Gość: chester IP: *.chello.pl 16.11.07, 13:27 jak w temacie. pracował ktoś tam, wiecie coś o tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kola Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 13:15 no własnie czy ktos cos wie o tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 22:45 Ja byłem tam na pierwszym dniu tzw próbnym . Przeprowadzała go jakaś mała suka z wielką dupą i opowiadała że jest zajebiście bo ona jest asystentem czy zastępcą jakoś tak i powiem wam że robota nawet do przyjęcia ale jak spędziłem cały dzień z takim gnomem to mi sie odechciało !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA ellopart pada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 15:58 ZOSTAŁY JUŻ DWIE OSOBY PLUS jakieś 3 nowe które dają sie wkręcic ale miejmy nadzieje ze w pore sie obudzą . w grudniu pracowało tam 30 osób !!!! Ja odeszłam przez panią katarzyne , która jest dwulicową suką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yvonne adieu,el llopard!!! IP: *.gprs.plus.pl 07.03.09, 11:50 Z PRZYJEMNOŚCIĄ PRZECZYTAŁAM TO INFO!! OCZYWIŚCIE I JA ZALICZAM SIE DO GRONA OSÓB, KTÓRE DAŁY SIĘ "OMOTAĆ" BAJKAMI O NIESAMOWITOŚCI TEJ ZAKŁAMANEJ I DALECE NIEPROFESJONALNEJ FIREMKI ORAZ O NIEWYOBRAŻALNYCH PIENIĄDZACH, KTÓRE NA MNIE CZEKAJĄ... OSOBIŚIE ZNAM RÓWNIEŻ KASIĘ(CZUBĘ), KTÓRA FAKTYCZNIE- JEST FAŁSZYWA I BARDZO WYRAFINOWANA... GDY JA JESZCZE BYŁAM(LIPIEC) MIAŁA LADA MOMENT OTWIERAĆ SWOJE WŁASNE BIURO. CZY WIECIE, CZY TO ZREALIZOWAŁA? MAM NADZIEJĘ, ŻE WIĘKSZA CZĘŚĆ LUDZI, ZANIM PÓJDZIE NA ROZMOWĘ, NAJPIERW ZARZUCI ŻURAWIA NA FORA, KTÓRE W TYM TEMACIE SĄ NAPRAWDĘ RZETELNE. POZDRAWIAM WSZYSTKICH "ZBŁĄKANYCH" I TYCH, KTÓRZY NIE ZDĄŻYLI JESZCZE ZBŁĄDZIĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.chello.pl 05.12.07, 12:00 To jest Firma zajmująca się Akwizycją, więc omijajcie ją szerokim łukiem. W ogłoszeniu o pracę "niestety" zabrakło im odwagi napisać czym się zajmują tak na prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kKK Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 11:54 no włąśnie, moze ktoś jeszcze coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.171.96.219.crowley.pl 21.01.08, 16:28 czyli znow sie nabralismy na te 2 tys .....heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr. Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.acn.waw.pl 24.01.08, 00:18 mialam byc na rozmowie u nich, ale poczytalam na forach (rowniez anglojezycznych) i "po nitce do klebka" doszlam do informacji o tej firmie nie znalazlam ani jednej pozytywnej opini-odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
ag-a26 Re: poszukuje info o firmie El LLopart 06.02.08, 08:54 Witam Strasznie się ciesze że tutaj weszłam i mogłam poczytać info. o tej firmie. Właśnie dziś mam z nimi umówione spotkanie w sprawie pracy, ale widze że nieciekawa to firma. Czy oni w ogóle maja jakąś stronę internetową, ? próbowałam znajść i nic z tego. Czy mogłabym dowidzieć się od kogoś czegoś więcej na ich temat?kim są, co proponują, itd? Z góry dziękuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.subscribers.sferia.net 25.02.08, 09:41 możesz polecić inne polskie fora z info o tej firmie??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
dangus Re: poszukuje info o firmie El LLopart 09.08.08, 12:31 jest nowe ich ogłoszenie ;) ogłoszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafa1 Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.171.87.202.crowley.pl 12.08.08, 16:57 Ty masz strasznie dużo czasu albo Cię nie przyjęli albo zwolnili skoro nawet wyszukujesz ich ogłoszenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liku Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.eranet.pl 15.02.08, 19:30 byłam w tej firmie na rozmowie. porażka!!! rozmowe przeprowadzala pani,ktora juz mi śmierdziała brakiem profesjonalizmu (nie mam na myśli tego jej żakieciku na suwaczek i żółtej koszuli-to chyba imitacja białej). no niestety. niektorzy maja ludzi za głupków i mysle,że bedą pracowac na nich, żenada,żenada,żenada. i jeszcze jedno: to nieprofesjonalne,ze idac na rozmowe w sprawie pracy wchodzi sie do biura a tam muzyka z Vivy na fulla i jakies Kanikuły... żenada,omijać i nie isc tam,bo tylko stracicie czas i nic dobrego z tego nie wyjdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar83 Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.08, 22:06 cieszę się że dowiedziałem się czegoś o tej firmie. miałem jutro iść na spotkanie ale w takim razie podziękuje im. słyszałem też że pracując tam nie ma się żadnej stawki podstawowej i trzeba liczyć na prowizje. czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PR Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 03:06 Czy to prawda, ze teraz sa takze w Poznaniu; tzn. otworzyli 2. biuro COBRY, obok biura Chendoszki? Jezeli tak, to gdzie sie ono tu miesci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Stronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 19:59 nie polecam ich, chyba, ze was taka zabawa kreci!!! a to stronka llopartmarketing.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Stronka IP: *.gprs.plus.pl 21.06.08, 20:38 Byłem tam na rozmowie i dniu próbnym straszne pranie mózgu Ci robią i mamią super zarobkami! Mi nawet próbowali wmówić że zarabija po 3000 tygodniowo a osoby które mnie zapoznawały z firmą na takich nie wyglądały!!! Ludzie od rekrutacji dobrze wyszkoleni wmówią Ci każdą bajkę ale jak już pozansz szeregowych pracowników to zauważysz że to jacyś kanciarze!!! I jeszcze inne firmy o podobnych praktykach: artemida, DTC marketing i Cobra!!! Polecam tym co lubią akwizycję i chodzenie bo nalatać to się trzeba!!! Jak tylko zadzwonią do was to nie wierzcie w ani jedno słowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaama opus, el llopart, artemida, cokolwiek!!!! IP: *.173.2.225.tesatnet.pl 06.11.08, 00:17 jutro ide na rozmowe do jednej ze wspomianych na tym forum niby agencji/firm, znajdujacych sie w poznaniu.ide zobaczyc jak bardzo mozna wciskac ludziom kit.ide wysmiac ludzi, ktorzy beda mnie rekrutowac, sorry - niby rekrutowac. a dla tych, ktorzy byc moze wiaza wieksze nadzieje z ogolnie wspomnianymi na tym forum firmami mam pewna rade-wejdzcie na strony kazdej ze wspomnianych firm. nie trzeba byc znawca zeby widziec ze to jest przekret!!!!! p.s. chyba nie pojde!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.aster.pl 26.04.08, 10:14 Słuchajcie! Firma El Llopart zarówno jak IDM-systems maja siedziby w tym samym miejscu tj ul. Widok 8, pierwsze pietro, i obie zajmuja sie niczym innym jak AKWIZYCJĄ!!!!!!!!! Na pierwszym etapie i bylo jeszcze ok, chociaz i tak cos mnie tknelo bo byla to tzw 'masówka' - czyli 50 osob na rozmowe kwalifikacyjna, kazda rozmowa trwa 10 min i następny! na drugim etapie juz wiedzialam ze mam do czynienia z oszustami.rozmowę prowadzil jakiś gó..arz w żółtym krawacie, ktory jeszcze nawet nie posiadl umiejętności rozmowy z drugim człowiekiem, widać że wyuczyli go tych wszustkich frazesów i mówienia lekko podniesionym głosem, tak aby brzmiało 'energicznie' - nie wiem tylko czy taka umiejętność gdzieś jeszcze mu się przyda bo jako osoba ze sporym doświadczeniem w pracy z ludźmi mogę zapewnić że klienci takiego języka nie kupują - jedynie emeryci do których trzeba mówić głośno i wyraźnie (i pewnie w tej grupie mają najwięcej podpisywanych umów). Kolejnan rzecz to krótkie 'szkolenie' jakie mialam przejść tego dnia - miała je poprowadzić 18-latka!!!!!!!!!!!! po prostu roześmialam sie w głos i podziękowałam.widzialam tez ludzi wychodzących z innych pokoi, w podobnych nastrojach jak ja. Ludzie! Nie nabierajcie sie na te frazesy o samorealizacji!Nie założycie żadnych firm po ukończeniu 7 czy tam 8 etapu.to oszuści - na waszym miejscu nawet nie wpisywałabym sobie tego do CV bo obie te firmy mają już taką renomę na rynku, że jak w HR widzą IDM albo El Llopart to nie zapraszają na rozmowę - jak dobrze ci szło z oszustami to w uczciwej firmie się nie odnajdziesz. Omijajcie szerokim łukiem! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.aster.pl 25.08.08, 23:15 jak dobrze, ze weszlam na to forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.chello.pl 26.08.08, 21:12 ja też się cieszę,że mogłam to przeczytać zanim poszłam na rozmowę :) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
metysska Re: poszukuje info o firmie El LLopart 28.08.08, 15:25 hmm, no niezle...ale czy faktycznie od razu wrzucac dtc i cobre do jednego worka z nimi??? czy ktos mial tez takie nieprzyjemne doswiadczenia z tymi innymi firmami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 12:27 Cobra to "firma-matka" dla IDM i tych innych wszystkich. Wytrwałem do drugiego etapu. Najlepsze było, jak na spotkaniu z szefem usłyszałem, że jedzie na weekend na spotkanie marketingowców na Maltę - zadzwoniłem do niego w sobotę wieczorem i..usłyszałem ulicę i rozmowy studentów przy Hybrydach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.aster.pl 01.09.08, 08:44 Firma.... fakt. Zdecydowanie nie marnujcie czasu. Ja aplikowałam tam i dostałam zaproszenie na rozmowę.Cieszyłam się z oferty.Szkoda, że nie wiedziałam, że nie ma z czego. Rozmowa...porażka.Przesłałam długo opracowywane CV, a oni mnie pytają o marzenia.Dziwne, to było, ale... Przeszłam do 2go etapu. Szczerze mówiąc, to mam wrażenie, że każdy może. Jak w trakcie pytałam, to ciągle prowadzą rekrutację.Nic dziwnego.Mnóstwo osób rezygnuje. Byłam na dniu szkolenia i próbnym.Porażka! Akwizycja nazwana ładnie marketingiem bezpośrednim.Wciskają kit do głowy, a na powitanie rano są spotkania, muza z magnetofonu.Szok!Ale mają teorię.Skończyła podwójne studia i miałam full warsztatów z marketingu, a oni mi kit wciskają.Okropnie było chodzić po sklepach, firmach, instytucjach i namawiać na Netię. Netia jeszcze Ok.Ale jak się dowiedziałam, że pracują dla Tele2!!!!! Koniec. Kolejne zlecenie dotyczy klientów indywidualnych dla Netii, czyli pukanie od domu do domu i namawianie ludzi.Nie!!! Niech robią to Ci co mogą.Sama bym nie skorzystała z nich oferty, więc innych też nie będę namawiać. Uważajcie tylko.Pranie mózgu robią niczego sobie. Pracują też w Poznaniu i Łodzi.A jeden z ich liderów?? Słynie z tego, że wychodzi spity "w trupa" z samolotu po najkrótszej nawet podróży.Wszystko ładnie nazwane, angielszczyzna,którą posługują się z kartki...szok! Szukajcie czegoś ambitniejszego.Chyba, że poważnie potrzebujecie pieniędzy i nie macie już żadnego wyboru. Ja dowiedziałam się sama jak to jest i tragedia.ODRADZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 12:52 O rany! dziekuje za info. A juz mialam isc do nich na rozmowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesteście śmieszni Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.chello.pl 13.09.08, 11:44 To makabrycznie żałosne, że ludzie bywają na tyle prości, że swe życie i poczynania opierają na forach dyskusyjnych. Ale się uśmiałam. Ja kocham te firmę bo oprócz imponujących zarobków (ok 400 tyś miesięcznie spokojnie można zarobić jako początkujący) dają mi jeszcze fascynujące możliwości awansu i rozwoju a poza tym atmosfera jaka tam panuje jest tak rewelacyjna, że na samą myśl o pracy nie mogę się doczekać. Szkoda, że dziś weekend :-( Więc Wy, prostaki, coście się oparli na głupich wypowiedziach #1... wiedzących ludzi i Wy, Ci mądrzejsi, którzy nie zamierzają sugerować się wypowiedziami kogoś, kto nie umie porządnie sformułować swej wypowiedzi, miejcie w dupie opinie palantów i się sami przekonajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesteście śmieszni Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.chello.pl 13.09.08, 11:45 4000 tysiące * poprawiam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: 78.86.248.* 13.09.08, 12:03 4000 tysiące???????????????? znaczy się słownie: CZTERY MILIONY???????????? miesięcznie czy tygodniowo???????????????? Prowadzicie jeszcze nabór???????????? błagam, odpisz szybki!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesteście śmieszni Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.chello.pl 18.09.08, 19:28 Cztery tysiące nie miliony^^ Firma jest rewelacyjna! Kocham ją ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nova Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 12:36 Cóż.Mając to co tu przeczytałam w głowie, spróbuję i zobaczę. Na akwizycję się nie zgodzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.aster.pl 12.10.08, 22:38 cóż mogę powiedzieć(...) Droga "jesteście śmieszni"! Po pierwsze ludzie szukają na forach informacji o- nazwijmy to "produkcie", którego nie znają- więc nie dziw się, że takowe posty istnieją... Po drugie- nie każdy "kocha" akwizycję- jak to jest w Twoim przypadku... Wracając do tematu forum: mnie też El LLopart zaproponowała rozmowę- oczywiście wszystko git. Jedno co mnie zastanowiło, to właśnie to, że kiedyś miałam przyjemność gościć na podobnej rozmowie- w jak się okazuje ich bliźniaczej firmie IDM-Systems dokładnie na Widok 8, piętro 1. - więc jakby wszystko jasne! Komentarz wydaje się zbędny, ale napiszę jak to wyglądało- może komuś się przyda. Oczywiście etap 1-szy przeszłam bezproblemowo, potem był teren- grupa, z którą się szkoliłam miała "zaszczyt" dosłownie wciskać ludziom Tele2, gdzieś po za Warszawą, dodam, że jechaliśmy pociągiem ok.30 min. na miejscu zostaliśmy "podzieleni" 1-szkolący z 1-ym początkującym. Szkolenie wyglądało tak, że chodziliśmy od domku do domku i "oferowaliśmy" usługi Tele2...dziewczyna, która mnie szkoliła opowiadała, że dzięki tej firmie w ciągu tygodnia wyszła z długów, że zarabia min.500zł/tyg. - normalnie git-majonez, nieprawdaż ;) yhyym, dodam tylko, że szłyśmy wg jakiegoś planu danej miejscowości a wracałyśmy inną drogą, żeby jak to ona określiła- " jak ktoś się kapnie, żeby Nas nie zobaczył "(...). Mi zdecydowanie praca w żadnej z tych firm nie odpowiada i dlatego Droga "Jesteście śmieszni" jeśli spotkam podobne ogłoszenie będę szukać opinii o danej firmie na forach. Natomiast nie przeczę- jeśli ktoś lubi taką formę zarobkowania- jego wolna wola i szczerze życzę, żeby kiedyś nie trafił na innego podobnego domokrążcę, który z "dobroci serca będzie mu oferował korzystniejsze warunki umowy z firmą działającą na linii TP" To wydaje mi się wszystko w temacie, jak już wspomniałam komentarz- szkoda strzępić klawiaturę ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał_wawa Re: poszukuje info o firmie El LLopart... IP: *.broadband.pl 19.10.08, 14:08 Droga "jesteście śmieszni" głupia dziwko. Wydaje mi się, że w rzeczywistości nazywasz Urszula Gaweł i jesteś pseudomenadżerem firmy El Llopart, sekty prowadzącej działalność ściśle akwizycyjną. Udzielasz się na forum i siejesz propagande głupia suko! Razem z Walasem do niedawna zlizywaliście tłuszcz z wołowiny w Mc Donaldzie, a teraz uważacie się za menadżerów niedorobione sukinsyny. Aktualnie zajmuję się rozgryzaniem waszej mało skomplikowanej struktury, wprowadziłem nawet 2 kolegów, którzy będę progresywnie i sukcesywnie infiltrować wasz przekręt. Znajdziemy te przepisy, o których zapomnieliście. Tatuś jednego z moich kumpli jest prawnikiem, za to moja mamusia pracuje przy Uwadze TVNu... niedługo będzie po was, a najgrubsze przekręty takie jak ty... po prostu pójdą siedzieć. Przynajmniej na kilka miesięcy. Oczywiście nie uda się usunąć wszystkich firm, bo jest ich masa ... no ale El Llopart... gińcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: poszukuje info o firmie El LLopart... IP: *.icpnet.pl 22.10.08, 14:05 Chcialam jeszcze ostrzec przed firma Opus Promotions...praca tam wyglada tak samo jak w powyzszej, i az dziwne, bo oni tez wciskaja Netie...czyli generalnie kolejna firma tego typu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Michała Re: poszukuje info o firmie El LLopart... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 21:35 Pracowałem w AOTP Promotions w Poznaniu (teraz już nazywa się EL LLOPART Marketing, bo wywalili Chendoszkę i zamknęli Jego GTM Marketing). W razie czego odezwij się - chętnie pomogę przy realizacji programu Uwaga i mogę zeznawać - żeby ludzie winni ponieśli odpowiednię karę i nikogo więcej nie oszukali!!! Pozdrawiam takich ludzi jak Michał - trzeźwo myśląćych. BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuźka Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.centertel.pl 09.10.13, 21:35 dziękuję za ostrzeżenie... Już miałam tam iść na rozmowę. Raz na coś takiego sie nabrałam. Nie będę taka głupia po raz drugi... DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA Odpowiedz Link Zgłoś
gryzli9090 Re: poszukuje info o firmie El LLopart 21.04.09, 09:48 Witajcie dobrze, że piszecie o takich firmach. Ja pracowałem 4 lata temu w niejakim Ds Maxie. Słyszeli może ? Podobne rozwiązania znane na całym świecie. Szybkiej kasy i dochodzenia do własnego biznesu i biura. Dla tych którzy chcą rozwijać się w sprzedaży i chcą być Handlowcem, polecam! spróbujcie 2 , 3 miesiące. Takiej szkoły życia i komunikacji z ludźmi, i to na różnych stanowiskach!!! dla prawdziwych zapaleńców Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 14:28 Ja również trafiłam na firmę artemida z tym że, w Poznaniu. Cieszyłam się bo dopiero co zaczęłam szukać pracy. Następnego dnia już miałam spotkanie. Przyszłam zielona bo średnio mi zależało gdyż w ogłoszeniu było call center- przedstawiciel, doradca. Nie było tłumów tylko ja. Rozmowa krótka, przedstawili stawki na początek 2500 zł dla przedstawiciela handlowego lub 1800 dla sekretarki. Sama jestem przedstawicielem więc spytałam kto jest ich klientem. Usłyszałam, że firmy i prywatni. Krótka gadka o mojej samoocenie i facet mówi mi że mu się spieszy więc mam przyjść jutro na dzień próbny a wtedy mi wszystko wyjaśnią. ok. przyszłam z ciekawości. Zielona na czym ta praca miała by polegać. czekam. z pomieszczenia obok słyszę dziwne odgłosy jakby animator prowadził tam zajęcia z dziećmi:P na zewnątrz było tam sporo szyldów więc czemu by nie hehe. po chwili wychodzi zgraja gogusiów i lasek pod garniakiem;/ o ja to było szkolenie motywujące. chwila zamieszania część się rozeszła. 2 podchodzi przedstawia się. zaprosili mnie do środka powiedzieli ze z 1 z nich jadę w teren do klientów. a 2 jedzie z inna wybraną wczoraj osobą z 20. wychodzimy ten mówi mi o delegacjach do innych miast na tydzień i poza poznań. pytam macie samochody firmowe- bo nie mam prawa jazdy. tak ale to nie problem bo jedziemy grupą-odpowiedział. a dziś tramwajem. pojechaliśmy. kawa w macu. i ruszamy. gadki o moich planach ambicjach zainteresowaniach itp. możliwościach awansu zarobkach stawkach za umowy pięknie. noo ale na miejscu to było pukanie od drzwi do drzwi i wciskanie netii. kompleksowo cała ulicę. nie mówię żeby to było łał. po prostu akwizycja. w sumie oferta nie była zła w porównaniu do tp była mocno konkurencyjna.np.koles płacił prawie 50 zł za neta 1 gb a oni za tyle mieli 4. ale pukanie od drzwi do drzwi mi nie pasowało. koleś w ciągu 6 godzin sprzedał 2 umowy i mówił ze dla niego to ok 100 zł. wypytałam go czy trzeba łazić po domach czy można szukać klientów inaczej- twierdził ze tak. więc wydało mi się to nie takie złe. bo nigdy tak nie pracowałam i miałam plan jak można by inaczej pozyskać klientów- dając im możliwość przemyślenia sprawy. gadał od rzeczy momentami więc brałam to 5-10 przytakiwałam bo jeśli chcemy pracy tak się robi. wciąż powtarzał jak go ta praca cieszy, motywuje do dzialania, ile zarabia i ze szybko się awansuje. miał dopiero 22 lata:/ a już trenował nowych hehe. wrucilismy do firmy myslałam, że bedę rozmawiać z tym samym facetem co 1 dnia a tu ten sam koleś z rana. rozmowa o tym co robiliśmy. wyjaśnił mi stawki. powiedział o 2 tygodniowym szkoleniu które jest już przez nich płatne. tak mnie zamotał ze nawet nie spytałam o typ umowy. powiedział ze koleś wystawił mi mega dobrą opinię i ze to mi się chwali i ze muszą zaczekać na aż wrócą kolejne 2 os i wtedy wybiorą 2 które będą szkolone i że zadzwonią czy jestem przyjęta. a przecież to on sam jechał z inną osobą:P. i tak wiedziałam, że mnie przyjmą bo po wyjściu mój trenetr oprowadził mnie po biurze pokazał gdzie co jest. po pół godziny telefon. że jestem przyjęta i następnego dnia mam zacząć szkolenie. na świeżo po wyjściu się cieszyłam. po 15 min czułam się jakby wyprali mi mózg. w tramwaju zaczełam myśleć ile jest w tym nieścisłości i niedomówień i że sprawa śmierdzi. przyznaje że jako studętkę kusiły mnie zarobki więc chciałam usiąść wieczorem wypunktować to co muszę wiedzieć i co muszę mieć na papierze żeby następnego dnia zawalić ich pytaniami. jeśli nie dostała bym rzetelnej odpowiedzi nie przystąpiła bym do szkolenia. w tej fabryce robienia ludziom wody z mózgu. po powrocie znalazłam to forum i ich strone w necie. wyczytałam że nie tylko netie wciskają ale wszystko też tele 2 się zajmowali a koleś śmiał się z ich oferty przed klientami żenada i że zawsze rekrutacja wyglada tak samo. raczej tam nie pójdę hehe. chociaż może i pójdę żeby zobaczyć co mi powiedzą hihihi. do puki niczego nie podpisze będzie ok. i tak zastrzegłam sobie że nie mam puki co czsu na szkolenie w formularzu pisałam ze mogę zacząć za tydzień. mam poumawiane inne spotkania w wiarygodnych firmach za mniejsze fakt faktem pieniądze i chciałam mieć wybór. pani w sekretariacie troche się zburzyła jak jej powiedziałam ze zastrzegłam ze mogę po czasie zacząć i kazała zadzwonić jak będą dyspozycyjna i ze jeśli będą mieli miejsa to się umówimy na to ich szkolenie :P jesli tam pojade jeszcze raz to dam wam znać. przy okazji zadzwonie najpierw do netii i dokładnie postaram się dowiedzieć czy wiedza coś o tej firmie i czy nie było skarg kliętów tej firmy bo podają namiary na ich infolinie w razie kłopotów:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomciooo do ULi Gaweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 00:12 Szanowna urszulo gaweł jesli szukasz pracy napisz na tym forum moze ci cos dobierzemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atena Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.aster.pl 06.12.08, 20:09 przeciez to jest kryminal trzeba zglosic do rzecznika praw obywatelskich albo do knf bo tam sie zglasza jezeli ktos stracil pieniadze i pogonic ich Odpowiedz Link Zgłoś
anna.karenina.net Re: poszukuje info o firmie El LLopart 06.01.09, 19:50 Dzieki za informacje. Dzisiaj zostalam przez ta firme zaproszona na rozmowe kwalifikacyjna...no ale nie bede chyba marnowala czasu i zajme sie przygotowanie do innej rozmowy. Swoja droga dziwne ze nie ma o niej informacji na goldenline pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: 94.254.219.* 08.01.09, 10:13 Ja - podobnie jak większość - cieszę się, że dowiedziałam się czegoś o tej firmie. Postępowanie tej firmy jest podobne do np. telewizji "n" : omamili mnie świetną pracą, dużymi zarobkami i fantastyczną realizacją w reklamie czy marketingu, kazali przyjść na tzw. dzień próby, który miał być przygotowawczym szkoleniem.Z rozmowy wyniikało, że odbędzie się w siedzibie oddziału, poczym odbędą się kolejne etapy szkoleń. Na miejscu stworzyli atmosferę dezorientacji i przydzielili każdemu osobnego wychowawcę nie tłumacząc szczegółów. Tenże wychowawca wywiózł mnie na jakieś pipidówy, aby (jak się w końcu okazało) łazić od domu do domy wciskając platformę. Jakie było moje oburzenie, kiedy w końcu dotarło do mnie, że to tylko i wyłącznie akwizycja (nic wcześniej nie byo o tym słowa, a ja myśłam, że to tylko dla przyjrzenia się). Byłam nie przygotowana, zmarznięta i wściekła. Podejrzewam, że większość firm w ten sam sposób postępuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubaw po pachy Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.multimo.gtsenergis.pl 12.01.09, 18:13 Pracowalem w tej "Firmie" przez kilka miesięcy. Wcześniej byla to Atena Marketing. Jej wlascicielka Aneta, wyleciala jak tylko zaczela miec swoje zycie prywatne i przestala zgadzac sie z sekciarkim podejsciem Allana do pracy. Przejela jej biuro Ula, ktora jest swietna w tym co robi - dzieki totalnemu zaslepieniu przez Allana i bez zycia prywatnego. Tam sie pracuje po 14 godzin dziennie, non-stop na nogach, a awansuja nie Ci najlepsi, tylko Ci, ktorzy wedlug "gory" sa w stanie poswiecic dla tej Firmy wszystko. Anyway, ElLLopart i inne biura to wszystko Cobra Group. Czlonkowie ekonomicznej sekty. Ktos mial niezly pomysl, bo tak jak piora mozgi ludziom w tej korporacji - nie da sie tego opisac. W kazdym razie mam teraz polewke z tego, cale szczescie, ze zorientowalem się na czym to polega zanim sam nie zostalem w to wkrecony. Pozdrawiam i nie ostrzegam nikogo przed tą Firmą. Wybór należy do Was. Odpowiedz Link Zgłoś
oszukali Re: poszukuje info o firmie El LLopart 23.01.09, 15:44 ELLLOPART IDM SYSTEM OPUS DTC MT MARKETING I TO NIE WSZYSTKIE PO PROSTU UL. WIDOK 8/1 OMIJAJCIE TE FIRMY NIE WYPŁACAJĄ KASY JAK ODEJDZIESZ A POZA TYM PRZEPISUJĄ UMOWY KLIENTÓW NA OSOBY Z DŁUŻSZYM STAŻEM. BIURA SIĘ SYPIĄ LUDZIE ODCHODZĄ .PRACOWAŁEM TAM ROK SPRZEDAWAŁEM USŁUGI OPERATORÓW TELEKOMUNIKACYJNYCH . ŁADNIE WCISKAJĄ KIT . TERAZ ZATRUDNIAJĄ OBCOKRAJOWCÓW HAHAHAHA BO NIE MAJA INTERNETU HAHAHAHA I BIEDAKI NIE MOGĄ NIC SIĘ DOWIEDZIEĆ O TEJ FIRMIE . OWNERZY NAIWNI LUDZIE SĄ NA STADIONIE CHINOLE HAHAHA jak ktoś chce więcej wiedzieć to piszcie pozdrawiam wszystkich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i bym sie nabra Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.chello.pl 26.01.09, 17:31 no nieżle, mialam isc tam na rozmowe, ale nie bede tracic czasu, super ze znalazłam to forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczyk Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 22:43 chinczyk czy inna nacja to nie ma zanaczenia bo to firma o światowym zasięm Ty jesteś jakmś totalny dupiek rasistą i to bardzo przykre że mimo otwartego świata niektórzy wciąż są jak wypuszczeni dopiero co z buszu:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszukali Re: poszukuje info o firmie El LLopart 04.02.09, 22:15 Pewnie tam pracujesz !!! Słuchaj ta firma nie jest o zasięgu światowym :D raczej kosmicznym :D zobacz thebiggestsecretpict.online.fr/ufo/Roswell_alien_prop.jpg to zostaje z .........!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dopcia Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.inpoland.pl 28.01.09, 14:51 hey "oszukali" rok czasu,podaj imię na pewno się znamy:)masz racje poszłam do biura jakoś w drugim tyg. stycznia i co zobaczyłam?... mnóstwo nowych twarzy- jak zapewniała mnie U.G hehehehehe to dobre było :)))w 2009r faktycznie liczba osób w biurze się zmieniła i to jak!została tylko K.C. i A.S.,dwóch biednych Azjatów i niezorientowany w niczym "obs".miałam ubaw po pachy,a jak U.G. powiedziała,że Cobra podniosła ma stawkę,mało co nie oplułam jej ze śmiechu:)pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huhu Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.09, 12:11 Internet to rewelacja! Dzieki wszystkim za info, dobrze jest jak sie trzymamy razem.:))) Wspolczuje wszystkim ktorzy sie dali nabrac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: 79.191.173.* 29.01.09, 14:28 do mnie zadzwoniła dzisiaj pani Karolina Tuchocińska (nie wiem czy nie przekręciłem nazwiska) i zaprosiła na rozmowę kwalifikacyjną na ul. widok 8, dobrze że chciałem przygotowac się do rozmowy... nie bede tracił czasu na tą firmę, trochę tylko szkoda że po ponad miesiącu szukania pracy odezwała sie do mnie tylko firma ElLlopard =/ ach... zycie studenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadus Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: 80.72.40.* 06.03.09, 13:45 nic się nie przejmuj!!! moja pierwsza rozmowa odbyła się w Capital Partners (to jeszcze większy przekręt niż ta opisana tutaj!) pozdrawiam i życzę wytrwałości w dalszych poszukiwaniach. Ps.w dalszym ciągu jestem bezrobotna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 18:00 Tak jak wyżej,byłem na rozmowie,usłyszałem to samo co Ci wcześniejsi forumowicze,zaproszono mnie do drugiego etapu i choć mam sporo umiejętności i doświadczenia w handlu jak na swój wiek to podejrzewam,że kwalifikują sie wszyscy,choć Pani sie zarzekała ,ze przyjmują najlepszych.Wróciłem,poszperałem,znalazłem obecne forum i dziękuje wszystkim za podzielenie sie swoimi nieprzyjemnymi doświadczeniami.Firmie El LLopart podziękuje a Wam wszystkim i sobie życzę powodzenia i szczęścia w szukaniu fajnej pracy:)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaasandra Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 11:08 Uff.. Dobrze, że poszukałam info o tej firmie. Byłam na rozmowie o pracę w firmie IDM Systems na Widok 8, było dokładnie tak jak opisujecie, czyli VIVA w TV, masówka, wrażenie bycia trybikiem w machinie, a pani rekrutująca też wydała mi się nieco jakby podejrzana. Pytała mnie o to czy wiem czym zajmuje się ich firma, czy szukałam informacji. Powiedziałam, że trochę taki i mniej więcej wiem..na stronie IDM Systems nie ma ani słowa o akwizycji... Co ciekawe rekrutacji nie przeszłam, nie oddzwonili do mnie, ale po przeczytaniu Waszych postów domyślam się już dlaczego... Otóż miła pani zapytała mnie czy jest coś czego zdecydowanie NIE chciałabym robić.. Odpowiedziałam w formie żartu, że jak każdy zdrowy na umyśle człowiek nie chcę robić za akwizytora haha-hihi :] Oczywiście miła pani nie raczyła sie zająknąć że dokładnie tym zajmuje się ta firma. Złożyłam aplikację takze m.in. do firmy El Llopart, nie mając pojęcia że to ta sama szajka, w ogóle nie wiedząc że tamto to też była szajka :) Oczywiscie zadzwonili do mnie, jakież było moje zdziwienie jak okazało się że to ten sam adres... Ale nie puściłam farby, umówiłam się na spotkanie.. W końcu może być kilka firm w jednym budynku, prawda? Rozmowę mam umówioną na dzisiaj... Ale po przeczytaniu tego wszystkiego (co dokładnie potwierdza fakt braku strony internetowej) nie będę traciła czasu i energii na przybycie tam tylko po to żeby przekonać się że demokratyczna większość osób na tym forum ma rację :) Pozdrawiam wszystkich przytomnych! Odpowiedz Link Zgłoś
oszukali Re: poszukuje info o firmie El LLopart 04.02.09, 09:26 ""Odpowiedziałam w formie żartu, że jak każdy zdrowy na umyśle człowiek nie chcę robić za akwizytora haha-hihi :] "" Ja jestem zdrowy ;) jaka praca będzie dla Ciebie satysfakcją ? Każda praca nie hańbi !!! Jak by mi płacili za rozdawanie gazety 5000 miesięcznie to bym zmienił pracę ;D a o Akwizycji poczytaj sobie pl.wikipedia.org/wiki/Akwizycja Pozdrawiam wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.aster.pl 01.06.09, 16:08 No to ładnie... też od jakiegoś czasu szukam pracy i tylko ta się odezwała. Byłam kiedyś na rozmowie w CobraGroup i też nic nie wsponieli nawet ze to akwizycja. Zabrał mnie jakiś koleś do Komorowa i kazał latać od dzwi do dzwi. Zwariowali chyba!!!! Jeśli to ta sama firma to również nie zamierzam tracić na nią czasu a dopiero co ucieszyłam się że umówiłam się na rozmowę co oczywiście zmusiło mnie do poszukiwania informacji na temat tej firmy. Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_na_zakrecie Re: poszukuje info o firmie El LLopart 02.07.09, 22:33 I ja aplikowałem do IDM Systems (=El Lleopart) na ogłoszenie "Obsługa Klienta - praca od zaraz!". Zostałem zaproszony na spotkanie rekrutacyjne. Wszysto fajnie, ładnie, elegancko, kilka pytań standardowych dla rekrutacji, dużo opowieści "jacy to jesteśmy super". Ani słowa o charakterze pracy tylko o perspektywach menedżerskich. Tu zapaliła mi się pierwsza lampka ponieważ akurat to nie jest dla mnie to to "co tygrysy lubią najbardziej". Ale przełknąłem. I za 2 godzinay miła Pani zadzwoniła z zaproszeniem na 2-gi etap rekrutacji mający potrwać kilka godzin. Fajnie ! Dowiem się konkretów ! O naiwności ! Przed spotkaniem zajrzalem na forum - a tu ... Brrrrrr. Ale ja jestem twardy! Sprawdzę sam - postanowiłem - i chociaż było mi trochę szkoda czasu to przemogłem się bo każde doświadczenie jest ważne. I znów (ale tym razem w Bistro 44 a nie w siedzibie Firm)- bla-bla-bla- jacy to jesteśmy fajni, Human Commercial, bla-bla-bla jakie ma Pan doświadczenie w zarządzaniu zespołami - bla -bla.... Okazało się ,że nie jestem twardy - po 40 min zadałem pytania o charakter pracy, skąd bierze się adresy klientów, jaki jest obszar działania i - w końcu - czym różni sie Human Commercial od akwizycji. Wtedy podziekowałem za dalszą rozmowę i zaoszczędziłem jakieś 4 godziny! Ufff. NIE krytykuję za werbowanie ludzi do akwizycji. Ale używanie terminu "obsługa klienta" to nadużycie a próba wprowadzania w błąd poprzez ukrywanie prawdziwej istoty pracy- to po prstu działanie nieetyczne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki Tam Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.chello.pl 06.07.09, 17:37 Zajrzyjcie sobie nie macie pojęcia pl.wikipedia.org/wiki/Akwizycja Nie dostrzegasz wątków tej pracy Akwizycja jest ok. natomiast ta firma nie informuje o tym że to jest praca od drzwi do drzwi obiecuje Góry i Zamki a odkąd tam nie pracuje i przez 6 Lat nic się nie zmieniło ludzie przychodzą zajarani a odchodzą z długami często pewnie z załamaniem nerwowym .Większość z nas ma teraz własne firmy po tym jak te Firmy z Grupy C pokazały jak dokładnie robić z ludzi idiotów(przyjezdni,młodzi,bez wykształcenia) jeżeli ktoś uwiesi oko na mojej wypowiedzi to może napisać niezla.kasa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.serczer.pl 28.07.09, 00:29 hm...cieszę się, że weszłam na to forum. W środę jestem umówiona na rozmowę kwalifikacyjną. Dzwoniła do mnie Pani Karolina Wystarczy-jak podam-imię. Chyba nie skorzystam. Dzękuję za informace. Serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdg Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: 217.17.40.* 23.08.09, 21:41 Michał, dostarczę Ci danych do programu Uwaga!!! napisz na forum kontakt . Może być gg, jak nie chcesz niczego konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki Tam Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.chello.pl 29.08.09, 11:20 wolfram.org/scam/ds_max/3.html Ten sam system to jest "sekta Gospodarcza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość ! Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.chello.pl 29.08.09, 12:44 Są obecnie już albo aż trzy biura : Tj Marketing (Wrocław) , GQ (Warszawa) i MT (Łódź) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość ! Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.chello.pl 19.09.09, 14:07 UWAGA ! Rekrutują na firmę IDM System ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasia Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 09:13 No ładnie , ładnie... Byłam wczoraj na rozmowie w firmie GQ marketing również przy ulicy Widok 8 w Warszawie. Od początku przeczuwałam, że to jest jakieś "lewe" ogłoszenie, ale dłuższy czas nie mogę znaleźć pracy i poszłam. Rozmowa fajnie po angielsku, przemili ludzie ale żadnych konkretów tylko owijanie w bawełnę i wielkie słowa. Po przeczytaniu tego forum potwierdziłam się w swych obawach i oczywiście nie mam zamiaru zawracać sobie więcej tym głowy. Dzięki, popieram pomysł z UWAGĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdty Re: poszukuje info o firmie El LLopart IP: 217.17.40.* 26.09.09, 13:29 Miejmy nadzieję, że szybko zbankrutują... Odpowiedz Link Zgłoś