Gość: Mania IP: *.rev.gsm-grodzisk.pl 11.05.07, 20:50 znacie ? co myślicie ? Dostałam ciekawą propozycję ale nic o nich nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Bank BISE ??? IP: *.tkdami.net 19.06.07, 23:06 Ja też chciałabym się czegoś dowiedzieć o banku BISE... macie jakieś informacje.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CDMowiec Re: Bank BISE ??? IP: *.era.pl 20.06.07, 15:28 zalezy o jakie stanowisko chodzi...Bise Bank do tej pory był bankiem nieco niszowym ,działą głownie w sferze, projektów strukturalnych lub obsługuje rolników w Broniszach, bawi się też czasami w projekty związane z wprowadzaniem nowym spółek na giełdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maderka Re: Bank BISE ??? IP: *.aster.pl 04.07.07, 21:34 Bank BISE SA jedno wielkie dno i dziadostwo. Brud, bałagan, brak podtsawowych przyborów biurowych, brudne - niesprzątane toalaety i kiepska załoga... Ci co byli coś warci sami odeszli do Banków z I ligi. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Bank BISE ??? IP: *.lp.pl 13.07.07, 16:16 nie tak źle. przynajmniej za moich czasow. ale trzeba uwazac, bo kazdy kombinuje jak tu dopieprzyc roboty noeemu. ale to na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś