Dodaj do ulubionych

Do mochowiaka

29.01.05, 19:19
Obserwuj wątek
    • lukasz83zloc Re: Do mochowiaka 29.01.05, 19:21
      widze żźę masz manie wielkosci swojego miasta i uważasz że Złocieniec to
      dziura, a co w tm drawsku takiego ciekawego się dzieje że u siebie na forum
      macie tylko ok 60 wpisów :) jak ci się nie podoba tu na forum to spadaj do
      siebie!
      • mochowo Re: Do mochowiaka 29.01.05, 21:29
        Niestety jest kilka forów Drawska na różnych serwerach, mysle,ze moje sie
        rozkręci. Boicie sie usłyszeć prawdy o waszej mieścinie?
        • selion Re: Do mochowiaka 29.01.05, 22:02
          Wy naprawdę uważacie, że różnica 14km to też różnica kultury i czegokolwiek???
          Przecież to są tacy sami ludzie, ja jestem z Drawska, ale równie mocno kocham
          Złocieniec. Nie wiem czy jest się czym chwalić gdzie mniej, a gdzie więcej
          postów. Może drawszczanie zamiast siedzieć na necie czytają książki? ;)
          Jak taka bzdura jak ilość postów może być powodem pogardy????
          Dla mnie ludzie ze Złocieńca to tacy sami ludzie jak ci z drawska, różnicą jest
          nazwa miejscowości w dowodzie osobistym i nic więcej. Nikt z was nie zna
          zapewne nawet 5% całego miasta sąsiedniego więc jak możecie osądzać całe
          miasto??
          Następnym razem proszę podawać argumenty i pamiętajcie, że np: w przypadku
          paszkwilowania drawszczan będzie się to tyczyć nie tylko jakiegoś Zbysia czy
          Krzysia, ale takich ludzi jak na przykład ja i wielu innych, którzy mają też
          czynny wkład w rozwijaniu kultury Złocieńca.
          • lukasz83zloc Re: Do mochowiaka 29.01.05, 22:07
            Ja osobiście nie mam nic do mieszkańców Drawska uczyłem sie w Gogółczynie przez
            5 lat ale po tym jak " mochowiak " rzucił pare tekstów to musiałem zareagować
            • 113a1 Re: Do mochowiaka 30.01.05, 13:23
              Moim zdaniem " mochowiak" to prowokator.Niech żyje przyjażń!!!
              • mochowo Re: Do mochowiaka 31.01.05, 11:41
                Jaki prowokator!?
          • 33kk Re: Do mochowiaka 31.01.05, 13:35
            To tylko miejscowy folklor. :)
        • zlocieniec Re: Do mochowiaka 31.01.05, 14:47
          Moglibyśmy zaćząć ordynarna pyskówke z "mochowiakiem", moglibysmy powiedzieć
          mu które miasto tak naprawdę jest mieściną, moglibyśmy uświadomić mu jak bardzo
          kłutliwa jest wiekszośc mieszkańców jego ukochanej miejscowości, tylko po co?
          Nie dajmy sie sprowokować mochowskiemu nasieniu, które wtargnęło na nasze forum
          by jątrzyć i mącić!
          Utnijmy wszelką polemikę z nim na tak niskim poziomie, który reprezentuje w
          swoich wypowiedziach.
          • selion Re: Do mochowiaka 31.01.05, 14:57
            Ajajaj, chyba się szykuje mała kłótnia, a przecież nic tak nie pobudza forum
            jak burzliwa wymiana zdań.
            Ja nie zamierzam tutaj nikogo o nic oskarżać (a na pewno już nie z powodu
            miejsca zamieszkania), apeluję tylko o :
            kulturę wypowiedzi, przemyślane posty i pamiętajcie: możecie ludzi krytykować,
            ale nie obrażać :)
            A wiecie, że to może być nawet ciekawy temat? Kto lubi Złocieniec, a kto
            Drawsko lub dlaczego któregoś z tego miasta nie znosi. Na końcu można stworzyć
            ładną analizę porównawczą :D
            O ile kogoś nie poniosą nerwy.
            • jleszcze Re: Do mochowiaka 02.02.05, 18:35
              O czym tu dyskutować? Przewaga Złocieńca na drawskiem jest oczywista ;-)))
              Żartuję, to bez znaczenia. Jeśli ktoś używa określeń "mieścina" itp, to chyba
              widzę u niego ślady jakichś kompleksów.
              • 113a1 Re: Do mochowiaka 04.02.05, 16:47
                o kompleksach to można było mówić w ubiegłym wieku a nie obecnie kiedy świat
                jest globalną wioską.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka