Dodaj do ulubionych

Johnson & Johnson

02.02.09, 10:18
Czym w tej firmie zajmuje się młodszy Przedstawiciel Handlowy? Jak tam się
pracuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: franek Re: Johnson & Johnson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 21:32
      pomaga starszemu przedstawicielowi :P
      • Gość: xylogel Re: Johnson & Johnson IP: *.host8925159226.3s.pl 04.02.09, 23:29
        Gość portalu: franek napisał(a):

> pomaga starszemu przedstawicielowi :P

ktory wlasnie wyszedl z wiezienia za korumpowanie lekarzy..
    • dominikado Re: Johnson & Johnson 27.02.09, 12:56
      składałam tam cv nie przyjeli mnie cholera
      • piter20moto Re: Johnson & Johnson 20.08.09, 18:31
        może mi ktoś pomóc potrzebuje wiedzieć obecnie ukazało sie ogłoszenie na
        małopolskę młodszy przedstawiciel handlowy jak tam można zarobić jak z targetami
        mam kilku letnie doświadczenie w brany spożywczej i chce wiedzieć czy warto
        zmienić ????
        • Gość: dobry Re: Johnson & Johnson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 10:43
          jak masz doświadczenie to nie warto. Chyba że byś szedł do nich do działu
          farmaceutycznego ale to zupelnie inna bajka, i co się okazuje zupełnie inne
          pieniądze:)
          mładszy przedstawiciel zarabia mało (1200-1500zł)+ premia którą zabiera starszy
          przedstawiciel - to tak bardzo ogólnie ale nie chcę się rozpisywać...
          Jak miał ktoś styczność z FMCG to są lepsze oferty,
          pzdr
          • Gość: on Re: Johnson & Johnson IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.09, 23:56
            znalazlem glszenie do nih na farmaceutycznego od Nicorette, Nizoral,
            Sudafed, Dactarin, Actifed, Calpol, Ben-Gay

Moze ktos napisac jak wyglada praca jako farmaceutyczny a dokładnie

Ile mozna sobie zaspiewac majac doswiadczenie jako farmaceutyczny ?

Jakie mają plany ?

Czy realne są do osiagniecia premie, jakiego rzedu one sa i co ile
            je wyplacaja?

Jak traktuja pracownika i jaka jest atmosfera?

No i na koniec naj mniej ważne jakimi samochodami jeżdza?

Z gory dzieki za pomoc
            • Gość: on Re: Johnson & Johnson IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.09, 23:57
              sorry za pare byków wczesniej
              • Gość: ja Re: Johnson & Johnson IP: *.icpnet.pl 28.05.10, 17:28
                Mam pytanie jak sie pracuje w J&J ds. detalu???jakie zarobki,auta no
                i czy wogóle warto tam startowac....z gory dzieki za odp....pozdro
                • Gość: antonio Re: Johnson & Johnson IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 23:17
                  W detalu palny są po około 70.tys do 120 tys. w zależności od miesiąca.Zarobki te same jak zrobisz jedną czy drugą cyfrę(premia za plan-1200 zł)
                  W farmacji pany po 200-300 tys i taka sama premia.
                  Pzdr
                  • Gość: domin Re: Johnson & Johnson IP: *.146.153.169.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.01.11, 20:00
                    Heja!Jeżeli chodzi o zarobki to premia za wyrobienie 3 z 4 brandów to 1200 zł,podstawa w zależności od doświadczenia to ok 1600-2000 zł,życie prywatne-zapomnij!Non stop ciśnienie,telefony od szefa z duuuuuuuuuuużo większą częstotliwością niż gdzie indziej,maksyma dżej dżeja " zaj...ć klienta towarem aż po dach" ,młodszy przedstawiciel dostaje przeważnie forda fiestę,we flocie pojazdów są też focusy i mondeo,plany od 70 do 150 tyś,ciężko tam się wyrabia plany miesiąc w miesiąc,atmosfera jak w każdej korporacji,a więc- SZCZURY ŚCIGAJMY SIĘ... ! Jak w każdej korporacji zawiść i zazdrość są na porządku dziennym, trzeba uważać na słowa,co się mówi koleżankom i kolegom, bo każdy chce być pupilkiem Bossa...pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka