woloduch1 30.03.10, 21:51 Uprzejmie donosze P.T. Naczalstwu, jak rowniez i nie aspirujacym do tej funkcji foremkom i forumom, ze po raz drugi we w tym toku udalo mi sie odrobic zaleglosci czytelnicze na forum. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orale Re: Donos 30.03.10, 22:16 Wołoduchu, jestem pod wrażeniem. I jak Ci teraz, z tą wiedzą czytelniczą? Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Donos 30.03.10, 22:24 Bardzo dobrze. Zanim zaczalem miec klopoty z Internetem, zawsze czytalem wszystko a i od czasu do czasu pisalem. Teraz znow jestem na biezaco (na obu forach) i, w miare moznosc, bede cos skrobal (czy to jest grozba karalna?). Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
orale Re: Donos 30.03.10, 22:41 Weź dwa. Jedno schowaj do lodówki, drugie połóż na parapecie. Jutro sprawdzisz czy któreś się spociło Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Donos 30.03.10, 22:45 Kurczze, to moze byc niewygodne... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
balamuk Re: Donos 30.03.10, 22:51 Edyta madrze mowi. Do rana niedaleko, a dalej zgodnie z instrukcjami z odpowiedniego watku. Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Donos 30.03.10, 22:52 Od lodowki do okna dosc daleko, a do sypialni jeszcze dalej... Cholera, ciezko bedzie... Chyba polubie bycie masochista... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
eulalija Re: Donos 30.03.10, 23:30 G0p0sowi nie dasz rady, On jak ten woj, wszystko zniesie, nawet spotniałe jajko. Ale propozycja Ewy z lodówką samochodową powinna pójść pod Twoją rozwagę, zawszeć to łatwiej. Odpowiedz Link
konopika Re: Donos 31.03.10, 10:08 Woloduchu, zazdraszczam z całego serca, jeszcze nigdy nie byłam na takim etapie, a Ty już drugi raz w tym roku, a ten rok ma dopiero kilka miesięcy. Odpowiedz Link
groha Re: Donos 31.03.10, 12:20 Wołoduchu, nie pisze się: donos, tylko: do nos. Wiesz, jak w tym refrenie:: do nos, do nos na żebraczy sejm! Włóczykije i opryszki, hej! Złóżcie torby w kącie bracia urwipołcie, a ty wiedźmo wino lej! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Donos 31.03.10, 12:31 Ajajaj (że tak wielkanocnie zawołam), Groho!!!! Jakiż mezozoiczny szlagier odległego dzieciństwa mi przypomniałaś Odpowiedz Link
tutul Re: Donos 31.03.10, 12:34 groha napisała: > Wołoduchu, nie pisze się: donos, tylko: do nos. Wiesz, jak w tym refrenie:: do > nos, do nos na żebraczy sejm! Włóczykije i opryszki, hej! Złóżcie torby w kącie > bracia urwipołcie, a ty wiedźmo wino lej! Mogę być ta wiedźma i już wino leję...do pucharów,czar,czy co kto ma pod ręką. Przerwa w porządkach przedświątecznych,to można sobie pozwolić... A wszystkich wątków i ja nie przeczytałam...jeszcze Odpowiedz Link