bronka_11 31.01.09, 19:02 Pracuje ktoś? Ile zarabia pracownik biurowy, aplikant, a ile asesor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronka_11 Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf 03.02.09, 17:01 Podbijam. Proszę o informację, może być na maila.. zastanawiam się nad zmianą pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
wojpil Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf 06.02.09, 21:52 Podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 11:11 pracownik kancelarii ok 1500- 1700 na rękę plus ew. premie, ale to zależy od komornika, jak mu idzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bronka_11 Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf 07.02.09, 19:56 Dzięki za zainteresowanie. A może wiesz ile może zarobić aplikant, a później asesor.. Zastanawiam się nad zmianą pracy i myślałem właśnie o kancelarii kom. Odpowiedz Link Zgłoś
bronka_11 Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf 15.02.09, 13:02 Może ktoś jeszcze coś podrzuci na ten temat? Z góry dziękuję.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.237.spine.pl 27.02.09, 23:46 W Krakowie (wiem, że to nie Warszawa, ale może jest to jakaś wskazówka) asesor 3300 netto Odpowiedz Link Zgłoś
bronka_11 Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf 02.03.09, 20:48 dzieki za odpowiedz zyx.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.chello.pl 04.07.09, 19:59 pracownik biurowy 1200-1300 po roku pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rerek Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 22:07 u nas pracownik biurowy zarabia 2500 netto asesor 4000 netto zaś aplikant 3500 netto i powiem że to żadne zarobki z zarobkami samego komornika!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: 85.222.87.* 10.09.09, 11:33 Żeby jeszcze można było bez problemu objąć rewir zaraz po asesurze, to ok. Ale taka atrakcja jest niepewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGAD Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 19:15 A co powiecie na to: przebyłam drogę od pracownika biurowego, przez aplikanta, aktualnie jest asesorem komornikczym w sumie 9 lat starzu pracy w kancelarii moje zarobki to 1500,00zł netto. Ubaw po pachy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 19:37 musisz być cienki albo masz sknerę szefa albo lubisz sie dawać dymać za półtora kafla - Gratuluję braku honoru i inwencji żeby coś zmienić i poprawić swój byt! U nas dobry aplikant około 3,5 tys. a asesor 5 tys. netto (i nie jest to Stolyca) - zdolni ludzie i solidny szef, tyle w temacie. ps. pracownik biurowy od 1,5 do 2,0 tys. zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.net.stream.pl 17.11.10, 23:31 jestem pracownikiem kancelarii i powiem wprost ,pracując u komornika i wykonując pracę terenową powinno się zarabiać w mojej opinii min. 3500 netto m-cznie ,nie dajcie z siebie robić wałów , nie pracujcie za niższą kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 21:10 DOKŁADNIE, KOMORNICZY ZATRUDNIAJĄ I WYKORZYSTUJĄ APLIKANTÓW JAK ZWIERZĘTA, PŁACĄ IM PODSTAWĘ KRAJOWĄ, NA RĘKĘ 1000ZŁ , NIE DAJCIE SIĘ LUDZIE, DO CHOLERY SKOŃCZYLIŚCIE CIĘŻKIE STUDIA, NA KASIE TYLE SAMO ALBO I WIĘCEJ ZARABIAJĄ. APLIKACJA APLIKACJĄ, ALE TO JEST P R A C A I NIECH BĘDZIE ZA GODNE PIENIĄDZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna.j Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.13, 12:16 Dokładnie nie dajcie się dymać, zbuntujcie się wreszcie i nie pracuje za najniższą krajową, bo zgadacie się a komornicy szefowie żerują na waszej naiwności. do roboty zróbcie w końcu z tego jakiś dym, w kasie w biedronce tyle zarabiają. Jak utrzymać rodzinę za taką kasę a do tego nauka, nie ma szans , żeby podjąć dodatkowo drugą ,,pracę'....JAK ŻYĆ, ZA CO, ZASTANÓWCIE SIĘ..KOMORNICY WAS WYKORZYSTUJE BO TO SKNERY, A PRACA CO ŁATWA JEST?..SIEDZICIE NA D... I NIC NIE ROBICIE? NIE... TO SZANUJCIE SIEBIE I NIE DAJCIE SIĘ ROBIĆ W BALONA' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mithloss Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.07.13, 12:30 jasne aniu.j. A w odpowiedzi w najlepszym razie usłyszycie: "na twoje miejsce jest 10 innych za połowę tego. Jak się nie podoba to won". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieszne Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.olsztyn.mm.pl 25.08.13, 10:49 Super, to otwórz kancelarię a ja przyjdę do Ciebie do pracy (z twoim postem)! Zobaczymy ile dostanę wynagrodzenia!? Krzykaczem kazdy może być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.szczecinek.vectranet.pl 14.11.10, 01:06 Bo jesteś baran który daje się strzyc Panu komornikowi, twoja sprawa twój ból Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.12, 07:21 No wcale się nie dziwię, że 1500 zł, skoro wyraz "starzu" piszesz przez rz :) Faktycznie ubaw po pachy. STAŻU przez samo ż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.205.51.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.14, 15:37 To samo mi się nasunęło. Po maturze z brakami podstaw z ortografii? Śmiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.17, 11:26 Nie dziwie się skoro asesor komorniczy nie zna ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.centertel.pl 13.07.22, 18:31 Jeśli pracujesz jak piszesz to nie dziwię się 🤣 "stażu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.interq.pl 11.12.09, 17:00 Bądz aktywny zawodowo nie wychodząc z domu! 1-2 godzin pracy przez internet. Zero wkładu pieniężnego i wysokie zarobki. Jeśli jesteś zainteresowany wyślij do mnie e-maila w temacie wpisując "praca2" na adres asiawoj22@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.10, 23:02 Olsztyn: (kwoty brutto) aplikant: 4000 brutto, pracuje: 10-16 godzinn dziennie - poniedziałek-piątek atmosfera w pracy: tragiczna niebezpieczne sytuacje w roku 2009 raz dłużnik chciał mnie drasnąć siekierą, raz zniszczyli mi prywatny samochód, dwa razy firmowy, kilka razy wynieśli z budynku (całego i zdrowego), wielokrotnie grozili, raz oblali kolegę benzyną i chcieli go podpalić,dwa razy zaatakował mnie pies dłużnika oczywiście na jego komendę i wiele innych drobniejszych, których już nawet nie pamiętam. Jakie ten Mój Szef ma szczęście, że ja lubię tą pracę i adrenalinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodzieje Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.opera-mini.net 05.02.10, 16:35 Sytuacja bedzie się pogarszać , tylko desperaci tam pracują. Kto cie zatrudni z taką bandycką przeszłością i okradaniem ludzi w kryzysie ? Jak wogóle dożyjesz bo wielu na świecie jest psychopatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeff Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 21:55 bandycką ? O ile wiem to komornik sądowy jest organem państwowym RP ,więc to chyba Ty jesteś nieuczciwym cieciem co nabrał kredytów i okradł ludzi i jest zły ,że są instytucje ,które próbują wyegzekwować należny hajs od takich jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: 87.204.11.* 18.05.11, 17:59 pracuję w kancelarii komorniczej w Wołominie pod Warszawą i nie chciał mi dać umowy o pracę więc mam zlecenie i na rękę mam 1100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
hornet-lom Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf 18.05.11, 18:58 Gość portalu: magda napisał(a): > pracuję w kancelarii komorniczej w Wołominie pod Warszawą i nie chciał mi dać u > mowy o pracę więc mam zlecenie i na rękę mam 1100 zł. Czyli można ten wątek podsumować jednym zdaniem. JEST RYZYKO-JEST ZABAWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzz Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.home.aster.pl 25.07.11, 00:31 Jako pracownik biurowy ma 2200 na reke plus premie. Około 3000 wyciągnę spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aplikant Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 00:47 Aplikant - Pierwszy rok , dwa tysiące plus premie - około 2500 z średnio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GotIKC Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.11, 20:28 To chyba kiedyś teraz sytuacja się zmieniła w Warszawie i innych miastach.Obecnie aplikanci pracują na 1/2, 1/3, 1/4 etatu,a jak już są na etacie to proponuje im się najniższą krajową.Niestety i ten rynek już się przesycił aplikantami i się zmienił na gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YB Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.11, 17:22 Zgadzam się z przedmówcą. Są też sytuacje w których pomimo podniesienia kwalifikacji zawodowych proponuje się obniżenie wynagrodzenia. Dramat jakiś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 17:06 Dolnyslask aplikant - 3000zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.171.95.114.static.crowley.pl 12.12.11, 09:18 Warszawa, aplikant I rok 2400 brutto + opłacona aplikacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoTiKuN Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.11, 21:20 No to powiem wam,że jesteście szczęściarzami...bo w Warszawie generalnie jest tendencja spadkowa i masa ludzi robi w kancelariach za najniższą krajową tyle jest obecnie chętnych.A na dodatek za aplikację komornicy już w większości nie chcą płacić,a jak chcą to w zamian podsuwają lojalki,których podpisywać nie warto. Co do samej pracy to harówka i nie najlepsze traktowanie i to jest smutne,bo spotyka się to coraz częściej.I z rozliczaniem nadgodzin też bywa różnie...ale ten fakt przemilcze.Kiedyś było lepiej,teraz troche mniej.Ale warto próbować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):):) Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 17:31 Witam! Jestem pracownikeim kancelarii komorniczej i na reke mam 3200 zł (nie aplikant ani asesor) wiedze mam wieksza niz aplikanci i asesorzy i prawnicy w mojej kancelarii.... atmosfera jak w kazdej robocie :(:(:( Asesor jest do składania podpisów i pewnych czynności nie zawsze musi miec wiedze:):):) Duzy zakres wiedzy to podstawa, ale żeby "naprawić kran nie trzeba być hydraulikiem" - trzeba tylko się interesować czytać i umieć interpretować przepisy prawne:):):) Tak jak przedmówcy mowili zalezy od komornika..... A oni maja z czego płacić:):):):):):) Niekórzy po prostu nie znaja umiaru w braniu kasy,,,, a całą robote odwalaja pracownicy.... sa tacy co przyjezdzają jedynie po kase na koniec miesiaca.... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.12, 13:19 Pytanie do pracowników kancelarii komorniczej.Ile spraw dziennie rejestrujecie i wszczynacie jako referenci? Chodzi mi konkretnie o to ile jesteście w stanie zrobić i ile wymaga od was komornik. Będę wdzięczna za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.net.stream.pl 26.09.12, 20:54 ja zakładam od 40 do 60 spraw dziennie, wpływ do września to około 4000 spraw oczywiście pierwsze czynności to też moja robota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: referent Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.12, 14:46 Jak możesz zakładać tyle spraw dziennie przy tak małym wpływie? Co za ściema. To jest zupełnie nielogiczne człowieku. Poza tym nie jest możliwe aby jedna osoba mogła zarejestrować i wszcząć tyle spraw dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.play-internet.pl 19.02.13, 17:58 a no można zarejestrować nawet więcej! Wystarczy trochę organizacji i sprawny system pod względem informatycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzyn Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.tktelekom.pl 25.10.13, 02:14 co ma wpływ do przerobu? jak się umie wszystko to się w poniedziałek tylko zakłada sprawy, we wtorek skanujemy i selekcjonujemy inbox pocztowy np. w srode jedziemy w teren. Ty nędzny prawniku nigdy nie ogarniesz całej kancelarii, a jak dostaniesz rewir to zadzwonisz do "pracownika biurowego" żeby ci wyjaśnił co i jak! Ja w pracy zrobiłem 300Km z esadu w trzy dni do poziomu pism początkowych sam i to na spróbę. Gdybym powtarzał proces częściej zszedłbym poniżej 1,5 dnia. Codziennie używam gazu na psy, skacze przez płoty groże grzywnami pracownikom działów nieruchomości i ew. ludn na gminach. i Co? 1130+200premii jak maks wleci. Gdzie dają doświadczonym kombajnom bez stódiów powyżej 3k? - jestem skłonny się przeprowadzić a napewno pracować w weekendy!!!!!!! bo tu za sobote dostaje jedną dniówkę do odbioru. jakaś podpowiedź? złożyłem oferty do ultimo etc. bo tutaj to porażka jakaś a mam żonę i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.14, 22:25 300. spraw w 3. dni?? 500. spraw z e-sądu w 12. godzin, co prawda na 3. komputery, ale z początkowymi pismami. Da się. Co do 60. spraw dziennie też się da. Bywało i więcej, jak była konieczność. Trzeba tylko przysiedzieć. Oprócz wprowadzania spraw, odbieram telefony, pomagam innym pracownikom w rozwiązywaniu problemów, sporządzam 827, umarzam postępowania, przeliczam roszczenia, PDNKW, CPD, OGNIWO, wpisy na EPU to też moja robota. Na dzień dzisiejszy mamy prawie 7000 spraw za 2014r. Pracuję w kancelarii komornika długo, zarabiam 3.000,00zł netto, jestem zwykłym pracownikiem, BEZ STUDIÓW. Pamiętem czasy, kiedy zarabiało się fortuny, bo komornicy byli pracownikami Sądu. Teraz zarobek zależy od ściągalności, a nie od ilości spraw. Wbrew ogólnym twierdzeniom są komornicy, którzy nie mają kokosów, a wiadomo, że z pustego i salomon nie naleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.14, 15:10 Dziennie jestem wstanie założyć od 20 do 30 spraw, zależy jeszcze jako to są wniosku i jaki wierzyciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADI Zarobki asesor IP: *.multimo.pl 12.11.13, 17:55 Nie raz asesor po aplikacji i zdanym egzaminie oraz z doświadczeniem zarabia poniżej przeciętnego miesięcznego wynagrodzenia za pracę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADI Marne zarobki asesora komorniczego!!! IP: *.multimo.pl 17.11.13, 16:17 Asesor komorniczy to osoba po 5 letnich studiach mgr, a następnie aplikacji 2 letniej, której często sam ponosi koszty aplikacji i egzaminu Następnie po zdanym egzaminie oraz ze stażem asesorskim zarabia czasami poniżej 3000zł miesięcznie brutto. Więc gdzie te kokosy heh!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zett Re: Marne zarobki asesora komorniczego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.15, 19:56 Rzeczywiście marne zarobki, bo musi sobie taki asesor dorabiać kradnąc rolnikowi ciągnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mithloss Re: Marne zarobki asesora komorniczego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.15, 13:31 nie dorabiać i nie kradnąc. Reszta zapewne jest prawdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSESOR Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.14, 17:27 Jasne jasne atmosf.... tylko Ci się wydaje, że masz większą wiedzę niż asesor. No chyba, że macie kompletnie lewego asesora po studiach administracyjnych w dupanowie. Natomiast to zależy od komornika czy chce w teren chłopa jak dęba, czy intelektualistę. Jeśli wybiera koncepcje numer dwa to po co mu jakaś ogromna wiedza. Koleś będzie musiał przymusić czy zachęcić dłużnika do spłaty zadłużenia, a ty z twoimi mądrościami jesteś potrzebny na każde piardnięcie szefcia. Co do wypłaty to trochę bajasz, że masz 3 200 na rękę jako pracownik biurowy. Jeśli chodzi o moją kancelarię jeden pracownik biurowy ma nawet 6.000 zł. na rękę, ale bardzo skutecznie i bezpiecznie przeprowadza bardzo skomplikowane egzekucje z nieruchomości i egz z nieruchomości w ogole ( obecnie pilnuje 421 egzekucji z nieruchomości ). Ogarninia 46 letni gość prawie cały grajdołek. Takie smarkusie jak ty najwyżej 2.000 zł. dostają, asesor dostaje w mojej kancelarii 4.500,00 zł. na rękę + premie, aplikant dostaje 2.000,00 zł. na rękę i sam sobie opłaca aplikację, narazie rejestruje wnioski i zajmuje się innymi pierdołami dlatego więcej nie dostanie. Pensja zależy też od pracowników...jak masz dobrych pracowników to młody raczej nie zabłyśnie i nie będzie aż tak potrzebny w pracy szefa, co wpłynie negatywnie na jego zarobki. Nie uważam, że to złe zarobki 3.500 do 5.000 zł. na miesiąc za jeżdzenie sobie firmowym wozem i wypisywanie papierzysk w terenie. : )). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maw1988 Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: 217.153.123.* 12.02.15, 12:31 można? można... dobry asesor ciagle może zarobić 5000 netto, mi taka pensja by odpowiadała ale jak pracowałem w takiej jednej kancelarii w której aplikantka całą sobą pokazywała że pracuje bo musi to nie dziwię się, ze cały czas narzekała na niskie zarobki. Odpowiedz Link Zgłoś
mithloss Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf 16.05.13, 14:17 z własnej obserwacji wiem, że zależy od preferencji seksualnych szefa. Ci bierni, lubiący bardzo głęboko płacą dupowłazom odpowiednio więcej. Niektórzy (niekoniecznie asesorzy) osiągają dochód powyżej 6-7 tysi (zarobek oficjalny brutto, zgodnie z listą płac jednego z komorników na Woli z 2011 roku), ale mają też wypłacane nieopodatkowane bonusy, które są bardzo zróżnicowane i nie zawsze w gotówce. Profity w W-wie mogą śmiało sięgnąć 10tys netto, aczkolwiek trzeba się napracować pewną częścią ciała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aplikant Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf IP: *.net.pl 08.08.14, 20:08 Nie jest to Warszawa, ale u nas początkujący asesor 4 000 zł na rękę (od razu po egzaminie) plus jakieś premie za wyjątkową skuteczność, albo jak jest dobry miesiąc. Ja 2000 netto, aplikant drugoroczny 2800 netto (czasem dostajemy premie). Nie dajcie się wałować!! Pracuję na zadupiu, muszę mieszkać w jakiejś marnej mieścinie, ale kasa lepsza niż w innych miejscach (to już moja 3 kancelaria w tym roku). Odchodźcie jak Was wałują na kasie jeżeli Was nic nie trzyma w waszym mieście. Jest źle - szukać w nowej kancelarii i odchodzić! Oni myślą tylko o kasie, mają pracowników w dupie. Uczcie się nowych rzeczy ile się da i szukajcie miejsca gdzie godnie płacą. Ja posiedzę tu trochę, jak nie będzie podwyżki na drugim roku to znowu odchodzę (jak mają małe kancelarie to czasem im zależy żeby zatrzymać jak ktoś jest dobry, przyuczony, szybki w pracy). W hurtowniach olewają wypowiedzenia. Nie pracujcie jako aplikant za niżej niż 2000 netto i jako asesor za niżej niż 3500 netto po egzaminie! Chyba, że macie nóż na gardle to brać co jest i szukać czegoś nowego. Z doświadczenia wiem, że jak się zwiedzi trochę kancelarii (nawet tych na mega zadupiach) to można znaleźć coś fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sunpress1 Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf 10.11.14, 16:35 Jeżeli szukasz pracy lub pracowników w Warszawie zajrzyj na stronę www.PracaWarszawa.com.pl Dodaj swoje ogłoszenie za darmo. Szukaj pracy blisko swojego miejsca zamieszkania, sprawdź oferty pracy w Twojej dzielnicy. PracaWarszawa.com.pl - praca na wyciągnięcie ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
basiulinka555 Re: Kancelaria komornicza w W-wie-zarobki, atmosf 03.08.17, 13:01 Jak ktoś szuka pracy w wawie, to z trochę z innej beczki, ale polecam das.pl, można liczyć na naprawdę dobre szkolenia i zarobki są na dobrym Poziomie. Naprawdę warto rozważyć... Odpowiedz Link Zgłoś