stara.gropa 19.04.04, 12:18 www.chmielewska.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=195&mode=thread&order=0&thold=0 Wreszcie! Co robimy z Targami? Wypadałoby przyjść. A ja jak na złość 22 maja o 14.00 mam ślub koleżanki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edeka5 Re: Nowa książka. 19.04.04, 14:43 Migasz się. JCh będzie od 14 do 16. Zdążysz, ewentualnie spóźnisz się na wesele (jeżeli jest przewidziane). Odpowiedz Link
kkeicam Re: Nowa książka. 19.04.04, 16:01 mam wymowke - bede w Rzymie (Magda swiadkiem) kk Odpowiedz Link
edeka5 Re: Nowa książka. 19.04.04, 20:15 kkeicam napisał: > bede w Rzymie (Magda swiadkiem) To co Twój ślub w Rzymie ??? Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Nowa książka. 19.04.04, 21:00 kkeicam napisał: > mam wymowke - bede w Rzymie (Magda swiadkiem) > kk Wprawdzie wiele Magd (?) na swiecie... ale ta akurat moze potwierdzic... Odpowiedz Link
biuralistka Re: Nowa książka. 20.04.04, 08:19 Szefowa przyjmuje raporty okresowe, bo dba o swoich podopiecznych we wszystkich aspektach ))) Pozdrawiam ranne ptaszki, B. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Nowa książka. 20.04.04, 08:22 Oczywiście, muszę trzymać rękę na pulsie i wiedzieć co w trawie piszczy. Nawet, jak jestem nieobecna na spotkaniu, to mój tajny wysłannik przekazuje mi raport. Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Nowa książka. 21.04.04, 20:21 stara.gropa napisała: > Nawet,jak jestem nieobecna na spotkaniu, to mój tajny wysłannik przekazuje mi > raport. O! Jak to??? Tajniaka mamy w szeregach???? Odpowiedz Link
xkropka Re: Nowa książka. 22.04.04, 08:34 Pewnie to działa na zasadzie "nadgorliwość gorsza od faszyzmu" i "dzień bez wazeliny to dzień stracony" )))) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Nowa książka. 22.04.04, 09:17 Nie, to jest sumienne wypełnianie swoich obowiązków służbowych.)) Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Nowa książka. 01.05.04, 11:37 a to juz nie mogli spotkać się w Warszawie albo w Londynie? do Rzymu muszą jechać? hihiii A co do targów to nie radzę, tam jest zawsze duuuzo ludzi, cholernie gorąco i dopchac się nigdzie nie można. Ale i tak żałuję, że nie mogę pojechać Przynajmniej spróbuje dorwać knigę. Tylko nie wiem czy mi synek pozwoli poczytać. Aha i pozdrawiam wszystkich, dorwałam sie na chwile do netu ale już wychodzę Odpowiedz Link
edeka5 Re: Nowa książka. 01.05.04, 12:10 Paskudku, najlepszego !!! Czekamy na Was, wszystkich. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Nowa książka - fragment 26.04.04, 11:19 Fragment nowej książki do przeczytania: www.chmielewska.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=197&mode=thread&order=0&thold=0 Odpowiedz Link
bumbecki Re: Nowa książka - fragment 26.04.04, 15:04 przeczytałam i podoba mi się ten fragment )) ciekawe czy będzie występował ktoś o nazwisku "Bumbecki" )) ABumbecki Odpowiedz Link
biuralistka Re: Nowa książka - fragment 26.04.04, 15:12 Zapowiada się ciekawie, a poza tym czuje się zobowiazana przeczytać większy fragment a najlepiej całość. Może tutaj dowiem się co się stało z Beatą Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Nowa książka. 30.04.04, 21:16 Czy to jest ta Beata z Szajki? Ale tamta wyszła za maz za Macka, a ti jakis Lucjan? Ale tez plastyczka... Wie ktos moze cos wiecej na ten temat? Odpowiedz Link
stara.gropa Już dziś. 18.05.04, 07:23 Ma być w księgarniach nowa książka Guruy. Kto pierwszy jej dopadnie? Odpowiedz Link
dc22 Re: Już dziś. 18.05.04, 08:32 wczorajsze popoludnie bieglam, dopadlam ulubionej ksiegarni w ktorej pracuje sympatyczny pan z broda.. ksiegarnia to za duzo powiedziane - ot budka... szapnelam drzwi.. nic... szarnelam mocniej... zamkniete.. spoznilam sie 10 minut i okladke nowej ksiazki widzialam przez okno... niemal mialam odruch pawlowa, przyklejona nosem do szyby, tesknie spogladajac na niedostepne cudo... macie juz? Odpowiedz Link
edeka5 Re: Nowa książka. 18.05.04, 08:35 Raczej zostawię sobie tą przyjemność do targów w sobotę. No, chyba żeby sama mi wpadła w ręce, to nie zdzierżę Odpowiedz Link
edeka5 Re: Nowa książka. 18.05.04, 11:33 Zajrzyjcie do Merlina: www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.towar?oferta=302495 Merlin dał taką cenę, że mam problem: czy zamawiać i czekać, czy ... Odpowiedz Link
dc22 Re: Nowa książka. 18.05.04, 11:45 edeka5 napisała: > Zajrzyjcie do Merlina: > www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.towar?oferta=302495 > Merlin dał taką cenę, że mam problem: czy zamawiać i czekać, czy ... jezusicku... faktycznie - cena jak z bajki... no i mam ten sam dylemat... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Nowa książka. 18.05.04, 11:49 A ile wynoszą koszty przesłania? Bo wygląda na to, że 9.50, czyli cena robi się taka sama jak w księgarniach. Odpowiedz Link
smitte Re: Nowa książka. 18.05.04, 11:51 Kontynuacja WC?????? Naprawdę? Ciekawe dlaczego i ciekawe jakie to. Znaczy ja się domyślam dlaczego, ale zmilczę na razie. Fragment brzmi bardzo obiecująco, chyba nawet kupię. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Nowa książka. 18.05.04, 12:14 stara.gropa napisała: > A ile wynoszą koszty przesłania? Bo wygląda na to, że 9.50, czyli cena robi > się taka sama jak w księgarniach. Masz rację. Ale ja mam już upatrzone u nich kilka książek z 30% rabatami, to mi się opłaci. Tylko co? Mam iść na targi i nic nie kupić? Uwielbiam targi i kupowanie książek. Potraktować to jako - "za przyjemność trzeba płacić" ? Odpowiedz Link
dc22 Re: Nowa książka. 18.05.04, 12:23 a ja zrobilam juz u nich ostatnio spore zakupy i rzesylke w zwiazku z tym mam gratis... ale tak czy siak - tyle czekac jak dzis wracajac do domku kupie ja pod blokiem?? hm... Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Nowa książka. 18.05.04, 12:40 To moze i mnie uda sie kupic ksiazeczke wracajac do domku i - chwalac sie nieskromnie - bede w rowniez jej towarzystwie swietowac wlasne urodzinki Odpowiedz Link
egipcjanka15 Do Czekolady 18.05.04, 12:57 No to wszystkiego najlepszego bycza kolezanko! Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Do Czekolady 18.05.04, 16:16 Wielkie dzieki !!!! Ale na trasie praca - dom w zadnej ksiegarni jeszcze nie bylo ksiazeczki Pewnie skonczy sie tym, ze dostane ja w prezencie na Dz. Mamy Odpowiedz Link
april02 Re: Do Czekolady 18.05.04, 17:30 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i miłego popołudnia z książką. Ja niestety jeszcze jej nie dopadłam, ale jutro z samego rana biegnę do księgarni Odpowiedz Link