daissy6 09.07.07, 12:34 produkują tworzywa sztuczne, jestem ciekawa jak u nich z zarobkami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mopsik Re: znacie firmę tuplex??? IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.08, 20:44 nie produkują tylko sprzedają, są dużą firmą handlującą tworzywami sztucznymi. a jeśli chodzi o zarobki to zależy na jakim stanowisku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowska82 Re: znacie firmę tuplex??? 17.04.08, 19:50 Mam tam rozmowe we wtorek do działu księgowości.Trochę się porzestraszyłam Waszymi opiniami.Czy naprawdę ujest tam az tak zle??? Firma sprawia wrazenie solidnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleko [...] IP: *.chello.pl 31.07.08, 23:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowska82 Re: znacie firmę tuplex??? 01.08.08, 20:30 No proszę ile ciekawych rzeczy można się dowiedzieć z naszego forum. Swego czasu byłam ciekawa opinii o Tuplexie ale na szczęście nie pracuję tam, a było już tak blisko:) podjęłam jednak słuszną decyzję.Coś mi tam nie pasowało i miałam nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cent Re: znacie firmę tuplex??? IP: *.aster.pl 07.08.08, 22:14 Zależy z ajkiej firmy się przechodzi - Tuplexie może wtedy okazać się dobrą fimą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: znacie firmę tuplex??? IP: 91.193.160.* 07.08.08, 22:20 Spadłem na dno. I nagle pukanie z dołu. Pytam kto tam. I słyszę - to ja pracownik Tuplexu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGAZYNIER (DÓŁ) [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 17:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: znacie firmę tuplex??? -do magazynierów ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 08:40 Chciałabymm powiedzieć,ze magazynierzy na róznych forach , narzekają na Tuplex, twierdząc przy okazji,ze oni mają najgorzej a reszta sie obija. Otóż reszta pracowników również nie ma lepiej, nie licząc zarządu. Pracowałam tam więc wiem coś na ten temat. Przez dwa lata dobrych wyników jako przedstawiciel, nie mogłam sie doprosić podwyżki 200 brutto, bo zawsze były jakies wymówki itp, itd. Dzis mam ten epizod za sobą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny gość Re: znacie firmę tuplex??? -do magazynierów ! IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.10, 22:38 potwierdzam 200 zł brutto, śmieszna sprawa... niech idzie w pi ta fimra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁY-EX-MAGAZYNIER Re: znacie firmę tuplex??? -do magazynierów ! IP: *.wroclaw.mm.pl 31.03.10, 00:32 ci którzy tam pracują pewno czym prędzej z tamtąd uciekna PRZESTRZEGAM PRZYSZŁYCH EWENTUALNYCH CHĘTNYCH DO PRACY W TEJ firmie ZWŁASZCZA DO NOWO OTWIERANYCH ODDZIAŁOW NO CHYBA ZE BEDZIECIE MOCNO ZDESPEROWANI Odpowiedz Link Zgłoś
fajnypolak1 płaca 28.03.11, 19:15 Witam, chciałbym sie dowiedziec jakie sa zarobki na stanowisku handlowca oraz magazyniera w firmie tuplex ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAWACIARZ Re: znacie firmę tuplex??? IP: *.wroclaw.mm.pl 29.03.10, 10:38 po co to pierdolenie na rozmowach kwalifikacyjnych zeby czekac na telefon jak ten kto rekrutuje dokładnie wie po wyjsciu kandydata czy ten bedzie pracowal czy nie i ci ktorzy znalezli uznanie od razu pewnie maja informacje ze sa przyjeci po co robią z ludzi idiotow zamiast cenny czas poswiecic na szukanie nastepnych ofert zatrudnienia czeka sie na obiecany telefon PRZECIEŻ NIKT JEZELI USŁYSZY SŁOWO NIE TO Z TEGO POWODU NIE WSKOCZY OD RAZU DO WISŁY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracowity Re: znacie firmę tuplex??? IP: *.icpnet.pl 05.04.10, 00:27 Musiałeś być kiepski chłopie.... Pracuję w TUPLEX prawie dwa lata. Niestety prawda jest taka, że jest to firma dla ludzi ambitnych i pracowitych jak komuś się nie chce pracować to długo tutaj nie popracuje. Cierpliwość uczciwość i pracowitość popłaca. Tuplex jako firma jest świetnie zorganizowana i zarządzana, owszem i tutaj znajdą się ludzie nie warci funta kłaków ale większość jest jak najbardziej OK. Zawsze płaczą ci słabi, którzy nie potrafią zabrać się konkretnie do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: znacie firmę tuplex??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 13:48 hehehe no to nieźle dałeś po bandzie , uśmiałam się do łez , szybko zmienisz zdanie gwarantuję Ci to!!!! Nikt nie doceni Twojej pracowitości , podziękują Ci jedynie wymówieniem z pracy -to ich specjalność jednego miesiąca przyznają Ci nagrodę za wyniki a drugiego aut , bo jesteś nie rentownym pracownikiem ... przykre ale prawdziwe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: znacie firmę tuplex??? IP: *.cdma.centertel.pl 11.05.11, 11:42 nie zgadzam sie ,oni chca żeby tyrać najlepiej za free.Nadgodzin niema a zapie...ć musisz- tuplex to syf, malaria i korniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: znacie firmę tuplex??? IP: *.echostar.pl 28.05.10, 19:40 bóg cię opuścił. Towar ok ale organizacja, zaopatrzenie towarowe obłęd. WIELKI PRZEWAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: znacie firmę tuplex??? IP: *.toya.net.pl 15.05.13, 20:49 do Właścicielki - 2013-05-15 20:45:49 odpowiedz | cytuj wielebny - 2013-05-15 19:58:36 huk - 2013-05-15 19:41:17 jak sie dowiedzialem ze jacka zwolnili to jest szok, jak mozna porzadnego faceta zwolnic, zeby to sie nie obrocilo przeciwko koniec jest bliski tak mówi Pismo przecież to jest początek końca...Dyrekcja rozbija Pani firmę. Takimi ruchami chronią tylko swoje stanowiska tłumacząc spadki sprzedaży To brak umiejętności zarządzania zasobem ludzkim, który nieuchronnie przybliża firmę do przepaści!!! Joo - 2013-05-15 20:34:27 odpowiedz | cytuj TeDe - 2013-05-15 20:09:21 huk - 2013-05-15 19:41:17 jak sie dowiedzialem ze jacka zwolnili to jest szok, jak mozna porzadnego faceta zwolnic, zeby to sie nie obrocilo przeciwko a za co poleciał? powód dyrekcja zawsze sobie wymyśli, tylko wybrali nieodpowiedniego człowieka: doświadczenie, wiedza, wyważenie... Wszyscy wiedzą jakim jest pracownikiem i człowiekiem. Nie ogłupią ludzi pustymi, fałszywymi frazesami. p. Jacku, powodzenia... TeDe - 2013-05-15 20:09:21 odpowiedz | cytuj huk - 2013-05-15 19:41:17 jak sie dowiedzialem ze jacka zwolnili to jest szok, jak mozna porzadnego faceta zwolnic, zeby to sie nie obrocilo przeciwko a za co poleciał? wielebny - 2013-05-15 19:58:36 odpowiedz | cytuj huk - 2013-05-15 19:41:17 jak sie dowiedzialem ze jacka zwolnili to jest szok, jak mozna porzadnego faceta zwolnic, zeby to sie nie obrocilo przeciwko koniec jest bliski tak mówi Pismo huk - 2013-05-15 19:41:17 odpowiedz | cytuj jak sie dowiedzialem ze jacka zwolnili to jest szok, jak mozna porzadnego faceta zwolnic, zeby to sie nie obrocilo przeciwko prorok - 2013-05-15 19:21:35 odpowiedz | cytuj jebną z hukiem jeszcze w tym roku pewnie i pozamiatane!!! masakra - 2013-05-14 21:25:58 odpowiedz | cytuj No coraz lepiej w firmie, dobrych ludzi się zwalnia, masakra. Jacku powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: znacie firmę tuplex??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.13, 16:08 Do proroka, z tym upadkiem to nie tak szybko ale to fakt że od kiedy dyr. handlowym jest postać bez wiedzy handlowej, bez kultury osobistej to praca nie jest tu ciekawa. Ludzie przychodzą i odchodzą tak jest w każdej firmie, tyle tylko że tu do kieszeni trzeba schować godność. Bo osranyrowicz i tak Cię zrówna do swojego poziomu czyli bardzo nisko, tak gdzieś na wysokości kałowatej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: znacie firmę tuplex??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 19:10 Odczuwa potrzebe czestego nawiazaywania do defekacji. Odpowiedz Link Zgłoś