Dodaj do ulubionych

Marcowo wiosennie witam

19.03.11, 07:32
Dzień dobry, wiosna za dwa dni, a tu śnieg spadł. Zupełnie to wszystko bez sensu. Pomimo wszystko miłego dnia życzę
Obserwuj wątek
    • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 07:52
      Na co nie mam wpływu, spróbuję polubić ! wink Na przekór smile Dzień dobry
      • spokokolarz Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 09:05
        Dzień dobry. Mam potworny katar.
        • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 09:20
          Kataru brak.
          Śniegu brak.
          Na termometrze superaty.
          Jest nieźle, tak trzymać Muskaty Fleszarowe!
          Dzień dobry!

• pomaranczuch Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 11:48
            Bry, bry
            3 godzinny spacer po Krakowie przy takiej skisłej aurze? No cóż, nikt nie powiedział że będzie lekko.
            Miłego!
            • pomaranczuch Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 11:50
              tiaaa, a ta trójka to gdzieś uciekła...
    • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 09:17
      I co z tego że spadł? I dobrze, już leży i po sprawie. W dodatku się rozpuszcza.
      Witam.
      • kurcgalopek Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 12:13
        Się witam. Pogoda może nie najpiękniejsza, ale i tak ładniej niż wczoraj. A jutro ma ponoć coś w rodzaju słońca być. Poza tym krokusy i tulipany lezą na świat jak głupie, więc wiosna idzie na pewno smile
        • jarkoni Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 12:19
          Noo, i dzieciaki tak się drą bardziej wiosennie, mimo śniegu.
          Wiosna pełną gębą
          • heniulaa Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 12:45
            Witam w sobotę.
            Śniegu nie zauważyłam a wiosna idzie aż huczy. Podobno u mnie na ranczo wyłażą tulipany a mam około 200 sztuk ( w tym Królowa Nocy i Błękitny Diament)!
            To będzie orgia kolorów big_grin
            • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 13:22
              heniulaa napisała:

> a wiosna idzie aż huczy.
              Idzie jak idzie, raczej zaiwania z kieleckim dworcem, ani chybi całą Polskę oblecismile
            • groha Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 13:24
              Powiedzieć Wam coś śmiesznego? Nie znoszę weekendów.
              Żartowałam smile
              Miłego!
              • ez-aw Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 14:19
                Miałam nadzieję się dziś wyspać, a tu mały człowiek uznał ze trzeba wstać z samego rana. Pogoda pochmurna i wieje. Więcej nie wychodzę dziś z domu.

Witam wszystkich.
                • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 14:35
                  Przyszła wiosna, niech trwa, tra la la lal la la la wink
                  Słonecznie, pięknie, tlenicznie, ach... Chciałoby się a la Nabokow lub Nawznakow (mówią, że tak mu adekwatniej) odreagować, a tu ni ma, wizytacja będzie, mus porządki zrobić. Baron roboczy by się przydał...
                  • balamuk Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 16:04
                    Baron roboczy nie tylko Tobie by sie przydal...sad
                    Wiosna jakas jesienna, ale ptaszeta dra sie jak opetane, pewnie wiedza lepiej.
                    Czesc.
                    • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 19.03.11, 19:35
                      Oj, tak, tak, moje okna błagają o umycie i górę prasowania mam i kafelki do doszorowania. Może Baron na mechanika chce dorobić?
    • tutul Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 06:52
      Nawet dzisiaj wstałam skoro świt.To juz chyba jako chorobe mozna zakwalifikować?

Witam niedzielnie,zimowo jeszcze,ale...już za chwileczkę,juz za momenciksmile)
      • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 08:22
        Jaka piękna ruda farba do włosów! Zaraz zobaczę jaki faktycznie kolor wyszedł. Dzień dobry.
        • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 09:50
          Jakie piękne słońce było o 6.30.
          Witam niedzielnie.
          • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 10:27
            Ogłosiłam dla siebie leniwą niedzielę. Ale już się coś zczyna komplikować i obawiam się, że z relaksu nici.
            Witam.
          • jarkoni Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 11:09
            Nie potwierdzam doniesień o słońcu i wiośnie.
            Po 6 rano całe auto zamrożone, wszystko w mrozie..
            Wiosno?
            • doratos Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 11:54
              Wiosno,ach to Ty?
              Cześć i czołem!smile
              Pięknie jest,morda nieśmiało wygląda zza pierzastych obłoczków,żurawie się drą jak opętane,spać rano nie dają,dzieci takoż,o kotach nie wspominając(mój już pół ucha stracił na zalotach)więc ona idzie,idzie,już za momencik będzie!smile
              • czekolada72 Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 12:05
                Sniezyczki kwitna, krokusy i forsycja lada moment, paki wielkie ze hej smile
                Miłego!
                • pomaranczuch Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 12:11
                  Dzień dobry!
                  • spokokolarz Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 12:23
                    Ależ dzisiaj długo spałam, to chyba polopiryna smile dzień dobry
                    • ez-aw Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 12:27
                      Całkiem miła pogoda w tą niedzielę. Może jakiś spacer?
                      Dzień dobry.
    • minerwamcg Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 13:02
      Czeeeee. A szlagźeby tę pełnię z wielkim łysym w okna. Nie spaliśmy całą noc, młode marudziło bo teź nie mogło, syfff. Od ciśnienia zrobił mi się beton w zatokach, a Arthur, u którego normalne ciśnienie waha się w okolicach dojrzałego nieboszczyka w ogóle chciał zejść. Duszno było i parszywie.
      • balamuk Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 15:49
        A u mnie szlagzeby na odwrot, nastawialismy sie na lysego od dwoch tygodni, statyw przygotowany, aparaty przygotowane, no i chala przepotezna. Od trzech dni wszystkie chmury z okolicy wlasnie nad nami. Pono za kolejne trzy dni ma sie przejasnic... Czesc.
        • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 16:32
          Jaka różna kraj mamy! I zagranicę, Balamuku!
          Ładnie było wink
          Dzień dobry!
        • minerwamcg Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 22:17
          A bo to tak jest: każdemu to, na czym mu mniej zależy sad
          • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 23:20
            Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, leżenia ...

Dziś ciut obgryziony łysy będzi mi prosto w okno zaraz świecił, nie wiem czy iść spać czy jednak ząbki polerować i powampirzyć lecieć ...

• ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 20.03.11, 23:23
              Powampiruj, chętnie bym podała adres takiej jednej, której z dziką rozkoszą jakieś zizia bym zrobiła wink
              • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 00:10
                Łysy daje ostro. Aż koty drą dzioby. Jakby ktoś wampirzył, podłączę się pod Ewę, mam ze dwóch kandydatów do podgryzienia gardła. smile
                Cholera, zawsze lubiłam poniedziałki, a przynajmniej mi nie przeszkadzały. Obecnie już od niedzielnego popołudnia mam ciężką nerwicę. Się trochę popieprzyło tu i ówdzie, za przeproszeniem.
                • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 00:37
                  Kociu, możemy jak u Patrysi Higsmith zrobić machniom z tymi do przegryzania im aort, to nas może organa nie wyczają wink
                  • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 08:22
                    A ty wiesz, że to jest dobry pomysł? Zdaje mi się, czy u Agathy był podobny motyw?
                    Bry. Idę się napić melisy. Zagryzę Persenem forte.
    • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 08:54
      Poniedziałek. Chyba może być, nie wieje. Świeci za mało.
      Od ośmiu godzin ponoć jest wiosna.
      Witam.
      • asia.sthm Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 09:17
        Czesc!
        czy wy wiecie co to za poniedzialek? Strasznie pracujacy. A ja czekam na natchnienie .
        • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 09:28
          Dzień dobry.Kocio melisa nie pomoże, trzeba łubudu z samego poniedziałku. Sprawa załatwiona będzie i nerwy się uspokoją wink
          • 36krzysiek Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 09:39
            Kocham poniedziałki! Kocham pracę! Kocham te różowe tabletki!
            • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 10:01
              No proszę, jest i optymista! Jak ta nowoczesnośc goni, dawniej wystarczały różowe okulary...
              Pełno słońca w całym pipidówku, aż się chciało wstać!
              Dziś mogę wszystkim być muzą. Nałonną.
              Tylko nie tak od zaraz, po kawie.
              Dzień dobry!
              • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 10:13
                > trzeba łubudu z samego poniedziałku. Sprawa załatwiona będzie i nerwy się uspokoją.
                Aj, niedasie. Paskudztwa zapowiadają się na długofalowe. No, chyba że zwolnią mnie z końcem miesiąca, wtedy jedno będzie z głowy.
                • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 10:37
                  Nie zwolnią szefowa wink
                  • doratos Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 10:52
                    Wiosna,wiosna wkoło,cieplejszy...tfu,zimniejszy wieje wiatrsad
                    Dzień dobry!
                    Poszłam sobie wczoraj przynieść tę forsycję do wazonu,zakwitnie szybciej niż na dworze!
                    Takie zaklinanie,czary-mary i w domu kwitną gałęzie,a za oknem,wiadomo,jak w garncu!

Kociu szepnij słówko,że jakby co to TWCH zrobi blokadę,głodówkę,czy inne takie,a trochę nas jest to może się przestraszą?smile
                    • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 10:55
                      Dzięęki. smile Wojsko niczego się nie boi. Zresztą ja też mam już dość i macam inne możliwości, na razie bezskutecznie.
            • g0p0s Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 10:55
              > Kocham poniedziałki!
              !ikłaizdeienop mahcoK <
              • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 10:58
                Zapomniałabym, Baron, skąd masz takie fajne tableteczki? Daj trochę...
                Widziałam dziś rano sarnę, żurawie, sójczą orgię i okukała mnie kukułka.
                A u Lyliki na drzewku kuciak żółty kwitnie.
                • bbbzyta Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 13:27
                  Cześć. U mnie na osiedlu stan zawieszenia. Nie było żadnego śniegu, ale jak macałam po krzakach za różnymi pączkami i po trawie za krokusami to d... blada. Prawie mi się udało wmówić MDM, że trzeba bylo zmienić czas, ale na czas mi się odkręciło, ale to już niedługo. I z tym optymistycznym akcentem... itd.
                  • pomaranczuch Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 14:03
                    Słońce, słońce, słońce!
                    Kociu trzym się, długofalowo czy krótko, z przytupem i do przodu! smile
                    • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 16:28
                      Informuje się, ze to naprawdę wiosna. Pozyteczne roslinyjakoś się nie kwapią, ale zielska ruszyły pełną parą!
                      • cytrynka6543 Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 19:17
                        Cześć,ale miło! Wiosna! W duszy,bo na dworze to jednak jeszcze nie do końca.
                        Załatwiłam dziś trzy z czterech spraw do załatwienia,jutro mam zamiar 4/4, jakoś dobrze się zapowiada,tfu,tfu,tfu coby nie zapeszyć! Intensywnie mam zaplanowany ten tydzień,oby wszystko co zaplanowane się udało,no!
                        • tutul Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 20:07
                          Gdzie tą wiosnę widzieliście???
                          Rano jak zwykle skrobanie szyb w samochodzie,później mgła taka,że swiata (prawie)nie widać...

No dobra,po południu trochę cieplej było.
                          Trochę optymizmu by sie przydało jednak.Może aniołowie się zlitują...
                          Z tego wszystkiego zapomniałam .Ale już sie poprawiam.Witam wieczoremsmile
            • minerwamcg Re: Marcowo wiosennie witam 21.03.11, 22:51
              36krzysiek napisał:

> Kocham poniedziałki! Kocham pracę! Kocham te różowe tabletki!

He, he, Baronie, ja też kocham poniedziałki! I nawet żadnych tabletek na to nie muszę - po prostu w poniedziałki nie pracuję smile Jak w uczciwym teatrze...
              • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 07:38
                Jak pięęęęęęęknie na swiecie i świeci!!!
                No aż chciało się o świcie wstać. Wczoraj sobie dziób spiekłam, mam czerwony nos.
                Dziś będę delegatką ludu pracującego nad jeziorem.
                Dzień dobry!
                • 36krzysiek Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 08:19
                  Kocham wtorki! Kocham WKD! Kocham pracę! Kocham niebieskie tabletki!
                  • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 08:44
                    Baronik nasz tęczowy wink Jutro żółciutkie jak słonko czy zielone w kolorze nadziei?
                    • stara.gropa Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 09:08
                      I hopsasa i tralala, idziemy przez życie w podskokach. (aż się nie potkniemy wink)
                      • orale Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 09:13
                        dzień dobry
                        bez różowych, bez niebieskich piękny odjazd wczoraj mialam, mało pamiętam, w sumie milo było, chyba się wyspałam wreszcie
                        • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 09:32
                          Bry.
                          • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 10:26
                            Dzień dobry, aż się prosi napisać kolorowy wink
                          • pomaranczuch Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 10:27
                            Ładnie smile szkoda, że dzień w zamknięciu, łee
                            • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 11:19
                              W pogoni za baziami (jeszcze mikre, ale jednak), po kolana wpadłam w bagienko. Chyba pośpię teraz za wszystkich oprócz wyspanej Orale wink Jakoś mi się tak wiosenne zdobycze skojarzyły z imieninami.
                              Wszystkiego Eulalijowego!!!!!!!
                              • anja_p_s Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 13:03
                                ewa9717 napisała:
                                > W pogoni za baziami (jeszcze mikre, ale jednak), po kolana wpadłam w bagienko.

kara zasłużona wink baziowym skrytobójcom mówimy stanowcze NIE!!!!

w przypływie nostalgii za ciepłem zachciało mi się szalonego (lub chociaż mniej szalonego) wypadu za miasto
                                ... szans na realizację zero!
                                • tutul Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 19:58
                                  No i co z tego,ze bazie...i tak zaraz zacznie padać.

Jakoś mnie chandra trzyma w swych szponach. To może też prześpię problemy.
                                  Dzień dobry.I do widzeniasmile
                                  • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 20:15
                                    Chyba zrobię tak samo. Jutro wolne, idę spać i nie wstaję do jutrzejszego popołudnia.
                                    • orale Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 21:29
                                      podle się dziś czułam, lekki zanik świadomości wczoraj zaliczyłam i bylam dziś nie do życia. Aż przyszedł do mnie w pracy kolega wyzeracz wszelkiego jadła. Na biurku leżała drożdzówka, którą miałam zamiar zjeść na śniadanie. I ten #$%$%^&# i owaki zacżął paluchem ugniatać tę drożdzówkę. O rany boskie, co mnie ogarnęło to strach powedzieć, ale furia to łagodnośc przy mnie. Strzeliłam po łapach tym co miałam pod ręką (ot takimi wielkimi nożyczkami) i jak się rozdarłam. Wiecie jak ja nie lubię dotykania, a już dotykanie mojego jedzenia wogole jest niedopuszczalne. Straszne rzeczy mu wykrzyczałam. Ale po tym wszystkim poczułam się jak nowo narodzona, widac zwyczajnie za długo miła byłam i musiałam kogoś opie.....
                                      ps. Bulkę wyrzuciłam, ale baranowi nie oddałam
                                      • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 21:42
                                        To do Asi w niezłym nastroju dociągniesz wink
                                      • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 22:27
                                        Ty coś sobie na piątkowe zamówiłaś, tak mi w oko wpadło, ja Ci w to coś palec wskazujący ręki prawej wetknę a Ty mnie bij. Będę stać jak skała. Na jakieś dwa , trzy miesiące Ci powinno wystarczyćsmile
                  • minerwamcg Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 22:26
                    Cierpliwości, hej, Baronie, wkrótce minie zima zła,
                    I utuli nas na łonie wiosna ze swym trulla-la...
    • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 22.03.11, 22:29
      Przejęta brakiem rozładowania Orale i zdenerwowana kolorami tabletek Barona (różowe nijak ma się do niebieskiego, może zaszkodzić, różowe z zielonym proszę brać a niebieskie z żółtym) zapomniałam powiedzieć moje słowo: witam.
      • heniulaa Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 07:13
        dzień dobry
        sprawdziłam totolotka, była jedna szóstka

i niestety muszę iść do pracy
        • tutul Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 07:40
          I tak oto znikają moje nadzieje.Nie mogłaś jeszcze chwilę poczekać z rewelacją o totku?

Witam.Bez uśmiechu dzisiaj.
          • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 08:03
            Koty poszalały dziś w nocy, gadziny spać nie dały.
            Witam.
            • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 08:12
              No to jednak ktoś wygrał wink
              Ładnie na zewnątrz.
              Dzień dobry.
              • 36krzysiek Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 09:40
                Ach jaka cudowna środa! Ach jaka cudowna praca! Ach jakie cudowne czopki!
                • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 10:04
                  Szanpan po czopkach z poślizgiem do weekendu dotrwa wink
                • doratos Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 10:18
                  Witam,witamsmile
                  U nas wieje nadal,wczoraj jedną Kaszubkę spod Kaszuba halny wywiał!
                  Może dziś wywieje troski i kłopoty,byle nie nadzieję!
                  Baronie,nie mówi się czopki tylko czapki,nie mówi się krzok tylko krzak,nie mówi się sroka,tylko srakabig_grinbig_grin
                  Ach,humoru mi nie wywiało,i całe szczęście!!
                  • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 11:40
                    Jakaś niemoc mnie ogarnęła - uściślam - do sprzątania. Może przejdzie wink Dzień dobry.
                    • bbbzyta Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 12:16
                      No. Rozchodniki na balkonie zaczynają mi odbijać, a wczorajszy wieczór był wręcz dobrotliwy.
                      Może wreszcie ta wiosna doczłapie. Guten Morgen smile
                    • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 12:35
                      > Ach jaka cudowna środa! Ach jaka cudowna praca! Ach jakie cudowne czopki!

Baron, nie pal tego zioła, że tak zacytuję ciebie samego.

Bezczelnie pozdrawiam już nie z łóżka, ale prawie - wreszcie, po miesiącu, wyspałam się, z małą przerwą na jazdę do pseckola (cholerny korek w Łomiankach) i nic mi się nie chce, niby powinnam sprzątać, prasować, obiad zrobić, droga redakcjo, czy raz mogę porobić NIC?
                      • orale Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 13:00
                        witam
                        a dla tych co mają mocne nerwy proszę bardzo, filmik. Jak ja lubię sport, to tej babie bym normalnie coś zrobiła, coś z dziedziny boksu bym jej zrobiła
                        www.gadu-gadu.pl/rzucaja-niemowletami-i-wykrecaja-je-szokujaca-moda-na-baby-joge
                        • groha Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 13:57
                          Pardon, Orale, ale nawet tego nie otwieram. Dzisiaj muszę oszczędzać nerwy oraz wszystkie wątpia moje, a od czegoś takiego zwykle mi się przewracają.
                          • groha Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 14:39
                            Zapomniałam dodać, że dzisiaj jest Dzień Windy. Wszystkiego najlepszego!
                            Gropciu, kupiłaś swojej kwiatki? Moja, w przeciwieństwie do sprzątaczki, lubi mieć czystą podłogę, więc jej umyłam, niech zna moje dobre serce. Chętnie poczęstowałabym ją kawą, bo dług wdzięczności mam, ale obawiam się, że mogłaby się wychlapać, bo pieronica narowista jest i trochę się szarpie. Winda, nie kawa. Stare próchno, a wciąż lubi jazdę bez trzymanki, cholera.
                            Dobra, idę po kawę. Gdyż, jak pisze Fossum: dobrze jest się czegoś trzymać, nawet jeśli to tylko uszko od filiżanki...
                            • goonia Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 16:01
                              Czesc.
                              Znowu trzeba odsniezac samochodsad
                              • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 16:39
                                A kiedyś Kanada była synonimem raju prawie wink
                                U nas wiosna pełną paszczą, kwitną przebiśnieżki, krokusy żółte. Inne badyle też się rwą do pokazania zielonego. Bosko wink
                                • goonia Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 16:44
                                  To musialo byc daaawno temu, przed globalnym ociepleniem, kiedy w raju nie bylo sniegutongue_out
                                  • spokokolarz Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 16:49
                                    hej, hej smile dzisiaj z czystym sumieniem się wyleguję w domu, nawet sobie zamówiłam pizzę na telefon. dopadła mnie grypka.
                                    Chyba się zarażam od pomaranczucha pasją muzyczną, ostatnio non stop przesłuchuję składanki na youtube. Choć do flamenco jeszcze nie doszłam tongue_out
                                    • balamuk Re: Marcowo wiosennie witam 23.03.11, 18:11
                                      Bry wieczor. Slonce dzis wyszlo na kilka chwil, kwitna krokusy, a mnie mdliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Czyzby organizm protestowal przeciwko wiosnie?
                                      • tutul Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 07:26
                                        To nowalijki wszystkiemu winne.Nadmiar nawozów sztucznych.O tej porze roku jeszcze nie ma nowalijek ekologicznych w sklepach.Niestety.
                                        Czy to dzisiaj czwartek?Juz zupełnie dni tygodnia mi się pomerdały.Nieważne.I tak witam wszystkichsmile
                                        • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 08:04
                                          Słoneczko było ale się skończyło. Groha zdecydowanie nie lubi swojego dworca, przepchnęła go na Targówek.
                                          Witam.
                                          • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 08:26
                                            To i u mnie pogoda do kompletu..
                                            Bry.
                                            • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 10:38
                                              Zachodni wiatr, spienione goni fale..

Czepiło się mnie, chyba w związku z tym wiejącym.
                                              Wczoraj chodził za mną Jacek Wójcicki wink
                                              Posłuchałam Go sobie i pooglądałam - miły dzień to był. smile
                                              Dzień dobry.
                                              • bbbzyta Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 12:11
                                                Bą żur. Coś ta wiosna wybrakowana latoś.
                                                • konopika Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 12:35
                                                  A u mnie świeci. Świeci mi wiosna pełna gębą smile Bry.
                                                • groha Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 12:47
                                                  Eulalija napisała:
                                                  > Groha zdecydowanie nie lubi swojego dworca, przepchnęła go na Targówek.

Jest wprost przeciwnie, Eulalijo: Groha tak lubi swój dworzec, że dzieli się nim z kim tylko może.
                                                  Bo to dobra kobieta jest i lubi dzielić się wszystkim. A już szczególnie tym, co fajne, np.: mrozu nie ma, błękit widać, zielone wyłazi, Asia do nas leci...
                                                  Nie jest źle, kochani. Nie jest źle.
                                                  • jotka13 Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 14:07
                                                    Dzień dobry, powoli zaczyna sie papierowo przejaśniać - zaczynam mieć czas na małe przerwy wink Byle do piątku.
                                                  • goonia Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 15:43
                                                    Szesc i szolem.
                                                    Na moje niewprawne oko spadlo 20 cm. bialego, mrozik oscyluje wokol 15, slonce daje po okularach i kielecki dworzec obecny. Wiecie gdzie ja mam taka wiosne? Pewnie, ze wiecie.
                                                    Moje mlodsze dziecko zabralo sie wczoraj za zmywanie naczyn. Zalala wszystko, wlacznie z posesja sasiadowsmile dobrze, ze mnie przy tym nie bylo.
                                                  • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 15:58
                                                    Nie martw się, Goooniu, dzieciom to mija. Podrośnie i nawet kijem do porządków nie zapędzisz wink
                                                  • balamuk Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 17:52
                                                    Goonia, KULTYWUJ!!! Niezaleznie od kosztow!wink))
                                                    Przy okazji wyjasnilo sie, dlaczego ciagle zalewa Wam piwnice...
                                                    Dobry wieczor.
                                                  • orale Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 19:04
                                                    Dzień dobry
                                                    W pracy dziś mieliśmy awarię dużej klasy. W związku z tym trzeba było wyjść na zewnątrz na kilka godzin i niestety wrócić. Całkiem przyjemnie czas spędziłam. Nabyłam nowe buty i bardzo elegancji garnitur. Szkolona brafiterka mi go wybierała, Bosko Tylko nie wiedziałam, że biust zaczyna mi się na plecachsmile
                                                  • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 19:16
                                                    Skoro do nowego garnituru ten biust na plecach pasuje, to nie widzę problemu wink
                                                  • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 19:27
                                                    O matko, Orale gotowa zmienić ksywkę na Kamela wink A co to takie ta szkolona na b? Bo u nasz w pipidówku to jest pani Basia albo pani Marzęka, albo panie w lumpkach...
                                                  • heniulaa Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 19:38
                                                    taka pani to się zna na biusthalterach i już "na oko" widzi co powinnaś nosić tzn. jaki rozmiar
                                                    i właśnie od takiej pani dowiedziałam się, że takie "motylki pod pachami co mi się wybulają to jest część mojego biustu big_grin
                                                  • heniulaa Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 19:34
                                                    mój też nie przejmuj się big_grin i dowiedziałam się o tym całkiem niedawno a dokładnie to na wieczorze panieńskim koleżanki big_grin
                                                  • goonia Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 20:35
                                                    Cholercia, pod pachami to ja mam tluszcz, a biustu ani z przodu, ani z tylusad Musze sie wybrac do tej pani na be, moze mi wskaze gdzie on sie podzialtongue_out
                                                  • balamuk Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 20:42
                                                    Gorzej, jak Ci posladki wymownie wskaze.wink
                                                  • stara.gropa Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 20:45
                                                    Pod kolanami?
                                                  • balamuk Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 21:00
                                                    Hospody pomyluj, ja mam ataki wyobrazni...
                                                  • goonia Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 21:03
                                                    smile) myslalam, ze mnie kolana ze starosci bola, a to cycki.......
                                                  • stara.gropa Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 21:09
                                                    Kiedyś Benny Hill zastanawiał się jak byśmy się witali gdybyśmy mieli sex narządy na dłoniach big_grin
                                                  • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 24.03.11, 21:13
                                                    Powalił mnie ból cycków w kolanach...
                                                  • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 07:26
                                                    Co to, włosy trefią i inne fintifluszki czynią czy też śpią jeszcze dla pięknej cery na wieczór?
                                                    Dzień dobry wink
                                                  • orale Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 07:55
                                                    nic nie trefią, wiśnie drylujom i wyglondajom jak świnie, nie chcom klawiatury upaprać
                                                  • stara.gropa Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 07:57
                                                    Czopki kręcą.
                                                  • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 08:04
                                                    Czopki rozumiem, Baron musi gładko dotrzeć na spotkanie, ale wiśnie w marcu?????
                                                  • 36krzysiek Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 08:24
                                                    Dzień dobry. A czy można mieszać czopki z alkoholem?
                                                  • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 08:29
                                                    Dzię dobry. Ząbkuję. Nabyłam sobie stosowny żelik przeciwbólowy, taki dla niemowląt.
                                                    Kto wyłączył słońce? Takie ładne było skoro świt.
                                                  • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 09:39
                                                    Słońce odpocznie i wróci. Za tydzień. Dzień dobry.
                                                  • kizuk Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 10:45
                                                    Dzień dobry.
                                                    Jeszcze słoneczko,ale jakby zza obłoczków.
                                                    A wracając do szkolonej na p:mnie by się taka bardzo przydała,żeby spojrzała i orzekła,jaki halter do mojego biusta się nada.Ale pewnie po pierwszym rzucie okiem zimno by rzekła:namioty to w Decathlonie.big_grin big_grin
                                                  • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 11:10
                                                    Co ty, w dobrych sklepach są miseczki do K. (Komentarz męski: miseczka "K" oznacza "do kolan"). smile
                                                  • orale Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 11:12
                                                    dostępne do M, większe na zamówienie.
                                                    A wiśnie dryluję bo jedna paczka w zamrożonych była z pestkami i kurde oczywiście akurat na nią trafiłam
                                                  • konopika Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 11:15
                                                    O wreszcie nie jestem sama!
                                                    Kocio, ja ząbkuję moimi ósemkami, których już od dawna serdecznie nienawidzę, dwadzieścia lat, jeszcze jedna się skończy wyżynać i zaczynam wyrywanie. Ktoś mi polecił dentosept A, a lekarka dziecięca ten specyfik mojemu dziecku zaleciła, wydaje mi się, że działa lepiej od tych maści.
                                                  • konopika Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 11:16
                                                    Tak się ucieszyłam, że nie jestem sama tak późno ząbkująca, że zapomniałam się przywitać. Witam serdecznie.
                                                  • stara.gropa Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 11:21
                                                    Przepraszam, przepraszam ale muszę to napisać.
                                                    Co Wam się wyżyna w tym wieku, kurna olek? Sztuczna szczęka? big_grin
    • g0p0s Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 11:25
      Dzisiejszą pogodę sponsoruje szkieletczyzna.
      • groha Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 11:34
        Może być, chociaż wydaje mi się, że dzisiaj wieje od Ewy. Zachooodni wiaaatr spienione trala la la...
        • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 11:58
          Hi, hi - Groha, udzieliła Ci się moja wczorajsza. Co tam, ważne, że ze mnie zeszła wink
          • goonia Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 16:27
            Dzien dobry.
            Zatoki wybraly sobie dzien dzisiejszy na atak. Zeby je pokrecilosad
            Do uslyszenia o 21.
            • doratos Re: Marcowo wiosennie witam 25.03.11, 21:30
              Dobry wieczór!
              Widzę,że humory dopisują wszystkim i tak ma byćbig_grin
              Teraz przynajmniej wiem skąd mam te bóle w kolanach!
              A ja to mam dziś atak nie tylko zatok,ale wręcz oceanu.Uczuć,oczywiście!Miłego wieczorku!
              • balamuk Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 07:44
                Dzien dobry!smile
                • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 08:59
                  Też mnie ciekawość o swicie zbudziła wink
                  Dzień dobry!
                  A wiecie, że w nocy śnieg był? Ale już wybył, teraz żółto, aż oczy bolą!
                  • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 09:05
                    Raczyłam wstać. Nie mówię.
                    Witam.
                  • stara.gropa Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 09:09
                    Wiemy, widzimy ten biały syf na trawnikach smile
                    • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 09:30
                      Na trawnikach (jeszcze?) nie widać, ale zacina takie, nie wiadomo co.
                      Zauważyliście, że ostatnio prognozy się sprawdzają? Szczególnie te mokre wink
                      Dzień dobry.
                      • tutul Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 09:34
                        Już słońce wylazło.Da się żyć.Witamsmile
                        • orale Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 09:42
                          Dzień dobry poasiowysmile
                          • kizuk Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 10:50
                            Dzień dobry,choć pochmurny,ale bez żadnych białych opadów.
                            No i my ze skrzypiących furtek bez "syndromu dnia wczorajszego".
                            Dobre i to.wink
                            • groha Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 11:18
                              Sobotnie cześć wszystkim. Przepraszam bardzo, ale muszę dosadnie wyrazić swoje zdziwienie: cholera jasna, skąd znów się wzięło to białe gówno na trawnikach???
                              • orale Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 12:43
                                Spią jeszcze? no chyba śpią. Wróciłam już od mojej ukochanej pani dentystki, zakupy zrobiłam (wagę kuchenną nabyłam, taką prawie lab) i jestem szalenie zadowolona. Zaraz sobie pojadę na shopping koleżeński. Jaki miły dzień póki co.
                                • doratos Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 15:25
                                  Witam,witam,o samopoczucie pytamsmile
                                  U mnie na całej połaci śnieg topnieje w oczach,do jutra zniknie!
                                  • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 16:26
                                    No wiecie, za bałwana robię, znów wali!
                                    • orale Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 18:50
                                      Ludzie, co to się dzieje. Spędziłam z Jotką 4 godziny w kościele Barona ciuchy kupującsmile
                                      • heniulaa Re: Marcowo wiosennie witam 27.03.11, 12:54
                                        Orale a w którym kościele byłaś bo ja w złotym big_grin koleżanka mnie wywlokła do towarzystwa bo kupić sobie chciała COŚ. Po trzech godzinach wyła ze złości bo nic nie kupiła a ja dwie pary butów i chomąto na szyję big_grin
                                        • 36krzysiek Re: Marcowo wiosennie witam 27.03.11, 18:42
                                          Siódma prawie a tu jasno. Durnowato jakoś, co nie? Ciekawe jak się jutro będzie wstawać.
                                    • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 19:03
                                      Ach jak przyjemnie! Kocham soboty nawet bez czopków! Wytańczyłam się, film se instruktażowy przy tym nakręciłam, aż boję się obejrzeć, widziałam krokusowe pole, zdrzemnęłam się, pobawiłam klockami, jest git. A na kolację czeka zestaw serów prosto z Belgii.
        • minerwamcg Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 20:46
          groha napisała:

> Zachooodni wiaaatr spienione trala la la...

Ech. Mój brat skądś przywlókł wersję "Zachodni wiatr spie... rniczył majstra z dachu" i od tej pory zdechł wąż, oryginał nie ma szans.
          • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 26.03.11, 20:54
            Zupełnie jak z tą stój, poczekaj moją duszką, co to drobną stąpa nóżką. Wersję o praniu gaci w pobliskiej chacie usłyszałam pół wieku temu i do dziś się mnie trzyma jak przylepiona wink
    • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 27.03.11, 00:04
      I w dodatku to nie północ ino pierwsza we w nocy ...
      Coś mi się rzeczywistość wykręciła, stanęła w poprzek i powiedziała: spadaj!
      No to spadam, znaczy padam, na łóżeczko, na najlepszego przyjaciela człowieka. Ale świnia jestem.
      • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 27.03.11, 08:33
        Już się zrobiła 8.33 - szybko dziś ten czas leci smile Dzień dobry.
        • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 27.03.11, 09:25
          My, wieśniacy wcześnie wstajem wink Słonecznie, wyprawowo. Dzień dobry!
          • tutul Re: Marcowo wiosennie witam 27.03.11, 10:36
            Słońce za oknem,cieplutko ( w domu,przez szybkę grzeje).
            Na spacer niedługo,ale najpierw obejrzę zdjęcia..
            Witamsmile
            • orale Re: Marcowo wiosennie witam 27.03.11, 11:52
              Witam. Ktoś mi w nocy zap.... jedną godzinę, nie bawię się taksad
              • pomaranczuch Re: Marcowo wiosennie witam 27.03.11, 12:10
                Dziś prawdziwe wiosenne dzień dobry!
                smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                Mogę ściskać i tulić dziś wszystkich big_grin
                ale na razie idę czytać o bolączkach tego świata. I w ogóle to już niedziela?????? Jak to? Dlaczego? Co się stało z sobotą?
    • eulalija W poszukiwaniu zaginonej godziny 27.03.11, 22:54
      Udam się do mojego najlepszego przyjaciela łóżka w poszukiwaniu zaginionego czasu. No, czasu jak czasu, jednej godziny, ale od czegoś każdą powieść zaczynanowink)
      • papuga_ara Re: W poszukiwaniu zaginonej godziny 27.03.11, 23:07
        Też się udaję, to znaczy udaję się z powrotem, bo ja z ww przyjacielem spędziłam cały weekend, prawie z niego nie wychodząc, w dodatku nóżki mając na podwyższeniu w pozycji "czwórki". Moja pani fizjoterapeutka z nasłuchu wywnioskowała dziś, że jest jakby lepiej - bo przemieszczam się po domu i mogę nawet na chwilę usiąść, zatem zrezygnowała z wizyty u mnie i kazała jutro bladym świtem stawić się u niej w gabinecie. Daleko nie mam, pojadę. O 6.30 te przyjemności, uaaaaaa..... Więc idę coś pospać w pozycji na wznak. Co za szajs, te kręgosłupy, tak swoją drogą.
        • se_nka0 Ostatnie dni marca. 28.03.11, 07:57
          Witam w ostatni poniedziałek marca. Dzień dobry, mógłby być cieplejszy. Ręce mi zmarzły.
          • kocio_pierzaczek Re: Ostatnie dni marca. 28.03.11, 08:28
            Cześć. Zimno. Ale kos tak pięknie śpiewał w krzaczkach.
            • 36krzysiek Re: Ostatnie dni marca. 28.03.11, 09:59
              Dzieńdobrypaństwu!
              • balamuk Re: Ostatnie dni marca. 28.03.11, 10:09
                A dziendobry.smile
                • jotka13 Re: Ostatnie dni marca. 28.03.11, 10:15
                  Dzień dobry? Pięć godzin snu to trochę za mało.
                  • kocio_pierzaczek Re: Ostatnie dni marca. 28.03.11, 11:20
                    Zawsze to więcej niż trzy. smile
                    • 36krzysiek Re: Ostatnie dni marca. 28.03.11, 11:24
                      Spałem siedem i pół ale i tak jestem nietomny smile
                      • cytrynka6543 Re: Ostatnie dni marca. 28.03.11, 19:24
                        36krzysiek napisał:

> Spałem siedem i pół ale i tak jestem nietomny smile

Spałam dziewięć ale śniło mi się jak w "Dziewięć i pół" i też nietomna jestem. wink
                        Taka pogoda,panie dzieju,tak pogoda i co pan zrobisz,nic pan nie zrobisz! sad Tak już jest i tak będziesad. Po prostu SKS.
                        Już,już tłumaczę: Starość, K...a, Starość. Obyśmy tylko zdrowi byli! Resztę da się przetrzymać! Howgh!
    • g0p0s Re: Marcowo wiosennie witam 28.03.11, 11:29
      Zgadzam się z przedmówcami - brakuje mi pożyczonej godziny.
      • bbbzyta Re: Marcowo wiosennie witam 28.03.11, 13:13
        Witam. Poniedziałek, błłłłeeeee. Do straconej godziny podeszłam filozoficznie - żebym to ja tylko takie rzeczy w życiu traciła, phi.
        • doratos Re: Marcowo wiosennie witam 28.03.11, 13:28
          Też witamsmile
          No stracić można np.głowę,z miłości oczywista,zwłaszcza,że wiosna,te kwiaty,ta zieleń,te zapachy,pitolenie ptaszków,i zawrót głowy,i nie ma głowysmile
          Tylko kurka wodna gdzie ta wiooosna?!!!
          Z nieba leci puch chyba z pegaza,takie to wielkie.Zima trzepie pierzynę,czy wiosna porządki robi i kąty wymiata?!
          • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 28.03.11, 17:16
            Z miłości to chętnie, żeby jeszcze jaki łysy blondyn się trafił, ale byłam nad morzem i łeb zupełnie bezuczuciowo chciało mi urwać.
            Dzień dobry! Jurto ma być lepiej...
            • tutul Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 06:37
              Wiosna idzie jak w wierszyku-na piechotę (czy pieszo,jak kto woli)
              Wczoraj na krótką chwileczkę weszłam do lasu...takiego rejwachu ptasiego to dawno nie słyszałam.I w dodatku grzybów chciałam szukać...Jednak wiosna jest i miesza w głowach.
              Dzień dobry
              • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 07:15
                Jestsmile Energii dodała . Dzień dobry.
                • pomaranczuch Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 10:15
                  Dzień dobry!
                  Bazie na oknie, słońce za oknem, pierwsze zielone akcenty na kanapce to jest to, co tygryski lubią najbardziej smile
                  • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 10:59
                    Słońce! Wiosna! Jadę na wycieczkę wink
                    Dzień dobry!
                    • balamuk Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 11:13
                      Dzien dobry, u mnie dzis wiosna chmurna i tez sie ciesze.wink
                      • groha Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 14:18
                        Hej, hej, wiosna wiosną, a jak tam z oknami? Umyte już po zimie?
                        Pardon, żarcik taki smile
                        • 36krzysiek Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 14:19
                          No to chyba oczywiste, że tak ?
                          • groha Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 14:50
                            Bym polemizowała.
                            • jotka13 Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 14:52
                              Jeszcze nie umyte, na razie się wietrzą.
                              • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 16:42
                                A komu mycie okien w głowie!
                                • heniulaa Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 17:55
                                  Też się czaję na okna bo brudne jak świnie, ale zimno jeszcze i uważam że to mnie usprawiedliwia. Ostatnio tylko je śmignęłam z zewnątrz miotełką do kurzu bo był remont elewacji i szkoda było sensu. Od środka myłam oczywiście big_grin
                                  Miłego
    • heniulaa Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 23:16
      Krzy... krzywdę sobie zrobiłam Płacz, beksa wiedziałam zawsze, że mieszkanie pod jednym dachem z fryzjerką i nieograniczony dostęp do utensyliów fryzjerskich to nic dobrego!
      • heniulaa Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 23:17
        i na dodatek moja rozpacz mi się nie wkleiła sad
        • heniulaa Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 23:18
          Teraz lepiej ale i tak nie oddaje mojego prawdziwego nastroju crying
          • groha Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 23:31
            Matko boska, Heniulo, chyba nie usunęłaś sobie fryzury razem z cebulkami? To tylko spokojnie, tylko spokojnie, wszystko inne odrośnie, ani się obejrzysz. Ale może na razie się nie oglądaj... Boże, co ja gadam.
            • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 23:34
              Heniula, pogoda w razie czego daje alibi na noszenie nakrycia głowy, przetrwasz! Wiosną wszystko szybciej rośnie wink
            • migos Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 23:39
              Heńka, nie martw się, na Twoim bazarze WSZYSTKO da się kupić, dasz radę wink
          • felis2 Re: Marcowo wiosennie witam 29.03.11, 23:34
            Włosy nie zęby, odrosnąsmile
            • heniulaa Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 00:02
              Chyba jeszcze raz będę musiała kolor zmienić i dzięki Bogu nie ostrzygłam się przez przypadek bo moja nadworna fryzjerka zapomniała zabrać z pracy nożyczki big_grin a czapka to całkiem dobry pomysł big_grin puki co bo część farby się wypłucze a reszta wypłowieje big_grin nie mogę tak często malować włosów bo wyłysieję jak wiewiórka!
              No nic przeczekamy!
              • groha Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 00:58
                Aż muszę zapytać ze zwykłej, babskiej ciekawości: wyszła Ci zieleń malachitowa, granatowa czerń, czy róż pompejański? smile
                • tutul Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 06:20
                  Na supozycje Grohy wszystkich zamurowało?
                  Dzisiaj prawda wyjdzie na światło dzienne.A pięknie,wiosennie jest.Witamsmile
                  • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 06:38
                    Heniulaa - wolno Ci mieć każdy kolor. Twoja głowa, Twoja fryzura.Na tym stanowisku stój, jak ktoś bardzo się zainteresuje. Szampon p.łupieżowy szybciej zmywa kolor, wiem coś o tym. Czasem dwa razy dziennie myłam wink Jeszcze marzec, dzień dobry.
                  • groha Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 13:24
                    tutul napisała:

> Na supozycje Grohy wszystkich zamurowało?

E tam. Supozycje, to nie propozycje, a nawet gdyby, to co, może róż pompejański na włosach komuś się nie podoba, hę? To może być czerwień karminowa, mnie nic nie przeszkadza. Sama zamierzam w tym sezonie zrobić się na tricolor z przewagą wszystkiego czerwonego, a co.
                    • pomaranczuch Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 13:36
                      Cóż za deklaracje big_grin
                      Doratos, jeśli tą wielką panią w białym fartuszku, która swymi męskimi rękoma usadowiła mnie na miejscu stracenia, można nazwać patisonkiem, to tak, dopadł mnie big_grin
    • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 07:55
      Po wczorajszym dole mam dziś górę. Prasowaniasad
      Witam.
      • ewa9717 Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 08:18
        Jestem zdecydowanie nizinna wink
        Jak pięknie swieci!
        Dzień dobry!
        • jotka13 Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 09:09
          Śniliście mi się dzisiaj, mieszkaliśmy u Bumbeckiej w jakiejś drewnianej chatce, pomiędzy nami plątał się wielki owczarek górski. Pewnego razu wracając ze spaceru zastaliśmy wielkie stado lwów leżących wokół domu, nie wiem w jaki sposób dostaliśmy do środka, ale okazało się że w sypialni leżą młode lewki z matkami. Co było dalej nie pamiętam, od razu mówię, że wieczorem nic nie konsumowałam, oglądałam tylko nowy nabytek "Złotą księgę nalewek" - czyżby aż tak podziałało wink
          • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 09:23
            No to Asia ma przegwizdanesmile Trzy nalewki posiadła, lwy, tygrysy, lamparty, pumy, gepardy, żbiki i rysie ... Matkooooo, już jej tych snów współczujęsmile
            • pomaranczuch Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 11:16
              big_grin genialne smile
              Dzień dobry Szanownym! Krew mi dziś upuścili, bleee. Dzień zapowiada się pracowity ale przyjemny, w końcu zawitała przyjaciółka z Barcelony smile
              • kocio_pierzaczek Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 11:44
                Trzym się, Pomarańczuszku. Witam wszystkich cieplutko. Jeszcze kawy nie zdążyłam wypić i usypiam na stojąco. Co za cholera dzwoniła w nocy o 4.10 nad ranem?!! I to na domowy?!!
                • minerwamcg Re: Marcowo wiosennie witam 31.03.11, 00:32
                  kocio_pierzaczek napisała:

> Co za cholera dzwoniła w nocy o 4.10 nad ranem?!!
                  > I to na domowy?!!

Kociu, jak Guruę kocham, nie ja!!! I nie wydaje mi się możliwe, by w jakiejkolwiek sprawie dzwoniła do Ciebie jedyna znana mi osoba zdolna wywinąć taki numer, mianowicie mój teść big_grin
                  Starszy pan uaktywnia się już o czwartej - pamiętam, kiedy byłam u teściów na letnisku z kilkumiesięczną Marysią, dziadek i wnuczka rozpoczynali dzień w tym samym czasie. Karmiłam małą i pokazywałam jej przez okno, jak dziadzio idzie wywiesić ręcznik do suszenia smile
              • doratos Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 11:49
                Heniula jak Ci wyszła zieleń w jakimkolwiek odcieniu to exstra,to jest na czasie,zieleń to kolor wiosny!big_grin
                Pomaranczuchu czyżby Cię patisonek z kłami dopadł??
                Dzień dobry!smile
                Robi się cieplej tylko słońca nie widać,ale jest już nadzieja,zieleń na głowach,okna myją,krew puszczają,oznaki wiosny jak ta lalabig_grin
                • balamuk Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 17:45
                  Ja do wtoru - zielen jest ok, zwlaszcza malachitowa. Nigdy tak do konca nie zrozumialam rozpaczy Ani z Zielonego Wzgorza.smile Czesc!
                  • heniulaa Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 19:21
                    Co prawda zielone nie są ale i tak mają zabójczy kolorek big_grin jakieś za ciemne mi wyszły i tyle.
                    • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 30.03.11, 23:15
                      Też mi zmartwienie, latarkę górniczą sobie nad czołem powieś, rozjaśni.
                      Ależ cudnie jest wieczorem na dworzu. Cichutko, ciepło, ptaszyny poszły spać i dziobów po próżnicy nie drą. Żeby tylko te koty tak nie biegały i owczarkowej mi nie denerwowały ... Ale za dużo nie można wymagać.
                      To ja już pójdę spać.
                      • tutul Re: Marcowo wiosennie witam 31.03.11, 06:10
                        No,przecież jak ptaszki śpiewają to pięknie jest.
                        Witam wiosennie i cieplutkosmile
                        • se_nka0 Re: Marcowo wiosennie witam 31.03.11, 08:43
                          Pora wybyć z domu. Okna umyte, jutro będzie padać wink Dzień dobry.
                          • konopika Re: Marcowo wiosennie witam 31.03.11, 11:57
                            Ależ ja ci zazdroszczę tych umytych okien smile Właśnie wróciłam ze spaceru. Wiosna pełną gębą, szkoda, ze jutro będzie padać. Witam się.
                            • goonia Re: Marcowo wiosennie witam 31.03.11, 16:33
                              Sniegu juz prawie nie ma, sciera bura na niebie jest, cale +2C na dzis zapaowiadaja.
                              Pieknie jednym slowem.
                              Witam sie z panstwem.
                              • doratos Re: Marcowo wiosennie witam 31.03.11, 20:20
                                Musi wiosna przyszła,bo tak tu cicho,pewnie wszyscy słuchają tej wieczornej ciszy!
                                Witam!smile
                                U mnie wieczorem to się dopiero życie zaczyna!
                                • eulalija Re: Marcowo wiosennie witam 31.03.11, 23:46
                                  Dzień miałam nie wiosenny tylko samochodowy, do załatwienia kilka spraw denerwujących, owczrkowa użyła jak pies w ciasnej studni. Pancerfaust nie był potrzebny, urzędnicy i bankowcy dziś byli z najwyższej półki, kłaniam się wszystkim, którzy mnie obsługiwali fachowo i z cieprpliwością, bo marudziłam jak potłuczona.

Witam, przepraszam, że o tej porze, właściwie należałoby już zawyćwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka