Dodaj do ulubionych

praca Informatyka

IP: 217.18.211.* 16.02.07, 00:13
Dzien dobry.
Ile moze zarobic absolwent mechatroniki na PW w Warszawie?
Dziekuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: minik Re: praca Informatyka IP: *.nat.student.pw.edu.pl 16.02.07, 09:54
      Śmieszne pytanie...
      Ja nawet nie wiem co to jest mechatronika, jak i pewnie większość forumowiczów
      (wszyscy?)
      Nawet nie napisałeś jaką pracę może wykonywać mechatronik ...
      • do-beaty Re: praca Informatyka 16.02.07, 14:01
        Tym bardziej, że na mechatronikę przenoszą z innych wydziałów tych kandydatów,
        którzy się nie dostali z powodu braku miejsc.

Poza tym pytanie jest bardzo hmmm głupie. Bo w dzisiejszych czasach pensja
        często nie zależy od dyplomu tylko umiejętności, stanowiska i wykonywanej pracy.

To tak, jakbym spytała ile mogę zarobić z dwoma dyplomami licencjata. Mogę
        dużo, ale to marzenia. W sklepie proponowali mi 5 zł/h i nikogo nie obchodziły
        moje super dyplomy z zarządzania.
    • Gość: gosc Re: praca Informatyka IP: *.fastres.net 16.02.07, 21:48
      Do Minika
      Z tym IP musisz chyba raz w miesiącu przechodzić przez Plac Politechniki jeśli
      wiesz gdzie to jest.Pochwal się jakie studia ukończyłeś, czy tylko marzysz?
      Do Beaty
      Wiesz miałem kilka egzaminów z zarządzania bardzo trudny materiał.HA ,HA.
      Podziwiam Cię przecież prawie wszyscy kończą te studia i siedzą w domu nie
      obrażając tych naprawdę zdolnych.Dziwne że wszystkich według Ciebie kierują na
      mechatronikę na sto procent dałabyś sobie radę-bardzo wątpię potrzebne jest
      logiczne myślenie ,a w obu wypadkach bardzo z tym u was cienko.
      Bardzo dziękuję za pouczające wypowiedzi.
      Pozdrawiam
      Zadałem proste pytanie ,po co ta nienawiść i złośliwość?
      • Gość: lpt1 Re: praca Informatyka IP: *.acn.waw.pl 17.02.07, 00:26
        > Zadałem proste pytanie ,po co ta nienawiść i złośliwość?

Zadales proste i zarazem smieszne pytanie. Ale ok - odpowiedz brzmi: moze
        zarabiac duzo ale moze tez zarabiac malo.
        • Gość: miluteńka kobieta Re: praca Informatyka IP: *.aster.pl 19.02.07, 21:37
          Miły jeśli znasz j.angielski, niemiecki lub szwedzki dostaniesz pracę wszędzie
          za granicą za dość dobre pieniądze przeliczając na złotówki to ok.15-30
          tys.zł/miesięcznie. W naszym kraju możesz zarobić jedynie w dobrej firmie ok.3-
          5 tys.zł
          POWODZENIA I NIE PRZEJMUJ SIĘ ! NADEJDĄ JESZCZE LEPSZE CZASY :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka