toanita 10.08.20, 23:29 Dziewczyny, pozwalam sobie tutaj plakat związany z zaginięciem mojego syna. Udostępniajcie, gdzie się da - bardzo proszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toanita Re: Smutna prywata 11.08.20, 00:19 Tak i wiele fundacji również. Ale możecie puszczac dalej na fejsie i wszędzie, gdzie można. Odpowiedz Link
m.y.q.2 Re: Smutna prywata 11.08.20, 10:56 Bardzo to przykre, wyobrażam sobie, co przeżywacie! Być w zawieszeniu, w niepewności, to ogromnie wyniszczające, destrukcyjne przeżycie, zwłaszcza, kiedy dotyczy dziecka! Udostępnię na mojej osi czasu i w grupach, do których należę. A Tobie, Wam wszystkim, wysyłam mnóstwo dobrych myśli i uczuć, tradycyjnie fluidy krzepiące, pełne specjalnie dobranych komponentów i pufffam! PUFFFFFFFFFFFFFFFFFFF! Trzymajcie się! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Smutna prywata 11.08.20, 13:19 Puszczone! Z całej siły trzymam kciuki i pufffam! Odpowiedz Link
m.y.q.2 Re: Smutna prywata 11.08.20, 13:45 Udostępniłam na moim profilu, na Forum Inspiracji Kulturalnych, wysłałam wszystkim znajomym! Idę zamieszczać w innych grupach. 💙 Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Smutna prywata 11.08.20, 16:40 O Jezu, sen mara. Niech już się skończy. Nie mam nikogo w Holandii a holederskie fora już bardzo nieaktywne. Trzymaj sie dzielnie. Przytulam Odpowiedz Link
m.y.q.2 Re: Smutna prywata 11.08.20, 17:27 Anito, udostępniłam na wielu grupach na FB i uczestnik forum Miłośników Agnieszki Osieckiej, przysłał mi przed chwilą posta z taką radą: Mary Maria skoro chłopak zaginął na terenie Holandii, to dobrze by było powchodzić na strony typu "Polacy w Holandii" i tym podobne i tam umieścić post o jego zaginięciu. Są też strony lokalne polonii holenderskiej i tam też to dać. Myślę, że to bardzo dobra rada, podziękowałam mu serdecznie! Odpowiedz Link
toanita Re: Smutna prywata 11.08.20, 21:22 Bardzo wszystkim Wam dziękuję. Za udostepnianie, pufanie i wsparcie. Na wszystkich stronach w Nl jest udostepniony post, współpracuje z policją polską, holenderska i niemiecką. Na razie cisza. Tracę nadzieję... Odpowiedz Link
m.y.q.2 Re: Smutna prywata 11.08.20, 21:43 Zięć mojej znajomej, kilkanaście lat temu, zniknął. Pojechał do Francji i przepadł, kamień w wodę! Jego matka była wzywana przy każdym znalezionym NN, Żona rozpaczała, bo dziecko dopiero się im urodziło. Koszmar! Po 10 - 12 latach, facet odnalazł się cały i zdrowy, we Włoszech! Podobno ktoś mu łomot sprawił i facet doznał amnezji, na szczęście, przejściowej! A później, nie chciało mu się nikogo zawiadamiać - chciał się sprawdzić, czy coś! Ale co matka przeżyła przez te lata - to jej! Bardzo, bardzo Ci współczuję! Nie ma nic gorszego, niż taka niepewność! Miejmy nadzieję, na pomyślne rozwiązanie. Życzę Ci tego z całego serca! Trzymam kciuki, wysyłam fluidy i puffam z całej siły! PUFFFFFFFFFFFFFFF! 💙 Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Smutna prywata 11.08.20, 21:50 Trzymam kciuki i przesyłam chmielewskie pufffff... Odpowiedz Link
balamuk Re: Smutna prywata 12.08.20, 14:14 Przekazałam Młodszemu, a on porozsyłał do kumpli z Holandii. Trzymaj się mocno. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Smutna prywata 22.08.20, 12:45 Boje sie zapytac, ale musze bo nie moge przestac myslec. Czy juz cos wiecie? I serdecznosci przesylam. Odpowiedz Link
balamuk Re: Smutna prywata 22.08.20, 13:05 Z internetu wyszło mi, że Michał się znalazł, ale że fb nie mam i się nie znam, nie wiem, czy wyszukałam jak trzeba. A też się bałam pytać. Ściski. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Smutna prywata 22.08.20, 13:24 ms-my.facebook.com/zaginiecia/posts/663286287616120 Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Smutna prywata 22.08.20, 14:30 No to juz duzo wiemy. Byleby tylko dzieciak caly i zdrowy. Potrzymajmy jeszcze troche. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Smutna prywata 22.08.20, 15:22 O, to był nas cały tłum bojących dudków! Jaka ulga! Z radości bym mu chyba nogi z dudy powyrywała! Odpowiedz Link
m.y.q.2 Re: Smutna prywata 22.08.20, 20:40 Wiadomosc, ze caly i zdrowy i ma kontakt z rodzina! Hurrraaaa! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Smutna prywata 27.08.20, 10:44 Toanita, jak już mamy happy end, powiesz, co się właściwie stało, że nastapiła taka fatalna przerwa komunikacyjna? Odpowiedz Link