rzaba_wawa 11.02.07, 11:10 Witam szukam pracy i jutro mam rozmowę w dwóch firmach jedna to Arteria a druga Ditel.Wypowiedzcie się jak coś wiecie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ditel Re: Arteria & Ditel IP: *.chello.pl 11.02.07, 12:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=56973946 - to o Ditelu, zaś w Arterii telemarketing wychodzący, niska kultura przełożonych, którzy wyglądają jak dresiarze i straszny syf w pomieszczeniach socjalnych Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba_wawa Re: Arteria & Ditel 11.02.07, 13:14 Może ktoś pracował w tych firmach albo pracuje na czym polega praca ,jakie stawki za godz.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Arteria & Ditel IP: *.chello.pl 11.02.07, 14:16 W Arterii 6 (lub 6.5) netto za godzinę. Rózne projekty, ale (chyba) wszystkie to marketing wychodzący. Duża rotacja, przełożeni różni. Twoim zadaniem jest sprzedać jak najwięcej. Teoretycznie jest z tego jakas prowizja, ale śmieszna raczej. Trzeba się do tego nadawać, ja wytrzymałam bardzo krótko a i tak uważam czas tam spedzony za zmarnowany;-) Odpowiedz Link Zgłoś