ewa553 09.09.06, 22:03 Po jego wspomnieniach (wlasnie skonczylam) zostalo mi rozczarowanie. Po jego audycjach bardzo mile wspomnienie. Na jego audycje muzyctne w radio czekalo sie jak na cos bardzo waznego... Znowu odczedl kawalek mojej mlodosci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Umarl Lucjan Kydrynski 09.09.06, 23:27 Jak kolega z forum obok napisal: "Powoli odchodzi cale nasze dziecinstwo". Odpowiedz Link
triskell Re: Umarl Lucjan Kydrynski 09.09.06, 23:46 ewa553 napisała: > Znowu odczedl kawalek mojej mlodosci. Audycji Kydryńskiego akurat nigdy nie słuchałam, ale podobnie czułam się po śmierci Kieślowskiego i Beksińskiego seniora. Odpowiedz Link
republican Re: Umarl Lucjan Kydrynski 10.09.06, 02:02 > ewa553 napisała: > > Znowu odczedl kawalek mojej mlodosci. > >\Lza sie w oku kreci, Ewo. Kydrynski i Ertha Kitt(Sex Kitten), pamietasz jak Ja popularyzowal? Otwieral nam male okienko na Zachod Odpowiedz Link
maria421 Re: Umarl Lucjan Kydrynski 10.09.06, 08:03 republican napisał: . > Kydrynski i Ertha Kitt(Sex Kitten), pamietasz jak Ja popularyzowal? Jeszcze pamietam, jak wymawial "Ehrrta Kitt". > Otwieral nam male okienko na Zachod Wlasnie. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Umarl Lucjan Kydrynski 10.09.06, 09:44 taaak! Ehhhhhta Kittt! To byla jego i dzieki niemu rowniez moja wielka milosc. Plyty nie byly az tak dostepne, a u niego slyszalo sie najnowsza, najlepsza muzyke. Wogole mial taka charakterystyczna wymowe, jak chcial cos podkreslic: np. vedetttta wieczorrru Violettta Villlas:)))) Odpowiedz Link
republican Re: Umarl Lucjan Kydrynski 10.09.06, 10:42 ewa553 napisała: > taaak! Ehhhhhta Kittt! To byla jego i dzieki niemu rowniez moja wielka milosc. > Plyty nie byly az tak dostepne, a u niego slyszalo sie najnowsza, najlepsza > muzyke. > Wogole mial taka charakterystyczna wymowe, jak chcial cos podkreslic: np. > vedetttta wieczorrru Violettta Villlas:)))) Prawda? Slysze Jego glos, przez skrzeczacy radiowezel w Akademiku w Poludnie w Niedzele. Tuz po Hejnale , bo to bylo w Krakowie. Odpowiedz Link
republican Re: Umarl Lucjan Kydrynski 10.09.06, 14:26 republican napisał: > ewa553 napisała: > > > taaak! Ehhhhhta Kittt! To byla jego i dzieki niemu rowniez moja wielka mi > losc. > > Plyty nie byly az tak dostepne, a u niego slyszalo sie najnowsza, najleps > za > > muzyke. > > Wogole mial taka charakterystyczna wymowe, jak chcial cos podkreslic: np. > > > vedetttta wieczorrru Violettta Villlas:)))) > > Prawda? > Slysze Jego glos, przez skrzeczacy radiowezel w Akademiku w Poludnie w Niedzele > . > Tuz po Hejnale , bo to bylo w Krakowie. > > PS Nigdy mu nie wybacze faktu ze mi odbil Fantastyczna Dziewuche. Wiecie co sie z nia dzeje? Odpowiedz Link
ewa553 Re: Umarl Lucjan Kydrynski 10.09.06, 20:31 chyba nie masz na mysli Haliny Kunickiej? Odpowiedz Link
republican Re: Umarl Lucjan Kydrynski 11.09.06, 04:04 ewa553 napisała: > chyba nie masz na mysli Haliny Kunickiej? Tak Ewo, wiesz co sie z Nia dzieje? Odpowiedz Link
ewa553 Re: Umarl Lucjan Kydrynski 11.09.06, 07:40 Ty chyba nie jestes jej pierwszym mezem? Ona zyje sobie dobrze w Warsiawce, a przeczytac o tym mozesz we wspomnieniach Kydrynskiego. Przyslac Ci? Odpowiedz Link
republican Re: Umarl Lucjan Kydrynski 11.09.06, 18:46 ewa553 napisała: > Ty chyba nie jestes jej pierwszym mezem? Ona zyje sobie dobrze w Warsiawce, > a przeczytac o tym mozesz we wspomnieniach Kydrynskiego. Przyslac Ci? Mezem? Ja poprostu kochalem sie w Niej po uszy! Odpowiedz Link
ewa553 Re: Umarl Lucjan Kydrynski 11.09.06, 18:51 nawet Cie rozumiem:)))) Nie byla to artystka wielkiej klasy, ale spiewala ladne, latwo wpadajace w ucho przeboje. Chetnie jej sluchalam. No i popatrzec tez bylo na co, prawda? Odpowiedz Link