Dodaj do ulubionych

IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc -

13.01.11, 23:04
Najpierw powtorze duzego misia zeby nam nie zlecial wraz ze styczniem.

Norbert Rosing zrobil te niesamowite zdjecia kiedy mu palarny misio przelazl przez lod do uwiazanych psow z zaprzegu
Kanada - Hudson Bay.

https://i52.tinypic.com/2drfgh1.jpg

Fotograf byl pewien ze juz po psach, a tu:

https://i51.tinypic.com/dbgsyc.jpg
Obserwuj wątek
    • kurcgalopek Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 13.01.11, 23:07
      No proszę, napisałam zachwycona misiem w wątku obok, żebyś rasras otwierała nowy ze zdjęciami i już jest! big_grin big_grin big_grin
      A miś przecudowny. Nie sposób się nie uśmiechnąć.
    • asia.sthm Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 13.01.11, 23:08
      https://i52.tinypic.com/2jepum9.jpg

https://i53.tinypic.com/ohiwyc.jpg
      • asia.sthm Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 13.01.11, 23:11
        A ten sie Przytulanek okazal.

https://i52.tinypic.com/e9j5mf.jpg

Przez caly tydzien, kazdego wieczora misiek wracal do obozowiska pobawic sie z psami.

https://i54.tinypic.com/28luwqp.jpg

Dziekuje panstwu za uwage.
        Podobalo sie?
    • asia.sthm Drugi miś 13.01.11, 23:18
      Przy 40 stopniach w Australii misie zaczepialy ludzi proszac o wode. To sie normalnie nigdy nie zdarza.

https://i54.tinypic.com/mhvr52.jpg

https://i55.tinypic.com/25p0n5h.jpg
      • asia.sthm Re: Drugi miś 13.01.11, 23:24
        Jeden bardzo spragniony szukajac tez cienia zglosil sie do ludzkiego domostwa.

https://i53.tinypic.com/8wzl3l.jpg

https://i52.tinypic.com/2mrxjyo.jpg
        • asia.sthm Re: Drugi miś 13.01.11, 23:29
          no i jak nie kochac takiego pyszczka

https://i51.tinypic.com/t98nj7.jpg

Pozujemy do portretu, bo nam juz dobrze jest.

https://i54.tinypic.com/126g36f.jpg

Dziekujemy panstwu za uwage.
          • ida14 Re: Drugi miś 24.01.11, 10:39
            aaa Koalowe jacuzzi big_grin
    • minerwamcg Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.01.11, 09:27
      Asiu, to jest cudowne!!!
      • kocio_pierzaczek Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.01.11, 09:56
        Jaki kotuś słodki!
        • se_nka0 Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.01.11, 10:12
          Bo zwierzęta mądre są smile
          • doratos Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.01.11, 12:50
            Ten biały jest obłędny,a koala rozczulający....ekhmm...coś mnie w gardle ściska!
            • kizuk Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.01.11, 13:07
              Dziwne,niedźwiedzie przecież to drapieżniki,a ten wyraźnie lubi psy.I to nie sensie zjedzenia ich.Chyba rzeczywiście był wychowywany w środowisku ludzkim i to w towarzystwie psów,bo takie odkrywanie brzucha przed innym zwierzęciem świadczy o absolutnym zaufaniu.
              I to jest krzepiące,że trafił na ludzi,którzy nie zawiedli tego zaufania.
              Tak zresztą,jak ten koala.smile
              • eulalija Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.01.11, 13:11
                Jeszcze może być tak, że on młody, dopiero co przez matkę odgoniony, a już nauczony co się jada, a że w menu psów nie było, to się chciał pobawić.
                • g0p0s Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.01.11, 13:15
                  A może on zoofil, fuuuj! smile
                  • 36krzysiek Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.01.11, 13:19
                    Po tych zdjęciach mam ochotę rzucić wszystko, lecieć do Australii i poić wszystkie koale smile
                    • goonia Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.01.11, 19:06
                      Czuje sie niezmiernie pokrzepiona smile Dziki Asiu.
                      Ja kce misiaaaa!
    • felis2 Koteczki 17.01.11, 23:22
      https://18.media.tumblr.com/tLky7MuaQnfbyux5vN0WlppUo1_500.jpg

i jeszcze film:
      www.wimp.com/lionesstrust/
      • asia.sthm Re: Koteczki 18.01.11, 09:46
        Dziekuje za opieke.
        Ja sie moge gapic na zwierzeta godzinami jak Gurua na scigajace sie po kroczku do wody hipopotamy....lub wkurzona czerwonym plaszczykiem tygrysice. Z tym, ze lepiej na wolnosci.
    • groha Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 18.01.11, 00:30
      Popatrzcie, czy to nie ten sam przytulak, którego nam Asia wyżej pokazuje? Tylko teraz przyszedł w odwiedziny z kolegą, o proszę:
      Polar bears and dogs playing
      • asia.sthm Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 18.01.11, 09:42
        Jak bum cyk cyk ten sam.

A moze jest tak: Jesli niedzwiedz Litwin miąs nieswiezych nie je, to polarnik nie ruszy pokarmu na lancuchu.

Wzruszajace sceny. Dobrze tak wtorek zaczac.
        • aggie9 Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 18.01.11, 10:05
          cudne te zwierzęce przyjaźnie smile ja z tuby mam kolejną nietypową przyjaźń smile

www.youtube.com/watch?v=-fAGzY9rnaA&feature=related
          • yvi1 Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 18.01.11, 12:35
            Misie,lwy i koty.
            Cudne te wszystkie zwierzaki.Szkoda,ze do Australi tak daleko.
            Albo zorganizujemy wycieczke????
            • rennifer.lopez Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 18.01.11, 19:56
              Ojej, urocze.
              • konopika Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 19.01.11, 14:31
                Mój kot też jest taki przytuliński, ale tylko do czasu gdy ma ochotę na czułości, a kiedy namiętność mu mija, to się cieszę, że jest jednym z braci mniejszych.
                • rennifer.lopez Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 20.01.11, 00:41
                  He he, czyżbyśmy miały tego samego kota?
                  (Ponoć to się gdzieś kiedyś zdarzyło, kot był wychodzący i raz mieszkał u jednego sąsiada, raz u drugiego, oczywiście obaj nie wiedzieli, że kot, gdy znika, jest czyimś innym kotem wink)
                  • pomaranczuch Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 20.01.11, 20:52
                    smilesmilesmile piękne, też bym się z takim misiem pobawiła, ale do tulącego się lwa, to miałabym już obawy big_grin
                    • pomaranczuch Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 20.01.11, 21:05
                      skleroza, jeszcze to chciałam wkleić
                      kotburger.pl/23693/Przyjaciel
                      kotburger.pl/23102/Wojna
                      i jeszcze
                      kotburger.pl/23037/Pojde-tylko_po-sol_i-wroce._Obiecuje
                      Tak swoją drogą, to nie wiem czy ja ostatnimi czasy bardziej zwracam na to uwagę czy teraz więcej mówi się o takich rzeczach, ale co chwilę widzę jakieś petycje do władz o wymierzenie ostrych kar za dręczenie czy bestialskie zabijanie zwierząt. Doprawdy nie wiem co się dzieje. Ci ludzie są naprawdę tak odczłowieczeni?
                      • papuga_ara Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 21.01.11, 11:58
                        Jezu kochany, ja oszaleję!! Ze szczęścia!! To jest wspaniałe!! big_grin big_grin
                      • konopika Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 23.01.11, 13:53
                        Ludzie zawsze byli ludźmi i robili straszne rzeczy zwierzętom, ale dopiero teraz się o tym głośno mówi i coś z tym robi.
                        Jestem wegetarianką i często spotykam się zaskoczeniem na szacunek dla zwierząt, np w dzień babci moja mama chwaliła się nowym futrem, nie mogła zrozumieć dlaczego mi się nie podoba, przecież te zwierzęta były hodowane specjalnie na futra, więc w czym problem.
                        • aggie9 Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 23.01.11, 14:20
                          Kilka lat temu miałam marzenie.... futro oczywiście. Po bardzo dużej znajomości, okazyjnie nabyłam futrzaną pelerynę.... nie powiem z czego, bo mi wstyd. Miałam ją RAZ, ale to dosłownie RAZ na sobie. Po roku udało mi się ją zwrócić, ale najpierw musiałam ją naprawić, bo molom spodobała się dużo bardziej niż mi. Zapach futra, dla mnie martwych skórek, jest nie do zniesienia. Never again!!!

Uwiebiam za to zapach futra żywego, sztuk trzy, jak sobie to futro zimowo wywietrzy (do koloru, do wyboru - beżowe, rude i czarne) smile

A ja teraz dla się do noszenia mam piękne czarne fiuterko, cudnie, ale to cudnie SZTUCZNE!!!! smile
                          • pomaranczuch Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 23.01.11, 14:59
                            W ogóle wegetarianizm jest u nas dziwnym zjawiskiem, tzn, dla ludzi jest co coś dziwnego, często traktują to jako jakąś głupią fanaberię, lub wręcz reagują atakiem na taką inf, myśląc że takim stwierdzeniem wytyka się im jedzenie mięsa, albo, że uważa się za kogoś lepszego etc. Przynajmniej ja z takimi reakcjami się spotkałam, niestety. Przykre to. Ciekawe kiedy u nas będzie tak jak na zachodzie, gdzie wegetarianizm jest czymś zupełnie naturalnym, kiedy ktoś zaprasza Cie na obiad czy kolację do domu, zawsze pyta czy nie jesteś wegetarianinem. U nas nikomu by to nie przyszło do głowy.
                            Ale to takie moje spostrzeżenia smile
                            • a_weasley Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 24.01.11, 19:54
                              pomaranczuch napisała:

> W ogóle wegetarianizm jest u nas dziwnym zjawiskiem,
                              > tzn, dla ludzi jest co coś dziwnego, często traktują to
                              > jako jakąś głupią fanaberię, lub wręcz reagują
                              >atakiem na taką inf,

No to ja mam jakiegoś farta nieziemskiego, bo najostrzejsza reakcja, z jaką się spotkałem, to było "uwaźam wegetarianizm za wariactwo". W wykonaniu mojej szwagrowej, która z drugiej strony hodując kury na jaja trzyma je przy źyciu do naturalnej śmierci...
                              Najciekawiej zareagowała jedna góralka spiska, która gdy odmówiłem kanapki z mięsem wyjaśniając, źe nie wiem, zapytała domyślnie:
                              - Mocie tako religia?
                              Źeby nie komplikować, potwierdziłem.

> myśląc że takim stwierdzeniem wytyka się im
                              > jedzenie mięsa, albo, że uważa się za kogoś lepszego

A za to podziękuj wegetarianom, którzy właśnie tak się zachowują - nie traktują tego jako swojego wyboru równie uprawnionego jak mięsoźerstwo, lecz przedstawiają je jako jedyną postawę godną białego człowieka.
                              Powiedz, źe takich nie znasz...

Mnie z kolei irytuje zjawisko trafnie opisane na innym forum przez Minerwę:
                              Ludzie niestety mają przykrą skłonność do myślenia
                              pakietami.
                              Wegetarianin - od razu otwiera się klapka, pod którą siedzi:
                              maniak zdrowej żywności,
                              wróg samochodów
                              pacyfista
                              lewicowiec
                              w głowie jakiś panteistyczny bigos na okrawkach filozofii Wschodu.
                              • a_weasley Errata: Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 24.01.11, 19:56
                                jest

> odmówiłem kanapki z mięsem wyjaśniając, źe nie wiem

winno być

> odmówiłem kanapki z wędliną wyjaśniając, źe nie jem mięsa

P.S.
                                Do rozpaczy doprowadzają mnie ludzie, którzy w takiej sytuacji oferują mi rybę...
                                • doratos Errata: Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 02.02.11, 12:28
                                  To takie skojarzenie-skoro rybę można jeść w piątek,w czasie postu,to pewnie wegetarianin tę
                                  rybkę zje,mięsa nie jada,ale wszak ryba to nie mięsko!big_grin
                        • a_weasley Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 24.01.11, 19:37
                          konopika napisała:

> chwaliła się nowym futrem, nie mogła zrozumieć dla
                          > czego mi się nie podoba, przecież te zwierzęta były
                          > hodowane specjalnie na futra,

To pewne, źe takie futro jest naprawdę ekologiczne, bo wykonane w 100% z surowców odnawialnych.
                          • orale Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 24.01.11, 22:34
                            rozumiem w takim razie, że nie nosicie skórzanych butów, torebek, rękawiczek....
                            Jak dorosły jest wege to mnie to zupełnie nie interesuje, mam rozum i niech go stosuje w celu dostarczenia odpowiedniej ilości białka, żelaza....Ale jak ktoś tak dzieci karmi to szlag mnie trafia. O pełnowartościowym białku potrzebnym na etapie rozwoju nie będę traktatu pisać. Ot, co
                            • minerwamcg Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 31.01.11, 22:04
                              A nie, nie, dziecię jest mięsożerne jako i ja zresztą. Są dzieci karmione po wegetariańsku i podobno nawet dobrze rozwijające się i zdrowe, ale wymaga to potwornych wysiłków. Ja jestem leń i wolę dać małej kawał kurzęciny w rosole, niż kombinować, jak to zastąpić białkiem roślinnym. Zresztą - po co. Nie jestem wege a Arthur jest normalny, nie nawiedzony.
                              Jak młoda kiedyś wybierze orientację gastronomiczną po ojcu, to się będę musiała zgodzić - mam tylko nadzieję, że jej to wyjdzie na zdrowie równie dobrze jak jemu.
                              • pomaranczuch Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 01.02.11, 14:13
                                Hmm, czy ja wiem, mi się wydaje że nie wymaga to aż tak Ogromnych wysiłków, a ile nowych smaków poznajesz i możliwości kulinarnych smile
                                Oksz, teraz nie na temat. Lubi ktoś z Was Czesława? Jeśli tak, to znalazłam mego rozbrajający wywiad z tym panem smile
                                www.cgm.pl/video,2082,czeslaw_spiewa_trudno_jest_sie_przyznac_do_samotnosci,video.html
                                • asia.sthm Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 01.02.11, 23:41
                                  Wysluchalam calosci, chwilami ze scisnietym gardlem choc pierwszy raz czlowieka na oczy widze.
                                  Chyba tylko we dwoch mogli te rozmowe odbyc.
                                  dzieki Pomaranczuchu za Czeslawa.
                                  I ladnie klnie. Widac jak mu polski smakuje.
                                • minerwamcg Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 02.02.11, 11:40
                                  Karmię wegetarianina. Więc zarówno wysiłki jak i możliwości są mi całkiem nieźle znane smile
                                  Z tym, że mój wegetarianin jest wyrośniętym zdrowym facetem. Na szczęście także karmicielem wampirów, więc co jakiś czas przynosi wyniki badania krwi. I są dobre. Z dzieckiem, a jeszcze małym, które rozwija się i rośnie bym eksperymentów nie ryzykowała, za cenę żadnych nowych odkryć kulinarnych.
                                  Faktem jest natomiast, że kuchnia bezmięsna i bezrybna (bo Arthur jada mleko i jego przetwory a bez jajek nie może żyć w stopniu porównywalnym z Alicją) ma swoje uroki.
                                  • pomaranczuch Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 02.02.11, 12:17
                                    Nie no jasne, z dziećmi nie, tu się zgadzam w pełni smile
                                    Proszę Asiu. Rozmowa powalająca i niesamowita. Gdyby nie miejsce, odosobnienie i odpowiednie podejście prowadzącego to czegoś takiego byśmy nie mieli. A słuchałaś kiedyś Czesława? Cudny jest i przeeeekochany
                                    www.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg
                                    jeden z bardziej znanych kawałków
    • aggie9 Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 21.01.11, 11:57
      https://demotywatory.pl/2237450/Odprowadzanie-kumpla-z-imprezy

padłam smile
    • aggie9 Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 23.01.11, 11:39
      moim zdaniem w dyskusji tych słodziaków, co drugie słowo.... sorry,, miauknięcie pada słowo/miauknięcie: okej smile omamy słuchowe czy co?!

www.youtube.com/watch?v=z3U0udLH974&feature=player_embedded
      • groha Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 24.01.11, 13:38
        ida14 napisała:
        > aaa Koalowe jacuzzi big_grin

Ooo Ida smile
        • ewa9717 Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 24.01.11, 15:36
          Pewnie z myślą o sesji merytorycznie zajrzała wink
          • ida14 Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 29.01.11, 02:43
            sesja to zło -.-
    • ida14 :D 31.01.11, 15:40
      Nie wiedziałam gdzie wrzucic, Zapewne nikogo to nie bawi, ale mnie rozłozyło na łopatki w trakcie nauki do egzaminu.
      uwielbiam matematyczne poczucie humoru i żarty, które bawią tylko nas big_grin

gobarbra.com/hit/49b79cfcc9c4ec2e60715cf3bbfc5f3a
    • dorka_31 Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.02.11, 16:50
      Właśnie trafiłam na coś takiego i stwierdziłam, że muszę Wam to pokazać...

https://www.iv.pl/images/58204846512891227262.jpg

smile
      • kocio_pierzaczek Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.02.11, 20:31
        O jeżu, jaka słodycz i ciepełko w tych ufnych brązowych oczkach - taki fajny kudłaty mały woreczek z mleczkiem (brzuszkiem pełnym mleczka) i łapkami dyndającymi gdzieś na różkach. Idę przytulić misia, bo mnie uczucia rozsadzają.
      • ewa9717 Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.02.11, 20:39
        A Eulaliji tam z boku nie było? wink
        • eulalija Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.02.11, 22:21
          Była, była, tyle że małe było białe i w dwóch sztukach, takie dwie kulki mam na dziesiątym piętrze, które owczarkowa kocha a ja muszę wygłaskać po kokardki.
          Choć dziś na mrozie tylko troszkę pomizialam, żeby mniej gabarytowe uciekły do domu a my z owczarkową sobie poszłyśmy osiedle zwiedzać i sprawdzać kto jeszcze te ujemne dziesięć toleruje.

• salam_ji Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.02.11, 22:27
            Mnie niesamowicie rozbraja www.kotburger.pl chyba tak ten link szedl.
            • groha Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 14.02.11, 22:53
              kotburger.pl/
              Zwierzątka są niesamowite. Weźmy takie osiołki, na przykład. Czy ktoś jeszcze pamięta naszą cudną chrześnicę Pobudkę?

http://img696.imageshack.us/img696/8048/26a0319.th.jpg

http://img827.imageshack.us/img827/3168/9a0302.th.jpg

Słodkie to takie, że do schrupania, po prostu, nie?
              • asia.sthm Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 00:29
                Bardzo przepraszam, nasza Asia Pobudka miala ladniejszy berecik.

Ale pieski bez zarzutu .
                • groha Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 00:49
                  Ależ, Asiu nasza kochana, toż to właśnie ona, rzeczona Pobudka we własnym, najwłaśniejszym bereciku. Czas leci, bereciki w pamięci się zacierają, normalna kolej rzeczy. Też mi się przypomniał tylko dlatego, że porządki robię w komputerze.
                  • asia.sthm Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 01:23
                    To co ja mam teraz zrobic? Odszczekac najpierw czy furt leciec zamawiac nowe okulary a odszczekac pozniej?
                    Najpierw ide sie zalamac, potem odszczekam, a potem okulary. Wykosztuje sie na takie super hiper do monitora.
                    • groha Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 13:37
                      No i co narobiłaś, głupia oślico? Siebie pytam, rzecz jasna, nie Pobudki. To ma być wątek pokrzepiający, niech to szlag...
                      Asiu! Nic nie rób i w ogóle się nie przejmuj. Po tylu latach, to człowiek siebie w lustrze czasem poznać nie może, a co dopiero takie małe zwierzątko. Znam to i rozumiem Cię doskonale. Też mam coraz nowsze okulary.
                      • doratos Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 14:28
                        Jeśli kupi różowe okulary,to wyjdzie jej na dobre i bilans będzie na plus!
                        • asia.sthm Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 17:06
                          No zescie mnie pokrzepily. W podziece pokaze wam mojego ulubienca. On was nie pokrzepi, ale moze troszke rozrusza. I co ja zrobie, ze lubie wariatow?
                          www.youtube.com/watch?v=RyUf7r_9yNs&feature=player_embedded
                          • stara.gropa Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 17:11
                            Toż to mors wcielony, męczy się biedak w ludzkim ciele.
                            • asia.sthm Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 17:44
                              Nikt by tego lepiej nie ujal Krolowo. Trzeba to oglosic w Norwegii, bo jeszcze nie wiedza. Narazie pokazujac go w telewizji , wycinaja mu z filmikow to grzmocenie prosto z butelki.
                              • ewa9717 Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 18:04
                                A dopiero wylazłam po rozgrzaniu się w gnieździe!
                                Swoją scieżką podziwiam faceta nie za zanurzenie się, lecz za umiejętność powrotu na taflę. Kto się skąpał w przeręblu, wie jaka to sztuka1
                              • stara.gropa Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 18:04
                                Asiu, wyjaśnij mi jedną rzecz. On na filmie mówi po norwesku czy udaje fokę? big_grin
                                • asia.sthm Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 19:32
                                  udaje foke, ....no chyba jednak morsa z cienkim glosem

Tak Ewuniu on bez kolcow wylazi, wyumial sie bo robi to nalogowo.
                                  • groha Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 20:18
                                    I to by wyjaśniało sprawę cienkiego głosu. W końcu krawędź lodu bardzo ostra jest, prawda?
                                    • stara.gropa Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 20:20
                                      Zrobił sobie kuku, takie jak Groha kotu? wink
                                      • groha Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 20:37
                                        Nie wiem, kot miauczy po staremu. Ale oglądałam kiedyś Farinellego i faktycznie, coś w tym może być z prawdy. A ten mors ma nie tylko ostry lód, ale łyżwy też, nie? Do takiej rutyny nie dochodzi się bez ryzyka wypadków, to pewne. Wsio ryba, z kuku czy bez, i tak bardzo mi się podoba.
                                    • asia.sthm Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 20:25
                                      Te krawedzie jakos mu nie szkodza. Chyba go tez troche lubicie.
                                      Tu Apetor zyczy wesolych swiat
                                      www.youtube.com/watch?v=xToxnmsCHrc&feature=related
                                      • salam_ji Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 23:00
                                        Kub szalonych dzie.... rgaczek wink Tekst linka
                                        • eulalija Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 15.02.11, 23:13
                                          A mnie się wydawało, że umiem na szydełku ...
                                          smile
                                          Matkoooo, zostwię to jedno, plastikowe, gdyby mi z kazmatów przyszlo kiedyś ...
                                          • doratos Re: IPS - Ilustrowany Pokrzepiacz Serc - 16.02.11, 15:23
                                            Istne cuda,ręce mi opadły,ja to się już tak nie nauczęsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka