Dodaj do ulubionych

Reckitt Benckiser

16.01.09, 21:49
Reckitt Benckiser - praca w biurze przy fabryce w NDM lub w biurze Warszawie.

Jak wyglada Reckitt na tle pozostałych firm z branzy FMCG jesli chodzi o zarobki, mozliwosci rozwoju, awansu, przejrzystosc sciezki kariery itp, benefitow, relacji miedzyludzkich, atmosfery. Jak sa widziani Reckitt'owi "alumni" na rynku?

Podzielcie się swoimi przemyśleniami na temat tej firmy jako pracodawcy.
Obserwuj wątek
    • Gość: MaRtYnA Re: Reckitt Benckiser IP: *.toya.net.pl 19.01.09, 14:33
      Znam pare historii z życia wzięte panna K. poznaje pana F. z HR i dostaje prace w dziale R&D na dodatek teraz z nim mieszka.
      Czasy sie ponoc zmieniaja.
      • Gość: pan F niestety nie mieszka ze mna! IP: *.acn.waw.pl 16.04.09, 08:13
        a nie mialbym nic na przeciw !!!
    • Gość: Kurek Pietrzycka - to ty? IP: *.acn.waw.pl 16.04.09, 08:14
      czy twoja szefowa?
      • Gość: nieznany Re: Pietrzycka - to ty? IP: *.jmdi.pl 27.04.09, 10:28
        Firma duża , ale nie godna polecenia. Wiele osób , odeszło (z
        własnej decyzji) z tej firmy z powodu złej atmosfery pracy oraz
        niewłaściwych zachowań wobec pracowników przez pracodawcę.
      • Gość: aaa Re: Pietrzycka - to ty? IP: 68.168.212.* 28.11.09, 20:10
        aa
    • Gość: Taekwondzista1992 Re: Reckitt Benckiser IP: *.dynamic.mm.pl 05.04.17, 12:53
      Reckitt Benckiser Nowy Dwór Mazowiecki .Mam nadzieje że ktoś przekaże to tej głupiej nie rozumiejącej z brakiem szacunku dla pracowników Pani Magdy.Nie polecam pracy w tej firmie sprzątającej, albo w ogóle w tej firmie, bardzo nie miła kierowniczka Pani Magda. Kierowniczka Pani Magda nie szanuje pracowników. Bez prawnie zwolniła moją mamę z pracy, która robiła wszystko co musiała, starała się jak tylko mogła. Zacznijmy od samego początku, moja mama pewnego dnia bardzo chorowała i nie miała siły wstać z łóżka, jak chciała wstać spadła z łóżka, bardzo się przestraszyłem, pani Magda nie uwierzyła i kazała jej przyjechać do pracy to mnie bardzo zdenerwowało,a nie mogę się denerwować gdy jestem chory na padaczkę, a moja mama była naprawdę bardzo schorowana i słaba, mama mówiła że źle się czuje, ale chciała jechać do pracy, ale jak jak nawet nie mogła biedna ruszyć się z łóżka, pojechała podpisać pani Magdzie dokumenty biedna o mało nie straciła równowagi, nawet do lekarza musiałem trzymać mamę za rękę żeby się nie przewróciła. A teraz Pani Magda zwolniła ją bezprawnie z pracy, gdyż moja mama pilnowała dwie panie sprzątające i kierowca, który jechał wózkiem (BHP) zerwał taśmę, moja mama miała umowę tylko na sprzątanie, a nie na pilnowanie pracownic, od tego jest kierownik lub brygadzista. A wczoraj nawet nie pokazali mojej mamie tego filmiku co niby widać że coś źle zrobiła, pewnie się bali po nic złego nie było, na to wygląda że będziemy musieli zgłosić tam gdzie trzeba, jeżeli chcecie zadbać o dobro waszej firmy proszę bardzo o zwolnienie i ukaranie pani Magdy za to że bardzo skrzywdziła moją mamę i nie tylko moją mamę innym razie będziemy musieli to wszystko zgłosić w sądzie pracy i nie tylko, a to zniszczy reputację waszej firmy, ludzie nam mówią co mamy robić więc nie jesteśmy sami i będziemy musieli do zrobić, Walczyć o swoje. DOŚĆ TEGO PANI MAGDO TAK SIĘ NIE ROBI, PRACOWNIKÓW TRZEBA SZANOWAĆ, A NIE TRAKTOWAĆ ICH JAK NIEWOLNIKÓW. Syn Łukasz.
      • Gość: Taekwondzista1992 Re: Reckitt Benckiser IP: *.dynamic.mm.pl 05.04.17, 13:07
        jeszcze dopisze że mogę zgłosić Panią Magdę, nie tylko do sądu pracy i inspektoratu pracy, ale też to mojej chrzestnej jest policjantką, ona będzie wiedziała co robić i do znajomego sędziego. Drodzy Państwo sami powiedzcie jak moja mama miała umowę tylko na sprzątanie, a nie na pilnowanie pracownic to co mamy robić, moja mama cały czas płacze i co ja mam zrobić :(. Ma chęć za zemścić na tą idiotkę kierowniczkę panią Magdę , ale staram się nie zemścić, i staram się nie denerwować po jestem chory na padaczkę, ale to nie jest łatwe, ehh szkoda gadać :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka