Gość: pytacz IP: *.aster.pl 12.03.07, 14:48 jak się pracuje w GŻ? I czy warto brać udział w warsztatach umiejętności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Grupa Żywiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 15:45 Jak sie pracuje w GŻ? Dla mnie super! Pracuję tu (GŻ w Warszawie - Grupa Handlowa) od dwóch lat i nadal mnie to ciekawi! (Co nie jest oczywiste, biorąc pod uwagę doświadczenia moich kolegów ze studiów). Praca jest wymagająca, czasem stresująca, ale za to dająca dużo satysfakcji. Poza tym bardzo mili ludzie (przynajmniej w mojej spółce). Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki1976 Re: Grupa Żywiec-Była pracownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 19:26 Może w Warszawie sie super pracuje ja pracowałam w dziale handlowym jako fakturzystka-kasjerka jedna pomyłka i mi nie przedłużyli umowy.PH też muszą harowac ciagle im plan podnoszą a jak nie wyrobią to maja po premi.A Grupa Handlowa owszem ma fajna prace no i fajne tam pracują chłopaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EVA Re: Grupa Żywiec-Była pracownica IP: *.chello.pl 12.03.07, 22:31 Wiki-jeśli pracowałaś jako fakturzystka to napewno nie w Grupie Handlowej tylko w Trade a to zupełnie coś innego.Inne zarobki, inne wymagania. W GH pracuje się bardzo dobrze z kliku powodów, ale myślę że najważniejszy jest ten że tam się szanuje pracownika. O wyjazdach integracyjnych, opiece medycznej nie wspominam bo to zaczyna się robić standard. Jak ja bym miała Ci doradzić-aplikuj się bez dwóch zdań. Napewno poznasz fajnych ludzi-ja już ich znam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błe Re: Grupa Żywiec-Była pracownica IP: *.realestate.net.pl 12.04.07, 21:27 ładne mi warunki - wyjazdy integracyjne żeby tam robić jakieś głupoty, chlać i przymilać się do szefów w czasie gdy powinieneś się zająć rodziną i odpocząć. Ja to już nawet nie chodzę na coroczne firmowe "impresy integracyjne" czyli ochlaje i żyganie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Grupa Żywiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 17:09 bylem kiedyś na tzw. 'warzelni talentów' grupy żywiec i miałem jak najlepsze wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydatka Re: Grupa Żywiec IP: *.chello.pl 15.04.07, 19:38 Miki a czy moglbys mi opowiedziec jak wygladaja tam testy rekrutacyjne? Z czego najlepiej sie przygotowac? Z gory dzieki za odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercutio Re: Grupa Żywiec IP: *.eranet.pl 16.04.07, 00:44 well, w zeszlym roku bateria testow APIS-Z (normalny,fachowy test inteligencji, z ktorego korzystac moga tylko psychologowie z uprawnieniami - zdaje sie ze byla na sali dziewczyna ktora byla dyplomowanym psychologiem - BTW wspolczuje jej sprawdzania setek tych testow, niezle sie wkopali sa latwiejsze i tansze metody :) plus jakis inny, chyba ich wlasny test (cos w rodzaju inteligencji emocjonalnej ale niekonieczne). byc moze celem tego drugiego bylo sprawdzenie czy generalnie twoje wartosci "pasuja" do wartosci firmy - w sensie jak u ciebie z praca z grupa, ustawianiem proirytetow etc. ciekawym, jak bedzie w tym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydatka Re: Grupa Żywiec IP: *.chello.pl 19.04.07, 00:25 Dziekuje Ci bardzo:) Troche chyba mija sie z celem robienie APIS-Z szczegolnie na kandydtach do dzialu personalnego, ale ja narzekac nie bede;) Test matematyczny ponoc trudny. Odpowiedz Link Zgłoś