Dodaj do ulubionych

Rzutnik Bajka

15.01.16, 22:46
Coś takiego:
https://diafilm.pl/zdjecia/1324306419_331922710.jpg

Chcę to kupić. Gdziekolwiek. Dla wnuków. Razem z zestawem bajek.
Chcę przywrócić te dawne cudowne czasy. Żaden Disney na super duper HD się do tego nie umywa, żadne dolby stereo, żadne gadżety 3D z super blue ray czy innymi sru ray.
Za każdą informację dzięki której mogę coś takiego nabyć z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • chris-joe Re: Rzutnik Bajka 15.01.16, 23:03
      Se gdzies kupisz najpewniej. Ale wlasnego dziecinstwa z lat 60/70 raczej na ebayu nie znajdziesz. Wnuki, byc moze, rzuca okiem z ciekawosci jednego wieczorka, a po 20 minutach gadzet sie zagubi na stercie w garazu... Ach, emocje, wyabstrachowane z rzeczywistosci sentymenty...
      • swiatlo Re: Rzutnik Bajka 15.01.16, 23:09
        Jak możesz gdzieś to znaleźć to kup mi. Zwrócę Ci forsę.
        • chris-joe Re: Rzutnik Bajka 15.01.16, 23:18
          Acha, czyli znow masz rozgoraczkowany pomysl, emocja zablysla rozmigotanym sentymentem, ale juz checi na powazne zajecie sie realizacja, by sie w sprawe rzetelnie wgryzc- niet? Maria ma ci wyjasnic unijny zapis, ja ci wyszukac rzutnik, ty zas jeno sie podniecac bedziesz i plodzic kolejne emocja dyktowane wpisy...
          • swiatlo Re: Rzutnik Bajka 15.01.16, 23:22
            Czy nie możesz choć raz być normalnym człowiekiem? Temat jest zupełnie neutralny, wręcz bardzo pozytywny, ale Ty musisz znowu na mnie usiąść. O byle co.
            • swiatlo Re: Rzutnik Bajka 15.01.16, 23:23
              Poza tym jak nie chcesz to przecież nic nie rób.
            • chris-joe Re: Rzutnik Bajka 15.01.16, 23:40
              :))))))) jezus..... Przeciez ci sprawe bardzo powaznie wyluszczylem. Wroc do mojej pierwszej odpowiedzi. I czy naprawde wierzysz, ze sposrod swych 100 wpisow w okreslonym tonie i o okreslonym przeslaniu da sie wyizolowac 1 (slownie: jeden) i udawac, ze jest jedynym? To sie nazywa 'brand making'. Jak bonie donie, gdy Ann Coulter mowi o pogodzie, to wiem, ze wcale o pogode jej nie chodzi.
              • swiatlo Re: Rzutnik Bajka 15.01.16, 23:41
                OK, forget it.
                • chris-joe Re: Rzutnik Bajka 16.01.16, 00:14
                  To sie nazywa: wyrobiles sobie marke ;)))
                  • swiatlo Re: Rzutnik Bajka 16.01.16, 00:22
                    I said: forget it.
                    • minniemouse Re: Rzutnik Bajka 16.01.16, 00:35
                      seriously? czy znowu czegos nie rozumiem?

a to moze byc??

Minnie
                      • swiatlo Re: Rzutnik Bajka 16.01.16, 00:44
                        Nigdy nie kupowałem na Allegro. Nie wiem czy oni wysyłają do USA.
                        Dzięki. Zbadam tą możliwość.
                        • minniemouse Re: Rzutnik Bajka 16.01.16, 04:06
                          Jak nie wysylaja, to moze ktos z rodziny w PL lub dobry znajomy kupi i wysle?
                          poza tym, nie wiem czy takze przetrzasnales sklep, ale tam maja tez i bajki do rzutnika.

I niezamaco :)

M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka