swiatlo 17.11.03, 23:25 Wpuść jakichś facetów żeby było o czym pogadać. No przecież jak długo można w tym babskim gadaniu?.... Bez obrazy dla pań, ale naprawdę coś z jajami by sie przydało. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Admin, wpuść jakiś facetów 17.11.03, 23:32 Mysle, ze obraziles spora czesc P2 w tym momencie. Odpowiedz Link
swiatlo Re: Admin, wpuść jakiś facetów 17.11.03, 23:34 ertes napisał: > Mysle, ze obraziles spora czesc P2 w tym momencie. Nie zamierzone Ertesie. Odpowiedz Link
zjawa64 Re: Admin, wpuść jakiś facetów 17.11.03, 23:38 swiatlo napisał: > Wpuść jakichś facetów coś z jajami by sie przydało. _____________________ ...proponuje radio maryja... :)))))))))...taka rozrywka , ze az jaja rozrywa... Odpowiedz Link
swiatlo Re: Admin, wpuść jakiś facetów 17.11.03, 23:40 zjawa64 napisała: > swiatlo napisał: > > > Wpuść jakichś facetów coś z jajami by sie przydało. > _____________________ > > ...proponuje radio maryja... :)))))))))...taka rozrywka , ze az jaja > rozrywa... Próbowałem i rzeczywiście rozrywka, ale już mi się to zaczyna nudzić. Coś nowego? Odpowiedz Link
don2 Re: Admin, wpuść jakiś facetów 17.11.03, 23:46 p Poczelas bez grzechu,pozwol nam grzeszyc bez poczecia.amen. Odpowiedz Link
basia553 Re: Admin, wpuść jakiś facetów 18.11.03, 08:39 ktos tu pröbuje zasugerowac wyzszosc jaj nad jajnikami. strzez sie pan, tu przewaga kobiet! Odpowiedz Link
poloniaii Re: Admin, wpuść jakiś facetów 18.11.03, 10:29 statystyka: panowie stanowia ponad 47 procent uczestnikow tego forum admin2 Odpowiedz Link
basia553 Re: Admin, wpuść jakiś facetów 18.11.03, 10:31 Panowie wszelkich ras i pogladöw: laczcie sie!! Odpowiedz Link
don2 Re: Admin, wpuść jakiś facetów 18.11.03, 11:07 Zgodnie z zaleceniami scandynawskich specjalistow od rownouprawnienia, wszystko jest tak jak nalezy. D Odpowiedz Link
jan.kran Re: Czynnych w jaki sposob ? 18.11.03, 17:04 Zaznaczam , ze nie jest to watek o sex. K. Odpowiedz Link
jutka1 Re: moze 47 %, ale czynnych ile? -- skrece :) 18.11.03, 19:55 a czynnych seksualnie ilu? przepraszam, nie moglam sie powstrzymac. Koledzy nie musza odpowiadac ;PPPP Odpowiedz Link
swiatlo Dobry skręt 18.11.03, 20:00 jutka1 napisała: > a czynnych seksualnie ilu? Tak w gadaniu to wszyscy... :) Odpowiedz Link
waldek.usa Re: moze 47 %, ale czynnych ile? -- skrece :) 18.11.03, 20:06 cemu ni, baby mie lubiejom, choc Lijonardo di Kaprawo (cy jak mu tom) nie jestem. Admin sprowokowac sie nie dal, hehehe! Odpowiedz Link
akawill Re: moze 47 %, ale czynnych ile? -- skrece :) 18.11.03, 20:19 Ja chcialem niesmialo zapostulowac, ze ci czynni powinni byc z jajami. A jak sie administracji cos kojarzy to niech sie zabanuje albocoinszego. Odpowiedz Link
don2 Re: moze 47 %, ale czynnych ile? -- skrece :) 18.11.03, 20:50 jutka1 napisała: > a czynnych seksualnie ilu? > > przepraszam, nie moglam sie powstrzymac. Koledzy nie musza odpowiadac ;PPPP akurat jestem w pracy,i jak tu byc czynnym ? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Admin, wpuść jakiś facetów -- jaja 18.11.03, 12:09 swiatlo napisał: > Bez obrazy dla pań, ale naprawdę coś z jajami by sie przydało. ******** bardzo przepraszam ze sie wtrace, ale ja ostatnio pisalam o szatkowaniu jaj. nie nada sie? ;PPP Jutka ;))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: Admin, wpuść jakiś facetów -- jaja 18.11.03, 12:18 Na litosc boska, przestan ich straszyc!!!! Odpowiedz Link
don2 Re: Admin, wpuść jakiś facetów -- jaja 18.11.03, 14:09 Panie Chinczyk,pozwoli sz ,ze sie zapytam.Ilu masz ojcow ? Jak to ilu ? Jednego ,jak wszyscy.EEE to klamstwo- z dwoch jaj nie bylbys taki zolty. D. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Admin, wpuść jakiś facetów -- jaja 18.11.03, 16:06 Juz ten temat byl przerabiany parenascie razy, najpierw na Bis a potem tu. Ja mam lekko w zyciu , bo do wiekszosci spraw mam stosunek aseksualny , no do jednej nie, ale to wszyscy juz wiedza do jakiej , i mnie zwiedlym kalafiorem zwisa jaka plec sie kryje pod nickiem ino by zawarosc pasowala. Mam nadzieje , ze wszyscy wiedza , ze jestem mezczyzna o imieniu Jan i zawod Hydraulik i licze na to ze mnie Admini wliczyli w te 47 % z jajami na P2. Dzienkuje. Fizycyny. Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Admin, wpuść jakiś facetów 18.11.03, 16:04 swiatlo napisał: > Wpuść jakichś facetów żeby było o czym pogadać. > No przecież jak długo można w tym babskim gadaniu?.... > Bez obrazy dla pań, ale naprawdę coś z jajami by sie przydało. > Podaj meski temat, a ja sie postaram miec na ten temat jakies zdanie. Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link
swiatlo Myślałem że więcej mi się oberwie 18.11.03, 17:28 Po tym jak sie wysłało wczoraj, to pomyślałem: ale teraz narozrabiałem. No to mam już przechlapane na całego. No ale może jeszcze nie jestem skazany na całospalenie. Albo co gorsza ignor. No bo przecież na miłość boską włączam wczoraj komputer, idę na to P2 jak zwykle, a tu plaplapla, tam plaplapla, no co jest do licha? Nie można jak za dawnych dobrych czasów czegoś o pedałach, albo feminizmie, albo wojnie, albo liberałach, albo no o czym to było? No żeby ludzie trochę się sobie do gardła porzucali. Rozumiem że pedały, feminizm i wojna już się przejadły jak zjełczałe masło, więc trzeba coś innego. Katole też się już przejedli, no może jeszcze Zawsze Dziewica została, ale to dla niektórych może być być już za dużo. Chris-Joe gdzieś zszedł do konspiracji, może zaczynają ich znowu prześladować w tej "liberalnej" Kanadzie, no i dobrze, niech nie myśli że on już taki ustawiony. Ale szkoda że tu się nie schował. Ale może też i dobrze, bo na pewno ktoś by jego od razu wydał. Dobrze jeszcze było jak Ertes nawrzucał Alaskance i na odwrót, przynajmniej troche pieprzu było przez jakiś czas. Ech, szkoda gadać. Jak to mawiał pułkownik Schroeder: za dawnych czasów ludzie mieli więcej jaj. Nie to co dzisiejsza młodzież... Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Powaznie: 18.11.03, 17:37 Nawet bym sie pokolcila, ale znam wszystkich zdanie o feminizmie, wojnie, liberalach czy innych homoseksualistach. To dyskutowanie z Wami przypomina mi troche dyskutowanie z rodzina lub z dobrymi przyjaciolmi: Z gory wiem, co powiecie. Wniosek: Ergo: Nie jest nam potrzebnych nowych mezczyzn, tylko nowych ludzi. Pozdrowienia, Claire Joanna Odpowiedz Link
jan.kran Re: Powaznie: 18.11.03, 17:56 Zgadzam sie z przedmowca:-)) Nawet jak wypuscilam strzale antyfeministyczna w strone okreslonej osoby to sie rozmylo w sexie i grzybach :_PPP O paszportach i pedalach tyz bylo i sie kazdy okopal w swoim dolku :-))) Zeby chociaz Murarz przestal czytac te obsceniczne bajki po holendersku a Krasnicki oderwal sie od roboty i napil Jameson i wpadli porozmawiac o Rzeczy Istotnej to chociaz Kran by skorzystal poruszajac temat co Go naprawde podnieca :-PPPPP Ide do domu sluchac Milesa i Was sciskam , bo Was lubie. Kran. Odpowiedz Link
swiatlo A to gagatek z ciebie 18.11.03, 18:13 Niezłe ziółko. Mama myśli że ty prace domową robisz, a ty na necie. Ale mama przyłapała tym razem :) Odpowiedz Link
ertes Re: A to gagatek z ciebie 19.11.03, 08:25 Nie zgadzam sie z Toba Joanno. 500 postow w trzy dni nie jest bynajmniej oznakiem nudy. Dyskusja, Swiatlo, nie musi zawsze polegac na skakaniu sobie do gardla. Poza tym wydaje mi sie ze to tez zalezy od moderatora. Wyglada na to ze zasada przyjeta tutaj sprawdza sie jak najbardziej tzn kazdy moderuje sam siebie. Od zalozenia P2 mamy 7500 postow w 3 miesiace i to mimo tego ze wiekszosc z nas zna sie z BIS. Wedlug mnie to znaczy ze nasza mala forumowa spolecznosc ma sie jak najlepiej i nic nie trzeba zmieniac :) Odpowiedz Link
swiatlo Re: A to gagatek z ciebie 19.11.03, 08:37 ertes napisał: > Nie zgadzam sie z Toba Joanno. > 500 postow w trzy dni nie jest bynajmniej oznakiem nudy. > Dyskusja, Swiatlo, nie musi zawsze polegac na skakaniu sobie do gardla. > Poza tym wydaje mi sie ze to tez zalezy od moderatora. Wyglada na to ze zasada > przyjeta tutaj sprawdza sie jak najbardziej tzn kazdy moderuje sam siebie. > Od zalozenia P2 mamy 7500 postow w 3 miesiace i to mimo tego ze wiekszosc z nas > zna sie z BIS. > Wedlug mnie to znaczy ze nasza mala forumowa spolecznosc ma sie jak najlepiej i > nic nie trzeba zmieniac :) Eee, ja lubię jak coś się dzieje. Odpowiedz Link
ertes Re: A to gagatek z ciebie 19.11.03, 08:42 Masz szczegolny dar mieszania :) tzn rzucania kontrowersyjnych tematow. Gdzie Twoja wena? Przeciez nie moge sie czepiac biednej alaskakanki bo kobita w kompleksy sie wpedzi hehe Lepiej teraz? Odpowiedz Link
alaskanka3 alez prosze uprzejmie RTS 19.11.03, 08:48 ertes napisał: > Masz szczegolny dar mieszania :) tzn rzucania kontrowersyjnych tematow. > Gdzie Twoja wena? Przeciez nie moge sie czepiac biednej alaskakanki bo kobita w > kompleksy sie wpedzi hehe Alez prosze uprzejmie, 'czepiaj sie' jesli ci to sprawia przyjemnosc, na mnie to czepianie sie jakos nie dziala :-). Odpowiedz Link
alaskanka3 prosze nie sypac maczkami bo utrudniaja 19.11.03, 08:52 Nie spi bo ma sprawy do zalatwienia przez Internet, lagodzi cierpienia zagladajac na P2. Odpowiedz Link
ertes Re: prosze nie sypac maczkami bo utrudniaja 19.11.03, 08:55 Jakie znowu maczki? Maczki będą dopiero na wiosnę. Znowu coś udajesz mała. Odpowiedz Link
alaskanka3 Re: prosze nie sypac maczkami bo utrudniaja 19.11.03, 08:58 ertes napisał: > Jakie znowu maczki? > Maczki będą dopiero na wiosnę. > Znowu coś udajesz mała. no prosze, mimo ze bez maczkow odczytales poprawnie :-) .... a mogles np. odczytac maczki jako ma/czki, ma/czkami tez mozna sypac jak sie czlowiek uprze...... Odpowiedz Link
ertes Re: prosze nie sypac maczkami bo utrudniaja 19.11.03, 09:05 Ałłaskanka nie pal tyle gandzi. Poważnie. Odpowiedz Link
alaskanka3 uprzejmie prosze mnie nie rozsmieszac 19.11.03, 09:11 jestem najbardziej nie-palaca i nie-pijaca osoba na swiecie. a poza tym uprasza sie proletariat informacyjny o udanie sie na spoczynek, bo od jutra trzeba znow do kamieniolomow, ja sie poki co wyzwolilam wiec moge sobie pozwolic. (mam nadzieje ze nie przeszkodzi brak ogonkow ?) Odpowiedz Link
clairejoanna Re: uprzejmie prosze mnie nie rozsmieszac 19.11.03, 16:21 alaskanka3 napisała: > > jestem najbardziej nie-palaca i nie-pijaca osoba na swiecie. To nie mozliwe- Plesser jest najbardziej niepalaca i niepijaca osoba na tym swiecie. Mnije to by byla juz liczba umiemna. Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link
alaskanka3 moze jestem liczba ujemna ? ntxt 19.11.03, 20:30 clairejoanna napisała: > alaskanka3 napisała: > > > > > jestem najbardziej nie-palaca i nie-pijaca osoba na swiecie. > > To nie mozliwe- Plesser jest najbardziej niepalaca i niepijaca osoba na tym > swiecie. Mnije to by byla juz liczba umiemna. > > Pozdrowienia, > > CJ > Odpowiedz Link
ertes Re: Co to, zachodnie wybrzeże nie śpi? 19.11.03, 08:53 Ja jeszcze pare minut na Jay Leno i spac. Odpowiedz Link
boreus Re: A na Primie gadupa... 20.11.03, 02:46 skarży się, że jego podanie o przyjęcie zostało odrzucone. Czy to prawda? Odpowiedz Link