Dodaj do ulubionych

NOBLE BANK

IP: *.spray.net.pl 13.01.07, 20:44
czy ktos wie jak wyglada rekrutacja w tym banku? bardzo dziekuję za
odpowiedzi> pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mmmmm Re: NOBLE BANK IP: *.spray.net.pl 14.01.07, 12:06
      błagam o pomoc, jutro mam rozmowę
      • Gość: oooooooooooooooo Re: NOBLE BANK IP: 193.0.116.* 16.01.07, 16:14
        jakie masz wrażenie po rozmowie w Noble Bank? Na jakie stanowisko
        aplikowałeś/aś? Dziś zauważyłam ich szyld na Marszałkowskiej i przeczytałam
        kilka informacji w internecie. Obecnie szukam pracy, ale obawiam się, że to
        będzie takie bagno jak getin bank...

• Gość: m Re: NOBLE BANK IP: *.spray.net.pl 17.01.07, 09:40
          :) wrazenia po rozmowie hmmm, raczej kiepskie. nie przygotowalam się solidnie,
          wlaściwie to zastanawialam się czy w ogole tam iść i to zastanawianie zajeło mi
          tyle czasu, ze zabraklo mi go na przypomnienie jakichs podstawowych rzeczy z
          bankowości (nie mam zadnej praktyki w tym zawodzie)
          rozmowa była normalna. rozmawiały ze mną dwie mile mlode panie. standardowo.
          niestety zadały tez dwa konkretne pytania no i zaczełam tworzyć jakies własne
          teorie ...ha, ha... ale nic to. skoro praca i placa miałaby wygladac jak w
          getinie (naczytalam sie o tym na tym foruum) to moze i lepiej ze sie nie
          przygotowałam do tej rozmowy, jeszcze by mnie przyjęli. ;)
          pozdrawiam
          • Gość: michał Re: NOBLE BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 11:54
            gratuluje podejscia! Nie dziwie sie ze ludzie nie moga znalesc pracy, jak maja
            takie podejscie!!!
            Przygotowanie do rozmowy to podstawowa sprawa.
            Wiesz Noble nalezy do Grupy getin, ale jest to bank elitarny i mylse ze warunki
            placowa i pacy powiny odbiegac od sredniej w gore!!
            a jakie pytania Ci zadali?
            I co takiego im odpowiedziales?
            • Gość: m Re: NOBLE BANK IP: *.spray.net.pl 17.01.07, 12:19
              wiesz, zazwyczaj sie przygotowuje, ponieważ jednak juz znalazlam prace,
              stwierdzilam, ze jednak pojde tam - z ciekawosci - i zobacze jak wyglada
              rozmowa w tym tzw. elitarnym banku. poza tym i tak bylam spalona od samego
              poczatku, poniewaz nie posiadam, zadnego doswiadczenia w bankowosci oraz nie
              posiadam wyksztalcenia jakiego oczekiwali.
              co do zarobkow nie bylabym pewna, czy ze wzgledu na jego elitarny charkter,
              również pensje mialyby byc elitarne. szczerze w to watpię. na czyms trzeba
              oszczedzac, a musieli wydac straszne pieniadze na swoje placówki. a na czym
              najłatwiej zaoszczedzic ...na pracowniku. zreszta myslę, ze jesli nalezy do
              grupy getinu to polityka placowa jest podobna. no moze ze wzgledu na fakt,z e
              obsługuja klase srednia mogliby pewnie zaoferowac ze 200-300 zł brutto wiecej
              niz w tych miej prestizowych placówkach.

• Gość: michał Re: NOBLE BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 15:28
                :))
                nie mam pojcia ile placi Noble bank, ale wydaje mi ze taka os. powina zarabiac
                ok. 4 tys. na reke.
                Aby zapewnic wysoki standart obslugi taka osoba musi byc kompetenetna i nie raz
                sprostac wysokim intelektualnym wymagania klienta, jaki czesto zna sie na
                tematyce finansowej.
                Pytanie na czym zalezy NB?
                • Gość: rebeca Re: NOBLE BANK IP: *.e-wro.net.pl 17.01.07, 16:49
                  4 tys na rękę , to gdzieś z 6 tyś brutto, sądze,że cięzko dostać w banku na
                  początek taką podstawę, chyba ,że wyrabiasz takie targety,to z premią może tyle
                  wyjdzie
              • Gość: o Re: NOBLE BANK IP: 193.0.116.* 17.01.07, 16:45
                czy mogłabyś napisać jakie pytania z bankowości dostałaś?
                • Gość: michał Re: NOBLE BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 11:40
                  nie no jasne,ze nie 4 tys. podstawy tylko juz caloksztalt wynagrodzenia.
                  • ilowiak Re: NOBLE BANK 21.01.07, 18:42
                    ech , michal , michal...4 tys za caloksztalt wynagrodzenia to sie nawet, po
                    wyrobieniu targetow, w GetinBanku dostaje :)
                    • Gość: perla Re: NOBLE BANK IP: *.e-wro.net.pl 21.01.07, 19:59
                      dostaje czy nie dostaje?
                      • Gość: bik Re: NOBLE BANK IP: 83.168.96.* 21.01.07, 21:38
                        znam dorote kossowska dyrektora personalnego z tego banku... nie polecam
                        • Gość: michał Re: NOBLE BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 10:21
                          zanczy ja nie mowie ze 4 tys. sie dostaje w Noble.
                          ale to powina byc kasa podst. w takim banku jaki aspiruje na jeden z czolowych
                          przedstawiciceli na rynku Privat banking, nie wazne czy to grupa Getin czy nie.
                          • Gość: mis Re: NOBLE BANK IP: 193.0.116.* 23.01.07, 17:39
                            Deutsche Bank też aspiruje, ale z ich strony internetowej nie wyślesz CV na
                            doradce klienta w oddziale jeśli Twoje oczekiwania płacowe przekraczają 3 tys
                            brutto. Citi Gold podobna bryndza, ale może Noble nas zaskoczy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka