Dodaj do ulubionych

Grupa Żywiec

IP: *.aster.pl 12.03.07, 14:48
jak się pracuje w GŻ? I czy warto brać udział w warsztatach umiejętności?
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Grupa Żywiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 15:45
      Jak sie pracuje w GŻ? Dla mnie super! Pracuję tu (GŻ w Warszawie - Grupa
      Handlowa) od dwóch lat i nadal mnie to ciekawi! (Co nie jest oczywiste, biorąc
      pod uwagę doświadczenia moich kolegów ze studiów). Praca jest wymagająca,
      czasem stresująca, ale za to dająca dużo satysfakcji. Poza tym bardzo mili
      ludzie (przynajmniej w mojej spółce). Polecam!
    • Gość: Wiki1976 Re: Grupa Żywiec-Była pracownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 19:26
      Może w Warszawie sie super pracuje ja pracowałam w dziale handlowym jako
      fakturzystka-kasjerka jedna pomyłka i mi nie przedłużyli umowy.PH też muszą
      harowac ciagle im plan podnoszą a jak nie wyrobią to maja po premi.A Grupa
      Handlowa owszem ma fajna prace no i fajne tam pracują chłopaki :)
      • Gość: EVA Re: Grupa Żywiec-Była pracownica IP: *.chello.pl 12.03.07, 22:31
        Wiki-jeśli pracowałaś jako fakturzystka to napewno nie w Grupie Handlowej tylko
        w Trade a to zupełnie coś innego.Inne zarobki, inne wymagania. W GH pracuje się
        bardzo dobrze z kliku powodów, ale myślę że najważniejszy jest ten że tam się
        szanuje pracownika. O wyjazdach integracyjnych, opiece medycznej nie wspominam
        bo to zaczyna się robić standard. Jak ja bym miała Ci doradzić-aplikuj się bez
        dwóch zdań. Napewno poznasz fajnych ludzi-ja już ich znam:-)
        • Gość: błe Re: Grupa Żywiec-Była pracownica IP: *.realestate.net.pl 12.04.07, 21:27
          ładne mi warunki - wyjazdy integracyjne żeby tam robić jakieś głupoty, chlać i
          przymilać się do szefów w czasie gdy powinieneś się zająć rodziną i odpocząć. Ja
          to już nawet nie chodzę na coroczne firmowe "impresy integracyjne" czyli ochlaje
          i żyganie
    • Gość: miki Re: Grupa Żywiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 17:09
      bylem kiedyś na tzw. 'warzelni talentów' grupy żywiec i miałem jak najlepsze
      wrażenia
      • Gość: kandydatka Re: Grupa Żywiec IP: *.chello.pl 15.04.07, 19:38
        Miki a czy moglbys mi opowiedziec jak wygladaja tam testy rekrutacyjne?
        Z czego najlepiej sie przygotowac?
        Z gory dzieki za odpowiedz:)
        • Gość: mercutio Re: Grupa Żywiec IP: *.eranet.pl 16.04.07, 00:44
          well, w zeszlym roku bateria testow APIS-Z (normalny,fachowy test inteligencji,
          z ktorego korzystac moga tylko psychologowie z uprawnieniami - zdaje sie ze byla
          na sali dziewczyna ktora byla dyplomowanym psychologiem - BTW wspolczuje jej
          sprawdzania setek tych testow, niezle sie wkopali sa latwiejsze i tansze metody
          :) plus jakis inny, chyba ich wlasny test (cos w rodzaju inteligencji
          emocjonalnej ale niekonieczne). byc moze celem tego drugiego bylo sprawdzenie
          czy generalnie twoje wartosci "pasuja" do wartosci firmy - w sensie jak u ciebie
          z praca z grupa, ustawianiem proirytetow etc.

ciekawym, jak bedzie w tym roku :)
          • Gość: kandydatka Re: Grupa Żywiec IP: *.chello.pl 19.04.07, 00:25
            Dziekuje Ci bardzo:)
            Troche chyba mija sie z celem robienie APIS-Z szczegolnie na kandydtach do
            dzialu personalnego, ale ja narzekac nie bede;)
            Test matematyczny ponoc trudny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka