Gość: Myszkunia IP: *.chello.pl 17.09.07, 18:50 Witam! Dostałam pracę w Centrali Carrefour! (W dziale marketingu). Czy ktoś może wie jaka jest tam atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja tez Re: Praca w Cenrali Carrefour? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 22:27 ja tez dostalam, ale zrezgnowalam zanim podjelam, bo stwierdzialm ze za 1200 nie bede pracowac, a slyszalam ze atmosfera nie jest najlepsza. Tam chyba kazdego przyjmuja, ja mialam isc do troche innego dzialu, ogloszenie na ktore aplikowalam bylo w necie chyba od maja (dostalam prace w sieprniu) i chcieli mnie przyjac po krotkiej 10 minutowej rozmowie i bez moich wiekszych kwalifikacji. Rewelacji bym sie nie spodziewala, ale zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotna Re: Praca w Cenrali Carrefour? IP: *.chello.pl 22.09.07, 19:45 Skoro tam pracowalyście, to powiedzcie, jakie macie doświadczenie i co napisalyście w Liście motywacyjnym że Was przyjęli??? Czy chodziu tylko o to, że jesteście młode??? Odpowiedz Link Zgłoś