Gość: ATLAS IP: *.kombi.radzionkow.pik-net.pl 10.08.01, 17:27 Czy ktoś mógłby mi polecić gdzie szybko, tanio i bezstresowo zrobic prawko w Bytomiu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kacper Re: PRAWO JAZDY w BYTOMIU IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 20:55 Polecam goscia z Miechowic u ktorego sam robilem prawko. Wiem, ze jest tani, bezstresowy przez wielkie B :), niestety nie wiem czy zalatwisz to szybko ale decydujac sie na Koszule na pewno bedziesz mial co wspominac. Urzeduje on w M.D.K. Muza przy ul. Felinskiego i tam otrzymasz jego namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: PRAWO JAZDY w BYTOMIU IP: *.tgory.pik-net.pl 11.08.01, 15:18 Robiłem prawko na ul. Powstańców Warszawskich 38 koło stacji benzynowej. Polecam bo szybko, fachowo, bezstresu. Olbrzymi plac manewrowy w Rdzionkowie Rojcy gdzie mozna trenować własnym wozem. Poza tym wysoka kultura. Zdałem za pierwszym razem.Wszyscy instruktorzy OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka !!! Re: PRAWO JAZDY w BYTOMIU IP: *.kombi.radzionkow.pik-net.pl 14.08.01, 17:56 Podtrzymuje zdanie poprzednika,że najlepiej prawko robi sie wBytomiu przy ul. powstańców warszwskich koło stacji benzynowej. super Extra z pzygodami i zdaniem za pierwszym podejsciem. Chłopcy takt rzymac.!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klen Re: PRAWO JAZDY w BYTOMIU IP: 62.148.84.* 18.08.01, 10:39 Najlepeiej niedaleko w Radzionkowie. Plac menewrowy ma z 5 hektarów. Mozna dowoli tanio trenować. Adres:Rojca Sikorskiego 2- byla jednostka wojskowa- obecnie wjazd jak do OKONOLandu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: PRAWO JAZDY w BYTOMIU IP: *.kombi.radzionkow.pik-net.pl 21.08.01, 13:30 Nie róbcie u Nowaka, bo póżniej Wam prawka w Bytomiu nie dadzą bo facio działa na dziko. U NOWAKa działa w okolicy też.Uważajcie na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavlos Re: PRAWO JAZDY w BYTOMIU IP: 80.48.65.* 02.03.02, 14:54 Ja zdecydowanie nie polecam Silesi, wedlug mnie jest fatalna. Ja tam chodzielem i co prawda zdalem za pierwszym razem, ale ta glownie dlatego ze wzialem 4 dodatkowe lekcje 2 dni przedegzaminem, w jednej ze szkol w Gliwicach i tam sie nauczylem wiecej niz przez 20 h w Silesii Odpowiedz Link Zgłoś
ann10 Re: PRAWO JAZDY w BYTOMIU 20.04.02, 10:38 Zgadzam sie z tobą Witku co do prawka u Nowaka.Niczego tam nie umią nauczyć , jeżdżą tylko po lesie.Musiałam wykupić jazdy u Walca w Radzionkowie i tam dopiero nauczyłam sie jeździć.I oczywiście od razu zdałam. Odpowiedz Link Zgłoś