Dodaj do ulubionych

Lebiedź & Lebiedż, Drągowski, Strzelczyk, itd.....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 20:27
Dość często pojawiają się oferty pracy warszawskich agencji nieruchomości.
Dlaczego tak się dzieje? Czy praca ponad siły i marne zarobki, czy co innego...?
Czy wiecie coś o pracy w Lebiedziu, Polanie, Drągowskich? Bardzo proszę o info
- cenna każda porada. Mam zamiar wysyłać tam CV. Będę wdzięczna za każdą
informację o tych firmach:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Szykam pracy w nieruchomościach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 17:26
      Też chciałbym wiedzeć jak się pracuje u lebiedzia. Czekam na info.
      Szukam pracy w nieruchomościach. Może jakieś porady.
    • Gość: iks Re: Lebiedź & Lebiedż, Drągowski, Strzelczyk, itd IP: 194.106.201.* 21.11.07, 10:23
      Ja tak trochę z drugiej strony, sprzedawałam mieszkanie i poznałam bardzo wielu
      agentów nieruchomości. I myślę,że chodzi o to,że z tego co mi wiadomo,ta praca
      jest wynagradzana głównie prowizją od sprzedaży, a na prowizję ,czyli sprzedaż,
      trzeba zapracować- z kilkudziesięciu pośredników,którzy oglądali moje
      mieszkanie, dosłownie trzech zainteresowało się dokumentami, i sprawdziło je
      (księga wieczysta). Poza tym zdarzyło mi się poznać osoby pracujące w tych
      najbardziej znanych agencjach- i co? Kompletny brak profesjonalizmu,
      nieuprzejmość, spóźnienia... Tak sobie myślę,że ludziom się wydaje, że łatwo
      jest sprzedać mieszkanie, próbują tej pracy jako łatwego zarobku, który wcale
      łatwy nie jest... ale to takie moje luźne refleksje...
      pozdrawiam dobrych pośredników:).
    • jc55551 Re: Lebiedź & Lebiedż, Drągowski, Strzelczyk, itd 21.11.07, 11:37
      Nie polecam dużych molochów do pracy (nie znam nikogo kto pracowal u Lebiedzia -
      wiec o nich sie nie wypowiadam) Kiedys pracowalam jako posrednik w kilku
      biurach, w rozmowach z ludzmi ktorzy pracowali w znanych "molochach" nie bylo
      zbyt wiele pochlebnych opinii Malo zyczliwosci i atmosfera wyscigu szczurow
      Generalnie w tym zawodzie bardzo ciezko jest znalezc dobrego "pracodawce" Oto
      dlaczego sa non stop ogloszenia-zwlaszcza jednych i tych samych biur Przemial na
      maksa Ja bym nie ryzykowala
    • michk2000 Metrohouse / Lebiedź Jestem dobry w tym co robię 21.11.07, 15:52
      Powiem nieskromnie. Jestem dobry w tym co robię - pośrednictwo w
      obrocie nieruchomościami. Szukam tez dobrego pracodawcy. Lebiedź
      jest niedaleko ale nie mam żadnych dosłownie żadnych informacji o
      pracy.
    • tanitazaitceva Re: Lebiedź & Lebiedż, Drągowski, Strzelczyk, itd 01.04.19, 18:26
      Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka