Dodaj do ulubionych

Adwokat w Bytomiu

20.11.10, 11:34
Witam, proszę o pomoc szukam dobrego adwokata w Bytomiu w sprawach rozwodowych.
Ktoś może słyszał o adwokacie Bogusławie Janasie, czy to dobry prawnik?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mytheli Re: Adwokat w Bytomiu 06.01.11, 12:20
      Mariusz Dynaś przy Wrocławskiej. Przeprowadził mnie przez kilka spraw i jestem bardzo zadowolony.
      • 4lidia Re: Adwokat w Bytomiu 02.12.11, 17:56

Witam
        Stanowczo odradzam uslugi mec.Mariusza Dynasia. Kancelaria w Bytomiu przy ul.Wroclawska3.Prowadzil moja sprawe.Bardzo nieuczciwy adwokat.Na poczatku podal kwote wynagrodzenia za swoj udzial 1,500,00zl.Pieniazki wzial z gory.Najpierw 1000,00 zl na ktore dal pokwitowanie,nastepnie 500,00 zl na ktore juz nie dal pokwitowania.Dostal pelnomocnictwo do prowadzenia sprawy.Kiedy dostarczylam mu dokumeny okazalo sie ze wspolpracowal ze strona przeciwna .Totalna marnota i partacz.Wiedza merytoryczna bliska zero - jedynie butnosc i chamstwo.Sloma z Butow !!
      • kobra39 Re: Adwokat w Bytomiu 26.12.11, 14:37
        Może nie z bytomia ale super ( sprawdzony i polecana ) Cwik Danuta lub wcislo Henryk obaj z Katowic
    • net.kielonek Re: Adwokat w Bytomiu 16.12.11, 01:28
      Za flaszkę dobrej rady udzielę.
      • tomek_katowice Re: Adwokat w Bytomiu 28.12.11, 13:34
        Witam,
        ja polecam adwokata Annę Groyecką Kurdybelską, udziela porad za darmo w Głosie Zabrza. Jest sumienna i rzetelna. Dałam jej do prowadzenia moją sprawę za bardzo rozsądne wynagrodzenie. Posiada kancelarię w Katowicach na Kochanowskiego.
    • krzysztof-214 Re: Adwokat w Bytomiu 15.10.13, 14:44
      Ja polecam adwokata Marka Knefel (marekknefel.wix.com/adwokat), przyjmuje co prawda w Chorzowie, ale w prawie nie ma rejonizacji;-) a jest naprawdę dobry, więc warto.
    • tymoteuszrak Re: Adwokat w Bytomiu 18.06.18, 11:00
      Jeśli nadal aktualne, Patii spróbuj może skontaktować się z Panią Adwokat Aleksandra Siemaszko-Baron mi pomogła uzyskać korzystny rozwód adwokat-siemaszkobaron.pl :)
    • stanislaw_1stas Re: Adwokat w Bytomiu 26.01.24, 19:27
      Ja ze swojej strony polecam adwokat Agnieszkę Skowron z Gliwickiej 25 adwokat-bytom.com.pl/
    • stanislaw_1stas Re: Adwokat w Bytomiu 26.01.24, 19:29
      Jeśli aktualne, polecam adwokat Agnieszkę Skowron, wykładała na UŚ adwokat-bytom.com.pl/
    • stanislaw_1stas Re: Adwokat w Bytomiu 26.01.24, 19:30
      Jeśli aktualne, polecam adwokat Agnieszkę Skowron. Wykładała prawo na UŚ adwokat-bytom.com.pl/
    • jankorab Re: Adwokat w Bytomiu 11.06.24, 12:04
      Ja miałem możliwość współpracy z panią adwokat Magdaleną Chróścielewską jestem bardzo zadowolony z sposobu indywidualnego podejścia do sprawy. Pani adwokat reprezentowała mnie w trudnej sprawie rodzinnej o rozwód i pozbawienie władzy rodzicielskiej. Zaangażowanie w 100% i tak samo wiedza z tego zakresu. Dba o każdy szczegół mający znaczenie. Świetny adwokat. Bardzo gorąco polecam.
      • arturdworski Re: Adwokat w Bytomiu 12.09.24, 11:48
        Ja znam dobrego adwokata ( Marcin Dutkiewicz) nie jest co prawda w Bytomia tylko z Katowicach ale zakładam że to nie będzie problem. Pomógł w spawie spadkowej.
    • optik-lon Re: Adwokat w Bytomiu 26.09.24, 13:16
      W mojej skromnej ocenie zwykłej kobiety najlepszym adwokatem jest adwokat MAGDALENA ChRÓŚCIELEWSKA. Kobieta ta jest niesamowicie skuteczna i wie co robi. jest z krwi i kości obrońcą sądowym. Ocena ta oddaje pełen profesjonalizm i zrozumienie prowadzonej sprawy przed sądem. Niczego nie obiecywała, wręcz przeciwnie podkreślała, że sprawa jest bardzo trudna. Na szczęście udało się ją zakończyć z 100% wygraną. Miałam już do czynienia z różnymi kancelariami, ale ta zdecydowanie wybija się przed szereg i bardzo chętnie będę kontynuować współpracę w przyszłości choć mam nadzieje, że nie będę musiała już chodzić do sądów, bo bardzo się stresowałam podczas przesłuchania, choć wiem że miałam od początku rację i sędzia też tak na koniec powiedział.
      Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ nr telefonu to +48 666 609 065
      Dziękuję też za osobisty kontakt i osobistą reprezentowanie mnie w sądzie. I dziękuję za wygraną w 100%.
    • arturdworski Re: Adwokat w Bytomiu 15.10.24, 06:09
      sgsg
    • matylda1990_1 Re: Adwokat w Bytomiu 27.11.24, 15:49
      Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/
      Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • pepi234 Re: Adwokat w Bytomiu 13.01.25, 13:57
      A ja polecam kancelarię Chróścielewska & Chróścielewski a w szczególności Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską. Kiedy stało się faktem, że się będę rozwodzić wiedziałam, że wybór może być tylko jeden i musi paść na nią bo jest po prostu najlepsza. Nie żałuję i nawet przez myśl przez chwilę mi to nie przeszło. Wieloletnie doświadczenie i wiedzę widać gołym okiem. Można rzec specjalistka w swoim fachu. Poleciłam znajomym i podzielają moje zdanie. Za chwilę rusza moja sprawa o podzielenie się majątkiem z już byłym mężem i te sprawę również będzie mi prowadziła mecenas Chróścielewska.
      Wyszperałam ją na tym rankingu adwokatów spraw rodzinnych: www.skuteczny-adwokat.com/prawo-rodzinne/
      Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • pomoconline25 Re: Adwokat w Bytomiu 10.04.25, 21:01
      Ustroń Artur Poppek. AP SERVICE . Transport, pomoc drogowa 24h, warsztat sam.Telefon: 534 144 313
      Nasz serwis samochodowy AP-SERVICE Artur Poppek w Ustroniu przy ul. Skoczowskiej 66A to miejsce, gdzie dbamy o kondycję Twojego pojazdu jak o własny. Pomoc drogowa Ustroń. Zapraszamy Skoczowska 66A
      Pomoc drogowa Wisła
    • palinkaa9 Re: Adwokat w Bytomiu 22.05.25, 14:32
      Z całego serca polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – nie tylko pod względem prawnym, ale też ludzkim. Pani Magdalena walczyła o mnie jak lwica, była zawsze przygotowana, konkretna i skuteczna. Dzięki niej sprawa zakończyła się sukcesem. To adwokat z prawdziwego powołania. Dziękuję za wszystko i polecam każdej kobiecie, która potrzebuje silnej, mądrej i oddanej prawniczki po swojej stronie! tel do niej 666609065
    • stanislaw_1stas Re: Adwokat w Bytomiu 06.10.25, 16:23
      Szczerze polecam adwokat Agnieszka Skowron z Bytomia. Na sali sądowej widać jej ogromne doświadczenie. Świetne podejście do klienta
    • asiamala Re: Adwokat w Bytomiu 13.04.26, 13:16
      Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka