Gość: brzydula IP: *.aster.pl 13.03.07, 18:09 Witam, Jak się pracuje w avon cosmetics? Jak rekrutują? Czy trudno się dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tamtam Re: avon cosmetics IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.07, 11:27 chodzi ci o prace jako konsultantka? Jesli tak, to nie ma rekrutacji. Zreszta to nie jest w sumie zadna praca. Sprzedajesz znajomym kosmetyki po cenach troszke wiekszych niz jest napisane w katalogu. Ta roznica, jest dla ciebie zarobkiem. Według mnie to szkoda czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: avon cosmetics IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 12:06 w ostatniej wyborczej jest ogloszenie - na pewno szukaja asystentki prezesa i kogos jeszcze - praca w Garwolinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: avon cosmetics IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 12:08 jak ktoś jest BARDZO zainteresowany pracą w tej firmie, to na ich stronie są aktualne ogłoszenia pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydula Re: avon cosmetics IP: *.aster.pl 14.03.07, 14:47 Ja jestem moze nie "bardzo", ale "troche" zainteresowana, dlatego pytam, czy ktos z Was moze tam pracuje (interesuje mnie zwłaszcza dzial rozwoju biznesu i projektow)? Odpowiedz Link Zgłoś