Gość: jarzuś IP: *.bik.pl 12.07.07, 11:38 Czy ktoś wie coś więcej o projekcie bankowym allianz polska (jest rekrutacja na stronie)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eve Re: Allianz IP: *.subscribers.sferia.net 22.07.07, 21:17 no właśnie coś wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś
gaur Re: Allianz 26.07.07, 21:21 Allianz tworzy bank - poszukuje osób z doświadczeniem do tworzenia struktur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łolez Re: Allianz IP: *.chomiczowka.waw.pl 31.08.07, 22:30 Czy ktoś był na rekrutacji dot. tego projekt ubankowego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnik Re: Allianz IP: *.gprspla.plusgsm.pl 31.08.07, 22:40 chodzi o przejęcie przez Alianz klubu Górnik Zabrze i wykorzystanie tego faktu w działaniach marketingowym. Pogadaj z wiceprezesem Panem Muelerem został szefem RN GORNIK ZABRZE SSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabella Re: Allianz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 17:18 Tak, byłam u nich. rzeczywiscie bedą, a raczej sa juz mocno zaawansowani w budowie banku. Jestem zaproszona na drugi etap rekrutacji odnosnie stanowiska specjalisty - czeka mnie spotkanie z HR... ciekawe czy ktos juz to przetrwał? Czekam na newsy:) Odpowiedz Link Zgłoś