Dodaj do ulubionych

Informedia Polska - jak tam się pracuje?

• Gość: ahaaa Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.u.itsa.pl 09.03.09, 17:45
      teraz rozumiem :) dzięki za wytłumaczenie :)
      ale to chyba nie "TA" Nina o której myślę :) pewnie pseudo jakieś :)
    • Gość: do Niny Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:49
      szczerze......jego obrońcą nie będę bo go nie lubię zwyczajnie..dużo osób kupiło
      ten sprzęt...ale dziewczyno...obudź się...od początku było wiadomo skąd te
      kamery....w jakim Ty świecie żyjesz...(???)
    • Gość: sruuu Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 19:24
      Teraz rozumiem gdzie koleś zdobył tak duże i niezbędne doświadczenie w
      sprzedaży. Aby sprzedać tyle walonego towaru jako legalny trzeba posiadać nie
      lada umiejętności. Pozdro dla wszystkich kamerzystów
      • Gość: pp król kitu Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 22:21
        sprzedawać kamery i pogrążać kolegów i podwładnych to jedno, ale
        sprzedawać przez lata tyle kitu ludziom to drugie... a teraz, że to
        nowy nie koniec... boże przecież on ma chyba hurtownię kitu
        • Gość: bz Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.centertel.pl 13.03.09, 21:27
          zaskocze Was, firma informedia polska upadła,nie istnieje, CH kupił
          resztkę skrwków inprez bo nikt tego nie chciał, a że nie potrafi nic
          innego i umrze z głodu nie miał wyjścia. umowy o pracę już
          podpisują z inną firmą więc dalsze gadki nie mają sesu. koniec tego
          wszystkiego.
    • Gość: Karol C. Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.cpartners.pl 17.03.09, 14:30
      Dzięki (Kimkolwiek jesteś bo nie poznaję po nicku :P), widzę, że zasada "chroń
      dupy swoich Ludzi, oni będą chronić" twoją działa.

PWS.
      • Gość: the other side Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 20:23
        Karolu dla mnie też jesteś ok ale zapomniałeś mnie pozdrowić hehe ;)
        no trudno...takie życie :)
        • Gość: to ja Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 78.133.200.* 18.03.09, 10:55
          och karol

jaki ty jesteś zajebisty...

często chroniłeś dupę przed swoimi ludźmi?
          • Gość: Karol C. Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.cpartners.pl 18.03.09, 16:42
            @ "to ja". Wiesz moja droga (a zakładam, że wiem kim jesteś - ten styl... jest
            rozpoznawalny :P) Swojej dupy przed ludźmi chronić nie muszę, mam wrażenie, że
            zespół stanął by za mną murem, czego nie można powiedzieć o niektórych.
            Przedstaw się, jak chcesz polemiki.
            • Gość: to ja Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 78.133.200.* 18.03.09, 16:59
              drogi karolu jak zwykle farmazonisz :)

Zespół by stanął za tobą murem podczas twojej egzekucji chyba ...

no i powiedz mi proszę kogo we mnie rozpoznajesz ?

internet to takie piękne narzędzie w którym nie muszę się ujawniać żeby ci
              przysr... :)

piękna sprawa

• Gość: Karol C Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.spray.net.pl 19.03.09, 14:33
                Typy mam 2. Coby się nie posługiwać nazwiskami:

1) Myszka...(O ile to Ty to zrozumiesz, bo niewielu zna tą ksywę)
                2) Taka jedna z deską zamiast biustu

PS. Co do stawania murem podczas egzekucji "Zespół by stanął za tobą murem
                podczas twojej egzekucji chyba ..." - z wypowiedzi wynika, że stanął by za
                mną... Jak masz garść wyobraźni to zrozumiesz o co mi chodzi. Z drugiej strony
                stawianie mnie przed nimi, to też komplement. Bo widocznie w przenośni oddałbym
                za nich życie :P. I to będzie koniec mojej wypowiedzi, bo szkoda gadać z kimś
                kto nie ma odwagi cywilnej by przedstawić się z imienia.
              • Gość: Karol C Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.spray.net.pl 19.03.09, 14:36
                @to ja - twój ISP (provider) GTS...
                • Gość: to ja Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 78.133.200.* 19.03.09, 16:45
                  och karol

tak... właśnie o to mi chodziło z tym rozstrzelaniem:)

ty jak zwykle masz wybujałą wyobraźnie i co muszę po raz kolejny zaakcentować
                  farmazonisz :P

Oddał byś życie za zespół. boże jak ja żałuję że nie trafiłam do twojego zespołu
                  (a może w nim byłam?) hmmm
                  Sama nie wiem.

trzymaj się Karol
        • Gość: KMWTW;] Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.centertel.pl 18.03.09, 13:23
          Zgadza sie:p
          Nie znamy sie, bo coc czuje pracowałam nie za twojej kadencji
          może..:D:D:D:D
    • Gość: nuda Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 12:06
      dobra dobra, nikogo to nie interesuje co tam w pseudo korporacji słychać lepiej
      piszcie
      • Gość: to ja Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 78.133.200.* 23.03.09, 14:54
        teraz to już chyba nawet nie pseudo korporacja tylko mała firma rodzinna :)
        • Gość: zz Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.broker.com.pl 28.03.09, 09:45
          Jestem bardzo ciekawy co tam słychać w Krakowie? czy wczoraj znowu kogoś
          zwolnili? gdzie teraz będzie biuro?
          piszcie, piszcie
          • Gość: :) Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.chello.pl 03.04.09, 10:59
            Czyżby w Info już się wszystko uspokoiło? Jak tam załoga motorówki- zbyt lojalna czy dostatecznie mocno zastraszona, że nie pisze??
            Tylko bez inwektywów proszę :)

• Gość: :) Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 12:37
              nikogo juz nie zwolnili wiec chyba wszystko sie uspokoiło :)
              • Gość: for real Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.centertel.pl 20.04.09, 22:28
                Uspokoiło sie na maxa, Jajogłowy RD nie dogadal się CH,i ten spakoal
                wyciuchrane buty i torbe i wyjechal 3 tygodnie temu do Krakowa.
                Wydymal wszstkich bo nie zabral ani PP, MM ani AS nikogo, a sprzedje
                wszystko na BBM. Wiec zabierze co najlepsze czyli tytuly imprz, kasa
                idzie na konto BBM, a w informedii w warszawie niedludo zabraknie na
                wyplatry. A CH pozbedze sie balastu w posaci zmanierowanej managerki
                ktora stanowi 80 proc zatrudnionych w warszawie. Przykre to ale
                prawdziwe....
                • Gość: znowu ja Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 22:48
                  oby stało się to jak najszybciej :)
                  nie mogę się doczekać.... :)
                  szkoda tylko "kilku osób" które stracą pracę..
                  a jak sprzedaż w Informedia ??
                  dzieje się coś? targety robicie?
                  • Gość: sssss Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 78.133.200.* 21.04.09, 10:11
                    kim jest RD?
                    • Gość: p Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.aster.pl 23.04.09, 19:00
                      ja zostałam wyczytana z listy i do gazu.
                      ale jestem spokojna o jak najlepsze interesy firmy skoro przestraszony kojot "mazurkas" wziął sprawy w swoje ręce. tylko jak mazurro zacznie ogarniac temat to może się okazać ze informedia bedzie sprzedawać wykalaczki do barów chińskich. KAMowie moze dostaną "pekin" "dziki ryż" i "red orange", po jakims czasie może opanują też serwetki.
                      bo gdyby w gre wchodziły sztućce to trzeba by jż do chin sie zgłosi a nie wiem czy "mazi" umie cos napisac w innym języku, (czyt. napisać nie podpisać)swoją drogą "mazi" jest tyle warty ile jego podpis :)
                      • Gość: forum widmo Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.net.autocom.pl 24.04.09, 08:37
                        jak to się stało, że z formum znika około 40 wypowiedzi??? Bo z tego
                        co pamietam jakies 2 dni temu było 319.
                        • Gość: ocb? Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 15:19
                          no właśnie....też mnie to zastanawia...
                          • Gość: zz Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.broker.com.pl 27.04.09, 22:22
                            Widać ktoś nas tu nieźle obserwuje... Ciekawe kto?
                            A tak w ogóle to napiszcie jak teraz idzie sprzedaż?
    • Gość: ???????????????? Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.stansat.pl 04.05.09, 19:13
      Informedia masakra. Traktowanie człowieka jak zwierze a poza tym tajniaki Pana
      PP są wszędzie.Firma nie odbiegająca od przedszkola w czołówce z kadra
      zarządzającą!!!!! Brak organizacji i podawanie ochłapów SS w postaci baz. Jeden
      drugiego podpieprza a na górze cieszą się przygotowując listę niewygodnych do
      zwolnienia. Lizustwo na skalę światową. Pozdrawiam tych co już tam nie pracują i
      żyją wolnością.
      • Gość: k. Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.chello.pl 05.05.09, 20:10
        I skończyło się.. Mazurro poinformował, że za dwa miesiące zwijają firmę. Ciekawe gdzie rozlokuje się załoga motorówki? Rynek troche przesycony poszukującymi pracownikami... Obudzili się z ręką w nocniku- boski zarząd warszawski! ( cyt.: pozbywają się was bo okazaliście się gorsi..") -hiihihihi :):)
        • Gość: yupi Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 14:36
          Dzięki wielkie za dobrego newsa! Od razu mi sie humor poprawił :)
          Nie żebym była złośliwa ale strasznie mnie tam traktowali i cieszę
          się że mają za swoje, przynjamniej mam poczucie jakiejś
          sprawiedliwości, chociaż z opijaniem zaczekam do momentu oficjalnego
          komunikatu bo to są cwaniaczkowaci obłudnicy i może będą jeszcze
          chcieli coś kombinować....
          • Gość: hihi Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 13:24
            uuu a to pech...a co z Krakowem? zostaje?
            • Gość: Flint Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 23:11
              Narazie tak. Przyczajony tygrys. Ale na jak długo?????
              • Gość: W Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.77.classcom.pl 15.05.09, 04:05
                wie ktoś coś więcej o Krakowie? kiedyś tam pracowałam, co prawda w produkcji i
                dobrze to wspominam

choć już wtedy moje koleżanki ze sprzedaży przechodziły załamania dzwoniąc dzień
                w dzień do kopalni węglowych
        • Gość: Gość Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.stansat.pl 07.05.09, 19:36
          Naaaaaaaaareszciiiiiiiiiiie Huuuura!!!! wiekopomna chwila koniec załogi działu
          przedszkolnego.
          • Gość: @ Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 22:57
            "Anetka" szukaj pracki :)))))
            • Gość: hłe hłe Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.09, 10:44
              A ciekawe gdzie Asia sie odnajdzie z ta swoja mila aparycja i
              przebojowa osobowoscia albo Przemus bez studiow lol
              • Gość: twójstary.pl Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 21:56
                Przemuś tak jak ktoś wcześniej napisał to najprawdopodobniej na bocznicy
                kolejowej będzie węgiel przerzucał, do tego się nadaje ;)
                Pan Derektor... buahahaha
                • Gość: Jaka Ja Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 22:38
                  słuchajcie...też nie przepadam za tą firma...zwłaszcza po tym jak się ze mną
                  pożegnali..ale co do Przemka to..
                  kto jak kto ale jestem pewna ze on prace znajdzie...
                  ma głowę do sprzedaży...wie co to ciężka praca i poświęcenie.....fakt przesadzał
                  trochę z controlingiem ale na tym w końcu polega fucha dyrektora sprzedaży..
                  popracuje jeszcze, pouczy się i będzie git ;)
                  zastanówcie sie...chyba mam odrobinkę racji...
                  jest jaki jest ;)
                  pracował chyba tylko w Informedia i to jego całe życie...ale wydaje mi sie że
                  dzięki tej firmie bardzo sie rozwinął....
                  gdyby tam nie trafił to może i by na tej bocznicy kolejowej pracował ;) ale
                  trafił......ma chłopak farta w życiu.. ;)
                  Pozdrowienia :)
                  • Gość: mn Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 94.254.236.* 15.05.09, 18:40
                    Jakiego farta przeciez to kryminalista jest i to nie z nazwy. A to sprzedawanie kradzionego towaru swoim podwładnym, ludzie przeciez to paserka i to we wlasnej firmie, faktycznie inteligentnie. nawet wyrok za to dostal bo sie przyznal. Mnie tez sprzedal to wiem jak musialam zeznawac. i nie oszukujmy sie jak byla hossa i wszystko szlo na pniu to byl dobry ale jak sie pojawily drobne trudnosci to nic... a ostatnio przeciez on nic nie robi tylko czeka na rozwoj wypadkow. przyzwyczajony do sluzbowych dodatkow, taxi do domku, iprezki, rozliczane rosyjskie rachunki, tylko jak zwykle goly jest bo piatke dostawal i dostaje nawet jak byl dyr. na rosje tez. wiec z pelnym przekonaniem o swojej wyzszosci wobec innych wyszedl na jelenia i nie sadze ze teraz sie jeszcze mądrzy. pozostala mu tylko dobrta moina do zlej gry bo i tak niedlugo zwina ten bajzel bo rafalek z mackiem nie maja juz co liczyc, a CH juz nie ma. Ano jak dzialaliscie i ludzi traktowaliscie tak teraz sami macie. Bez urazu ale w pelni zasluzyliscie, a ludzie Wam nie zapomna jak się z nimi obchodziliscie i nawet jak do innj firmy traficie, np. tu gdzie ja teraz racuje to nie omiewszkqam wspomniec o waszych uczynkach.
                • Gość: pipi Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 188.33.77.* 28.05.09, 22:39
                  podymniak to nic innego jak frajer i złodziej i na dodatek paser.
                  mazurek - dyrektor zarządzający- przecież to śmieszne, położył firmę
                  idiota i dekiel , reszta tylko wyciągała i doiła kasę hahaha a my
                  ćwoki pracowaliśmy na tych darmozjadów. śmiech na sali jak się
                  daliśmy wykorzystać tym posrańcom. najlepsze ze podymniak to
                  kompletny wsiór bez szkoły, bez wykształcenia kretyn i handlarz. ja
                  chenie podałabym go na policję raz jeszcze za molestowanie. dobrze
                  im tak tym popaprańcom bo szkoda gadać o takich frędzlach.
                  • Gość: cenzor Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 23:23
                    kto tu do cholery posty usuwa, czyzby agora miala etaty cenzorskie??
                    kij wam w oko
                    • Gość: do pipi Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 94.254.146.* 30.05.09, 15:14
                      Nie przesadzaj, nie było aż tak źle. Z resztą ja tam pracowałam i fakt nie było zawsze różowo, ale ludzie byli niesamowici, a przynajmniej ich część.... Poza tym dzięki nim m.in. powstała firma w której dziś pracuję. Z tego co wiem to tam "Z. Bros" nauczyli się branży, a teraz ściągają jeden za drugim fajnych ludzi z rynku, więc nie promujcie już tej kultury nienawiści. Dzisiaj pracuję w miłej atmosferze i z fajowymi ludzmi i to dzięki naszym "Gallagerom branży" konferencyjnej :)ani kryzys, ani żadna inna negatywna sprawa mnie nie dołuję, czego i Tobie i reszcie czytających to forum życzę. Trzymajcie się i życzę tyle szczęścia do pracodawców, co ja osobiście mam okazję doświadczać. papa
                      • Gość: zaciekawiona Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 22:21
                        mam pytanie...czy to prawda że P.P wyleciał??
                        • Gość: . Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 12:52
                          nieprawda
                          • Gość: ; Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 84.40.217.* 24.06.09, 08:41
                            szkoda
                            • Gość: ;; Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 22:05
                              do konca czerwca maja wszystkich utylizowac wiec do sie odwlecze to nie uciecze
                              • Gość: cenzor Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 16:16
                                a to juz pewne?? nawet nie ma kto pisac co sie dzieje
                                w Krakowie jak sprawy?? w BB business circle czy jak sie oni nazywaja teraz?
                            • Gość: Maniek Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.146.167.145.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.02.10, 17:13
                              Ludzie tak czytam i czytam i zaczynam wątpić we wszystko. Nie długo mam podpisać
                              z nimi umowę, Ratujcie, co mam robić??
                              • Gość: ewa Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 15:45
                                wlasnie chcialam powiedziec dokladnie to samo.. zaprosili mnie dzis na rozmowe.. tak sie ucieszylam bo lubie puls biznesu.. wrzucilam w wyszukiwarke...znalazlam to forum.. i dzieki... nie mam sily czytac wszytskich wpisow do konca ale jestem przerazowna a juz myslalam ze zlapalam pana boga za nogi;-)
                                • Gość: anonimus Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 203.132.66.* 13.05.12, 06:31
                                  Witam,
                                  a wiecie coś może o pracy Conference Coordinator? ok, czy też syf? z góry dzięki za opinie:)
                            • Gość: wwa21 Medipharma Institute IP: 178.73.49.* 21.10.11, 14:23
                              Poczytajcie opinie na gowork, co za wsiury
                              www.gowork.pl/opinie_czytaj2,220815,0,0
    • Gość: ecie pecie Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 19:46
      no i stało się faktem! Informedia zawija się z końcem miesiąca. PP właśnie
      poleciał, podobnie jak MP
      • Gość: cenzor Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:43
        THE END ale trzeba przyznac ze dogorywali dlugo
        • Gość: haah Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 22:11
          haha i co motorówke szlag trafił? :D wyzbyli się trutni? ;) co na to Siwiec? ;)
          • Gość: ?? Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 23:04
            podobno kupił ich Puls Biznesu...prawda to?
            kupili całą firmę czy tylko dział sprzedaży?
            Podymniak polecial...ooo...może spojrzeli w jego cv ;)
            a co z SM? degradują ich czy struktura zostaje taka sama?
            pewnie nikt tego jeszcze nie wie... :)
            • Gość: cenzor Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 17:31
              moze jakas soczysta relacja z konca firmy?? wzlot i upadek PP - forum jak firma
              powoli dogorywa
              • Gość: heh Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 23:39
                podejrzewam ze pracującym wodę z mózgu zrobili i nie są w stanie nic napisać
                "soczystego" ;)
                • Gość: de Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.chello.pl 17.07.09, 15:22
                  przenosza ten bajzel na kijowska czy nie?
                  zostal tam wogole ktos?
                  • Gość: duch swiety Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 19:49
                    PP wylecial juz nawet ze strony - to juz definitywnie koniec jego kariery
                    • Gość: ehh Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:03
                      szkoda tylko ze co niektorzy powrocili czego nie jestem w stanie
                      zrozumiec.... ja nawet zeby mi zaproponowali niewiadomo jakie
                      warunki to plunolbym im w twarz no ale coz kazdy robi co chce, ja ze
                      swojej strony moge tylko wspolczuc
                      • Gość: duch swiety Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 15:15
                        to wracajac do pytania postawionego 2 lata temu to jak tam sie pracuje??
                        zapraszam obecnych pracownikow do dyskusji - niech forum wroci do zycia i bawi
                        nas kolejne 2 lata - miejmy nadzieje ze firma utrzyma poziom i bedzie o czym
                        pisac - hehehehehehehe
                        • Gość: ExEs Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 12:43
                          podejrzewam że nie do śmiechu im skoro nic nie piszą
                          to już inna firma...pracują w innym miejscu...mają innych "władnych"
                          muszą się dostosować i tyle
                          • Gość: IP Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 17:29
                            A kto powrócił?
                            • Gość: ech Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 20:22
                              PP jako Sales Specialist buhahahaha
                              • Gość: STAN FAKTYCZNY Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 94.254.252.* 11.08.09, 21:06
                                A mnie najbardzij bawiła ta nagonka na inne firmy, że to pryszcze
                                przy potędze informedii. I co się okazało, wszystkie firmy które
                                powstały są przynajmiej takie jak obecna informedia. Iformedia nawet
                                pod nowymi rzadami 9 projektów, bbm casperka obecnie 8 projektów na
                                stronie, mm conferences 14, cooperconferences MI 5, movida 3. Co tu
                                komentować z potęgi została średnia firemka, nawet nie największa...
                                a co do powrotów, no cóż jaka firma takie powroty :) WSZYSCY SIEBIE
                                WARCI :-) No dawać, mariuszku komentuj, piekny z ciebie director z
                                ponad 200 imrez do obecneg poziomu, ale jak tyś się tam uchował, no
                                chyba tylko walory reprezentacyjne Cię bronią :(
                                • Gość: były kolega Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 94.254.202.* 05.11.09, 22:25
                                  Jednym słowem jeden wielki kał, mazurek tapla sie w kale i sie
                                  cieszy,obdartus i głupol, frajerzyna a podymniak zaliczył spłuczkę,
                                  coś tam próbuje zrobić z bandą przybocznych ćwoków, którzy nie
                                  potrafią sprzedać, przeciez to gamonie i frajerstwo, banda
                                  nieudaczników, ten tucznik siwiec co ma srake większą od pełni
                                  księżyca, co jak się na nią patrzy to się chce tylko srac i żygać,
                                  brzydka jest jak moja kac kupa. powracając do bandytki podymniaka to
                                  cóz można powiedzieć ham ze wsi, ze wsi jest na wies wróci, będzie
                                  ubierał walonki i kopał z kopca ziemniory z poasta do butów będzie
                                  zarł jak jego świniaki. to frajej i frędzel bez szkoły, bez kultury
                                  bez matury, ja pierd.... ze takie coś było dyrektorem, ale jaki kram
                                  taki cham. on nie nadawł sie nawet na goldenline, powinni odsiewac
                                  takie cóś, nie powinni pozwalać wsiokom i bandytce móc umieszczas to
                                  co ten palant umieśvcił, qrwa likwiduje tam konto, bo to o klop
                                  zachacza. narta
                                  • Gość: maggie0320 Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 213.17.183.* 19.11.09, 14:59
                                    Zostałam zaproszona do firmy na rozmowe na stanoiwsko Producent
                                    Konferencji
                                    Czy jest az tak zle jak piszecie na tym forum?
                                    jak wyglada rozmowa rekrutacyjna w firmie?
                                    prosze o odpowiedz!!!
                                    • Gość: rekruter Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 01:25
                                      a kto tam teraz pracuje?? podaj nazwisko przelozonego
                                      moze po przejeciu firmy sie zmienilo
                                    • Gość: PP Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 188.33.123.* 29.11.09, 14:43
                                      szczerze, nie warto podaruj sobie, puls biznesu ma problemy
                                      finansowe, jest na skraju zapaści w informedia jest już nic nie
                                      warta.na szczęscie pozostali tam ci co ją do tego stanu
                                      doprowadzili, oby tak dalej,pewnie niedługo pojawią się ze swoim
                                      cv, hahahahaha barany
                                      • Gość: Dla Maniek Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 22:39
                                        Ucieeekaaaaaaaaaaaj!!!!!!
                                        • Gość: KoloxD Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.centertel.pl 02.06.10, 14:10
                                          Firma udaje się za nie wiadomo jak dobrą solidną,szanująca pracownika i tp. na rozmowie zapewniają jacy to oni są super i w ogóle a tak naprawdę jedna wielka ściema!!!!zapewniają że nie ma obaw o zwolnienie, że nie ma tak że miesiąc dwa i zwalniają jest dużo czasu na wdrążenie i w ogóle!ŚCIEMA!wywalają z dnia na dzień bez konkretnego powodu,więc nie ma co wierzyć w te ich bajki na pierwszych rozmowach!a co to Menagerów nie będę się lepiej wypowiadać!!bo szkoda słów.
                                          SZCZERZE ODRADZAM !
                                    • Gość: klacz Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 94.254.209.* 03.03.10, 21:45
                                      zajda wrócił do informedii, hahahahahah, najpierw won a teraz gorące
                                      przyjęcie, nazurek to debil wszyscy wiemy ale zajda, 1 raz do tej
                                      samej zasyfiałej wody z tymi porąbańcami? dziwne
                                      • Gość: Gość Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 77.236.0.* 27.04.10, 12:17
                                        Widzę, że dyskusja się trochę uspokoiła:) idę właśnie na rozmowę kwalif. do BBM,
                                        czy pracuje tam ktoś kogo tak potwornie obrzucaliście błotem? Mam szczerą
                                        nadzieję, że jeśli mnie przyjmą praca tam będzie przyjemnością - jest w ogóle
                                        taka opcja? z góry dzięki za odpowiedzi
                                        • Gość: gosc Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 21:25
                                          peczek jest spoko, a szefem to chyba dalej kacper
                                          • Gość: ciekawski Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 23:32
                                            witam serdecznie,
                                            mam pytanie jak obecnie wyglada praca w dziale sprzedazy konferencji w
                                            informedia? Jestem po 2 etapach rekrutacji i musze podjac decyzje.
                                            dziekuje.
                                            • Gość: gość Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.chello.pl 07.08.10, 21:18
                                              Ja podobnie mam mieszane uczucia co do tego czy podjąć tam pracę...
                                              Wszystko co tutaj się czyta budzi poważne wątpliwości,zastanawia
                                              mnie fakt, że rekrutują sami jak również przez (wydaje się)
                                              renomowaną agencję - dziwne co najmniej, szczególnie w świetle
                                              stosunkowo przeciętnej podstawy ... Powiedziano mi, że zespół działu
                                              sprzedaży konferencji liczy mniej niż 10 osób i nie przypuszczam by
                                              miał się bardzo rozrosnąć - tymczasem na portalach z ogłoszeniami o
                                              pracę co kilka dni pojawia się ich ogłoszenie rekrutacyjne (nawet w
                                              dniu dzisiejszym na Pracuj.pl) - wygląda to trochę tak jakby sobie
                                              gromadzili "na wszelki wypadek" CV-ki chętnych - coś na zasadzie -
                                              "nie ty - to stoi następny w kolejce"..
                                              Moim zdaniem nie rokuje to dobrze i nie widzę w tym sensownej
                                              polityki personalnej... no, chyba właśnie podejmuję decyzję :-(.
                                              • Gość: garagamel Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 00:15
                                                Mi powiedziano, ze dzial sprzedazy konferencji liczy 24 osoby i w planach jest
                                                dojscie do 30. Calosc jest podzielona na grupy 4-6 osobowe. Ponadto mam zle
                                                doswiadczenie z firma, ktora podczas rekrutacji kazala mi sprzedawac jako jeden
                                                z testow czy sie nadaje. W informedia rekrutacja byla bardzo podobnie skonstruowana.
                                                • Gość: ... Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 11:15
                                                  jestem byłym pracownikiem Informedii i nie wspominam przyjemnie tego okresu.
                                                  Oprócz ludzi z którymi pracowałam bo akurat tu nie mogę narzekać było bardzo
                                                  ciśnieniowo!! Najpierw zlecenie, później umowa o prace na 3 miesiące następnie
                                                  na czas nieokreślony. Wszystko to oczywiście po spełnieniu odpowiednich
                                                  warunków. Wszystkie te wytyczne zostały przeze mnie spełnione, czułam się
                                                  spokojna ponieważ miałam umowę o pracę na czas nieokreślony i sprzedaż na jednym
                                                  z lepszych poziomów. Pewnego dnia kiedy wróciłam po chorobie podszedł do mnie
                                                  mój menadżer poprosił do pokoju. Coś mi się nie podobało bo była godzina ok 13
                                                  więc w połowie dnia ale pomyślałam że to pewnie jakieś ustalenia, które zapadły
                                                  jak mnie nie było wiec szłam bez stresu. Weszłam do pokoju siadłam i wręczono mi
                                                  zwolnienie. Argumentem był fakt że jest kryzys i nie spełniam normy przy czym
                                                  jako jedyny pracownik miałam największy zarobek tego miesiąca inni zostawali
                                                  dość daleko z tyłu. Jak widać wcześniejsze posty mówiące o zwolnieniach z dnia
                                                  na dzień są prawdziwe. Nikt mnie nie uprzedził dodatkowo pracowałam jeszcze pół
                                                  dnia po czym usłyszałam, że mogę iść do domu. Ze mną w tym dniu zostały
                                                  zwolnione jeszcze 3 inne osoby!!Szczerze odradzam pracę w tej firmie ponieważ
                                                  jest to miejsce w którym pracownik jest traktowany jako niższa forma życia a
                                                  ciśnienie na zarabianie pieniędzy (przy produktach bardzo drogich a nie
                                                  odpowiadających tej wartości - to też sprawdziłam ponieważ miałam okazje
                                                  uczestniczyć w jednym z eventów) jest tak ogromne że nawet jeśli będziesz
                                                  świetnie sprzedawać to i tak cię wywalą szukając kogoś jeszcze lepszego. Więc
                                                  jeśli szanujecie swoje zdrowie i komfort psychiczny w pracy to polecam szukanie
                                                  innych ofert i nie zawracanie sobie głowy firmą, która z zewnątrz kreuje się
                                                  pięknie a wewnątrz wygląda zupełnie odwrotnie niż w zapewnieniach na rozmowie
                                                  kwalifikacyjnej.
                                                  Pozdrawiam i powodzenia tym którzy jednak zdecydują się na przeprawę z firmą
                                                  Informedia vel Blue Bizness Media:):)
                                                  • Gość: Gość Co do Blue Business Media IP: 81.219.123.* 08.10.10, 14:34
                                                    Co do Blue Business Media, jednym słowem żenada...pracowałam od 2007 roku w informedii, pozniej w BBM, miało być tak super na początku w BBM, były systemy premiowe ponad przeciętność i w ogóle...no ale przyszedł jeden dzien kiedy okazało się że jednymi z inwestorów w BBm są ludzie co spowodowali zawalenie dachu w Hali Katowickich Targów ( targi z gołębiami jak kojarzycie), bo szkoda im było 6000 zł na odśnieżenie....jeden z nich siedział w więzieniu, drugi go wyciągnął (prawnik) i teraz przyleźli tutaj, przy okazji kupili jeszcze Hale Expo XXI w wawce. No i stało się cały dział sprzedaży został przymuszony do podpisania porozumień stron (osoby które były) i przejścia po 1,5 miesiąca na działalność własną....było grożenie i inne. Wszyscy podpisali, oczywiście nikt się nie zdecydował przejśc na działalność własną, a osoby które pozniej przyszły do pracy, same odeszły. Powstała nowa społka Sapphire Ventures, czyli kolejny twór do wałkowania pieniędzy. Wbrew kodeksowi pracy umieszczono ogłoszenia o pracę na umowę zlecenie, zrobiono pseudo assesment center. Oczywiście po 2-3 miesiącach miały przejśc na działalność, pół ludzi znowu odeszło. Pęczek oczywiście ciągle "koordynuje", ma główno do gadania i siedzi zamiast też spierdzielać to siedzi i gały robi...oczywiście wielka produkcja jest na etatach, sponsoring też, pozbyto się działu sprzedaży nawet tych najlepszych, tak ooo!!i znowu się zacznie od nowa to samo, będa płacić coraz mnie, bo coraz więcej przychodzi zgłoszeń z mailingów, nie przypisanych firm. Ludzi udają że pracują, uważają się za wielkich fachowców, skoro nimi są to czemu nie pracują już w innych o wiele lepszych firmach? No comment.. Ja już pracę znalazłam i z tego się cieszę bardzo, ale TA FIRMA JEST DOWODEM NA TO, ŻE NAWET NAJLEPSZYCH SIĘ WYWALA, WIADOME CZEMU, BO PRZYNOSZĄC NAJWIĘKSZE ZYSKI NIESTETY ALE MUSZĄ DOSTAĆ NAJWYŻSZE PROWIZJE, ALE OBECNY DZIAŁ SPRZEDAŻY TO TYLKO PROWIZORKA!!!!
                                                  • Gość: v Re: Co do Blue Business Media IP: 77.236.26.* 18.10.10, 12:07
                                                    jest aż tak źle?
                                                  • Gość: fufu Re: Co do Blue Business Media IP: 213.241.1.* 30.12.11, 20:11
                                                    potwierdzam - Blue Business Media to jedna z najgorszych prac jaką można znaleźć. Byłoby ok, gdyby nie stosunek kierownictwa do pracowników. O umowie o prace można pomarzyć, jeśli ktoś wytrzyma dłużej niż miesiąc, to naprawdę jeast bardzo cierpliwą i tolerancyjną osobą. Jest ciągły mobbing, ciągle zmieniają sie wymagania, jeśli konferencja jest do kitu i nikt nie chce jej kupować, to wina spada na dział sprzedaży a nie na dział produkcji, który ten szajs stworzył. Pracowałam 7 miesięcy. W ciągu tego czasu przez dział sprzedaży przewinęło się około 40 osób. Rekrutacja trwa przez cały czas. Pracowników się nei ceni, mimo że firma traci na szkoleniach nowych osób. Na początku obietnice są bardzo różowe, w realu wychodzi na to, że człowiek ledwo wyrabia na podstawę, a szef potrafi specjalnie wstrzymać sprzedaż konferencji, by pracownicy w tym miesiącu nie dostali premii. Zamiast zainwestować w naprawdę zgrany i profesjonalny zespół ludzi traktuje sie jak części, które bardzo łatwo jest wymienić. Firma nie dba o jakość obsługi. A szkoda. Odrobina wysiłku i mogłoby być fajnie. Czy tak ciężko dać ludziom umowy o pracę i traktować ich uczciwie? mogłaby być fajna atmosfera i naprawdę - zostałabym i dawałabym z siebie wszystko. Ale sie nei dało. Człowiek byłby głupi, gdyby się wykładał przy takim szefowstwie. Można tam iść, by zdobyć doświadczenie, ale starać sie nie warto. Nic nie uzyskacie. Znajoma pracuje tam już rok i ciągle na zleceniu. Umowę o pracę obiecują od 8 miesięcy i nic. Zero. Lepeij iść na darmowy staż niż tam. Po stażu można się załapać na normalne stanowisko, a w BBM brak jakichkolwiek perspektyw.
                                                  • Gość: były pracownik Re: Co do Blue Business Media IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.01.13, 20:57
                                                    Ostrzeżenie!
                                                    Celem mojego postu jest OSTRZEŻENIE wszystkich kandydatów, którzy będą chcieli aplikować do tej grupy (Sapphire Group), czyli Expo XXI, Sapphire Ventures, BBM. Dlaczego?
                                                    - Firma przestała zatrudniać na umowę o pracę, tylko samozatrudnienie. Spotkało to regularnych pracowników - mieli wybór: założyć firmy, albo pożegnać się (firma nie zwraca kosztów ZUS'u).
                                                    - Od premii uznaniowej odliczana jest najpierw wypłata za cały okres, z którego jest liczona premia (sic!), czyli w każdym przepracowanym miesiącu firma niejako "pożycza" wypłatę, którą później trzeba oddać.
                                                    - Zmieniające się warunki pracy bez porozumienia, łącznie z tym dla kogo jesteście zatrudnieni.
                                                    - UWAGA! Firma nie płaci, zwłaszcza osobom, z którymi zakończyła współpracę.
                                                    - Międzynarodowy "management" z polskim mecenasem to brak zdefiniowanych R&R, odpowiedzialność rozmywa się, najczęściej na pracowników najniższego szczebla.
                                                    - Od czerwca 2012 z firmy odeszło 8 osób! W tym jedna po przepracowaniu niecałego tygodnia już złożyła wypowiedzenie.
                                                    Przestrzegam przede wszystkim przed skrajnymi manipulacjami, które osoby zarządzające praktykują cały czas.
                                                    Bardzo smutne doświadczenie. Wspominam to z ogromną dozą goryczy.
                                                  • Gość: Kaka Re: MMC Polska- jak tam się pracuje? IP: *.xdsl.centertel.pl 02.11.10, 14:44
                                                    no i ?
                                                  • Gość: Tu i TU Re: MMC Polska- jak tam się pracuje? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.11.10, 10:28
                                                    w mmc tak samo, a nawet ch...iej, tam są bracia, jeden chodzi i zdury gada a drugi to dyrektor. Siedzi i nic, boi się podnieść słuchawke hahahahah dyrektor
                                                  • Gość: t Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 46.113.5.* 31.12.10, 01:02
                                                    Niestety to racja to bagno i kupa śmieci
                                                  • Gość: obiektywnie Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.tktelekom.pl 03.02.11, 22:48
                                                    można przyzwoicie zarobić
                                                    potworny wyzysk
                                                    spory stres
                                                    brak realnej możliwości rozwoju
                                                    nazwy stanowisk są nieadekwatne do zakresu podejmowanych obowiązków
                                                  • Gość: Pawlos Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.xdsl.centertel.pl 05.04.11, 09:49
                                                    gadacie na informe a klon jak mmc pada, niebawem utonie w długach. I po co takie gadanie. Informa była jest i będzie a klony nie dają rady. Bankrut.
                                                  • Gość: Norman Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 10:54
                                                    wyrok , polecam i zachęcam do lekturki

www.wyrok.org/baza-wyrokow/ws59/wyrok-za-prowadzenie-pojazdu-mechanicznego-w-stanie-nietrzezwosci.html
                                                  • Gość: dokładny Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 193.109.123.* 02.06.11, 15:05
                                                    ten wyrok:
                                                    www.wyrok.org/baza-wyrokow/ws59/wyrok-za-prowadzenie-pojazdu-mechanicznego-w-stanie-nietrzezwosci.html

trzeba być precyzyjnym

wyrok dotyczy Pana Piotra Zesiuka - Prezesa Zarządu MM Conferences - organizatora "prestiżowych" konferencji; Prezesa spólki, której współwaścicielem jest Pan Wiesław Migut (od m.in. Migut Media i Businessmann Institute)
                                                  • Gość: dokładny MM Conferences IP: 193.109.123.* 02.06.11, 15:06
                                                    wyrok do poczytania:

wyrok dotyczy Pana Piotra Zesiuka - Prezesa Zarządu MM Conferences - organizatora "prestiżowych" konferencji; Prezesa spólki, której współwaścicielem jest Pan Wiesław Migut (od m.in. Migut Media i Businessmann Institute)
                                                  • Gość: gosc Re: MM Conferences IP: *.2a.pl 03.02.12, 14:01
                                                    Nie polecam MMC. Nadęte bufony dorabiają się na własnych pracownikach. Nie dotrzymują warunków umów. Czcze obietnice i miłe uśmiechy podczas zatrudniania. Stresowa atmosfera.
                                                  • Gość: KW Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.play-internet.pl 02.02.12, 20:01
                                                    Ja już tam od dawna nie pracuje, ale nie mozna powiedzieć, ze firma ma problemy skoro widzę duża kampanie promocyjna w TVN, TVP i Posacie plus w Forbsie, wproscie etc. Dot. polskiego kongresu gospodarczego. Wiec, Prezes moze i cieszy sie długo i intensywnie stanem wolnym, jednak nigdy tego nie ukrywał i nie starał sie grać "świętnego" . A ze zawsze pracuje od samego rana do nocy, płaci zawsze na czas, plus ma teraz takie sukcesy i pracują z nim te same osoby od lat pokZuje, ze wie co robi. A, że za nim sie nigdy nie trafi.... Cóż chyba tylko najbliźsi współpracownicy potrafią docenić ten talen w firmie, bo patrząc na listę sponsorów i partnerów pokazuje, ze Wielcy mu ufają.

Piotruś, 3maj tak dalej, a malkontentów olewaj !

Fan MMC
                                                  • Gość: g Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.xdsl.centertel.pl 15.02.12, 13:49
                                                    Fan MMc czyli Piotr Zesiuk, uśmiałem się po same pachy
                                                  • Gość: Prisztina Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.play-internet.pl 26.02.12, 21:51
                                                    Jak to? Ja go nie lubię i nie pochwalam tego "swobodnego stylu życia" jeśli prowadzi sie tak poważna firmę. Jednak nie mogę mu oddać, płacił zawsze na czas, co podpisał - dotrzymał, co bu nie było, biuro powiększone o drugie tyle, pracownikow kilkadziesiąt i przybywa, wiec wciąż tu pracuje i atmosfera rewelacja. PS Czytając posty, dziwi mnie niechęć do Piotra, wszak ma swoje wady, ale ma ZASADY i dlatego tu pracuje. Do tych co wierzą w to ze to niesprawiedliwość ich dotknęła.. Cóż, ja tyram, ale dobrze zarabiam. SUPER WYSOKIE PREMIE! P.S. Fajoska firma i super ludzie. A dziewczyny... Jak w Fasion TV
                                                  • Gość: ona Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.catv.net.pl 29.02.12, 16:33
                                                    :)
                                                  • Gość: ona Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.catv.net.pl 29.02.12, 16:34
                                                    Piotrze piszesz z jednego adresu IP, ktory sprawdzilam i nalezy do Ciebie, nie badz zalosny i nie pisz na forum takich sciem, bo kazdy kto Cie zna wie ze jestes zaklamanym, pustym człowiekiem ktory nawet wlasnego brata nie szanuje, i w kazdej okazji potrafi go zjechac przy jego pracownikach, piszesz ze jestes czlowiekeim sukcesu, i ze ufaja ci powazne firmy, a tak naprawde jestes sam, nie masz przyjaciol, ba nawet znajomych ktorzy szanuja ciebie jako czlowieka, ewentualnie kochaja twoje pieniadze ktore zarabiasz na ciezkiej pracy innych, mowisz ze masz takie rozlegle znajomosci, ale jak pamietam na konferencjach prezesi tych czolowych firm nie mieli z toba ochoty gadac, ba nawet nie chcieli z toba stac w jednej grupie, maja Cie gleboko w powazaniu, jestes kolejnym nic nie znaczycm pionkiem, moze warto wrocic do mrozonej zywnosci, tam czulbys sie jako czlowiek na wlasciwym miejscu..
                                                  • Gość: piter Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.catv.net.pl 23.02.12, 20:18
                                                    haha social media ninja
                                                  • Gość: esg Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.giga-komputer.pl 28.02.12, 22:50
                                                    Informedii nie polecam:
                                                    -zwolnienia z dnia na dzień( w ciągu pół roku 40% działu sprzedaży)
                                                    -małe szanse na umowę o pracę, zazwyczaj przedłużają zlecenie śrubując progi
                                                    - sales managerowie są nieuczciwi przejmując dla siebie lub dając bliskim znajomym większość przychodzacych zgłoszeń od klientów ( liczą się do premii), a które to wg ustalonych zasad powinny byc rozdzielane po równo bez faworyzowania managerów
                                                    -brak jakichkolwiek szkoleń podnoszacych kwalifikacje
                                                    -manipulowanie raportami

Podsumowując: fajna praca na pare miesięcy jako przystanek w poszukiwaniu czegoś normalnego - na dłużej broń Boże.

Managerowie Tomasz J. Monika S. Łukasz K. czy Łukasz N. - bez komentarza
                                                  • Gość: gość Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 193.109.123.* 07.03.12, 10:26
                                                    :)
                                                  • Gość: Marek Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.xdsl.centertel.pl 12.03.12, 08:22
                                                    A oto profesjonalizm pełnym ryłem technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,11318542,Pomylone_laury___Zlota_Antene_otrzymal_Samsung_Galaxy.html
                                                  • Gość: anka Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: 203.132.66.* 14.05.12, 05:22
                                                    Hej możesz mi napisać czy stanowisko conference coordinator to też sprzedaż i siedzenie na tel.? nawet na "przezimowanie" może szkoda czasu:)...
                                                  • Gość: p Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.12, 15:00
                                                    padli wkońcu??? nie ma żadnych projektów od wakacji...
                                                  • Gość: Wierny_obserwator Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.home.aster.pl 02.02.13, 00:07
                                                    Pracowałem tam trzy lata temu przez 2 dni :) Właściwie to półtora. Propaganda szczęścia. Obłuda. Kupa buraków na stanowiskach o dziwnych nazwach nieadekwatnych do wykonywanych obowiązków.
                                                    Ogólnie przyszedłem, poczułem smród gówna i na drugi dzień poczekałem na mojego "sales managera" i powiedziałem dziękuję. Straszna ściema. Płacili grosze. Ogólnie z perspektywy czasu wolałbym każdą inną pracę. Wiedziałem od początku, że długo nie pociągną ze swoimi "produktami" i "managerami" :)
                                                  • Gość: *magda Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.ip.netia.com.pl 06.08.13, 10:29
                                                    Hej! Jutro mam rozmowę w firmie MM conferences - czy ktoś wie jak teraz się tam przedstawiają warunki?
                                                  • Gość: zocha Re: MMC- jak tam się pracuje? IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.08.14, 21:36
                                                    Może ktoś napisać coś więcej i MMC?
                                                    Jak atmosfera, jakie są umowy, jakie zarobki, jak szef>
                                                  • Gość: gosh Re: MMC- jak tam się pracuje? IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.08.15, 09:18
                                                    up
    • Gość: tommy Re: Informedia Polska - jak tam się pracuje? IP: *.centertel.pl 01.02.14, 21:57
      Pootwierdzam, zostałem oszukany przez ta firme, przestrzegam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka