Gość: gosc IP: *.chello.pl 10.09.07, 12:20 Cześć, czy ktoś zna tą firmę, jaka atmosfera, zarobki itp. Dot, stanowiska kierowniczego. Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lizun9 Re: Praca w ArchiDoc??? 13.09.07, 13:43 Gość portalu: gosc napisał(a): > ????? No cóz, ja pracuję w konkurencji:) Kilka osób od nas tam uciekło i zawsze był to skok w czarną dziurę:)) Nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w ArchiDoc??? IP: *.chello.pl 13.09.07, 14:27 a możesz napisać coś więcej, jak atmosfera i średnie zarobki, będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Praca w ArchiDoc??? 13.09.07, 14:35 Gość portalu: gosc napisał(a): > a możesz napisać coś więcej, jak atmosfera i średnie zarobki, będę > wdzięczny. Wiesz co, nie wiem - tyle do mnie dotarło, ze przejeli naszych dwóch handlowców - naobiecywali dużo, wycyckali z kontaktów, a następnie wywalili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w ArchiDoc??? IP: *.chello.pl 13.09.07, 14:39 ja aplikowałem na stanowisko kierownika projektu,byłem na rozmowie i czekam na odpowiedź, ale nie mogłem się doszukać w necie opini na tema pracy tam, wiec tu napisałem. Ciekawi mnie jaka tam panuje atmosfera i mniej wiecej jakie są zarobki. Odpowiedz Link Zgłoś