IP: *.aster.pl 20.09.07, 15:58
Prosze o informacje jak sie pracuje w Firmie Unilever ,jakie zarobki
atmosfera, możliwości rozwoju. Jak wyglada proces rekrutacyjny?
Prosze o wszelki wskazówki, pomocne rady.Bardzo
chcialabym tam sie dostac.

serdecznie dziekuje

Obserwuj wątek
    • Gość: ExUl Re: Uilever IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.07, 19:38
      Hej,

Pracowalem ladnych pare lat w tej firmie, wiec podziele sie z Toba paroma
      informacjami:
      1. Zarobki - zalezne od kwalifikacji, na wyzszych stanowiskach placa niezle, nie
      wiem jak jest na samym dole (rep, zwykla ksiegowa itd) pewno nie za fajnie
      2. Atmosfera - w zaleznosci od zespolu moze byc fajnie, albo kiepsko. Ogolnie
      rzecz biorac atmosfera duzej m.narod. korporacji. Mi sie tam raczej podobalo.
      3. Rekrutacja - to zalezy. Jezeli stanowisko na ktore aplikujesz bedzie
      obsadzone poprzez selection board to jest to dosyc ciezkie doswiadczenie (ale do
      przejscia). Jezeli bedziesz tzw direct entry to pewno porozmaiwasz z kims z
      dzialu personalnego i pozniej (o ile beda
      • Gość: ExUl Re: Uilever IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.07, 19:43
        Toba zainteresowani to)
        4. Wskazowki pomocne rady? To znowu zalezy od stanowiska. Pewno aplikujac na
        ksiegowo (nie mam oczywiscie nic przeciwko ksiegowym) nie bedziesz miala takiej
        presji jak przy aplikacji na wyzsze stanowisko, ale generalnie powinnas stworzyc
        wrazenie osoby sympatycznej, z ktora bedzie sie dobrze pracowalo, kompetentnej w
        tym co robi, nie niesmialej i nie zahukanej. Poniewaz w firmie duzo uzywa sie
        angielskiego to musisz znac ten jezyk. Tylko tyle i... az tyle

Powodzenia!!
    • 5pszem Re: Uilever 13.05.15, 13:30
      Praca w Unileverze teraz to dosłownie obóz pracy,zalegalizowany,atmosfery nie ma żadnej,rozwoju tym bardziej.Reasumując ta firma to już teraz dno,po przejęciu jej przez nowego dyrektora:((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka