bumbecki 25.03.04, 09:59 Wstępna propozycja terminu składania darów to piątek (26/03), miejsce - Szpulka. Co wy na to ? 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: kosz na prezenty 25.03.04, 10:40 bumbecki napisała: > Wstępna propozycja terminu składania darów to piątek (26/03), miejsce - > Szpulka. > Co wy na to ? Raczej ciezko bedzie mi sie wyrobic. Odpowiedz Link
bumbecki Re: kosz na prezenty 25.03.04, 10:49 a na jaki się wyrobisz ? 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
lol21ndm Re: kosz na prezenty 25.03.04, 11:13 bumbecki napisała: > a na jaki się wyrobisz ? Dopiero gdzies w drugiej polowie lipca... Tak bardziej na serio, to byc moze uda mi sie podac cos przez mojego Tate, ktory bedzie wracal do PL w poniedzialek... Ale pewnosci nie ma, bo Tata lubi miec maly bagaz. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: kosz na prezenty 25.03.04, 10:50 Prosze przedluzyc termin do np.wtorku 30/3, no chociaz do niedzieli 28. Niech te dary mozna skladac jakos w rozciagnietym czasie. I niech wam sie wszystkim dobrze wiedzie. Odpowiedz Link
bumbecki Re: kosz na prezenty 25.03.04, 11:47 asia.sthm napisała: > Prosze przedluzyc termin do np.wtorku 30/3, no chociaz do niedzieli 28. > Niech te dary mozna skladac jakos w rozciagnietym czasie. to już sprawy techniczne ... w tej kwestii musi się chyba Podczaszy wypowiedzieć czy jest to możliwe Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: kosz na prezenty 25.03.04, 11:49 podczaszy daje akcept na kazde szalentswo ktore wymyslicie -) Odpowiedz Link
klarisa Re: kosz na prezenty 25.03.04, 13:38 To kiedy mamy składać te prezenty? W piatek , niedzielę czy środę? Zgubiłam się trochę. Odpowiedz Link
bumbecki Re: kosz na prezenty 25.03.04, 13:48 Klarisa, Aneta miejcie litość - moje zdrowie nie wytrzyma 3 dni składania prezentów ))) Odpowiedz Link
klarisa Re: kosz na prezenty 25.03.04, 13:52 Oj tobie to tylko jedno w głowie.Pytałam się o konkretyny dzień, ale jeśli uważasz, że musimy przyjmować osobiście prezenty przez trzy dni to, rzeczywiście będzie ciężko.Ale czego się nie robi dla wyższych celów. Odpowiedz Link
bumbecki Re: kosz na prezenty 25.03.04, 14:08 wcale nie jedno w głowie ) ja tylko postuluję za ogłoszeniem jednego, głównego dnia zbierania podarków i ewentualnie pozostawienie kosza na jeszcze inne dni Odpowiedz Link
asia.sthm Re: kosz na prezenty 25.03.04, 17:56 O to wlasnie chodzi,zeby ten kosz czy tez pudelko byly czynne do... no do kiedy. Ja nie mode tak poganiac swojego gonca, bo ma OBOWIAZKI. Niech ktos poda dokladnie,kiedy ostatni dzwonek. WTOREK ???? ))))))) Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: kosz na prezenty 25.03.04, 20:00 popiszcie mi czy bedziecie jutro? jakoś się rozmywa spotkanko... Odpowiedz Link
kkeicam Re: kosz na prezenty 26.03.04, 09:01 Nie bede (( Bede niedaleko, ale trudno mi bedzie wyskoczyc na chwilke Moze Wy mnie odwiedzicie...? Podaje adres: Łazienkowska 3 - trybuna kryta, sektor E. Bedzie pare osob, (podobno 12.000), przystojni faceci skapo ubrani (nasi w białych koszulkach), no i mozemy razem pospiewac (naucze Was kilku piosenek) kk PS. Jak doniosło Życie Warszawy, to beda chyba jedyne Derby w tym roku. Sezon Wyscigow Konnych bedzie prawdopodobnie odwolany. Tragedia... Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: kosz na prezenty 26.03.04, 10:55 kochani moi, ja rozumiem ze dzis cisnienie kiepskie, ale zeby nic się nie działo... wstyd, do pisania -))) Odpowiedz Link
stara.gropa Rytm życia forum 26.03.04, 11:08 Aneto! Nie zauważyłaś jeszcze, że życie na forum toczy się według schematu: -7.00.- Zaczynam jako pierwsza przegląd forum -8.00 - Dołącza się Lol21ndm, Edyta, Edeka -9.00 - Pojawiasz się Ty i Bumbeckie -10.00-11.00 - Przerwa na kawę -11.00-13.00 - Parę osób obudziło się po kawie i porannej drzemce za biurkiem, toczy sie dyskusja -14.00 - Przerwa na lunch -Po 14.00 - Poobiednia sjesta, niektórzy szykują się do domu - Po 16.00 - Nieliczne osoby, które mają komputer w domu zaglądają na forum -Po 0.00 - Wstaje sekcja Nocnych Marków, pojawiaja się wpisy o 4.00 nad ranem Właciwie, widać, że forum działa przez 24 godziny. Zobaczysz, zaraz pobudzą się niektórzy i pojawią na forum)))))))) Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Rytm życia forum 26.03.04, 11:11 no mam nadzieję -)) czy ty joanno będziesz dzisiaj? Odpowiedz Link