Gość: X-Man IP: *.acn.waw.pl 12.05.03, 13:05 Fajne jest to forum poza kilkoma oszołomami których wszędzie pełno! A tak w ogóle ciekaw jestem czy jacyś pracodawcy to czytają! Jedno jest pewne - Na pewno w ten sposób nie znajdziemy pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sylwia Re: Forum praca a ... praca ! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 02:20 Kazdy sposob jest dobry. Ja zamiescilam ogloszenie w internetowej autogieldzie i jak sie okazuje bylo to owocne. Polecam. S. Odpowiedz Link Zgłoś
vokulski Re: Forum praca a ... praca ! 16.05.03, 18:51 Gość portalu: Sylwia napisał(a): > Kazdy sposob jest dobry. Ja zamiescilam ogloszenie w internetowej autogieldzie > i jak sie okazuje bylo to owocne. Polecam. S. Kazda próba strzału na bramkę jest tego warto bo wiadomo 0 oddanych strzałów 0 goli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-Man Re: Forum praca a ... praca ! IP: *.acn.waw.pl 19.05.03, 17:27 vokulski napisał: Kazda próba strzału na bramkę jest tego warto bo wiadomo 0 oddanych strzałów 0 goli Zgadzam się z Tobą, ale jak grasz 2 sezony, strzelasz dobrze technicznie i zawsze w światło bramki i nic, to co? Pozostaje strzelić sobie w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś