koni_czynka 16.04.05, 12:45 Czy mozece cos naipsać na ten temat dziewczyny i czy czesto ja stosujecie jakie kremy od zywki po jak robić, to ze by nie bolalo i tak d. Czekam na wasze odpwoiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smiechh Re: Defloracja imtymna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 12:54 o cholercia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlish* Re: Defloracja imtymna! IP: *.petrus.com.pl 16.04.05, 13:39 czyzby chodzilo o DEPILACJE?! Odpowiedz Link Zgłoś
koni_czynka Re: Defloracja imtymna! 16.04.05, 14:05 No tak o to chodzilo przecierz napisalam tak powyrzej nie,? doraccie cos Dzwieczyny, proszee!!!!!! moj Misiu tez juz nie moze jurz sie doPYTUJe!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia zdeflorowac możesz sie tylko raz! 17.04.05, 19:44 zarastasz tam że chcesz częsiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 14:38 ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha hah.. ale jajca..! Odpowiedz Link Zgłoś
koni_czynka Re: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhah 16.04.05, 14:53 zczego sie smiejez. I inni tez? Ja sie powaznie pytam a Oni so bie robicie smichy-chychy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołjoł czemu pytasz..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 14:55 bo: defloracja- to rozdziewiczenie depilacja- to to, o co chciałaś cyba zapytać ale musisz przyznać, że wyszło to zabawnie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimesis Re: czemu pytasz..? IP: *.wmc.net.pl 16.04.05, 15:00 > bo: > > defloracja- to rozdziewiczenie to teraz jej wytlumacz co to jest to rozdziewiczenie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
koni_czynka Re: czemu pytasz..? 16.04.05, 15:05 ale Ja to wszysko juzwiem! to co ja zlego napisalam normalnie bo juz nie kapuje Odpowiedz Link Zgłoś
koni_czynka Re: czemu pytasz..? 16.04.05, 15:08 ACha pomylilam w tytule i juz sie ze mnie smiejecie! nochyba sie mogliscie domyslec z tresci! Jestescie Okrótni zamiast sie smiac to byscie wyjsnili odrazu? pzecierz to watek jest o wlasnie tym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wygolona Re: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:51 A z nogami jak sobie radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Defloracja imtymna! IP: *.ien.pw.edu.pl 16.04.05, 15:10 Defloracja, denuncjacja, deprecjacja, demineralizacja... jaka to roznica? Masz ochote na to, zeby jakis samiec zdeflorowal ciebie intymnie? Odpowiedz Link Zgłoś
koni_czynka Re: Defloracja imtymna! 16.04.05, 15:13 PHi. taki Wyrazy na DE to sobie morzesz! A jak zobaczyto Moj MISIACZEK cie zaraz zalatwi za takie Podchody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Defloracja imtymna! IP: *.ien.pw.edu.pl 16.04.05, 15:17 Mozesz mi naskoczyc razem z twoim misiaczkiem - wspolczuje mu miec taka glupia ges Odpowiedz Link Zgłoś
koni_czynka Re: Defloracja imtymna! 16.04.05, 15:20 sam Jestes Gupi! MOJ MISIACZEK CIE zkapituje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Defloracja imtymna! IP: *.ien.pw.edu.pl 16.04.05, 15:23 Heheheh ale sie usmialem! ROTFL! Rzeczywiscie idiotka. Dziecko - skoncz podstawowke a potem dopiero udzielaj sie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabianka Re: Defloracja imtymna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 20:03 wymyśl lepszą prowokację kretynko..... i miej litość dla języka polskiego!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wygolona Re: Defloracja imtymna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 17:54 A z nogami jak sobie radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
koni_czynka Re: Wylizuje... 26.08.05, 12:26 gupi jesets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !....! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.exec.lublin.pl / 212.182.117.* 16.04.05, 18:09 ahahahahahaha nieźle, coraz lepiej:P u la la...piękna prowokacja bo nie wierze że ktoś chociaż na podstawach ortografii sie nie zna;)...a co do tematu heh no comment:P..pozdro for all! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aiona Re: Defloracja imtymna! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.04.05, 12:05 Po prostu dziecko chciało zabłysnąć mądrym słowem ale jej nie wyszło.A ten Misiaczek hmmmm........ ciężki przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
koni_czynka DEPILACJAimtymna! 17.04.05, 14:16 no poprarwilam w tytuleno mozecie juz pisac chyba teraz wiecie, o co chodzi nie ! Ale poprosze tak na powaznie, a MOJ MISIACZEK JEST BOSSSKI!!!:D p.s.Jesli ja robie jakies bledy otrogarfczne to mnie mozeci poprawaic bo nie mam w domu netu, nie, no, i w kawiarece siedze a to kosztuje wiec to z pośpiechu, a pozatym jestem dyzlektyczka. zreszta co ja sie tlumacze to nie blogasek zeby sie tłumaczyc ja zadalam pytanie i rzondam na nie odpoedxzi pap pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: DEPILACJAimtymna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:41 Koniczynko marna prowokacja hehe! ps. pozdro dla Misiaczka, który jest boski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_pedagog koniczyno wybacz, ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:14 wiesz czym jest dySkekcja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: koniczyno wybacz, ale.. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.04.05, 17:20 > wiesz czym jest dySkekcja? dySkekcja? Nie ma takiego slowa. To zes sie popisala, miernoto. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: koniczyno wybacz, ale.. 17.04.05, 17:23 może tu chodzi o brak Babki, czyli dysKeksję?? ale to akurat chyba nie to forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_pedagog czy owa "literówka"przeszkodziła Ci w .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:24 zrozumieniu tekstu? przeraża mnie właśnie praca z takimi baranami jak Ty jeśli nie masz nic mądrzejszego do dodania, to odejdź stąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Dowcip przedni! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.04.05, 17:28 Jaka literowka? Dwie! Prawidlowa pisownia to "DYSLEKSJA", pani PEDAGOG. Gdybys tylko wiedziala co to slowo oznacza i od jakiego innego slowa sie wzielo... A tak na marginesie: tobie przeszkodzilo "Z" zamiast "S" w zrozumieniu tekstu, co? > przeraża mnie właśnie praca z takimi baranami jak Ty Zmien ja tak czy siak, bo nie jestes kompetentna, skoro pisac nie umiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_p łolaboga!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:31 > Jaka literowka? Dwie! oh, to straszne > Zmien ja tak czy siak, bo nie jestes kompetentna, skoro pisac nie umiesz na jakiej podstawie to stwierdzasz, o wyrocznio? na podstawie błędnie napisanego w pośpiechu słowa? swoje komentarze i osądy zostaw dla id, ponieważ to chyba ono uniemożliwia Ci kulturalne zaistnienie na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloelo Artur w google sprawdza czym jest id:::::P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:41 napracuje sie chłopak, ale poczekamy na niego zaraz nam wymyśli jakąś mądrą odpowiedź:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Artur w google sprawdza czym jest id:::::P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:43 --->>>Artur w google sprawdza czym jest id:::::P HAHAHAHAHAHA! Biedny Arturek. Tak po nim jada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: łolaboga!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.04.05, 18:09 > na podstawie błędnie napisanego w pośpiechu słowa? "C" zamiast "S" w slowie "dysleksja" nie wynika z pospiechu tylko z niewiedzy > swoje komentarze i osądy zostaw dla id, ponieważ to chyba ono uniemożliwia Ci > kulturalne zaistnienie na tym forum Niech uniemozliwia - nie jest to moim celem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_p a zatem co jest twoim celem..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 18:20 Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla U M I E R A M!!!!! 21.02.06, 11:54 o rany skad ty sie urwałas????ile ty masz lat???? ty wiesz co to jest forum??? ok mozna sobie porobic jaja ale ty tu wszystkich zaginasz swoja głupota dziwczyno spytaj sie swoich kolezanek albo najlepiej tego boooskiego miska i przestan tutaj takie głupoty pisac!!!!!! a najlepiej to walnij sobie kijem do bejsbola miedzy nogi:))) w bravo tak pisało posłuchaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
koni_czynka nozdepilowalam Soię! 25.08.05, 22:18 jestem lysutka ;;;))) gladzuitka i Mój MIsacsek jessssst wnieboziety!! :D:D:D buzaczki paptaki!pA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: nozdepilowalam Soię! 25.08.05, 22:29 ale rozumu ci nie przybylo - i to jest smutne! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_apsika Re: nozdepilowalam Soię! 30.08.05, 14:04 agatka_to_ja napisała: > ale rozumu ci nie przybylo - i to jest smutne! OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: nozdepilowalam Soię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:36 > jestem lysutka ;;;))) gladzuitka Ale chyba nie robilas tego w kawiarence??? ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
koni_czynka Re: nozdepilowalam Soię! 30.08.05, 11:03 Gość portalu: mk napisał(a): > > jestem lysutka ;;;))) gladzuitka > > Ale chyba nie robilas tego w kawiarence??? ;PPP no nje!Tam nie ma WARUkow! robilam bto przy MISIU ;o))) Moim a on sie nizal po tpaszku!!!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mama_apsika Re: nozdepilowalam Soię! 30.08.05, 14:18 agatka_to_ja napisała: > kretynka! OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE OCZYWIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: nozdepilowalam Soię! IP: *.net152.okay.pl 30.08.05, 14:09 ja piern... co za imbecyl z niej, az trudno w to uwierzyc ze tacy ludzie sa://// Odpowiedz Link Zgłoś
prowokatorka1 Re: Defloracja imtymna! 30.08.05, 14:17 A czy koni_czynka to nie ta sama osoba co niegdyś nasza gwiazda FUSY_Z_KAWY????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopi Re: Defloracja imtymna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:32 Przychodzi kolo do lekarza i mówi: - Panie doktorze, chcę się wysterylizować! -Och, ale dlaczego, jakie powody... - Nie ważne, chcę się wysterylizować i już! Zabieg przeprowadzono, facio się budzi z narkozy i pyta lekarza: - Zabieg się udał? - Tak, zero powiklań, pełen sukces... Ale proszę mi powiedzieć, dlaczego pan chciał sterylizacji? - A bo wie pan, poznałem cudowną kobietę, tylko ona jest Żydówką i to dla niej... - Żydówką? Może chciał się pan obrzezać??!! - No, a co ja powiedziałem? Odpowiedz Link Zgłoś
koni_czynka Re: Defloracja imtymna! 21.02.06, 02:56 potbija m !!!!!!!!!!!!!! up11111111111111111111111 Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Ja cie moge zdeflorowac imtymnie! 21.02.06, 09:21 Swoim wlasnym czlonkiem. Mozemy tez uzyc kremu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Ja cie moge zdeflorowac imtymnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:50 <<D e f l or a c ja (!!) iMtymna(!!!!)>> Co za kretynka???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karinka Re: Defloracja imtymna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:28 o matko co za debilizm.... dzieciaku skończ przedszkole! a później poucz się ortografii:)) defloracja... ja nie mogę:)))))))))))))))))))))) hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś