aiso26 15.05.10, 13:38 Jestem nowa i wypdało by się przedstwić. Nazywm się Gosia i wychowłam się na ksizkach Pani Joanny. Napewno bede tutaj częstym gościem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minerwamcg Re: Powitać 15.05.10, 15:25 Witaj! Z "Byczkami" to świetnie, będziesz miała okazję włączyć się do dyskusji I to od razu merytorycznej, bo wiesz, u nas rozmawia się o róznych różnościach, nie tylko chmielewskich... Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Powitać 15.05.10, 18:29 Witaj aiso - czyli zaczynasz od najnowszej pozycji? Miłego pisania. Odpowiedz Link
aiso26 Re: Powitać 15.05.10, 22:44 Na temat Pani Joanny i jej tworczości moge do rana. Zreszta nie tylko. Zaleglosci mam tylko w ostatnich 4 czy 5 pozycjach. reszte znam w wiekszości na pamięć. jestem w polowie bycków i zastanawiam sie czy pmpersow nie zczac urzywac bo jak zwykle placze ze śmiechu Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Powitać 16.05.10, 11:22 Witaj, Aiso, dobrze trafiłaś. Zakładam, że Wszystko Czerwone też czytałaś? Zapraszam do wspólnych rozmów o Byczkach i nie tylko. Odpowiedz Link
aiso26 Re: Powitać 16.05.10, 11:36 Mam zaległości ale tylko w pozycjach z ostatnich 4 lat. reszte mam skrupulatnie odczytana kilkaset razy. obecnie usiluje skompletować wszystkie. Odpowiedz Link