK&id=11
      Ja byłem na tym
      www.irip.pl/
      - troche tańszy ,ale polecam świrtnego prowadzącego wykładowce p. M.Stępień.
      • Gość: nie irip Re: Gdzie na kurs księgowości? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:41
        zapisalam sie na kurs z iripu i odwolano mi go na dzien przed rozpoczeciem-mial
        zaczac sie 30 wrzesnia a do tej pory nie zwrocono mi pieniedzy
        • Gość: wk Re: Gdzie na kurs księgowości? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 19:06
          a po co Ci ten kurs, syn skończył podyplomową rachunkowość i w Anglii pracuje w
          restauracji, a chodził rok czasu i po diabła mu to było i kasy stracił, zamiast
          uczyć się angielskiego, teraz tam na miejscu wkuwa angielski.
          • Gość: wk Re: Gdzie na kurs księgowości? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 19:07
            dodam,że pracował w księgowości ale była reorganizacja i poszedł na bruk.
          • Gość: Account! debilna odpowiedź IP: *.aster.pl 20.11.06, 19:50
            Bo chce się człowiek ksiegowości nauczyc, a to, że twój syn zmywa gary w Anglii
            to nie znaczy, że nikt nie powinien iść na kurs! Co za ograniczony móżdżek!
            • Gość: wk Re: debilna odpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:38
              no i dobrze, każdy może coś powiedzieć, że zmywa nie twój interes.
              • Gość: michał Re: debilna odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:36
                tak szczerze Twoj syn to musi byc jakas ciapa, przeciez do IBM, Shell czy
                Phililps przyjmuja bez doswiadczenia do ksiegowosci i bez wyksztalcenia
                kierunkowego.
                A po podyplomowych ( ogromny atut przy rekrutacji) tym bardziej.
                • Gość: wk Re: debilna odpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:02
                  nie mieszkamy w Warszawie tylko w Katowicach
                  • Gość: wk Re: debilna odpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:16
                    narazie sobie popracuje w Anglii, podszkoli język angielski i wróci do Polski,
                    będzie coś szukać.
                    • Gość: michał Re: debilna odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:34
                      pewnie:)
                      teraz o prace latwiej.
    • Gość: Korn Re: Gdzie na kurs księgowości? IP: *.aster.pl 20.11.06, 19:54
      Polecam SEKA S.A na Makowskiej - jest z dofinansowaniem z EFS, jeżeli jestes
      zatrudniona, a jeżeli nie to pełna kwota, ale kurs jest porządny.
      Od biedy może być stowarzyszenie księgowych na płockiej, ale lepiej popytać
      uczestników kto prowadzi i czy są zadowoleni, bo jednak dużo się za to placi
      (jeżeli zajęcia prowadzi pani Soszyńska to można sobie darować, bo to bełkot)
      nie polecam kursów w Polbi (nie wiem czy jeszcze istnieją, ale na wszelki
      wypadek nie polecam)
    • Gość: accountant Re: Gdzie na kurs księgowości? IP: *.chello.pl 21.11.06, 07:07
      www.zdz.edu.pl/start.htm
    • asmonbald Re: Gdzie na kurs księgowości? 20.03.20, 15:04
      Na Fixly można zrobić kurs księgowości. Teraz pewnie nawet zdalne opcje będą mogły być brane pod uwagę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka