jan.kran 11.05.05, 22:31 Wlączyłam Twoją sygnaturkę niedawno. Teraz ile razy mam podły humor klikam na motylka i od razu mi lepiej. Dziękuję. Kran. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don2 Re: Prywata do Dona. 12.05.05, 10:59 To jestes w towarzystwie pewnej cudzoziemki,ktora oszalala na punkcie mojej sygnaturki i kazala sobie przetlumaczyc tekst :))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Prywata do Dona. 12.05.05, 12:17 Nie żebym szalała od razu, ale sygnaturka jest przednia:-))))) Podziwiam Cię za zdolności translatorskie, zwłaszcz SLD moze nastręczać pewne proplemy. Odpowiedz Link
ayme serniki pokupiles?. 16.05.05, 23:02 super fajne ,skad wziales ten glos?napisz wiecej o pobycie w PL serniki pokupiles?pozdrawiam Selma Odpowiedz Link
don2 Re: serniki pokupiles?. 16.05.05, 23:05 Czesc Selma,chodzi o motylka? byl na necie i kolezanka mi podrzucila.Serniki nie kupilem ,bo po kazdorazowym pobycie w PL musze sie odchudzac :))) Co tak malo sie udzielasz? facet ci nie pozwala? Odpowiedz Link
szfedka Re: serniki pokupiles?. 16.05.05, 23:06 Jasne ze kupil. Don nie potrafi zyc bez sernikow instant...wiem to... A jak mu zabraknie to moge mu podeslac. Mam w domu, moze przeterminowane juz ale napewno da sie jeszcze zjesc. Jak don? Przyslac Ci? Odpowiedz Link
don2 Re: serniki pokupiles?. 16.05.05, 23:11 wez do polski,zjecie tacos z sernikiem z tytki,pycha!!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: serniki pokupiles?. 16.05.05, 23:19 poplosem o tem stalom sygnatulkem plose pana Dona.... ;-))))))) Odpowiedz Link