Gość: adaba IP: 62.29.248.* 12.12.07, 08:59 czy ktoś coś wie o tej firmie? jak się tam pracuje? jaka atmosfera? jacy szefowie? jakie możliwości rozwoju itp. wielkie dzięki za wszystkie wpisy/rady. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_filona Re: Caelum Development Warszawa 23.01.08, 15:02 Dzień DObry, mam dokładnie takie samo pytanie. Czy ktoś coś wie o tej firmie. Mam zaproszenie na rozmowę, i nie wiem jacy ludzie tam szefują... Bedę wdzieczna za jakieś info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal Re: Caelum Development Warszawa IP: *.centertel.pl 23.01.08, 16:38 Na jakie stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Caelum Development Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 15:32 witam ubiegam sie na stanowisko prawnika w tej firmie. czy ktos wie jakia atmosfera pracy i warunki pracy moga byc spodziewane w tej społce?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REWIA Re: Caelum Development Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 15:03 Mam ten sam problem nie znam firmy ani szefów.Jakie wynagrodzenia w tej firmie są, jaka atmosfera, czy można się rozwijać oraz jakie wynagrodzenia są. Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
tanitazaitceva Re: Caelum Development Warszawa 14.02.19, 09:02 Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/ Odpowiedz Link Zgłoś