bumbecki 17.06.04, 15:03 w numerze 25 z 20/06/04 jest artykuł pt. Jak wytrzymać z Joanną Chmielewską - instrukacja obsługi. zabieram się do czytania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolinona Re: w ostatnim Przekroju 17.06.04, 15:12 Prosilabym o sprawozdanie bo na razie nie stac mnie nawet na gazete. Odwdziecze sie jakos, slowo kociary. Odpowiedz Link
bumbecki Re: w ostatnim Przekroju 17.06.04, 15:25 jak inni się zapoznają to chętnie... nie chcę być gołębiem ) poza tym na pewno za kilka dni pojawi się w interntowym wydaniu Przekroju Odpowiedz Link
lol21ndm Re: w ostatnim Przekroju 17.06.04, 19:58 Nie bedziesz golebiem... Napisz ostrzezenie na poczatku watku i kto nie chce, to niech nie czyta! Ja chetnie sie dowiem (wiec tez prosze o streszczenie), jako ze Przekroju u nas ci brak... Odpowiedz Link
bumbecki Re: w ostatnim Przekroju 18.06.04, 12:45 juz wiem: w poniedziałek, tekst artykułu będzie dostępny pod adresem: www.przekroj.pl nie będę streszczać bo nie wychodzi mi to zbyt dobrze, poza tym "klimat" bym zagubiła... Odpowiedz Link
edeka5 Re: w ostatnim Przekroju 18.06.04, 13:14 Też zanabyłam, ale jeszcze nie czytałam. Zauważyłam tylko w podtytule - "najpopularniejsza dziś polska pisarka" Odpowiedz Link
bumbecki Re: w ostatnim Przekroju 18.06.04, 13:46 a wiesz, że nie. i też mnie to zdziwiło ... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: w ostatnim Przekroju 21.06.04, 12:17 Już można przeczytać: www.przekroj.pl/ Odpowiedz Link
edeka5 Re: w ostatnim Przekroju 21.06.04, 13:12 Potrzebna popielniczka do kociego worka. Odpowiedz Link
asikx Re: w ostatnim Przekroju 21.06.04, 14:34 No to teraz będzie mnie męczyć jeszcze jedno. Też mam całe "07 zgłoś się" na video - ale jest tak zdarte, że niektóre odcinki ciężko oglądać. a jednego chyba w ogóle nie mam... a Pani Joanna ma pewnie wszystko po kolei i jeszcze w niezłym stanie... Buuuuuuu, Aśka Odpowiedz Link
anmanika Re: w ostatnim Przekroju 22.06.04, 13:47 asikx napisała: > No to teraz będzie mnie męczyć jeszcze jedno. > Też mam całe "07 zgłoś się" na video - ale jest tak zdarte, że niektóre odcinki > > ciężko oglądać. a jednego chyba w ogóle nie mam... a Pani Joanna ma pewnie > wszystko po kolei i jeszcze w niezłym stanie... > Buuuuuuu, > Aśka Chodza sluchy, ze ktos ma na plytkach caly serial Odpowiedz Link
asikx KTO??????????????? 22.06.04, 14:06 Kto to jest jak rany boskie???? Drugą moją miłością po JCh jest fantastyczny porucznik Borewicz i jego świta. Ja chcę tego kogoś kto ma 07 na płytkach!!!!! Niech się ujawni pliiiiizzzzz.... Aśka Odpowiedz Link
stara.gropa Re: KTO??????????????? 22.06.04, 14:14 Asikxie, Borewicz jest też moją miłoscią, więcej nas tu. A z dobrych źródeł wiem, że prawdziwym specem od 07 jest Anmanika. Odpowiedz Link
asikx Re: KTO??????????????? 22.06.04, 14:26 Aaaaa no tak teraz mi się klapka otworzyła. Ciąża mi jednak na mózg uciska. Anmanika - główny winowajca zamieszania pt. Zlot fanów.... jak ja żałowałam, że nie mogłam iść...... i wątku rekordzisty.... Anmanika - pliiz daj jakiś cynk kto ma tego Borewicza na płytkach?! Bo na to żeby TVP wydało to się chyba nie doczekam. Pozdrawiam kryminalnie, Aśka Odpowiedz Link
anmanika Re: KTO??????????????? 22.06.04, 14:34 asikx napisała: > Aaaaa no tak teraz mi się klapka otworzyła. Ciąża mi jednak na mózg uciska. > Anmanika - główny winowajca zamieszania pt. Zlot fanów.... jak ja żałowałam, że > > nie mogłam iść...... i wątku rekordzisty.... > Postaram sie wywiedziec i dam znac Na pewno bedzie zaniedlugo ksiazka i o tym tez dam znac > Anmanika - pliiz daj jakiś cynk kto ma tego Borewicza na płytkach?! > Bo na to żeby TVP wydało to się chyba nie doczekam. > > Pozdrawiam kryminalnie, > Aśka Odpowiedz Link
dolinona Re: Z góry dziękuję... n/txt 23.06.04, 13:01 Wiesz co ja mam chyba Borewicza na plycie, fakt ze to zadne dvd bo wyciagniete z sieci na Divix, ale jezeli znajde plyte to sa tam wszystkie odcinki. Odpowiedz Link
pierans Re: w ostatnim Przekroju 21.06.04, 16:30 hej, szósty tom Autobiografii bedzie! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: w ostatnim Przekroju 21.06.04, 20:21 Szosty, a potem pewnie siodmy itd , dobrze ,ze tak wczesnie zaczela )) Ale te bezowe reczniki w nadmiarze i nic na czewono??!!! Ja sie dziwie.. Odpowiedz Link
pierans Re: w ostatnim Przekroju 22.06.04, 10:01 "można jej podarować którąś z powieści: Williama Irisha "Pani widmo", Vercorsa "Zwierzęta nie zwierzęta" lub Kastnera "35 maja". Poszukuje ich od lat w antykwariatach, niestety, bez skutku." Kupilam tego Vercorsa po francusku - Les Animaux denatures w antykwariacie a Kastnera - Zaginioną miniaturę Odpowiedz Link
stara.gropa Re: w ostatnim Przekroju 22.06.04, 12:05 Pieransie, a czy byłabyś skłonna podarować Vercorsa Gururze? Np. w kocim worku, który zrobimy na nasz zjazd? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: w ostatnim Przekroju 22.06.04, 12:33 Zjazd będzie na jesieni, październik-listopad. Jak ustalimy szczegóły, to wszystko opiszę na forum. Mam cichą nadzieję zwabić Guruę na zjazd, jako zachęto-przynęty użyję m.in. Vercorsa Odpowiedz Link
pierans Re: w ostatnim Przekroju 22.06.04, 12:39 dorzuce tego drugiego Kastnera, niech ma nasza Gurua! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: w ostatnim Przekroju 22.06.04, 13:22 No to już na pewno Gurua przybędzie na zjazd. Odpowiedz Link
anmanika Re: w ostatnim Przekroju 23.06.04, 08:31 Wiec wlasnie juz wiem: w przyszlym tygodniu odbieram Borewicza na DVD tylko musze je skopiowac Odpowiedz Link
edeka5 Re: w ostatnim Przekroju 23.06.04, 08:33 Anmaniko, można się ustawić w kolejce do kopiowania ??? Odpowiedz Link
anmanika Re: w ostatnim Przekroju 23.06.04, 08:52 edeka5 napisała: > Anmaniko, można się ustawić w kolejce do kopiowania ??? Jasne tylko musze znalezc kogos kto mi to zrobi. Odpowiedz Link
edeka5 Re: w ostatnim Przekroju 23.06.04, 08:59 Jak sobie skopiujesz, to będę się uśmiechała do Ciebie )) Czy nie wiesz na ilu to jest płytach? Odpowiedz Link
anmanika Re: w ostatnim Przekroju 23.06.04, 09:06 edeka5 napisała: > Jak sobie skopiujesz, to będę się uśmiechała do Ciebie )) > Czy nie wiesz na ilu to jest płytach? Dzieki kazdy usmiech jest bezcenny. Niestety nie wiem na ilu to plytach, nie pytalam szczerze powiedziawszy bo zagadalismy sie z wlascicielem kolekcji na zupelnie inne aczkolwiek Borewiczowskie tematy. Odpowiedz Link
anmanika Re: OT - 07... 23.06.04, 09:32 asikx napisała: > Już poszukuję kopiowacza... > Pozdrówka. > Aśka Ja jeszcze nie zaczelam szukac, ale wiedzialam, ze z tym nie bedzie problemu))) Tylko sza bo my chyba uprawiamy piractwo? pozdro ania Odpowiedz Link