Dodaj do ulubionych

Arteria ...metro kabaty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 11:49
Dzis bylam tam na rozmowie pojutrze szkolenie.prosze osoby pracujace tam lub
te ktore tam pracowaly jak wyglada to wszystko w praktyce?czy warto tam sie
zaczepic?jak placa ?ile wychodzi miesiecznie osobie ktora nigdy wczesniej
czyms takim sie nie zajmowala, czy wyplata w terminie itp.Z gory dziekuje za
informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Genious Re: Arteria ...metro kabaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:17
      Nie napisałas jakie stanowisko ale podejrzewam,że "słuchawki" a skoro byłaś na
      spotkaniu to mogłaś pogadać z osobami tam już pracującymi ;)
      opinie o tej firmie są ok,a kasa zależy od projektu(prowizja)
      Jak już będziesz po szkoleniach to napisz coś więcej jak tam jest.
      • Gość: zdezorientowana Re: Arteria ...metro kabaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:49
        Tak na tzw. słuchawkę.Narazie wszystko wskazuje na to, że tam sie zaczępię,
        więc jak juz będę wiedziała więcej to napiszę.Jeśli ktoś pracuje w call center,
        ale gdzie indziej będę wdzieczna za informacje, może ktoś mógłby bazujac na
        swoich doświadczeniach w tym fachu polecić najlepsze miejsca.
    • Gość: xx Re: Arteria ...metro kabaty IP: 213.25.195.* 17.04.07, 18:30
      > Dzis bylam tam na rozmowie pojutrze szkolenie.
      Byłaś tam porozmawiać "o pogodzie"?
      • Gość: zezorientowana Re: Arteria ...metro kabaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 18:58
        Gdybyś miał/ła choć troszkę oleju w głowie nie zadawał/łabyś takiego pyt.
        • Gość: gosc Re: Arteria ...metro kabaty IP: 213.77.35.* 17.04.07, 19:17
          praca dobra dla studentow wg mnie a nie dla osoby z dlugoletniem stazem w
          pracy, sluchawki? jeden wielki chaos, przepracowalam tam 2 godziny za darmo i
          wyszlam bo mi sie nie podobalo, gadanie z automatu tych samych formułek i
          jeszcze inne smieszne rzeczy
          • Gość: zdezorientowana Re: Arteria ...metro kabaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:12
            Co to znaczy"inne śmieszne rzerzy" mozesz dokładniej powiedzieć o co chodzi?
            • Gość: Genious Re: Arteria ...metro kabaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:40
              ej,słuchawki są spox ;) ja pracowałem w NewDirect w zeszłe wakacje i atmosfera
              jest naprawde fantastyczna,mnóstwo fajnych młodych ludzi,dla
              studentów,szczególnie dziennych tak jak Ja,w sezonie i na wakacje praca
              idealna,ja teraz ide na szkolenie w DelcieContact,podstawa 7.60 netto plus
              prowizja zaleznie od projektu,zdezorientowana napisz jakie warunki u Ciebie,
              jakie stanowiska pracy i co ważne liderzy czy spox ;)

aa i praca konsultanta dodaje po pewnym czasie śmiałości,pewności
              siebie,przebojowosci,umiejetnosci posługiwania się językiem korzyści,ogólnie
              fajna sprawa na czas studiów ;)
              • stworzenje do zdezorientowanej 17.04.07, 20:52
                pracowalam tam poltora miesiac w 2005 roku - PORAŻKA!!! atmosfera byla
                niesymopatyczna,patrzyli doslownie na rece czy dzwonimy czy akurat
                ziewamy,tudziez sie smiejemy do siebie, jak kury w boksie, kasa fatalna,ani razu
                nie dostalam wiecej niz 600zl-bo a to baza wydzwoniona idzcie do domu,a to
                zamknnieta firma z powodu smierci papieza,wiec zarobilam 380zl wtedy
                a do smiesznych formulek zaliczyc moge np. teksty w stylu, a czym sie pani
                zajmuje,moze jednak taki poradnik sie pani przyda,kupujac jeden za jedyne xxx
                dostanie pani drugie cos tam darmo-dzizes jakie naiwne, no i raz mialam okazje
                byc na projekcie sprzedawania poadnika cmentarnego...
                skonczylam studia poszlam tam na przechowanie bo niestety pracy w zawodzie nie
                moglam znalezc...
                • Gość: Genious Re: do zdezorientowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:52
                  a kto powiedział,że przydzielą Ją na idiotyczne poradniki ?? ;) Teraz arteria
                  obsługuje Playa a projekty dla operatorów komórkowych są bardzo fajne,Ja
                  zarobiłem max około 1300 ale miałem beznadziejną płace 5.66 netto bez żadnych
                  prowizji,fakt faktem nie raz klepałem po 12 h,teraz z placą jest o niebo lepiej
              • Gość: zdezorientowana Do Genious............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 07:05
                Ja bede szła dopiero na szkolenie.Płaca? 6.5netto+ok.250-350 jakiś dodatek za
                obecność, jeśli nieskorzystarz z tych 2dni wolnych w miesiącu i prowizja, ale
                niewiem ile, praca od 8-16 lub 15-21+soboty tyle sie dowiedzialam na pierwszej
                rozmowie.A co dokładniej w DelcieContakt,gdzie sie ona wgóle mieści?masz może
                numer,jesli tak proszę podaj.
                • Gość: Genious do zdezorientowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:40
                  www.deltacontact.pl
                  Koło okęcia jest siedziba,ale dobry dojazd tramwajami i 182 A.
                  Ja też ide dopiero na szkolenie,tutaj jest praca 2 zmianowa,dodatkowo mozna
                  sobie brac nadgodziny z tego co mówiła rekrutantka,soboty wolne.
                  Spróbuj popracowac w tej arterii bo sam jestem ciekaw, choć na wakacje będe
                  szukał już innej pracy niż telemarketer.
    • Gość: Rzaba -Atreria AIG Re: Arteria ...metro kabaty IP: *.aster.pl 18.04.07, 21:22
      Witam pracowałem w Arteri 2 miesiące i co mogę powiedzieć ... Byłem na projekcie
      AIG - ubezpieczenia.Projekt nawet przyjemny stawka 6zł/h w soboty 6.50zł/h
      pracowałem w godz. od 15 - 21 i powiem że nie są to najlepsze godziny
      pracy,wiadomo wieczorem ludzie czasami sie denerwują ale to norma w call
      center.Atmosfera na sali różnie ale ok, trzeba otwierać okna bo śmierdzi na sali
      często brudasy nawet nie posprzątają po sobie wiec gdzie nie gdzie jest syf.Za
      to przełożeni super Ola,Patrycja,Agata dziewczyny wyrozumiałe i cierpliwe ale
      nie wszyscy tacy są znam inne osoby i nie ma porównania.Jest wiele ludzi którzy
      cieszą sie h.. wie z czego,a za plecami ehh... ale taka ich praca.Co do godzin
      pracy są zastrzeżenia nie tylko mi ale i innym osobą nie zgadzały się,trzeba
      tego pilnować.Sami zobaczcie jak jest ja chwilowo mam dość słuchawek.Pozdrawiam
    • Gość: Genious do zdezorientowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 17:27
      Jak było na szkoleniu i jak Ci się tam podoba ogólnie?(wybrali Ci już projekt?)
      W Delcie byliśmy we 3 i nie pasował nam termin szkolenia(kolokwium) mieli
      ustalić następny i zdaje się że nas olali :/ jutro zamierzamy złożyć wizytę w
      Arterii więc
      jakbyś dała swoją opinię byłbym bardzo wdzięczny ;)

Pozdrawiam
      • Gość: Genious Re: do zdezorientowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 18:56
        najlepiej napisz na gg jeśli możesz 6563891
      • Gość: zdezorientowana Re:do Genious IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:04
        Dzis bylam na tym szkoleniu od 12 do 17.Projekt IMG Nationale-
        Nederlanden.Dowiedziałam sie ze bede pracować na projekcie popoludniowym czyli
        od16 do 21, stawka 6,5/h wiec sam przelicz ile to wychodzi miesiecznie, a
        dodatki o ktorych mowili na spotkaniu rekrutacyjnym byly podane w kwotach
        brutto tak wiec miesiecznie na tym projekcie nawet 1000 niemozna zarobic.A w
        Delcie jakie wam warunki proponowali i co z tym terminiem bylo nie tak ze wam
        niepasował?

Ps.Fattycznie jest tam syf.
        • Gość: Genious do zdezorientowaneuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:31
          Wiesz co,jednak do nas zadzwonili i idziemy jutro na szkolenie w godzinach
          10-14,nie pamietam czy mówiłem ale stawka jest ładna 7.60 netto na
          godzine+prowizje i praca 6 h,można brac nadgodziny lub pracowac mniej,
          indywidualnie sie to ustala z liderem.

jeśli tam mbedziesz pracowac od 16 to tu możesz pracowac na porannych projektach
          np. plus gsm(bardzo fajne są kampanie operatorów)
          • Gość: zdezorientowana Re:do Genious IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 07:04
            Napisz po szkoleniu jak było,ile bedzie trwało i na jakim projekcie jesteście.W
            jakich godzinach dokładnie jest tam praca rano?czy za nadgodziny płacą inaczej?
            • Gość: Genious do zdezorientowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:56
              będziemy na mbanku,karty kredytowe i jakies inne cuda,szkolenie produktowe w
              poniedziałek od 15 i w poniedzzałek już pierwsze rozmowy,w porównaniu do arterii
              jak mówisz tu jest czyściutko ;)

A u Ciebie jak?? siedziałaś już na projekcie?
              • Gość: Tommy Re: do zdezorientowana IP: *.acn.waw.pl 20.04.07, 15:23
                Mozecie wymienic jakie projekty sa teraz w Arterii? I czy to prawda, ze placa 11zł/h brutto? Czy tez tylko na wybranych akcjach, w korych baza konczy sie po 6h :)
              • Gość: zezorientoeana Re:Arteria............metro Kabaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 10:37
                Tak ja wczoraj juz siedzialam, nic trudnego kazdy moze to robic, ale mala
                kasa.Dowiedziałam się też wczoraj,że przekrecają na tych premiach przekladają
                je z mieśiąca na miesiąc bo coś tam...ja pracuje na projekcie ING NN i na nim
                placą 6.5zł/h niewiem jak płacą na innych projektach.

• Gość: gosc Re:Arteria............metro Kabaty IP: 213.77.35.* 21.04.07, 15:21
                  zdezorientowana, no wlasnie na tym projekcie nie zauwazylas tych smiesznych
                  formulek jak musisz czytac slowo slowo z komputera i wyciagac do bazy nr
                  telefonu jak nie ma wtej bazie??????????
                  • Gość: zdezorientowana Re:Arteria............metro Kabaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 17:52
                    To prawda trzeba to robic, a dlaczego pytasz? Pracujesz, pracowaleś tam może bo
                    jeśli tak to może napisześ coś co mogłoby mnie zainteresować?
                    • Gość: Genious Re:Arteria............metro Kabaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 22:10
                      Jaka premia na tym projekcie?? i czy po jkaimś czasie przepracowanym w firmie
                      dostaje sie podwyżke??
              • Gość: maja Re: do zdezorientowana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 11:14
                dajce znać jak na mBnaku, bo tez mnie tam chcą posadzić, tyle, że nie wiem czy
                warto sie angażować - na rozmowie i szkoleniu było OK, ale wiesz, zawsze
                najpierw ściemniają, a później ;P.
    • Gość: Rzaba Arteria ...metro kabaty IP: *.aster.pl 23.04.07, 19:39
      I jeszcze co wqrwi....a mnie w ARTERI nie są słowni z HAJSEM !!!!UWAGA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka