Gość: gosc IP: 217.18.211.* 16.02.07, 00:13 Dzien dobry. Ile moze zarobic absolwent mechatroniki na PW w Warszawie? Dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minik Re: praca Informatyka IP: *.nat.student.pw.edu.pl 16.02.07, 09:54 Śmieszne pytanie... Ja nawet nie wiem co to jest mechatronika, jak i pewnie większość forumowiczów (wszyscy?) Nawet nie napisałeś jaką pracę może wykonywać mechatronik ... Odpowiedz Link Zgłoś
do-beaty Re: praca Informatyka 16.02.07, 14:01 Tym bardziej, że na mechatronikę przenoszą z innych wydziałów tych kandydatów, którzy się nie dostali z powodu braku miejsc. Poza tym pytanie jest bardzo hmmm głupie. Bo w dzisiejszych czasach pensja często nie zależy od dyplomu tylko umiejętności, stanowiska i wykonywanej pracy. To tak, jakbym spytała ile mogę zarobić z dwoma dyplomami licencjata. Mogę dużo, ale to marzenia. W sklepie proponowali mi 5 zł/h i nikogo nie obchodziły moje super dyplomy z zarządzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca Informatyka IP: *.fastres.net 16.02.07, 21:48 Do Minika Z tym IP musisz chyba raz w miesiącu przechodzić przez Plac Politechniki jeśli wiesz gdzie to jest.Pochwal się jakie studia ukończyłeś, czy tylko marzysz? Do Beaty Wiesz miałem kilka egzaminów z zarządzania bardzo trudny materiał.HA ,HA. Podziwiam Cię przecież prawie wszyscy kończą te studia i siedzą w domu nie obrażając tych naprawdę zdolnych.Dziwne że wszystkich według Ciebie kierują na mechatronikę na sto procent dałabyś sobie radę-bardzo wątpię potrzebne jest logiczne myślenie ,a w obu wypadkach bardzo z tym u was cienko. Bardzo dziękuję za pouczające wypowiedzi. Pozdrawiam Zadałem proste pytanie ,po co ta nienawiść i złośliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lpt1 Re: praca Informatyka IP: *.acn.waw.pl 17.02.07, 00:26 > Zadałem proste pytanie ,po co ta nienawiść i złośliwość? Zadales proste i zarazem smieszne pytanie. Ale ok - odpowiedz brzmi: moze zarabiac duzo ale moze tez zarabiac malo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miluteńka kobieta Re: praca Informatyka IP: *.aster.pl 19.02.07, 21:37 Miły jeśli znasz j.angielski, niemiecki lub szwedzki dostaniesz pracę wszędzie za granicą za dość dobre pieniądze przeliczając na złotówki to ok.15-30 tys.zł/miesięcznie. W naszym kraju możesz zarobić jedynie w dobrej firmie ok.3- 5 tys.zł POWODZENIA I NIE PRZEJMUJ SIĘ ! NADEJDĄ JESZCZE LEPSZE CZASY :))) Odpowiedz Link Zgłoś